Zimske bebe 2024/2025 ❄️☃️🎄🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • hoyaa
    02. Listopad 2024. 12:26

nyssa_

Bok cure! Evo kod mene sve okej, pregled je prosao dobro, dobila sam uputnicu za OGTT, uz preporuku da se narucim na isti za cca 2 tjedna. Sljedeci pregled je 25.10.
    Mozda je vec bila tema pa sam preskocila jer me nije bilo zadnjih tjedan dana, ali me zanima ako ima koja iskustva/preporuku za njihaljku. S malom sam imala jednu rabljenu Graco njihaljku koju sam vratila, a sad gledam nešto tipa ove dvije. Ne znam koja bi bila bolja?! Influenceri na insta svasta hvale pa me zanima vase misljenje.
    Dakle, ova:
    https://malizakladi.hr/nuna-lezalnik-leaf-grow-z-igralnim-lokom-sand-56726
    Ili ova:
    https://malizakladi.hr/babybjorn-gugalnik-balance-bliss-woven-classic-quilt-sand-grey-55595

Nadam se da ste sve okej! 🥰

Mi smo uzeli Babybjorn, svi ih preporucuju, zgodno mi je sto je lagana pa cu ju vuci za sobom u kupaonu i kuhinju da beba moze biti u njoj dok ne spava. Nuna mi se cini da je vise za bas male bebe, da im brzo prestane biti zanimljiva, dok se u Babybjorn sami odguruju pa im je zabavno duze i dok su veci 😊 

atena
    02. Listopad 2024. 13:16

Cure jel znate jesu li vam se bebaći okrenuli? Ja već par dana pokušavam skužiti jel glava dolje ili gore i onda kad pomislim da je dolje e onda dolje više osjetim lupanja i tako svaki dan drugačije. Sutra imam pregled pa me baš zanima u kojem je položaju jer ja ne mogu nikako odgonetnuti 😅

• Teab1
    02. Listopad 2024. 13:35

atena

Cure jel znate jesu li vam se bebaći okrenuli? Ja već par dana pokušavam skužiti jel glava dolje ili gore i onda kad pomislim da je dolje e onda dolje više osjetim lupanja i tako svaki dan drugačije. Sutra imam pregled pa me baš zanima u kojem je položaju jer ja ne mogu nikako odgonetnuti 😅

non stop osjetim pikanj u cerviks i mjehur al ful ful lagana tak da znam da su to ruke,nogom me lupa u zeludac i rebra, divaj jedan osjecaj 😂 dakle rekla bi da je u ovom trenu okrenuta glavom dolje al jos ima mjesta pa se stigne predomislit, nadam se da nece  😊🤣

6/21 biokemijska
    9/22 +
    6/22 baby boy 🩵
    4/24 +
    Harmony low risk-stize curka 🩷

šareni_oblak
    02. Listopad 2024. 13:50

atena

Ja mislim da moj još nije. Najviše udara skroz dolje tako da bih rekla da su noge još uvijek dolje. Ima još vremena okrenuti se. Kćer je bila glavom dolje cijelo vrijeme, valjda od 20 tjedana, pa mi je sad ovo zanimljivo 😂

2022. baby girl ❤️🎀
    2024. baby boy 💙🧸
    OTP: 14.12.2024.

atena
    02. Listopad 2024. 13:52

Teab1

atena

non stop osjetim pikanj u cerviks i mjehur al ful ful lagana tak da znam da su to ruke,nogom me lupa u zeludac i rebra, divaj jedan osjecaj 😂 dakle rekla bi da je u ovom trenu okrenuta glavom dolje al jos ima mjesta pa se stigne predomislit, nadam se da nece 😊🤣

Ja svugdje osjetim svakako al mi se čini da se okrenuo no vidjet ćemo sutra šta kaže doktorica. Jedva čekam pregled sutra imam osjećaj da je previše prošlo od prošlog pregleda 🙈 i baš me zanima koliko je bebać narasao

