Zimske bebe 2024/2025 ❄️☃️🎄🤰

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • TeaM

Broj poruka: 20

Prijavi adminu

franka007

TeaM

šareni_oblak

Mrvica722

Di ste kupile piđame za trudnice ,sve čekam kad će u lidla doć al nikako ….
    Spavam u muževim majicama i gaćicama 😂🙈 ne mogu se natjerati kupiti si traperice koje mi pašu (jedne su mi preuske, druge malo velike), pogotovo ne pidžamu, ali zato za malu svako malo neki klinac uzmem 😂🙈
    E ja isti problem imam 😂😂 Nikako da se natjeram kupit nešto trudnički pa imam osjećaj da živim u tajicama i 2 haljine 😅 A racunam i da će uskoro zima pa da ću biti u hulahopkama i haljinama pa da će biti okej do 1. mjeseca 😁
    Ja sam vidila da pidžama ima u Waikikiu, ali kad sam bila zadnji put bili su sve extra veliki brojevi tipa 3XL, 4XL. Tako da ću samo pratit kad stignu veličine, ali fine su i cijena im je okej
    Ja sam si uzela u waikiki spavaćicu 3XL 🤣🤣 inače sam L, a to je bio jedini broj koji je tada ostao i bas mi je bila lijepa 🤣 a inače volim da mi je komotnije, pogotovo za spavanje tako da sam zadovoljna 🤭 zapravo izgleda kao oversize 🤭

To je istina 😅 ali stvarno su lijepe spavaćice, bas sam se iznenadila

• Teab1

Broj poruka: 612

Prijavi adminu

franka007

Jel ima netko problema sa išijasom? Muci me već dva tjedna, jel ima kakve pomoći tu? Ali da si sama pomognem, nemam vise volje za ići negdje 🤭

ima,pomoc je muz i njegove ruke, vrlo kratko al olaksa,ljepo mu kazes da ti je on to napravio i da te sad izvoli izmasirat jer ti imas vrlo vazan posao za odradivat i trpis uzasnu bol zbog toga 😂 meni pomoglo malo me zmasiro i bilo mi je lakse

6/21 biokemijska
    9/22 +
    6/22 baby boy 🩵
    4/24 +
    Harmony low risk-stize curka 🩷

• Teab1

Prijavi adminu

franka007

TeaM

šareni_oblak

Mrvica722

Di ste kupile piđame za trudnice ,sve čekam kad će u lidla doć al nikako ….
    Spavam u muževim majicama i gaćicama 😂🙈 ne mogu se natjerati kupiti si traperice koje mi pašu (jedne su mi preuske, druge malo velike), pogotovo ne pidžamu, ali zato za malu svako malo neki klinac uzmem 😂🙈
    E ja isti problem imam 😂😂 Nikako da se natjeram kupit nešto trudnički pa imam osjećaj da živim u tajicama i 2 haljine 😅 A racunam i da će uskoro zima pa da ću biti u hulahopkama i haljinama pa da će biti okej do 1. mjeseca 😁
    Ja sam vidila da pidžama ima u Waikikiu, ali kad sam bila zadnji put bili su sve extra veliki brojevi tipa 3XL, 4XL. Tako da ću samo pratit kad stignu veličine, ali fine su i cijena im je okej
    Ja sam si uzela u waikiki spavaćicu 3XL 🤣🤣 inače sam L, a to je bio jedini broj koji je tada ostao i bas mi je bila lijepa 🤣 a inače volim da mi je komotnije, pogotovo za spavanje tako da sam zadovoljna 🤭 zapravo izgleda kao oversize 🤭

gledala u waikikiju sapavacice nigdje za vidjet samo te proklete pidame koje tak i tak nevolim, uzet cu one 3 za 33 eura i to je to

6/21 biokemijska
    9/22 +
    6/22 baby boy 🩵
    4/24 +

• franka007

Broj poruka: 155

Prijavi adminu

Teab1

franka007

Jel ima netko problema sa išijasom? Muci me već dva tjedna, jel ima kakve pomoći tu? Ali da si sama pomognem, nemam vise volje za ići negdje 🤭
    ima,pomoc je muz i njegove ruke, vrlo kratko al olaksa,ljepo mu kazes da ti je on to napravio i da te sad izvoli izmasirat jer ti imas vrlo vazan posao za odradivat i trpis uzasnu bol zbog toga 😂 meni pomoglo malo me zmasiro i bilo mi je lakse

