Hej cure evo i mene s pregleda. Bebać je okrenut glavom dolje i to ju je baš zabio dolje, jako je nemiran i živahan nije se na pregledu smirio ni sekunde, guza je gore a nogama se upite u moj trbuh i radi mi izbočine 😅 velik je ima 2 kg sve je uredu i sljedeći pregled je 29.10. 😊
Evo cure i mene je sad uhvatila panika.
Išla sam na e građanin da pogledam koje mi je antibiotike pustio ginekolog i pod anamneza vidim ovo.
24+5 u SP I UZV BO ANEMIJA UI TH GLAVA KČS + EFW 750 AURI 0,62
EFW sam skužila da znači težinu i odgovara onome što mi je rekao, ali zna li tko što je AURI i odgovara li tjednima?
On mi nije spominjao da nešto nije uredu, ali sam se svejedno prepala. Zna li možda netko o čemu se radi i jesu li i vama mjerenja bila takva?
auri su ti protici u pupcanoj arteriji,dal odgovara ili ne to nebih znala rec al vjerujem da bi ti doktor rekao da nesto ne valja...ak te narucio tek za mjesec rekla bi da je to sve okej i probaj ne gledat takve stvari jer bus se stresirala bezveze, tocno ono o cem pricamo previse trazenja radi nam samo gore i nikam nebumo dosle od konstantnog nerviranja i stresiranja sam gore radim nasoj jos nerodenoj djeci
6/21 biokemijska
9/22 +
6/22 baby boy 🩵
4/24 +
Harmony low risk-stize curka 🩷
Pozdrav svima,
nadam se da imate virtualnog mjesta za još jednu trudnicu koja očekuje zimsku bebu. :)
Zadnjih tjedan dana sam malo smirila tempo, a danas sam se sjetila ovog mjesta koje mi je bilo spasonosno u prvoj trudnoći prije nešto više od sedam godina. Bila sam u svom užem krugu prva koja je rodila, inače jedinica bez ikakvih beba u svojoj obitelji pa mi je tadašnja mala zajednica na ovom forumu bila od velike važnosti kao izvor informacija, ali i emocionalna podrška. U međuvremnu, neke frendice su dobile klince koji su puno mlađi od mog prvog djeteta, a bit će i dosta stariji od drugog.
Imam 35 god, živim u Zagrebu, obitelj mi je ostala u rodnom gradu, mužu također. Prvorođenac nam je prvašić, a sad nam stiže curka! Termin je 18.12.
Prošli tjedan smo saznali da se okrenula, cijelo vrijeme je za nekoliko dana veća pa možda stigne i nešto prije. :)
atena super za pregled ☺️, tess dobrodosla u nase zimice, curke na ocito prednjace 😊
6/21 biokemijska
9/22 +
6/22 baby boy 🩵
4/24 +
Harmony low risk-stize curka 🩷
Sunflower! Guk profil danas dobar osim natašte vađenje koje je bilo 5.7, ne znam stvarno zašto mi je tako i kaj krivo radim. Kažu mi da jedem najkasnije oko pol 19 pa sam rekla da idem spavati oko 2,3 i da sam gladna ako jedem tada na što mi je rečeno da pojedem sira ili popijem vode. 😂 Sljedeće pikanje za 2 tjedna.
Meni je prva trudnoća koja je tu pa isto ništa ne guglam, nema ničeg dobrog u tome, samo se istresiraš bezveze. Zato opet kažem da mi je drago kaj sam našla ovaj forum jer ste super za sve!!
Atena drago mi je da je pregled prošao dobro!! 🥰
Tess1989 dobrodošla, neka si ti nas opet našla i nadam se da ti trudnoća ide mirno i opušteno! ❤️
Sretno sutra na pregledima!!
5/20 - ab in tractu
11/23 - missed ab
5/24 - 🌈 baby, it's a girl 🌸
Evo cure i mene je sad uhvatila panika.
