Zimske bebe 2024/2025 ❄️☃️🎄🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    bebolinka
    30. Svibanj 2024. 07:53

Meni su trudnoće isteeee, zato sam i bila uvjerena da će opet biti curica 😀
    Čak imam i hematom iste veličine kao i u prvoj trudnoći hahaha

• Aretat1
    30. Svibanj 2024. 08:31

Meni su isto svi simptomi drugaciji tako da ovaj put misoim da ce biti curicaa 💗🌸

BabyBoy
    30. Svibanj 2024. 11:12

I meni je drugacija trudnoca nego prva pa isto mislim da je mozda curka😍
    Moj ima 3 god i rekli smo mu,kuzi da je tu beba i mazi trbuh pa kad nesto nece mu kazem da ga beba gleda i odma poslusa hahah 

• Teab1
    30. Svibanj 2024. 12:07

Meni su sinptomi skroz drugciji od prve i iskreno nemam pojma kog bi mogli ocekivat,muz kaze curka,moji kazu curka,ja pak vucem prema decku,vidjet cemo kroz 3 tjedna kak god okrenemo

6/21 biokemijska
    9/22 +
    6/22 baby boy 🩵
    4/24 +
    Harmony low risk-stize curka 🩷

• Teab1
    30. Svibanj 2024. 13:07

curke koje imate djecicu,vam se desava da zaboravite da ste trudne,nekad doslovce ima dana da skroz zaboravim da moram malo lakse 🫣

6/21 biokemijska
    9/22 +
    6/22 baby boy 🩵
    4/24 +

• Aretat1
    30. Svibanj 2024. 14:53

Teab1

curke koje imate djecicu,vam se desava da zaboravite da ste trudne,nekad doslovce ima dana da skroz zaboravim da moram malo lakse 🫣

Ne 😂 Jer me stalno nesto boli, ili mi se spava ili sam nervozna ili mi je mucninaa ne mogu da zaboravim 🥹. 

Skakavac
    30. Svibanj 2024. 15:35

Lip pozdrav svima, Skakavac ovde :) 
    Danas 8+1 ☺️. Prije 4 god bila sam tu, trudna, pa mi je danas palo na pamet, iden potrazit, mozda i bude grupa na forumu 🤩 nisan uspila sve procitat, ima toga, ali pratiti cu vas i sudjelovat u tipkanju. Kod mene katastrofa mučnine i to je ono sta me i proslu trudnoću satralo, ali bas satralo 
    Pregled za dva tjedna i to je otprilike to. 🤗🤗

• Teab1
    30. Svibanj 2024. 15:39

Aretat1

Teab1

Ne 😂 Jer me stalno nesto boli, ili mi se spava ili sam nervozna ili mi je mucninaa ne mogu da zaboravim 🥹.

blago tebi 🤣 meni se to desava konstantno zadnjih dana,trcim za malim pa skuzim da mozda nije pametno. da trcim pa se samo derem za njim po parku da uspori 🤣

6/21 biokemijska
    9/22 +
    6/22 baby boy 🩵
    4/24 +

• Aretat1
    31. Svibanj 2024. 09:11

Teab1

Aretat1

Teab1

blago tebi 🤣 meni se to desava konstantno zadnjih dana,trcim za malim pa skuzim da mozda nije pametno. da trcim pa se samo derem za njim po parku da uspori 🤣

Blago tebi pa se dobro osjecas 😂 Cekajuci 11 sati za pregled 🤯 Skakavac dobro dosla, na kojim si tada bebama bila ja sam pratila ljetne i proljetne ali nisam pisala :) 

• Teab1
    31. Svibanj 2024. 09:34

Skakavac

Lip pozdrav svima, Skakavac ovde :)
    Danas 8+1 ☺️. Prije 4 god bila sam tu, trudna, pa mi je danas palo na pamet, iden potrazit, mozda i bude grupa na forumu 🤩 nisan uspila sve procitat, ima toga, ali pratiti cu vas i sudjelovat u tipkanju. Kod mene katastrofa mučnine i to je ono sta me i proslu trudnoću satralo, ali bas satralo
    Pregled za dva tjedna i to je otprilike to. 🤗🤗

Skakavac dobro dosla,ja prije 2 godine bila na ljetnicama eto me sad u zimskim bebama 🥰

6/21 biokemijska
    9/22 +
    6/22 baby boy 🩵
    4/24 +

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.