Zimske bebe 2024/2025 ❄️☃️🎄🤰

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Teab1

Broj poruka: 685

Prijavi adminu

Ja danas na 100 strana, rodac mi pa radi tortu spremaj rucak,najzabavniji dio dana kad mi je L povuko posudu s taman spremljenom kremom za tortu na pod dakle luda sam bila, sad me fino izmorio i mirno spava 😂

6/21 biokemijska
    9/22 +
    6/22 baby boy 🩵
    4/24 +
    Harmony low risk-stize curka 🩷

Tratinčica12

Broj poruka: 450

Prijavi adminu

Hej, cure. Ja odgodila svoj pregled za 08 10.
    Dječak jučer dobio crijevnu virozu - proljev i povraćanje. Pa nije u vrtiću. A izgleda da je i mene uhvatilo. Muka mi. Čekam da povratim da mi bude lakše....
    ---
    Pozdrav svima 🤗🤗

Dječak M 💙 10/2021
    Dječak N 🩵 06.12.2024.
    Hvala Ti što sam stvoren tako čudesno, što su djela Tvoja predivna! 💛

Sunflower! 🌻

Broj poruka: 505

Prijavi adminu

Pake

nola95,Lusylu,Tratičnica12sretno danas na pregledima, moj je navečer pa javim kako je prošlo.
    Sunflower!ma ne, po njihovom nema uopće veze što je cijeli guk dobar jer natašte nije dobro. Ref.vrijednost je 5.1, meni je 5.7 što mi se stvarno ne čini kao neka ogromna vrijednost. S tim da koliko znam i stres zna podići šećer, a nitko me ne pita kako je s te strane nego je po njihovom sve u prehrani. Kaže ona to je alarmantno i da se još oštrije držim prehrane (???) i da za 2 tjedna opet donesem guk pa bumo vidjeli kaj dalje.
    .
    Hvala kaj ste podijelile svoja iskustva s nama, vjerujem da vama tad nije bilo lako i da je bilo strašno. Meni definitivno pomogne kad pročitam iskustva mama koje su već rodile i prošle neke stvari!
    Pratim za šetnje po vani kako oblačiti bebe.
    .
    Pozdrav novim curama nek vam sve ostane dobro do kraja! ❤️

Znaci ne pustaju te 🙄🙄
    A nis, javljaj i dalje i sretno 😬

• TeaM

Broj poruka: 39

Prijavi adminu

Cure jeste li kupovale trudničke hulahopke ili nosite klasične? 

• Doriis

Broj poruka: 151

Prijavi adminu

TeaM

Cure jeste li kupovale trudničke hulahopke ili nosite klasične?

Ja sam ih do sad nosila samo jednom od kad je krenulo ovo hladnije vrijeme i obukla sam normalne. Nekako imaju gore širi dio i bas mi je bilo udobno u njima

22.03.2024. + 😇
    26.11.2024. - termin 💗 it's a girl 💗
    20.11.2024. 💗💗3820 grama i 52 cm 💗💗

nola95

Broj poruka: 392

Prijavi adminu

Tea sretan rođendan! Sve najbolje!🥳❤️ 
    Tratinčica želim vam što brz oporavak, nažalost krenule su viroze, prehlade i ostalo, sretno nam svima u izbjegavanju istih 🫠
    TeaM ja gledam kupit trudničke za vene jer sam počela imat problema s jednom nogom pa me strah tromboze..jedino kaj im je cijena apsurdna pa ću vidjet jel ide kaj od tog prek zdravstvenog prvo 🤣 mislim da običnih trudničkih ima u Milleru, kao da se sjećam da sam ih tamo vidjela 🤔I da javim za pregled u bolnici, sve super prošlo, definitivno je curka, danas je pokazala tako da nema sumnje (olakšanje hehe)..muž bio u pratnji sa mnom pa nam je pustila otkucaje doktorica, pokazala ličeko čak, lijepo se vidjelo..okrenuta je glavom dolje, a meni svaki put suza krene kad smo na pregledu, baš sam preemotivna ovu trudnoću 🤣🤣 i dalje mjeri veća al samo tjedan pa mi ništa ne spominju za datum poroda, prilično sam sigurna da neće ništa ni mijenjat..muž je dvometraš a ni ja nisam malena pa nije neobično da je veća.. za težinu mi nije ništa rekla..u utorak sam kod moje doktorice pa ću onda pogledat da se naručim privatno, da slikice dobijemo i odemo još jednom svi skupa pogledat bebu..obzirom da imam njihovo dopunsko ultrazvuk u Croatii mi ispadne oko 40 eura privatno što je stvarno prihvatljivo..a sad kad je prošla sezona više se ne čeka duže od tjedan dana pregled..

28 pcos
    2020. vanmaterična/uklonjen jajovod
    2021. 👶💙
    10.4. +❤️🙏

Pake

Broj poruka: 210

Prijavi adminu

Teab1 sretna ročkalica!! ♥️
    Sunflower! Ma jok, ali hvala i budem! Tratinčica12 brzo ozdravi!
    nola95 moj pregled je prošao isto kao tvoj 😭. Muž je bio sa mnom, vidjeli smo ju na 4D, dobili snimke i slikice, predivno iskustvo, toliko emotivno i baš baš divno eto. Plakala sam i ja 😂 
    Naša curka je isto veća mjerama, kaže mi doktor da je sigurno do genetike jer sam ja 180, muž 195 tako da se veselim tome i ima 1kg. ☺️ Sve je super s njom, detaljno nam je sve pokazao i objasnio tako da sam sad baš mirna i sretna!

5/20 - ab in tractu
    11/23 - missed ab
    5/24 - 🌈 baby, it's a girl 🌸

Kuglica22

Broj poruka: 30

Prijavi adminu

Cure, cestitke na super pregledima! Uviek se veselim ovim updejtima kao da idem na svoj pregled ♥️
    Imam pitanje za spavacice u rodilištu, jel bolje kupiti kratkih ili dugih rukava? Otvorila sam sad nešto shein, imaju skroz okej spavacica po 5,6e pa mislim  naruciti. Ne nosim ih inace pa me ne brine da kvaliteta bude sad nešto super

• jesenumeni29

Broj poruka: 28

Prijavi adminu

Kuglica22

Cure, cestitke na super pregledima! Uviek se veselim ovim updejtima kao da idem na svoj pregled ♥️
    Imam pitanje za spavacice u rodilištu, jel bolje kupiti kratkih ili dugih rukava? Otvorila sam sad nešto shein, imaju skroz okej spavacica po 5,6e pa mislim naruciti. Ne nosim ih inace pa me ne brine da kvaliteta bude sad nešto super

Prije skoro 4 godine imala sam one s kratkim rukavima i s otvorima za dojenje. Služile su prvih godinu i 4 mj a i evo očekujem i sada, nakon Nove odmah da idu u opticaj😄i na samom porodu smo kuhane, u bolnici je isto 28,29. Sve me vuče na kr.rk 

Bonnie9

Broj poruka: 131

Prijavi adminu

TeaB sretan rođendan sve najbolje ti želim🥳🥰
    Tratinčica brz oporavak želim 🫶🏻
    TeaM stanem jos u stare ali nisam ih nesto ni vidjela po ducanima, jedino online ima nesto na Zalandu🤗
    Nola95 drago mi je da je na pregledu sve dobro proslo i da curka fino napreduje🥰❤️

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.