Išla sam na e građanin da pogledam koje mi je antibiotike pustio ginekolog i pod anamneza vidim ovo.
24+5 u SP I UZV BO ANEMIJA UI TH GLAVA KČS + EFW 750 AURI 0,62
EFW sam skužila da znači težinu i odgovara onome što mi je rekao, ali zna li tko što je AURI i odgovara li tjednima?
On mi nije spominjao da nešto nije uredu, ali sam se svejedno prepala. Zna li možda netko o čemu se radi i jesu li i vama mjerenja bila takva?
auri su ti protici u pupcanoj arteriji,dal odgovara ili ne to nebih znala rec al vjerujem da bi ti doktor rekao da nesto ne valja…ak te narucio tek za mjesec rekla bi da je to sve okej i probaj ne gledat takve stvari jer bus se stresirala bezveze, tocno ono o cem pricamo previse trazenja radi nam samo gore i nikam nebumo dosle od konstantnog nerviranja i stresiranja sam gore radim nasoj jos nerodenoj djeci
Hvala ti na odgovoru 🤗 Vjerujem da to piše na anamnezi samo kao rezultat mjerenja, isto kao i kilaža, da je to to. Evo ja se do sada stvarno nisam ni jednom iznervirala, ali sad me takva panika na poslu uhvatila da E ne mogu nikako smirit. Zao mi je sto sam uopće išla gledat to i “igrat” se doktora. Nadam sa da ću se uskoro smirit. Hvala još jednom ❤️
Tess dobrodošla 🤗 meni je termin 17.12. isto curka, isto veća mjeri svaki pregled, a ja se nadam da će doći nešto ranije ili na termin najkasnije🙈 nadam se za Božić biti doma s njom u naručju pred borom, ahh, bilo bi lijepo da se te stvari mogu isplanirati hehe vi ćete imati pravu pomoć u vidu starijeg brata..nedavno smo u parku vidjeli djecaka, tako osnovnoškolca, koji se igrao sa malom sekom, učio ju kako se spuštati niz tobogan i preslatki su bili..moj mali je čak zapamtio te slike i ponavljao mi doma da će i on seku čuvati i učiti..ma milina 🥰
Kaj se tiče pupčane vrpce omotane oko vrata, tu stvarno nemamo nikakvog izbora. Podijelila sam svoju pricu s prvog poroda ovdje već pa se ponavljam al nema veze jer je vezano za ovu temu. Mi smo završili na hitnom carskom i dok me nisu otvorili nije se znalo radi čega su mu pali otkucaji toliko a ispalo je da se njemu tri puta namotala pupcana oko vrata. Niti na jednom pregledu prije se to nije vidjelo. Išla sam i na par privatnih kontrola u prvoj trudnoći tako da sam imala stvarno hrpu uzv-a odrađenih. To je nešto kaj se može dogodit i na samom porodu. Puno djece se rađa s pupčanom oko vrata, mislim da čak 30% ak se točno sjećam podatka i nije to rijetka pojava. Ko zna koliko puta se oni unutra zamotaju i odmotaju a da mi nemamo pojma. Evo to je nešto što mene smiruje kad se sjetim cijele te situacije koju smo prošli i pomislim da bi s ovom bebom moglo biti isto. Ne mora značiti uopće da će i jednom bit namotana na njoj, to su stvarno slučajnosti na koje ne možemo utjecati baš nikako. A štetimo si razmišljanjem o tome. Moj malac se rodio i proplakao , sve je uredno bilo iako kažem, tri puta mu se namotala i vrlo vjerojatno radi toga su mu pali otkucaji, al tek nakon 9 sati induciranih trudova i bušenja vodenjaka. Nema nikakve posljedice u razvojnom smislu, normalno je veselo dijete, sve je razvojne korake dostigao u “predviđenim okvirima”. Tak da znate ako se kome i dogodi slično nešto da ne mora imat apsolutno nikakvog utjecaja na vas i dijete. :)
