Zimske bebe 2024/2025 ❄️☃️🎄🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Teab1
    26. Travanj 2024. 19:38

e da i pitanje,kaj pit protiv mucnina naci od jutra do mraka mi je kaos,nis u usta stavit nemrem,a ja se nikak nemrem sjetit kaj sam pila u trudnoci sa sinom 

6/21 biokemijska
    9/22 +
    6/22 baby boy 🩵
    4/24 +
    Harmony low risk-stize curka 🩷

• aknes
    26. Travanj 2024. 21:55

Ne bih znala. U prvojnsam trudnoci povracala 4 mjeseca i to je bilo to. Mučnina, povraćanje i kraj. Dr. mi je dala folnu (folbella 5mg), a muz mi.je jucer kupio prenatal nutrients od Solgara koji ima 400 mikrograma folne. To je valjda ok. Dala mi je i utrogestan vaginalete.Inace u 1. trudnoci sam s 5+6 čula srce, nisam niti radila betu. Ova sad beta mi odgovara 5. tjednu, ali se jako bojim šta ću vidjeti ili neću vidjeti na UZV. Znam da vjerojatno bzvz kompliciram, ali ne mogu si pomoci :( 

🧔37👧39
    👫2008
    🤵‍♂️👰3.2018.
    👨‍👩‍👧 8.2018. ❤ R ❤
    9.2023. spontani :(
    + 20.4.2024.

• Teab1
    26. Travanj 2024. 22:03

i ja sam u strahu,u pon sam imala blaze krvarenje, odma dobila duphastan,u utorak je to prestalo al iz predostroznosti pijem bez obzira 3×1, plus folnu od solgara,plus svoje ljekove koje inace koristim,ja sam isto u 5 tt tocnije 4+5, mislim da se pratimo po tome,bice to sve super i kod tebe i kod mene,sigurna sam al razumijem te skroz

6/21 biokemijska
    9/22 +
    6/22 baby boy 🩵
    4/24 +

• Teab1
    26. Travanj 2024. 22:04

kolka ti je bila beta? moja u ut bila 407 jucer porasla na 789,9,pa imam nade,plus kaj me te mucnine zabavaju od jutra do sutra 

6/21 biokemijska
    9/22 +
    6/22 baby boy 🩵
    4/24 +

• franka007
    26. Travanj 2024. 22:05

Mene mučnina zeza ako sam gladna ili ako previše pojedem, sad se već lagano i smirilo Al pomagalo mi je grickati slane stapice i bademe, i Jamnica. 
    Svi pisete da čujete srce, jesu li vam na prvom pregledu već pustili da čujete? Ja nisam ništa cula, samo mi dr pokazala na ekranu.
    Planirate li kupiti jastuk za trudnice, Tj cure koje su već bile trudne jeste li ga koristile? 

• Teab1
    26. Travanj 2024. 22:12

franka007

Mene mučnina zeza ako sam gladna ili ako previše pojedem, sad se već lagano i smirilo Al pomagalo mi je grickati slane stapice i bademe, i Jamnica.
    Svi pisete da čujete srce, jesu li vam na prvom pregledu već pustili da čujete? Ja nisam ništa cula, samo mi dr pokazala na ekranu.
    Planirate li kupiti jastuk za trudnice, Tj cure koje su već bile trudne jeste li ga koristile?

taman poslala muza po jamnicu 🤣,naci nemrem zivjet od tih mucnina
    meni je dr. u prvoj trudnoci pustio da cujem,predivan osjecaj 🥰 nadam se da cu ga cuti i sad 
    koristila sam ga al shvatila sam da mi samo smeta,muz ga je koristio na kraju za jastuk🤣 tak da ga ovaj put nemam namjeru kupovat,pogotovo jer malog nemremo izbacit iz kreveta 😅,jos mi sam jastuk dugacak 100 cm fali u krevetu🤣

6/21 biokemijska
    9/22 +
    6/22 baby boy 🩵
    4/24 +

• franka007
    26. Travanj 2024. 22:20

Eto meni je Jamnica bas pomogla, a inače ju ne pijem i nisam odmah vjerovala muzu kad mi je predložio da će mi pomoć 😂
    Meni nije pustila na prvom pregledu Al nadam se da hoće na drugom 🙃
    Već sam se počela vrtiti po krevetu pa mislim da bi mi jastuk pomogao, a imamo dovoljno mjesta sad dok smo još sami 😂

• Teab1
    26. Travanj 2024. 22:25

ma jamnica je zakon,iako je isto tako ne pijem pre cesto,sad cu morat pocet jer 2 guca i odma mi lakse...
    za taj prokleti jastuk,svaki bozji put u prosloj trudnoci ja sam taj jastuk nasla na podu 🤣,isto se vrtim ko cirkuski majmun,ocito se jastuku nije svidjelo pa je odletio svaku noc na pod 🤣

6/21 biokemijska
    9/22 +
    6/22 baby boy 🩵
    4/24 +

• franka007
    26. Travanj 2024. 22:30

Teab1

ma jamnica je zakon,iako je isto tako ne pijem pre cesto,sad cu morat pocet jer 2 guca i odma mi lakse…
    za taj prokleti jastuk,svaki bozji put u prosloj trudnoci ja sam taj jastuk nasla na podu 🤣,isto se vrtim ko cirkuski majmun,ocito se jastuku nije svidjelo pa je odletio svaku noc na pod 🤣

Ma da, dva guca čisto dovoljno da krene podrigivanje i odmah je lakše 😂 

• Teab1
    26. Travanj 2024. 22:34

franka 🤣 definitivno..
    nego pitanje za sve curke sta kazete da napravimo neku listicu datum plusica/pregleda/termina poroda ofc po redu,ko je vec bio pisemo srceko kuca ofc...samo ako se svi slazu naravno 🙂

6/21 biokemijska
    9/22 +
    6/22 baby boy 🩵
    4/24 +

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.