• franka007
    02. Listopad 2024. 14:03

Ja osjetim da me udara po mjehuru jer stalno moram na wc, i čini mi se da se okrenula jer sada osjetim nekako najviše na lijevoj i desnoj strani oko pupka a do prije par dana sam najviše osjetila u donjem dijelu, i tada je bila na zadak. Samo ne mogu bas odgonetnuti gdje je sto, vidjet ćemo na idućem pregledu 😁

Tratinčica12
    02. Listopad 2024. 14:53

franka007

Ja osjetim da me udara po mjehuru jer stalno moram na wc, i čini mi se da se okrenula jer sada osjetim nekako najviše na lijevoj i desnoj strani oko pupka a do prije par dana sam najviše osjetila u donjem dijelu, i tada je bila na zadak. Samo ne mogu bas odgonetnuti gdje je sto, vidjet ćemo na idućem pregledu 😁

Mene isto dječak udara po mjehuru. I isto osjetim s lijeve i desne strane jače udarce i izbočenja. Ja nekako mislim da su ovo gore guza i glava, a dolje da me udara nogama.
    Bio je na zadak prije 3 tjedna na pregledu, kontam da je i dalje.
    ---
    Naručila sam se privatno 04.10. (petak) jer je moja napravila razmak sad 6 tjedana između pregleda.
    A i nije neka rječita. Privatno s ovom ću malo detaljnije porazgovarati i ispitati što me zanima 😃

Dječak M 💙 10/2021
    Dječak N 🩵 06.12.2024.
    Hvala Ti što sam stvoren tako čudesno, što su djela Tvoja predivna! 💛

• freyaa
    02. Listopad 2024. 15:28

Evo i mene sa pregleda, prednjaci glavica, mjere sve uredno, ali pupcana vrpca oko vrata, kaze nista strasno a mene je toliko strah.. 

• Teab1
    02. Listopad 2024. 15:40

freyaa

Evo i mene sa pregleda, prednjaci glavica, mjere sve uredno, ali pupcana vrpca oko vrata, kaze nista strasno a mene je toliko strah..

nema te cega bit jer oni sami sebi nekak uspiju zarolat u nju,sin ju je imo oko 30 tt oko vrata vec sljedeci pregled vise je nije imao oko vrata, super za pregledic 😊

ima li koja od vas osjecaj da gubi zrak, da nemre disat u odredenom polozaju? tocno napad panike me hvata

6/21 biokemijska
    9/22 +
    6/22 baby boy 🩵
    4/24 +
    Harmony low risk-stize curka 🩷

Pake
    02. Listopad 2024. 18:46

Čestitke na dobrim pregledima svima, neka sutra i prekosutra isto budu super! Javite kako su prošli ❤️ Leona89 tebe isto čekamo! 😀
    freyaa mogu mislit da ti je strašno, ali dobro ti Tea kaže, bude to sve ok!!
    Teab1 da, ponekad ako ležim na leđima doslovno imam osjećaj kao da ću se ugušiti, nekad me uhvati i kad sjetim, gadan osjećaj
    Sunflower! E znala sam da je netko tako da bum sad zapamtila 😄
    Za išijas samo vježbe istezanja, imam sreću pa su moji neki iz razreda su na kraju otišli u fizio vode tak da sam dobila vježbice od njih i nisam morala ići nigdje, masaža isto pomaže!!
    Njihaljke taman sad istražujem, isto se stalno vrte nuna, babybjorn i tak, ali nisam baš pametna.
    Muž puž mi se sutra vraća tako da sam prehepi, nadam se da ste i vi dobro!! 🥰
    I btw ako koja još želi na listu za preglede, samo šibnite kada su vam sljedeći

5/20 - ab in tractu
    11/23 - missed ab
    5/24 - 🌈 baby, it's a girl 🌸

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.