Zimske bebe 2024/2025 ❄️☃️🎄🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Tratinčica12
    20. Lipanj 2024. 22:43

BikMik

Tratinčica12

BikMik

Cure, jeste se vozili na neke dize staze u ranoj teudnoci? Ja bi sa 6+5 otprilike krenula na put od 8-9h autom. Naravno sa stajanjima svaka dva sata i aspirin uzimam. Putat cu i doktora na UZ, reko do tada vas 🤗
    Mi smo putovali kad sam bila 7+. Put se odužio na 9-10 h.
    Uz par stajanja usput više zbog starijeg sina, ne zbog mene 😃 i sve je bilo ok. Tada još nisam bila ni otišla na pregled.
    Ma ja, i ja vjerujem da je to ok 🤗. Jos jedno pitanje, jeste li jele domacu slaninu 😅🫣😁?

Ja sam jela i slaninu i pršut 🙈 pojedem i čajnu i salamu ponekad 😃😃 
    Mislim da je to sve dobro. Naravno, ne pretjerivati s količinama 😅 
    Ja se vodim onom raznoliko i umjereno 😃

Dječak M 💙 10/2021
    Dječak N 🩵 06.12.2024.
    Hvala Ti što sam stvoren tako čudesno, što su djela Tvoja predivna! 💛

• hoyaa
    21. Lipanj 2024. 05:38

BikMik

Tratinčica12

BikMik

Cure, jeste se vozili na neke dize staze u ranoj teudnoci? Ja bi sa 6+5 otprilike krenula na put od 8-9h autom. Naravno sa stajanjima svaka dva sata i aspirin uzimam. Putat cu i doktora na UZ, reko do tada vas 🤗
    Uz par stajanja usput više zbog starijeg sina, ne zbog mene 😃 i sve je bilo ok. Tada još nisam bila ni otišla na pregled.
    Ma ja, i ja vjerujem da je to ok 🤗. Jos jedno pitanje, jeste li jele domacu slaninu 😅🫣😁?

Ja pojedem kupovni prsut ili neku drugu salamu, ali domace izbjegavam. Veca je mogucnost zaraze jer nije kontrolirano kao iz ducana pa se ne zezam s tim 🤷🏻‍♀️

• BikMik
    21. Lipanj 2024. 06:48

hoyaa

BikMik

Tratinčica12

BikMik

Ja pojedem kupovni prsut ili neku drugu salamu, ali domace izbjegavam. Veca je mogucnost zaraze jer nije kontrolirano kao iz ducana pa se ne zezam s tim 🤷🏻‍♀️

Mi kontrolisemo uvijek meso prije nego se krene jest, nikad se nije bez veterinara i kontrole bilo. Vjerujem da tako i drugi. Plus sigurno bez antibiotika i steroida krmce, tatina stara tetka hrani, a poslije mi sve po propisu lagerujemo 😊✌️

TTC 08/2021 👰32 🤵34
    Biohemijska 10/22 Missed abortion 11ttc 03/23
    03/24 ICSI (Puregon, Granillex, Ovitrelle, Cyclogest)01.04. ET ❌ 2❄️
    04/24 FET, otkazan
    05/24 FET 7dnt +, 9dnt beta 187, 11dnt 532, djecak 💙

Tratinčica12
    21. Lipanj 2024. 08:40

BikMik

Mi kontrolisemo uvijek meso prije nego se krene jest, nikad se nije bez veterinara i kontrole bilo. Vjerujem da tako i drugi. Plus sigurno bez antibiotika i steroida krmce, tatina stara tetka hrani, a poslije mi sve po propisu lagerujemo 😊✌️

Naravno. I mislila sam na domaće koje je kontrolirano kod veterinara. Ono koje nije prošlo kontrole i analize, koje nije dobro osušeno i skladišteno bi svakako izbjegavala 😊

Dječak M 💙 10/2021
    Dječak N 🩵 06.12.2024.

nicaivo
    21. Lipanj 2024. 12:09

BikMik i ja se nadam da ćemo se tu družiti što duže 

👩🏽31 👨🏻33
    2x - IUI ❌
    1. IVF - 02/2024 ❌
    2. IVF - 04/2024 - tri blastice, ET 1 ❌, 🧊2
    Histeroskopija 05/2024 ✅
    3. FET - 06/2024 ➕, Panorama Low Risk 🎀🩷

• Teab1
    21. Lipanj 2024. 13:31

zene kak prezivljavate ovu strahotu od vrucina?

6/21 biokemijska
    9/22 +
    6/22 baby boy 🩵
    4/24 +
    Harmony low risk-stize curka 🩷

Tratinčica12
    21. Lipanj 2024. 14:36

Hej, cure 🌸
    Bila sam na pregledu privatno.Uglavnom, sve je dobro. Mjere super, sve odgovara tjednima. Doktorica je sve baš detaljno pregledala, čak malo uključila i 4D iako je još rano.
    Beba je jako aktivna, stalno se mrda.
    I dolazi nam još jedan dječak 🙈🙈💙
    ---
    Iako smo priželjkivali curicu, nekako sam cijelo vrijeme imala osjećaj da je dječak kao i u prvoj trudnoći 😊
    ---
    Vrućine 😰😰😰 užasno je. Kad izlazim prokuham, presvlačim se par puta na dan 😅 ako ne moramo nigdje - stan, klima lagano i to je to. Čekam jesen 😃😃

Dječak M 💙 10/2021
    Dječak N 🩵 06.12.2024.

• Lora.
    21. Lipanj 2024. 15:09

Pozdrav cure ❤️
    Da vam se pridružim i nadam se ostanem! Je li se koja susretala s krvarenjem u ranoj trudnoći? Sad sam 4+2 i već drugi put smeđe imam. Oskudno je, pitala sam doktoricu kaže da je ok ako nije obilno.

• freyaa
    21. Lipanj 2024. 16:19

Lora.

Pozdrav cure ❤️
    Da vam se pridružim i nadam se ostanem! Je li se koja susretala s krvarenjem u ranoj trudnoći? Sad sam 4+2 i već drugi put smeđe imam. Oskudno je, pitala sam doktoricu kaže da je ok ako nije obilno.

Pozdrav, ja sam isto imala sa 6+3, preporuka mirovanje i utrogestan.. 

nola95
    21. Lipanj 2024. 16:32

Tratinčica12

Hej, cure 🌸
    Bila sam na pregledu privatno.Uglavnom, sve je dobro. Mjere super, sve odgovara tjednima. Doktorica je sve baš detaljno pregledala, čak malo uključila i 4D iako je još rano.
    Beba je jako aktivna, stalno se mrda.
    I dolazi nam još jedan dječak 🙈🙈💙

Iako smo priželjkivali curicu, nekako sam cijelo vrijeme imala osjećaj da je dječak kao i u prvoj trudnoći 😊

Vrućine 😰😰😰 užasno je. Kad izlazim prokuham, presvlačim se par puta na dan 😅 ako ne moramo nigdje - stan, klima lagano i to je to. Čekam jesen 😃😃

Čestitam, kako lijepe vijesti, a i čini mi se prvi dečko najavljen u grupi do sad 🥳😊 jel ćete ići na 4d dodatno? Kad vam preporuča doktorica? Ja bi išla isto ovaj put privatno na 4d, baš mi je žao kaj s prvim nisam.. 

28 pcos
    2020. vanmaterična/uklonjen jajovod
    2021. 👶💙
    10.4. +❤️🙏

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.