Meni su trudnoće isteeee, zato sam i bila uvjerena da će opet biti curica 😀
Čak imam i hematom iste veličine kao i u prvoj trudnoći hahaha
Meni su isto svi simptomi drugaciji tako da ovaj put misoim da ce biti curicaa 💗🌸
I meni je drugacija trudnoca nego prva pa isto mislim da je mozda curka😍
Moj ima 3 god i rekli smo mu,kuzi da je tu beba i mazi trbuh pa kad nesto nece mu kazem da ga beba gleda i odma poslusa hahah
Meni su sinptomi skroz drugciji od prve i iskreno nemam pojma kog bi mogli ocekivat,muz kaze curka,moji kazu curka,ja pak vucem prema decku,vidjet cemo kroz 3 tjedna kak god okrenemo
6/21 biokemijska
9/22 +
6/22 baby boy 🩵
4/24 +
Harmony low risk-stize curka 🩷
curke koje imate djecicu,vam se desava da zaboravite da ste trudne,nekad doslovce ima dana da skroz zaboravim da moram malo lakse 🫣
6/21 biokemijska
9/22 +
6/22 baby boy 🩵
4/24 +
curke koje imate djecicu,vam se desava da zaboravite da ste trudne,nekad doslovce ima dana da skroz zaboravim da moram malo lakse 🫣
Ne 😂 Jer me stalno nesto boli, ili mi se spava ili sam nervozna ili mi je mucninaa ne mogu da zaboravim 🥹.
Lip pozdrav svima, Skakavac ovde :)
Danas 8+1 ☺️. Prije 4 god bila sam tu, trudna, pa mi je danas palo na pamet, iden potrazit, mozda i bude grupa na forumu 🤩 nisan uspila sve procitat, ima toga, ali pratiti cu vas i sudjelovat u tipkanju. Kod mene katastrofa mučnine i to je ono sta me i proslu trudnoću satralo, ali bas satralo
Pregled za dva tjedna i to je otprilike to. 🤗🤗
Ne 😂 Jer me stalno nesto boli, ili mi se spava ili sam nervozna ili mi je mucninaa ne mogu da zaboravim 🥹.
blago tebi 🤣 meni se to desava konstantno zadnjih dana,trcim za malim pa skuzim da mozda nije pametno. da trcim pa se samo derem za njim po parku da uspori 🤣
6/21 biokemijska
9/22 +
6/22 baby boy 🩵
4/24 +
blago tebi 🤣 meni se to desava konstantno zadnjih dana,trcim za malim pa skuzim da mozda nije pametno. da trcim pa se samo derem za njim po parku da uspori 🤣
Blago tebi pa se dobro osjecas 😂 Cekajuci 11 sati za pregled 🤯 Skakavac dobro dosla, na kojim si tada bebama bila ja sam pratila ljetne i proljetne ali nisam pisala :)
Lip pozdrav svima, Skakavac ovde :)
Danas 8+1 ☺️. Prije 4 god bila sam tu, trudna, pa mi je danas palo na pamet, iden potrazit, mozda i bude grupa na forumu 🤩 nisan uspila sve procitat, ima toga, ali pratiti cu vas i sudjelovat u tipkanju. Kod mene katastrofa mučnine i to je ono sta me i proslu trudnoću satralo, ali bas satralo
Pregled za dva tjedna i to je otprilike to. 🤗🤗
Skakavac dobro dosla,ja prije 2 godine bila na ljetnicama eto me sad u zimskim bebama 🥰
6/21 biokemijska
9/22 +
6/22 baby boy 🩵
4/24 +
Sortiraj odgovore
Najstariji