Btw ja sam fulll umorna stalno ali grudi npr nistaa
Ja sam bila bas jako umorna prošli tjedan pa sam počela piti Novalac prenatalne nakon pozitivnog testa, i sad sam ok, nema vise jakog umora…ne znam je li do njih ili se umor smanjio sam od sebe 🤷🏻♀️
Pozdrav svima,
Evo i mene. Dobila plusić prekjučer, danas sam 4+0 po mom izračunu. Već imam jednu djevojčicu koja će uskoro postati velika seka 😊
Od simptoma za sada imam malo uvećane i bolnije grudi, konstantno trčanje na wc i simptom koji nisam mogla fulati - nadutost. Toliko sam naduta da izgledam kao da sam dobro prešla polovicu trudnoće.
Simptomi su počeli dan kad sam napravila test, zbog svega toga sam posumnjala da se nešto događa
2022. baby girl ❤️🎀
2024. baby boy 💙🧸
OTP: 14.12.2024.
Pozdrav svima,
Evo i mene. Dobila plusić prekjučer, danas sam 4+0 po mom izračunu. Već imam jednu djevojčicu koja će uskoro postati velika seka 😊
Od simptoma za sada imam malo uvećane i bolnije grudi, konstantno trčanje na wc i simptom koji nisam mogla fulati - nadutost. Toliko sam naduta da izgledam kao da sam dobro prešla polovicu trudnoće.
Simptomi su počeli dan kad sam napravila test, zbog svega toga sam posumnjala da se nešto događa
Čestitammm 🥰
Ja imam cikluse između 33-35 dana tako da prema kalkulatoru sam 5+2 😀
Pozdrav svima,
Čestitammm 🥰
Ja imam cikluse između 33-35 dana tako da prema kalkulatoru sam 5+2 😀
Hvala 🥰
Meni su ciklusi 25-27 dana, tako da sam saznala dosta rano
2022. baby girl ❤️🎀
2024. baby boy 💙🧸
OTP: 14.12.2024.
Pozdrav svima,
Čestitam 🥰🥰🥰 sve nas je više 🍀
Pozdrav, cure 🤗
Pridružujem se i ja. Prema računici sam danas 5+0. Nisam se još naručila za pregled 🙈
Iako mi je ovo druga trudnoća, nekako me svega strah. Čini mi se više nego prvi put 😊
Dječak M 💙 10/2021
Dječak N 🩵 06.12.2024.
Hvala Ti što sam stvoren tako čudesno, što su djela Tvoja predivna! 💛
Pozdrav, cure 🤗
Pridružujem se i ja. Prema računici sam danas 5+0. Nisam se još naručila za pregled 🙈
Iako mi je ovo druga trudnoća, nekako me svega strah. Čini mi se više nego prvi put 😊
Čestitke 🥰🐣
Pozdrav, cure 🤗
Čestitke 🥰🐣
Hvala 🌸🩷
I vama svima! Da sve prođe kako treba 🤍
Dječak M 💙 10/2021
Dječak N 🩵 06.12.2024.
Hvala Ti što sam stvoren tako čudesno, što su djela Tvoja predivna! 💛
Pozdrav, cure 🤗
Dobrodošlaaa🌸
I meneee istooo🫠 neznam kako cu dočekati 23.4
Pozdrav, cure.
Cestitam na Vasim bebicama, zelim Vam urednu trudnocu i da sve prode kako treba 🥰
Ja sam se danas testirala s digitalcem i pokazao je pozitivan te da sam 2-3 tjedna trudna sto bi bilo da sam danas 4+0 od prvog dana zadnje menstruacije. S obzirom da je tek sutra dan kad bih trebala dobiti menstruaciju, jel normalno da tu i tamo imam na par sekundi grcice koji podsjecaju na menstrualne i isto tako zelenkasti iscjedak koji nema neugodan miris niti pece ni nista? U ponedjeljak se svakako javljam svom ginicu 🤗
Sortiraj odgovore
Najstariji