Cure, da li se vama desava da vam se pojavi izbocina na stomaku, kao mala loptica, i nakon par sekundi prodje. Ja sam sitna a beba je krupnija.. Nisam sigurna da li se beba namješta ili su lažne kontrakcije.. Vec uveliko osjećam pokrete, cak je I muz neki dan vidio..
Desi mi se kada se ujutro probudim i bude mi neki dio stomaka cvrst, ili po noci kada idem na wc isto tako kao da sa jedne strane bude cvrsce… cak sam neki dan mozda 15 min posmatrala stomak koji mi se nije cinio ravan nego kao da je sa jedne strane izbocina a sa druge normalno. I ja sam isto sitnija. Ne znam valjda je to sve normalno🤷🏻♀️
Tako se i meni dešava, ujutro mi trbuh bude čvršći na jednoj strani, to je valjda bebina guza ili glava. Isto sam sitnija, ravnog trbuha inače. Trbuh mi raste onako vise u špic, uskoro će mi i pupak skroz ispast van. Jel koja od vas ima išijas/kvazi išijas u trudnoći? Mene boli taj misic u desnom guzu, prilikom dužeg sjedenja, nekih pokreta i tako.
Cure, da li se vama desava da vam se pojavi izbocina na stomaku, kao mala loptica, i nakon par sekundi prodje. Ja sam sitna a beba je krupnija.. Nisam sigurna da li se beba namješta ili su lažne kontrakcije.. Vec uveliko osjećam pokrete, cak je I muz neki dan vidio..
kod kontrakcija,donji dio trbuha se stvrdne i recimo da se uvuce,kad se beba mice, to je to,obicno to budu ili glava ili noga kao loptica
6/21 biokemijska
9/22 +
6/22 baby boy 🩵
4/24 +
Harmony low risk-stize curka 🩷
Tako se i meni dešava, ujutro mi trbuh bude čvršći na jednoj strani, to je valjda bebina guza ili glava. Isto sam sitnija, ravnog trbuha inače. Trbuh mi raste onako vise u špic, uskoro će mi i pupak skroz ispast van. Jel koja od vas ima išijas/kvazi išijas u trudnoći? Mene boli taj misic u desnom guzu, prilikom dužeg sjedenja, nekih pokreta i tako.
Isto tako meni ide u spis i pupak se sprema za van😂
Išijas imam od pocetka sa lijeve strane ali se sada vec dva tjedna malo smirilo.
Cure, da li se vama desava da vam se pojavi izbocina na stomaku, kao mala loptica, i nakon par sekundi prodje. Ja sam sitna a beba je krupnija.. Nisam sigurna da li se beba namješta ili su lažne kontrakcije.. Vec uveliko osjećam pokrete, cak je I muz neki dan vidio..kod kontrakcija,donji dio trbuha se stvrdne i recimo da se uvuce,kad se beba mice, to je to,obicno to budu ili glava ili noga kao loptica
Mene su uplašili komentari na nettu, kao lažne kontrakcije, svasta nesto, od sinoc nisam spavala skoro nista.. prvo je bilo prije neki dan sa lijeve strane, jucer sa desne a danas vidim desno ali dosta niže i kako mi je tu najmanji stomak osjeti se cijelo vrijeme pod rukom i pritisak mi je na jajnik, isto da se nekako postavio glava desno guza lijevo
Kod mene nakon laparoskopiju pupak se nije vidio skoro nista a sad odjednom velika rupa 😅
I ja se bojala ovog reza koji mi je ostao nakon laparoskopije i mislila sam da pupak ide vani od toga ali valjda ce sve biti ok na kraju
Cure, da li se vama desava da vam se pojavi izbocina na stomaku, kao mala loptica, i nakon par sekundi prodje. Ja sam sitna a beba je krupnija.. Nisam sigurna da li se beba namješta ili su lažne kontrakcije.. Vec uveliko osjećam pokrete, cak je I muz neki dan vidio..kod kontrakcija,donji dio trbuha se stvrdne i recimo da se uvuce,kad se beba mice, to je to,obicno to budu ili glava ili noga kao lopticaMene su uplašili komentari na nettu, kao lažne kontrakcije, svasta nesto, od sinoc nisam spavala skoro nista.. prvo je bilo prije neki dan sa lijeve strane, jucer sa desne a danas vidim desno ali dosta niže i kako mi je tu najmanji stomak osjeti se cijelo vrijeme pod rukom i pritisak mi je na jajnik, isto da se nekako postavio glava desno guza lijevo
ma ne citaj net, rade pitaj nas koje smo vec te prosle, po netu bus rodila sutra 😂kaj se pupka tice i meni je vani,do kraja trudnoce se moze desit da ce vam bit skroz vani, sad mi je taman negdje na pol
6/21 biokemijska
9/22 +
6/22 baby boy 🩵
4/24 +
Harmony low risk-stize curka 🩷
Slažem se s Teom, vjerojatno se gura beba na tu stranu nogom ili možda čak leđima. Meni se zna kroz dan izbacit na jednu stranu i osjetim jako guranje tad iznutra znaci da je beba. Još imaju mjesta da se rotiraju i odguruju pa će vam posvuda nožice “viriti” s trbuha.🤭 Najgore mi bude kad gura dolje i lupa po cerviksu il mjehuru pa se skoro zapišam🤣🤣
Pupak mi nije izašao u prošloj trudnoći ali sad je već ravan pa će se ovaj put izbočiti sigurno..
28 pcos
2020. vanmaterična/uklonjen jajovod
2021. 👶💙
10.4. +❤️🙏
Sortiraj odgovore
Najstariji