Evo ja sa pregleda. Sve je u redu. Doktor je bas zadovoljan. Nema rici o trudnickoj ambulanti. Kod jjega san opet za dva tjedna. I nastavljan u njega do kraja. jeeej:)
🎼najljepsu ljubavnu pjesmu, najljepsu ljubavnu stvar🎼 👩🏼❤️💋👨🏻 / termin 8.11./ 🎀 little girl on the way🎀
Tea i ja znam osjetiti ko da se gušim ako sam na leđima. Nekad i dom na boku ležim, ako prebacim ruku ravno preko prsa (najčešće tako bude kad malca uspavljujem pa se zaboravim). Al da, osjeća se pritisak već sad od bebe, maternice, natiskanih organa..😅
Nuna njihaljka, imala ju je moja šogorica, al curica nije bila zainteresirana za nju. Neka djeca vole biti u tome, a neka više vole bit nošena i to se nemre znati unaprijed hehe Mi smo uzeli ležaljku koja ide u tri pozicije al to isključivo da braco može imat pristup bebi.. ja nosim u marami novorođenče to mi je nekak jednostavno uz dojenje
28 pcos
2020. vanmaterična/uklonjen jajovod
2021. 👶💙
10.4. +❤️🙏
Evo i mene sa pregleda, prednjaci glavica, mjere sve uredno, ali pupcana vrpca oko vrata, kaze nista strasno a mene je toliko strah..
nema te cega bit jer oni sami sebi nekak uspiju zarolat u nju,sin ju je imo oko 30 tt oko vrata vec sljedeci pregled vise je nije imao oko vrata, super za pregledic 😊
ima li koja od vas osjecaj da gubi zrak, da nemre disat u odredenom polozaju? tocno napad panike me hvata
Evo i mene sa pregleda, prednjaci glavica, mjere sve uredno, ali pupcana vrpca oko vrata, kaze nista strasno a mene je toliko strah..
nema te cega bit jer oni sami sebi nekak uspiju zarolat u nju,sin ju je imo oko 30 tt oko vrata vec sljedeci pregled vise je nije imao oko vrata, super za pregledic 😊
ima li koja od vas osjecaj da gubi zrak, da nemre disat u odredenom polozaju? tocno napad panike me hvata
Nadam se da ce tako i kod mene biti, citala sam na nettu svasta nesto, plakala sam i glava me zaboljela vise
nola, pake ajde barem nisam jedina utoliko mi je lakse sto neko djeli moju muku 😬
Freya i ostale mame to be po prvi put savjet, pustite se google doktora rađe pitajte nas koje smo sve to vec jednom prosle, radite si stres bezveze, znam i ja sam citsla i bila sva u strahu do kraja trudnoce nakraju prenjela,ovu ne citam apsolutno nis,i puno sam mirnija i trudnoca mi puno brze prolazi, dobro djelom jer vec imam jednog hahara al i ne brinem toliko..
6/21 biokemijska
9/22 +
6/22 baby boy 🩵
4/24 +
Harmony low risk-stize curka 🩷
nola, pake ajde barem nisam jedina utoliko mi je lakse sto neko djeli moju muku 😬
Freya i ostale mame to be po prvi put savjet, pustite se google doktora rađe pitajte nas koje smo sve to vec jednom prosle, radite si stres bezveze, znam i ja sam citsla i bila sva u strahu do kraja trudnoce nakraju prenjela,ovu ne citam apsolutno nis,i puno sam mirnija i trudnoca mi puno brze prolazi, dobro djelom jer vec imam jednog hahara al i ne brinem toliko..
Slažem se, meni je npr bilo stresno jer nisam bas osjećala pokrete Tj osjetila bih svaka 3-4 dana i skroz lagano. Tek 24 tjedna su postali jači i svakodnevni, a po onome sto sam guglala i slušala već od tamo 13-14 tjedna “moraš” osjetiti stalno…sto znaci da sam 10 tjedana cca bila zabrinuta a zapravo je to individualno i tek u kasnijim tjednima je bitno pratiti. Onda kad mi je rekla dr da mi je niska posteljica, iako je rekla da je još rano i da se stigne podignuti, sta sam radila kad sam dosla doma nego guglala 😬
Slažem se, meni je npr bilo stresno jer nisam bas osjećala pokrete Tj osjetila bih svaka 3-4 dana i skroz lagano. Tek 24 tjedna su postali jači i svakodnevni, a po onome sto sam guglala i slušala već od tamo 13-14 tjedna “moraš” osjetiti stalno…sto znaci da sam 10 tjedana cca bila zabrinuta a zapravo je to individualno i tek u kasnijim tjednima je bitno pratiti. Onda kad mi je rekla dr da mi je niska posteljica, iako je rekla da je još rano i da se stigne podignuti, sta sam radila kad sam dosla doma nego guglala 😬
kazem ja sam bila mama koja je stalno goglala dok mi jedan dan muz nije oteo mobitel iz ruke i reko da cu izludit i sebe i njega 😂 prestala san guglat sam pred njim,nemremo mi mame to sprijecit al niie ni sve sto guglas tak kak pise,zato hvala bogu nas ove zime ime vise viserotki na koje se mozete oslonit za bilo kakav savjet i iskustvo
6/21 biokemijska
9/22 +
6/22 baby boy 🩵
4/24 +
Harmony low risk-stize curka 🩷
Teab1 i franka007
I ja stalno čitam po internetu svašta nešta i od pocetka trudnoce sam u grcu i ne uzivam niti malo, znam da ce mi kasnije mozda biti zao zbog toga ali si ne mogu pomoci 😔
I ja sam sinoć ostala bez mobitela haha.. a jace je od nas, moram vidjeti kako i sta, najgore je sto mi je dao kontrolu tek 5.11., počinje mu ivf, to je prio a ne njegovi stalni pacijenti.. tako da gledam da predjem kod drugog.
Teab1 i franka007
I ja stalno čitam po internetu svašta nešta i od pocetka trudnoce sam u grcu i ne uzivam niti malo, znam da ce mi kasnije mozda biti zao zbog toga ali si ne mogu pomoci 😔
Nemoj si to radit, imaj na umu da kad si ti loše i beba je loše, to je bila i još uvijek je moja nit vodilja 😊 kad se nazivciram ili zabrinem zbog nečeg onda se ispričavam bebi i govorim da je sve dobro 😆 i vjerujem da će ti biti zao kasnije ako sad ne uživaš u trudnoći, meni je evo proletilo vrijeme samo tako i kad zanemarimo sve tegobe, bas uzivam al opet si mislim da sam mogla i vise uživati. S tim da je kod mene sve ok, nisam morala na komplikacije i Sl, tako da je i to neka vrsta blagoslova 😇
Evo cure i mene je sad uhvatila panika.
Išla sam na e građanin da pogledam koje mi je antibiotike pustio ginekolog i pod anamneza vidim ovo.
24+5 u SP I UZV BO ANEMIJA UI TH GLAVA KČS + EFW 750 AURI 0,62
EFW sam skužila da znači težinu i odgovara onome što mi je rekao, ali zna li tko što je AURI i odgovara li tjednima?
On mi nije spominjao da nešto nije uredu, ali sam se svejedno prepala. Zna li možda netko o čemu se radi i jesu li i vama mjerenja bila takva?
Sortiraj odgovore
Najstariji