Morat ću ga nagovorit Tj natjerati 🤣 meni je ok dok sjedim, Al problem mi je kretati se i bas me to živcira 

• Teab1

Prijavi adminu

franka007

Teab1

franka007

Morat ću ga nagovorit Tj natjerati 🤣 meni je ok dok sjedim, Al problem mi je kretati se i bas me to živcira

mene ulovi kad se dignem iz lezeceg polozaja, pogotova kad legnem na ljevi bok ili uspavljujem malog, dakle to kak me presjece sva se izvitoperim pa uglavnom hodam a kad hodam boli sve ostalo 👌

6/21 biokemijska
    9/22 +
    6/22 baby boy 🩵
    4/24 +

šareni_oblak

Broj poruka: 177

Prijavi adminu

Pidžame za trudnice sam vidjela na H&M ako se ne varam. Možda Next, Bonprix? Iako u našem stanju možda bolje spavacicu za nedaj Bože bolnicu. Stvarno nisam fan spavaćica, ali poslije poroda mi je bilo skroz u redu u njima. 
    Što se išijasa tiče, istezanje i masaža. Možeš eventualno kiroprakticaru ako radi s trudnicama

2022. baby girl ❤️🎀
    2024. baby boy 💙🧸
    OTP: 14.12.2024.

wildflower

Broj poruka: 754

Prijavi adminu

Ja sam nasla ove neke spavacice za trudnice.
    3 komada za 33 EUR :) 
    nisu nista spesl ni moderne ali mislim da ce posluziti. 
    Vazno da su pamuk i da imaju ovo za dojenje. 
    https://marinatekstil.com/products/spavacice-za-dojenje-33-saljemo-besplatno?variant=51183753920861

'91, PCOS, AMH 29,4 pmol/L (4,1-58)
    '86, oligozoospermia
    Repromed:
    2mj/2024 - 1. AIH ❌
    4mj/2024 - 1. IVF - SET BC | 1 BC ❄️ | 9dnt β 262 | 11dnt β 769 | 13dnt β 1646 ➡️ 1. uzv 15.05. ❤️ Panorama low risk - it's a boy 🩵

wildflower

Broj poruka: 754

Prijavi adminu

Nisam jos narucila, ali mislim da hocu...U Zagrebu po bolnicama se ne dobiju spavacice?

'91, PCOS, AMH 29,4 pmol/L (4,1-58)
    '86, oligozoospermia
    Repromed:
    2mj/2024 - 1. AIH ❌
    4mj/2024 - 1. IVF - SET BC | 1 BC ❄️ | 9dnt β 262 | 11dnt β 769 | 13dnt β 1646 ➡️ 1. uzv 15.05. ❤️ Panorama low risk - it's a boy 🩵

• TeaM

Broj poruka: 20

Prijavi adminu

Evo cure, mi taman s pregleda. 
    24+6 - ona ima 750g, sve je okej. :)
    Ja sam dobila antibiotike zbog upale mjehura, ukinia mi je Gravidon i uvea željezo jer mi je nisko. 
    Za sada sam na +6kg 

atena

Broj poruka: 39

Prijavi adminu

šareni_oblak

Pidžame za trudnice sam vidjela na H&M ako se ne varam. Možda Next, Bonprix? Iako u našem stanju možda bolje spavacicu za nedaj Bože bolnicu. Stvarno nisam fan spavaćica, ali poslije poroda mi je bilo skroz u redu u njima.
    Što se išijasa tiče, istezanje i masaža. Možeš eventualno kiroprakticaru ako radi s trudnicama

Ja sam u obje trudnoće imala spavacice sa gumbovima onako do pupka pa su mi bile super i za dojenje, nismo ih dobivali u bolnici a rekli su da najbolje da imamo spavacice. Ja sam vidla iste takve u c&a sa gubicima pa ću si možda kupiti jednu dvije nove 

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.