Zimske bebe 2024/2025 ❄️☃️🎄🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Teab1
    01. Listopad 2024. 22:39

franka007

Teab1

franka007

Jel ima netko problema sa išijasom? Muci me već dva tjedna, jel ima kakve pomoći tu? Ali da si sama pomognem, nemam vise volje za ići negdje 🤭

ima,pomoc je muz i njegove ruke, vrlo kratko al olaksa,ljepo mu kazes da ti je on to napravio i da te sad izvoli izmasirat jer ti imas vrlo vazan posao za odradivat i trpis uzasnu bol zbog toga 😂 meni pomoglo malo me zmasiro i bilo mi je lakse

Morat ću ga nagovorit Tj natjerati 🤣 meni je ok dok sjedim, Al problem mi je kretati se i bas me to živcira

mene ulovi kad se dignem iz lezeceg polozaja, pogotova kad legnem na ljevi bok ili uspavljujem malog, dakle to kak me presjece sva se izvitoperim pa uglavnom hodam a kad hodam boli sve ostalo 👌

6/21 biokemijska
    9/22 +
    6/22 baby boy 🩵
    4/24 +
    Harmony low risk-stize curka 🩷

šareni_oblak
    01. Listopad 2024. 23:02

Pidžame za trudnice sam vidjela na H&M ako se ne varam. Možda Next, Bonprix? Iako u našem stanju možda bolje spavacicu za nedaj Bože bolnicu. Stvarno nisam fan spavaćica, ali poslije poroda mi je bilo skroz u redu u njima. 
    Što se išijasa tiče, istezanje i masaža. Možeš eventualno kiroprakticaru ako radi s trudnicama

2022. baby girl ❤️🎀
    2024. baby boy 💙🧸
    OTP: 14.12.2024.

wildflower
    02. Listopad 2024. 09:40

Ja sam nasla ove neke spavacice za trudnice.
    3 komada za 33 EUR :) 
    nisu nista spesl ni moderne ali mislim da ce posluziti. 
    Vazno da su pamuk i da imaju ovo za dojenje. 
    https://marinatekstil.com/products/spavacice-za-dojenje-33-saljemo-besplatno?variant=51183753920861

'91, PCOS, AMH 29,4 pmol/L (4,1-58)
    '86, oligozoospermia
    Repromed:
    2mj/2024 - 1. AIH ❌
    4mj/2024 - 1. IVF - SET BC | 1 BC ❄️ | 9dnt β 262 | 11dnt β 769 | 13dnt β 1646 ➡️ 1. uzv 15.05. ❤️ Panorama low risk - it's a boy 🩵

wildflower
    02. Listopad 2024. 09:41

Nisam jos narucila, ali mislim da hocu...

U Zagrebu po bolnicama se ne dobiju spavacice?

'91, PCOS, AMH 29,4 pmol/L (4,1-58)
    '86, oligozoospermia
    Repromed:
    2mj/2024 - 1. AIH ❌
    4mj/2024 - 1. IVF - SET BC | 1 BC ❄️ | 9dnt β 262 | 11dnt β 769 | 13dnt β 1646 ➡️ 1. uzv 15.05. ❤️ Panorama low risk - it's a boy 🩵

• TeaM
    02. Listopad 2024. 10:38

Evo cure, mi taman s pregleda. 
    24+6 - ona ima 750g, sve je okej. :)
    Ja sam dobila antibiotike zbog upale mjehura, ukinia mi je Gravidon i uvea željezo jer mi je nisko. 
    Za sada sam na +6kg 

atena
    02. Listopad 2024. 10:43

šareni_oblak

Pidžame za trudnice sam vidjela na H&M ako se ne varam. Možda Next, Bonprix? Iako u našem stanju možda bolje spavacicu za nedaj Bože bolnicu. Stvarno nisam fan spavaćica, ali poslije poroda mi je bilo skroz u redu u njima.
    Što se išijasa tiče, istezanje i masaža. Možeš eventualno kiroprakticaru ako radi s trudnicama

