Zimske bebe 2024/2025 ❄️☃️🎄🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • franka007
    04. Travanj 2024. 09:34

bebolinka

Btw ja sam fulll umorna stalno ali grudi npr nistaa

Ja sam bila bas jako umorna prošli tjedan pa sam počela piti Novalac prenatalne nakon pozitivnog testa, i sad sam ok, nema vise jakog umora…ne znam je li do njih ili se umor smanjio sam od sebe 🤷🏻‍♀️

šareni_oblak
    04. Travanj 2024. 14:08

Pozdrav svima, 
    Evo i mene. Dobila plusić prekjučer, danas sam 4+0 po mom izračunu. Već imam jednu djevojčicu koja će uskoro postati velika seka 😊
    Od simptoma za sada imam malo uvećane i bolnije grudi, konstantno trčanje na wc i simptom koji nisam mogla fulati - nadutost. Toliko sam naduta da izgledam kao da sam dobro prešla polovicu trudnoće. 
    Simptomi su počeli dan kad sam napravila test, zbog svega toga sam posumnjala da se nešto događa

2022. baby girl ❤️🎀
    2024. baby boy 💙🧸
    OTP: 14.12.2024.

bebolinka
    04. Travanj 2024. 15:07

šareni_oblak

Pozdrav svima,
    Evo i mene. Dobila plusić prekjučer, danas sam 4+0 po mom izračunu. Već imam jednu djevojčicu koja će uskoro postati velika seka 😊
    Od simptoma za sada imam malo uvećane i bolnije grudi, konstantno trčanje na wc i simptom koji nisam mogla fulati - nadutost. Toliko sam naduta da izgledam kao da sam dobro prešla polovicu trudnoće.
    Simptomi su počeli dan kad sam napravila test, zbog svega toga sam posumnjala da se nešto događa

Čestitammm 🥰
    Ja imam cikluse između 33-35 dana tako da prema kalkulatoru sam  5+2 😀

šareni_oblak
    04. Travanj 2024. 15:43

bebolinka

šareni_oblak

Pozdrav svima,

Čestitammm 🥰
    Ja imam cikluse između 33-35 dana tako da prema kalkulatoru sam 5+2 😀

Hvala 🥰
    Meni su ciklusi 25-27 dana, tako da sam saznala dosta rano 

2022. baby girl ❤️🎀
    2024. baby boy 💙🧸
    OTP: 14.12.2024.

• Bebika
    04. Travanj 2024. 16:16

šareni_oblak

Pozdrav svima,

Čestitam 🥰🥰🥰 sve nas je više 🍀 

Tratinčica12
    04. Travanj 2024. 16:27

Pozdrav, cure 🤗 
    Pridružujem se i ja. Prema računici sam danas 5+0. Nisam se još naručila za pregled 🙈
    Iako mi je ovo druga trudnoća, nekako me svega strah. Čini mi se više nego prvi put 😊

Dječak M 💙 10/2021
    Dječak N 🩵 06.12.2024.
    Hvala Ti što sam stvoren tako čudesno, što su djela Tvoja predivna! 💛

• Bebika
    04. Travanj 2024. 16:39

Tratinčica12

Pozdrav, cure 🤗
    Pridružujem se i ja. Prema računici sam danas 5+0. Nisam se još naručila za pregled 🙈
    Iako mi je ovo druga trudnoća, nekako me svega strah. Čini mi se više nego prvi put 😊

Čestitke 🥰🐣 

Tratinčica12
    04. Travanj 2024. 16:53

Bebika

Tratinčica12

Pozdrav, cure 🤗

Čestitke 🥰🐣

Hvala 🌸🩷
    I vama svima! Da sve prođe kako treba 🤍

Dječak M 💙 10/2021
    Dječak N 🩵 06.12.2024.
    Hvala Ti što sam stvoren tako čudesno, što su djela Tvoja predivna! 💛

bebolinka
    04. Travanj 2024. 21:19

Tratinčica12

Pozdrav, cure 🤗

Dobrodošlaaa🌸
    I meneee istooo🫠 neznam kako cu dočekati 23.4

• Ro97
    06. Travanj 2024. 16:56

Pozdrav, cure. 

Cestitam na Vasim bebicama, zelim Vam urednu trudnocu i da sve prode kako treba 🥰

Ja sam se danas testirala s digitalcem i pokazao je pozitivan te da sam 2-3 tjedna trudna sto bi bilo da sam danas 4+0 od prvog dana zadnje menstruacije. S obzirom da je tek sutra dan kad bih trebala dobiti menstruaciju, jel normalno da tu i tamo imam na par sekundi grcice koji podsjecaju na menstrualne i isto tako zelenkasti iscjedak koji nema neugodan miris niti pece ni nista? U ponedjeljak se svakako javljam svom ginicu 🤗 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.