28 pcos
2020. vanmaterična/uklonjen jajovod
2021. 👶💙
10.4. +❤️🙏
Tessdobrodošla 🤗 meni je termin 17.12. isto curka, isto veća mjeri svaki pregled, a ja se nadam da će doći nešto ranije ili na termin najkasnije🙈 nadam se za Božić biti doma s njom u naručju pred borom, ahh, bilo bi lijepo da se te stvari mogu isplanirati hehe vi ćete imati pravu pomoć u vidu starijeg brata..nedavno smo u parku vidjeli djecaka, tako osnovnoškolca, koji se igrao sa malom sekom, učio ju kako se spuštati niz tobogan i preslatki su bili..moj mali je čak zapamtio te slike i ponavljao mi doma da će i on seku čuvati i učiti..ma milina 🥰
Kaj se tiče pupčane vrpce omotane oko vrata, tu stvarno nemamo nikakvog izbora. Podijelila sam svoju pricu s prvog poroda ovdje već pa se ponavljam al nema veze jer je vezano za ovu temu. Mi smo završili na hitnom carskom i dok me nisu otvorili nije se znalo radi čega su mu pali otkucaji toliko a ispalo je da se njemu tri puta namotala pupcana oko vrata. Niti na jednom pregledu prije se to nije vidjelo. Išla sam i na par privatnih kontrola u prvoj trudnoći tako da sam imala stvarno hrpu uzv-a odrađenih. To je nešto kaj se može dogodit i na samom porodu. Puno djece se rađa s pupčanom oko vrata, mislim da čak 30% ak se točno sjećam podatka i nije to rijetka pojava. Ko zna koliko puta se oni unutra zamotaju i odmotaju a da mi nemamo pojma. Evo to je nešto što mene smiruje kad se sjetim cijele te situacije koju smo prošli i pomislim da bi s ovom bebom moglo biti isto. Ne mora značiti uopće da će i jednom bit namotana na njoj, to su stvarno slučajnosti na koje ne možemo utjecati baš nikako. A štetimo si razmišljanjem o tome. Moj malac se rodio i proplakao , sve je uredno bilo iako kažem, tri puta mu se namotala i vrlo vjerojatno radi toga su mu pali otkucaji, al tek nakon 9 sati induciranih trudova i bušenja vodenjaka. Nema nikakve posljedice u razvojnom smislu, normalno je veselo dijete, sve je razvojne korake dostigao u “predviđenim okvirima”. Tak da znate ako se kome i dogodi slično nešto da ne mora imat apsolutno nikakvog utjecaja na vas i dijete. :)
Pozdrav svim curama ,evo i ja dočekala treću sreću, termin 17.12.,na svim pregledima sve kako treba.Nadam se sretnom ishodu.
🧔1990.,spermiogram dobar
👩🦰1982.,oper.mioma12.2017g, Amh prije operacije 7.2017g.9.49 a posli 9.2018.,7.40
2018.1mj.prirodni,jedna 6st, beta 0
2018.3mj.stumulirani,9 jajnih st., vraćena 3st i 4st, beta 0
2019.7mj.8 stanica, vraćene dvi 8st,u 10tjednu miss. ab
2020.7mj,Amh 5.68.dobili 3j.s,vraćena jedna 4st, miss ab. u 10.tj,nalaz sindrom down
2021.2mj.,8 stanica, 7 oplođeno, 3 blatociste, 2 vraćene, 1 zamrznuta, beta 2.3
Fet 29.5.blatocista,PUPO❤️Beta 11.6. neg 0.2
Dobro nam došle nove curke 🤗
Freya, mozda da u međuvremenu odeš privatno ako imaš mogućnosti za to. Malo da vidis bebu i umiriš se 🙂 ja planiram otići privatno kroz jedno 2 tjedna, taman na početku 3. tromjesecja da me malo bolje pogleda, da kvalitetnije vidim bebicu i malo se smirim 😇
Sortiraj odgovore
Najstariji