Zimske bebe 2024/2025 ❄️☃️🎄🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    nola95
    21. Lipanj 2024. 16:34

Tea ne izlazim ako ne moram. Jutros sam u 9 išla kupnju obavit da ne moram za vikend, krepala već tad, nemam ni klimu u autu i reko ne izlazim više danas 💀 

28 pcos
    2020. vanmaterična/uklonjen jajovod
    2021. 👶💙
    10.4. +❤️🙏

• Mrvica722
    21. Lipanj 2024. 16:40

Pozdrav svima ,da se predstavim
    Prva beba IVF. ,druga trudnoća prirodna
    Danas isla na prvi uzv vidi se gest.vrećica i žumanjčana vrećica,kaze doktor da sam 5 tjedana trudna jer imam ovulacije na 20-ti dan
    Izasla sam bas prestrašena jer sam očekivala vidit srčeko kako kuca sad čekamo jos 2 tjedna ❤️

Skakavac
    21. Lipanj 2024. 17:18

Lip pozdrav svima ☺️ vidim nove plusiće. Čestitke svima od srca i neka bude školski 😌 
    Mi smo u utorak bili na pregledu. Bogu hvala sve je uredu. 
    Srce kuca, vidila san ručice, nožice, bradu.. beba baš bila aktivna. Pregledala me vaginalno i preko trbuha ali nije mogla puno vidit izvana kaže. Pregled za 4 tjedan, dotada krvnu grupu i urinokulturu obzirom na nalaz urina. 
    Mučnine ne posustaju, neman više volje ni žalit se 😮‍💨 ko da me kamion prigazija, tako se osjećan. Snage baš za ništa.
    E da, tila san pitat ima li ko iskustva s otvaranjem trudničkog dopusta umjesto komplikacija u trudnoći? 
    Med sestra me uputila na tu mogućnost, obzirom na radno misto na kojem sam zaposlena. Naknada je skoro duplo viša no ne znam nikog da je to otvorio. Na snazi je od 2023. pa moram vidit kako to regulirati kod poslodavca
    Bilo bi super na past na iznos komplikacija 😵‍💫

• Mrvica722
    21. Lipanj 2024. 17:29

Skakavac

Lip pozdrav svima ☺️ vidim nove plusiće. Čestitke svima od srca i neka bude školski 😌
    Srce kuca, vidila san ručice, nožice, bradu.. beba baš bila aktivna. Pregledala me vaginalno i preko trbuha ali nije mogla puno vidit izvana kaže. Pregled za 4 tjedan, dotada krvnu grupu i urinokulturu obzirom na nalaz urina.
    Mučnine ne posustaju, neman više volje ni žalit se 😮‍💨 ko da me kamion prigazija, tako se osjećan. Snage baš za ništa.
    E da, tila san pitat ima li ko iskustva s otvaranjem trudničkog dopusta umjesto komplikacija u trudnoći?
    Med sestra me uputila na tu mogućnost, obzirom na radno misto na kojem sam zaposlena. Naknada je skoro duplo viša no ne znam nikog da je to otvorio. Na snazi je od 2023. pa moram vidit kako to regulirati kod poslodavca

Da to mozes trazit i nije problem dobit ako nemaju lakšeg radnog mjesta za tebe,ako imaju poslat ce te na lakše

Skakavac
    21. Lipanj 2024. 17:44

Mrvica722

Skakavac

Da to mozes trazit i nije problem dobit ako nemaju lakšeg radnog mjesta za tebe,ako imaju poslat ce te na lakše

Niko od mojih u okolini nije ima iskustva pa zato pitam. Zvst ću kadrovsku, znat Ce virujem 
     😌

• Teab1
    21. Lipanj 2024. 18:01

Skakavac

ja sam bila na korak tome,al kad sam cula da ce me slat na ljecnicki pa onda trazit lakse radno mjesto pa odi vamo odi tamo reko jebes ti i to znam da su novci veci al ja doma imam i klinca s kojim nisam imala kamo pa odlucila ipak na komplikacije 

6/21 biokemijska
    9/22 +
    6/22 baby boy 🩵
    4/24 +
    Harmony low risk-stize curka 🩷

Tratinčica12
    21. Lipanj 2024. 18:08

nola95

Tratinčica12

Hej, cure 🌸
    Bila sam na pregledu privatno.Uglavnom, sve je dobro. Mjere super, sve odgovara tjednima. Doktorica je sve baš detaljno pregledala, čak malo uključila i 4D iako je još rano.
    Beba je jako aktivna, stalno se mrda.
    I dolazi nam još jedan dječak 🙈🙈💙

Iako smo priželjkivali curicu, nekako sam cijelo vrijeme imala osjećaj da je dječak kao i u prvoj trudnoći 😊

Vrućine 😰😰😰 užasno je. Kad izlazim prokuham, presvlačim se par puta na dan 😅 ako ne moramo nigdje - stan, klima lagano i to je to. Čekam jesen 😃😃
    Čestitam, kako lijepe vijesti, a i čini mi se prvi dečko najavljen u grupi do sad 🥳😊 jel ćete ići na 4d dodatno? Kad vam preporuča doktorica? Ja bi išla isto ovaj put privatno na 4d, baš mi je žao kaj s prvim nisam..

Hvala 💙
    ---
    Rekla sam joj da ću kod nje privatno i na anomaly scan sa cca 20 tjedana. Tada upale i 4D. Pokušat ćemo potrefiti dan kad je muž kući da i on ide.
    Ni mi nismo išli u prvoj trudnoći i baš mi je žao. Tako da bi sad svakako otišla 🤗🤗

Dječak M 💙 10/2021
    Dječak N 🩵 06.12.2024.
    Hvala Ti što sam stvoren tako čudesno, što su djela Tvoja predivna! 💛

Tratinčica12
    21. Lipanj 2024. 18:09

Čestitke svima na novim plusićima ❤️ Želim vam urednu i mirnu trudnoću! 🍀❤️

Dječak M 💙 10/2021
    Dječak N 🩵 06.12.2024.
    Hvala Ti što sam stvoren tako čudesno, što su djela Tvoja predivna! 💛

• franka007
    21. Lipanj 2024. 19:56

Cure koje već imate djecu, jeste li koristile izdajalice? Koje su bolje, ručne ili električne? Gledam Aventove, vjerojatno bi se za njih odlučila, ne znam jel mi prerano to još uzimati? 😅

• franka007
    21. Lipanj 2024. 20:00

I da, meni je ova dva dana ponovno muka i baš me zeza refluks, i opet osjetim neku napetost u trbuhu povremeno, valjda je to normalno? 😅
    Migrene ne trebam ni spominjati, i dalje me vjerno prate…

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.