Zimske bebe 2024/2025 ❄️☃️🎄🤰

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

nyssa_

Broj poruka: 153

Prijavi adminu

Bok cure! Evo kod mene sve okej, pregled je prosao dobro, dobila sam uputnicu za OGTT, uz preporuku da se narucim na isti za cca 2 tjedna. Sljedeci pregled je 25.10.
    Mozda je vec bila tema pa sam preskocila jer me nije bilo zadnjih tjedan dana, ali me zanima ako ima koja iskustva/preporuku za njihaljku. S malom sam imala jednu rabljenu Graco njihaljku koju sam vratila, a sad gledam nešto tipa ove dvije. Ne znam koja bi bila bolja?! Influenceri na insta svasta hvale pa me zanima vase misljenje. 
    Dakle, ova:
    https://malizakladi.hr/nuna-lezalnik-leaf-grow-z-igralnim-lokom-sand-56726
    Ili ova:
    https://malizakladi.hr/babybjorn-gugalnik-balance-bliss-woven-classic-quilt-sand-grey-55595Nadam se da ste sve okej! 🥰

Naša srećica** 12/2021

Tratinčica12

Broj poruka: 450

Prijavi adminu

nyssa_

Bok cure! Evo kod mene sve okej, pregled je prosao dobro, dobila sam uputnicu za OGTT, uz preporuku da se narucim na isti za cca 2 tjedna. Sljedeci pregled je 25.10.
    Mozda je vec bila tema pa sam preskocila jer me nije bilo zadnjih tjedan dana, ali me zanima ako ima koja iskustva/preporuku za njihaljku. S malom sam imala jednu rabljenu Graco njihaljku koju sam vratila, a sad gledam nešto tipa ove dvije. Ne znam koja bi bila bolja?! Influenceri na insta svasta hvale pa me zanima vase misljenje.
    Dakle, ova:
    Ili ova:
    https://malizakladi.hr/babybjorn-gugalnik-balance-bliss-woven-classic-quilt-sand-grey-55595Nadam se da ste sve okej! 🥰

Hej, mi imamo ovakvu Babybjorn od starijeg sina. I odlična je, preporuke od nas 🤗 baš nas je poslužila. Lagana je za prenošenje, skladištenje. A dječak je volio biti u njoj 😃
    ---
    Što se spavaćica tiče - ja ih ovako ne nosim. Imam 2 iz Devića iz prošle trudnoće i kupila neki dan slučajno u Pepcu neku sa gumbima. Poslužit će.
    Sad imam neku trudničku pidžamu, kao tajice i majica iz Sinsaya (isto iz prve trudnoće). Za po kući imam tajice iz Lidla, uzela neki dan isto neke sive obične u Sinsayu. I jedne traperice iz HMa iz prošle trudnoće koje nosim stalno haha nekako mi se ne da davati novac na tu trudničku odjeću, svemu su nabili cijene 😅
    U prošloj trudnoći sam stalno nosila haljine. Koje sam već imala, ništa trudničko. Taman rodila u 10mj, pa mi nisu ni trebale ove druge, duge i deblje stvari.

Dječak M 💙 10/2021
    Dječak N 🩵 06.12.2024.
    Hvala Ti što sam stvoren tako čudesno, što su djela Tvoja predivna! 💛

Tratinčica12

Broj poruka: 450

Prijavi adminu

Pita me prijateljica kojoj je termin u veljači jesam spremila torbu za bolnicu 😃 Neee. Nemam ništa!!!!
    ---
    Napokon smo naručili komodu iz Jyska. Valjda bi sljedeći tjedan trebala biti sastavljena. Onda možda sredim dio robice i posložim za svaki slučaj i kupim neke higijenske stvari, i ovo za pupak. Sad nemam di sve to skladištiti. 

