Cure, jeste se vozili na neke dize staze u ranoj teudnoci? Ja bi sa 6+5 otprilike krenula na put od 8-9h autom. Naravno sa stajanjima svaka dva sata i aspirin uzimam. Putat cu i doktora na UZ, reko do tada vas 🤗Mi smo putovali kad sam bila 7+. Put se odužio na 9-10 h.
Uz par stajanja usput više zbog starijeg sina, ne zbog mene 😃 i sve je bilo ok. Tada još nisam bila ni otišla na pregled.Ma ja, i ja vjerujem da je to ok 🤗. Jos jedno pitanje, jeste li jele domacu slaninu 😅🫣😁?
Ja sam jela i slaninu i pršut 🙈 pojedem i čajnu i salamu ponekad 😃😃
Mislim da je to sve dobro. Naravno, ne pretjerivati s količinama 😅
Ja se vodim onom raznoliko i umjereno 😃
Dječak M 💙 10/2021
Dječak N 🩵 06.12.2024.
Hvala Ti što sam stvoren tako čudesno, što su djela Tvoja predivna! 💛
Cure, jeste se vozili na neke dize staze u ranoj teudnoci? Ja bi sa 6+5 otprilike krenula na put od 8-9h autom. Naravno sa stajanjima svaka dva sata i aspirin uzimam. Putat cu i doktora na UZ, reko do tada vas 🤗Mi smo putovali kad sam bila 7+. Put se odužio na 9-10 h.
Uz par stajanja usput više zbog starijeg sina, ne zbog mene 😃 i sve je bilo ok. Tada još nisam bila ni otišla na pregled.Ma ja, i ja vjerujem da je to ok 🤗. Jos jedno pitanje, jeste li jele domacu slaninu 😅🫣😁?
Ja pojedem kupovni prsut ili neku drugu salamu, ali domace izbjegavam. Veca je mogucnost zaraze jer nije kontrolirano kao iz ducana pa se ne zezam s tim 🤷🏻♀️
Uz par stajanja usput više zbog starijeg sina, ne zbog mene 😃 i sve je bilo ok. Tada još nisam bila ni otišla na pregled.Ma ja, i ja vjerujem da je to ok 🤗. Jos jedno pitanje, jeste li jele domacu slaninu 😅🫣😁?Ja pojedem kupovni prsut ili neku drugu salamu, ali domace izbjegavam. Veca je mogucnost zaraze jer nije kontrolirano kao iz ducana pa se ne zezam s tim 🤷🏻♀️
Mi kontrolisemo uvijek meso prije nego se krene jest, nikad se nije bez veterinara i kontrole bilo. Vjerujem da tako i drugi. Plus sigurno bez antibiotika i steroida krmce, tatina stara tetka hrani, a poslije mi sve po propisu lagerujemo 😊✌️
TTC 08/2021 👰32 🤵34
Biohemijska 10/22 Missed abortion 11ttc 03/23
03/24 ICSI (Puregon, Granillex, Ovitrelle, Cyclogest)01.04. ET ❌ 2❄️
04/24 FET, otkazan
05/24 FET 7dnt +, 9dnt beta 187, 11dnt 532, djecak 💙
Mi kontrolisemo uvijek meso prije nego se krene jest, nikad se nije bez veterinara i kontrole bilo. Vjerujem da tako i drugi. Plus sigurno bez antibiotika i steroida krmce, tatina stara tetka hrani, a poslije mi sve po propisu lagerujemo 😊✌️
Naravno. I mislila sam na domaće koje je kontrolirano kod veterinara. Ono koje nije prošlo kontrole i analize, koje nije dobro osušeno i skladišteno bi svakako izbjegavala 😊
Dječak M 💙 10/2021
Dječak N 🩵 06.12.2024.
BikMik i ja se nadam da ćemo se tu družiti što duže
👩🏽31 👨🏻33
2x - IUI ❌
1. IVF - 02/2024 ❌
2. IVF - 04/2024 - tri blastice, ET 1 ❌, 🧊2
Histeroskopija 05/2024 ✅
3. FET - 06/2024 ➕, Panorama Low Risk 🎀🩷
zene kak prezivljavate ovu strahotu od vrucina?
6/21 biokemijska
9/22 +
6/22 baby boy 🩵
4/24 +
Harmony low risk-stize curka 🩷
Hej, cure 🌸
Bila sam na pregledu privatno.Uglavnom, sve je dobro. Mjere super, sve odgovara tjednima. Doktorica je sve baš detaljno pregledala, čak malo uključila i 4D iako je još rano.
Beba je jako aktivna, stalno se mrda.
I dolazi nam još jedan dječak 🙈🙈💙
---
Iako smo priželjkivali curicu, nekako sam cijelo vrijeme imala osjećaj da je dječak kao i u prvoj trudnoći 😊
---
Vrućine 😰😰😰 užasno je. Kad izlazim prokuham, presvlačim se par puta na dan 😅 ako ne moramo nigdje - stan, klima lagano i to je to. Čekam jesen 😃😃
Dječak M 💙 10/2021
Dječak N 🩵 06.12.2024.
Pozdrav cure ❤️
Da vam se pridružim i nadam se ostanem! Je li se koja susretala s krvarenjem u ranoj trudnoći? Sad sam 4+2 i već drugi put smeđe imam. Oskudno je, pitala sam doktoricu kaže da je ok ako nije obilno.
Pozdrav cure ❤️
Da vam se pridružim i nadam se ostanem! Je li se koja susretala s krvarenjem u ranoj trudnoći? Sad sam 4+2 i već drugi put smeđe imam. Oskudno je, pitala sam doktoricu kaže da je ok ako nije obilno.
Pozdrav, ja sam isto imala sa 6+3, preporuka mirovanje i utrogestan..
Hej, cure 🌸
Bila sam na pregledu privatno.Uglavnom, sve je dobro. Mjere super, sve odgovara tjednima. Doktorica je sve baš detaljno pregledala, čak malo uključila i 4D iako je još rano.
Beba je jako aktivna, stalno se mrda.
I dolazi nam još jedan dječak 🙈🙈💙
—
Iako smo priželjkivali curicu, nekako sam cijelo vrijeme imala osjećaj da je dječak kao i u prvoj trudnoći 😊
—
Vrućine 😰😰😰 užasno je. Kad izlazim prokuham, presvlačim se par puta na dan 😅 ako ne moramo nigdje - stan, klima lagano i to je to. Čekam jesen 😃😃
Čestitam, kako lijepe vijesti, a i čini mi se prvi dečko najavljen u grupi do sad 🥳😊 jel ćete ići na 4d dodatno? Kad vam preporuča doktorica? Ja bi išla isto ovaj put privatno na 4d, baš mi je žao kaj s prvim nisam..
28 pcos
2020. vanmaterična/uklonjen jajovod
2021. 👶💙
10.4. +❤️🙏
Sortiraj odgovore
Najstariji