Ja sam u obje trudnoće imala spavacice sa gumbovima onako do pupka pa su mi bile super i za dojenje, nismo ih dobivali u bolnici a rekli su da najbolje da imamo spavacice. Ja sam vidla iste takve u c&a sa gubicima pa ću si možda kupiti jednu dvije nove 

nyssa_
    02. Listopad 2024. 11:06

Bok cure! Evo kod mene sve okej, pregled je prosao dobro, dobila sam uputnicu za OGTT, uz preporuku da se narucim na isti za cca 2 tjedna. Sljedeci pregled je 25.10.
    Mozda je vec bila tema pa sam preskocila jer me nije bilo zadnjih tjedan dana, ali me zanima ako ima koja iskustva/preporuku za njihaljku. S malom sam imala jednu rabljenu Graco njihaljku koju sam vratila, a sad gledam nešto tipa ove dvije. Ne znam koja bi bila bolja?! Influenceri na insta svasta hvale pa me zanima vase misljenje. 
    Dakle, ova:
    https://malizakladi.hr/nuna-lezalnik-leaf-grow-z-igralnim-lokom-sand-56726
    Ili ova:
    https://malizakladi.hr/babybjorn-gugalnik-balance-bliss-woven-classic-quilt-sand-grey-55595

Nadam se da ste sve okej! 🥰

Naša srećica** 12/2021

Tratinčica12
    02. Listopad 2024. 11:45

nyssa_

Bok cure! Evo kod mene sve okej, pregled je prosao dobro, dobila sam uputnicu za OGTT, uz preporuku da se narucim na isti za cca 2 tjedna. Sljedeci pregled je 25.10.
    Mozda je vec bila tema pa sam preskocila jer me nije bilo zadnjih tjedan dana, ali me zanima ako ima koja iskustva/preporuku za njihaljku. S malom sam imala jednu rabljenu Graco njihaljku koju sam vratila, a sad gledam nešto tipa ove dvije. Ne znam koja bi bila bolja?! Influenceri na insta svasta hvale pa me zanima vase misljenje.
    Dakle, ova:
    https://malizakladi.hr/nuna-lezalnik-leaf-grow-z-igralnim-lokom-sand-56726
    Ili ova:
    https://malizakladi.hr/babybjorn-gugalnik-balance-bliss-woven-classic-quilt-sand-grey-55595

Nadam se da ste sve okej! 🥰

Hej, mi imamo ovakvu Babybjorn od starijeg sina. I odlična je, preporuke od nas 🤗 baš nas je poslužila. Lagana je za prenošenje, skladištenje. A dječak je volio biti u njoj 😃
    ---
    Što se spavaćica tiče - ja ih ovako ne nosim. Imam 2 iz Devića iz prošle trudnoće i kupila neki dan slučajno u Pepcu neku sa gumbima. Poslužit će.
    Sad imam neku trudničku pidžamu, kao tajice i majica iz Sinsaya (isto iz prve trudnoće). Za po kući imam tajice iz Lidla, uzela neki dan isto neke sive obične u Sinsayu. I jedne traperice iz HMa iz prošle trudnoće koje nosim stalno haha nekako mi se ne da davati novac na tu trudničku odjeću, svemu su nabili cijene 😅
    U prošloj trudnoći sam stalno nosila haljine. Koje sam već imala, ništa trudničko. Taman rodila u 10mj, pa mi nisu ni trebale ove druge, duge i deblje stvari.

Dječak M 💙 10/2021
    Dječak N 🩵 06.12.2024.
    Hvala Ti što sam stvoren tako čudesno, što su djela Tvoja predivna! 💛

Tratinčica12
    02. Listopad 2024. 11:48

Pita me prijateljica kojoj je termin u veljači jesam spremila torbu za bolnicu 😃 Neee. Nemam ništa!!!!
    ---
    Napokon smo naručili komodu iz Jyska. Valjda bi sljedeći tjedan trebala biti sastavljena. Onda možda sredim dio robice i posložim za svaki slučaj i kupim neke higijenske stvari, i ovo za pupak. Sad nemam di sve to skladištiti. 

Dječak M 💙 10/2021
    Dječak N 🩵 06.12.2024.
    Hvala Ti što sam stvoren tako čudesno, što su djela Tvoja predivna! 💛

Bonnie9
    02. Listopad 2024. 11:48

TeaM & Nyssa_ drago mi ne da ne na pregledima sve u redu🥰
    Sto se tice nihaljki ja nemam jos uvijek ali sam cula da dosta hvale Nuna nihaljku, a ovu babybjorn ima rodica i kaze da nije bas zadovoljna…🤷🏻‍♀️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.