Dječak M 💙 10/2021
    Dječak N 🩵 06.12.2024.
    Hvala Ti što sam stvoren tako čudesno, što su djela Tvoja predivna! 💛

Bonnie9

Broj poruka: 128

Prijavi adminu

TeaM & Nyssa_ drago mi ne da ne na pregledima sve u redu🥰
    Sto se tice nihaljki ja nemam jos uvijek ali sam cula da dosta hvale Nuna nihaljku, a ovu babybjorn ima rodica i kaze da nije bas zadovoljna…🤷🏻‍♀️

• hoyaa

Broj poruka: 127

Prijavi adminu

nyssa_

Dakle, ova:
    Ili ova:

Mi smo uzeli Babybjorn, svi ih preporucuju, zgodno mi je sto je lagana pa cu ju vuci za sobom u kupaonu i kuhinju da beba moze biti u njoj dok ne spava. Nuna mi se cini da je vise za bas male bebe, da im brzo prestane biti zanimljiva, dok se u Babybjorn sami odguruju pa im je zabavno duze i dok su veci 😊 

atena

Broj poruka: 84

Prijavi adminu

Cure jel znate jesu li vam se bebaći okrenuli? Ja već par dana pokušavam skužiti jel glava dolje ili gore i onda kad pomislim da je dolje e onda dolje više osjetim lupanja i tako svaki dan drugačije. Sutra imam pregled pa me baš zanima u kojem je položaju jer ja ne mogu nikako odgonetnuti 😅

• Teab1

Broj poruka: 685

Prijavi adminu

atena

Cure jel znate jesu li vam se bebaći okrenuli? Ja već par dana pokušavam skužiti jel glava dolje ili gore i onda kad pomislim da je dolje e onda dolje više osjetim lupanja i tako svaki dan drugačije. Sutra imam pregled pa me baš zanima u kojem je položaju jer ja ne mogu nikako odgonetnuti 😅

non stop osjetim pikanj u cerviks i mjehur al ful ful lagana tak da znam da su to ruke,nogom me lupa u zeludac i rebra, divaj jedan osjecaj 😂 dakle rekla bi da je u ovom trenu okrenuta glavom dolje al jos ima mjesta pa se stigne predomislit, nadam se da nece  😊🤣

6/21 biokemijska
    9/22 +
    6/22 baby boy 🩵
    4/24 +
    Harmony low risk-stize curka 🩷

šareni_oblak

Broj poruka: 189

Prijavi adminu

atena

Ja mislim da moj još nije. Najviše udara skroz dolje tako da bih rekla da su noge još uvijek dolje. Ima još vremena okrenuti se. Kćer je bila glavom dolje cijelo vrijeme, valjda od 20 tjedana, pa mi je sad ovo zanimljivo 😂

2022. baby girl ❤️🎀
    2024. baby boy 💙🧸
    OTP: 14.12.2024.

atena

Broj poruka: 84

Prijavi adminu

Teab1

atena

non stop osjetim pikanj u cerviks i mjehur al ful ful lagana tak da znam da su to ruke,nogom me lupa u zeludac i rebra, divaj jedan osjecaj 😂 dakle rekla bi da je u ovom trenu okrenuta glavom dolje al jos ima mjesta pa se stigne predomislit, nadam se da nece 😊🤣

Ja svugdje osjetim svakako al mi se čini da se okrenuo no vidjet ćemo sutra šta kaže doktorica. Jedva čekam pregled sutra imam osjećaj da je previše prošlo od prošlog pregleda 🙈 i baš me zanima koliko je bebać narasao

• franka007

Broj poruka: 177

Prijavi adminu

Ja osjetim da me udara po mjehuru jer stalno moram na wc, i čini mi se da se okrenula jer sada osjetim nekako najviše na lijevoj i desnoj strani oko pupka a do prije par dana sam najviše osjetila u donjem dijelu, i tada je bila na zadak. Samo ne mogu bas odgonetnuti gdje je sto, vidjet ćemo na idućem pregledu 😁

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.