Zimske bebe 2024/2025 ❄️☃️🎄🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    šareni_oblak
    01. Listopad 2024. 19:28

Mrvica722

Di ste kupile piđame za trudnice ,sve čekam kad će u lidla doć al nikako ….

Spavam u muževim majicama i gaćicama 😂🙈 ne mogu se natjerati kupiti si traperice koje mi pašu (jedne su mi preuske, druge malo velike), pogotovo ne pidžamu, ali zato za malu svako malo neki klinac uzmem 😂🙈

2022. baby girl ❤️🎀
    2024. baby boy 💙🧸
    OTP: 14.12.2024.

• TeaM
    01. Listopad 2024. 19:54

šareni_oblak

Mrvica722

Spavam u muževim majicama i gaćicama 😂🙈 ne mogu se natjerati kupiti si traperice koje mi pašu (jedne su mi preuske, druge malo velike), pogotovo ne pidžamu, ali zato za malu svako malo neki klinac uzmem 😂🙈

E ja isti problem imam 😂😂 Nikako da se natjeram kupit nešto trudnički pa imam osjećaj da živim u tajicama i 2 haljine 😅 A racunam i da će uskoro zima pa da ću biti u hulahopkama i haljinama pa da će biti okej do 1. mjeseca 😁  
    Ja sam vidila da pidžama ima u Waikikiu, ali kad sam bila zadnji put bili su sve extra veliki brojevi tipa 3XL, 4XL. Tako da ću samo pratit kad stignu veličine, ali fine su i cijena im je okej

• franka007
    01. Listopad 2024. 20:10

TeaM

šareni_oblak

Mrvica722

E ja isti problem imam 😂😂 Nikako da se natjeram kupit nešto trudnički pa imam osjećaj da živim u tajicama i 2 haljine 😅 A racunam i da će uskoro zima pa da ću biti u hulahopkama i haljinama pa da će biti okej do 1. mjeseca 😁
    Ja sam vidila da pidžama ima u Waikikiu, ali kad sam bila zadnji put bili su sve extra veliki brojevi tipa 3XL, 4XL. Tako da ću samo pratit kad stignu veličine, ali fine su i cijena im je okej

Ja sam si uzela u waikiki spavaćicu 3XL 🤣🤣 inače sam L, a to je bio jedini broj koji je tada ostao i bas mi je bila lijepa 🤣 a inače volim da mi je komotnije, pogotovo za spavanje tako da sam zadovoljna 🤭 zapravo izgleda kao oversize 🤭

• franka007
    01. Listopad 2024. 20:11

Jel ima netko problema sa išijasom? Muci me već dva tjedna, jel ima kakve pomoći tu? Ali da si sama pomognem, nemam vise volje za ići negdje 🤭

Sunflower! 🌻
    01. Listopad 2024. 20:50

Pake

Bonnie9hvala ti, nadam se da buš se i ti uspjela naspavati!❤️
    šareni_oblakdrago mi je da sve ok, sad možeš biti malo opuštenija.
    skakavacnek ti ogtt bude dobar i nek te žgaravica popusti 😐 Stigneš sve, samo opušteno kako bi rekli 😄
    .
    Danas sam pokupila kolica i mali milijun stvarčica koje mi je žena spremila, muž mi se vraća ranije doma tako da sam sretnija napokon. 😀
    .
    Kaj se opuštenosti na pregledu tiče, nikad nisam imala problema sa doktorima i pregledima, nadam se da se na porodu neće desiti suprotno 😂
    Netko mi je rekao da javljam zadijabeteskako ide, evo sutra se pikam za guk profil pa u četvrtak nosim na VV, budem javila kaj će biti s tim.
    Isto mi se sviđa twistshake kadica, mislim da ću nju uzeti.
    U bolnicu me šalje od sljedeće kontrole, ali znam da su i moje frendice išle u tjednima koje cure spominju.
    Budite dobro!! ❤️

Ja pratim tvoj gestacijski tako da samo pisi sve 😁😁

• Mrvica722
    01. Listopad 2024. 20:50

Mene je počelo u struku stezat ove moje klasične piđame ,a i nedaj bože bolnice da imam pristojnu piđamu 🙈

• TeaM
    01. Listopad 2024. 21:00

franka007

TeaM

šareni_oblak

Mrvica722

Ja sam si uzela u waikiki spavaćicu 3XL 🤣🤣 inače sam L, a to je bio jedini broj koji je tada ostao i bas mi je bila lijepa 🤣 a inače volim da mi je komotnije, pogotovo za spavanje tako da sam zadovoljna 🤭 zapravo izgleda kao oversize 🤭

To je istina 😅 ali stvarno su lijepe spavaćice, bas sam se iznenadila

• Teab1
    01. Listopad 2024. 21:06

franka007

Jel ima netko problema sa išijasom? Muci me već dva tjedna, jel ima kakve pomoći tu? Ali da si sama pomognem, nemam vise volje za ići negdje 🤭

ima,pomoc je muz i njegove ruke, vrlo kratko al olaksa,ljepo mu kazes da ti je on to napravio i da te sad izvoli izmasirat jer ti imas vrlo vazan posao za odradivat i trpis uzasnu bol zbog toga 😂 meni pomoglo malo me zmasiro i bilo mi je lakse

6/21 biokemijska
    9/22 +
    6/22 baby boy 🩵
    4/24 +
    Harmony low risk-stize curka 🩷

• Teab1
    01. Listopad 2024. 21:08

franka007

TeaM

šareni_oblak

Mrvica722

gledala u waikikiju sapavacice nigdje za vidjet samo te proklete pidame koje tak i tak nevolim, uzet cu one 3 za 33 eura i to je to

6/21 biokemijska
    9/22 +
    6/22 baby boy 🩵
    4/24 +
    Harmony low risk-stize curka 🩷

• franka007
    01. Listopad 2024. 22:04

Teab1

franka007

ima,pomoc je muz i njegove ruke, vrlo kratko al olaksa,ljepo mu kazes da ti je on to napravio i da te sad izvoli izmasirat jer ti imas vrlo vazan posao za odradivat i trpis uzasnu bol zbog toga 😂 meni pomoglo malo me zmasiro i bilo mi je lakse

Morat ću ga nagovorit Tj natjerati 🤣 meni je ok dok sjedim, Al problem mi je kretati se i bas me to živcira 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.