Pozdrav i ja vas redovito čitam te vam se pridružujem..Majka sam jedne djevojčice koja ima 7 ipo mjeseci i 3 zuba😁uskoro nam izlaze novi..Danas je povracala te slabo jede u zadnjih dva dana
Vjerojatno zbog novih zubica?(oteceno zubno meso bolno na dodir)
Koliko vaše bebe imaju kilograma😀 meni uvik premalo nekako rođena je sa 3500 sad ima 8300 i 7 ipo mjeseciDobrodošla
Kako se jadni muče s tim zubićima, baš mi to zvuči teško… Ajde vi koji dojite, a imaju zubiće, jel vas grizu? Mene toga baš strah, jer me i sad zna stisnuti i baš vući, uvijek pomislim kako je dobro da ih nema još
Pa evo, mi smo vam blizu i ista je kilaža. Ja ju čak zovem bucka jer se u odnosu na prije sad malo podstavilaima 72cm i taman mi jeSuuuuper Elia, bas mi je drago da vam je dobra! Moja se zna nakositi u njoj, ali nije strasno.. i zna se zabavljati s onim remencicima kad ju ne privlaci dnevni menu, poludim 😂😂
Tami joj, drzite se! Vjv su zubici i dalje, nez sto bi drugo moglo biti… mi isto vec jako dugo lose spavamo, sad se i tesko uspavljujemo, ma ugl veselica zesca, nez kak zivim vise s tim snom koji skupljam u mrvicama i isprekidano 😂🥹 ali se tjesim da ce proci ma da mi trenutno ne izgleda da hoce, imam osjecaj da ce tak biti zauvijek 😂Kaj vi papate sve? Ja neznam ni sama kaj bi vise joj dala
Joj da, cini se da nece nikad proc hahah, moja jos uvijek sad dobro spava jedino prva 2 sata se budi dosta jos al super kasnije spava tak da😁Elia, kod nas je na meniju palenta, pirov griz, zobena kaša ili proso plus voće i/ili povrće sa strane. Kad napokon probamo jaje, bit ćemo kreativniji… Što vi spremate? Super je što sad ima svačega sezonskog svježeg
Ja ne dojim mlijeko je stalo sa nekih 2 mjeseca.
Onda se ne moram brinuti 😊mi smo brzo na pregledu a ima mjesec ipo dana je imala 70cm
Mi smo uveli teletinu,piletinu,tikvicu,mrkvu,krumpir,jogurt domaći,puru,te skoro sve voće
Malena jede na dane..Dikad će pojest cijeli rucak a sutra, prekosutra npr nece ni da se okusi ..Jel još netko ima takav problem..Pije oko 800-1000ml mlijeka
A mi zitarice, voce i povrce, ja neznam di da meso kupim nisam pametna opce pa to jos nisam nis uvodila
Di vi sve kupujete? Ili imate bas provjereno domace?
Jede za sad sve, nw pratim koliko pojede al oko 200ml ja bi rekla, vecinom oce pojest al nekada i ostavi
Mi sutra idemo na pregled pa cu vidjet koliko je dugacka ali ima vec preko 9 kila🙈
Nama izgleda nicu gornje jedinice. Zadnja dva tri dana je jako placljiva i ne zeli bas jesti 🥺 bas ju jako boli pa smo cak dali i malo lupocet sirupa.
U utorak bi trebali imati sistematski sa cijepljenjem( ovo bi bilo drugo po redu) ali ne znam je li pametno cijepiti na ovako velike vrucine? Ili to nema veze?
Mi smo uveli dosta toga od namirnica a vecinom kupujem bio proizvode iz ducana pa se tjesim da su mozda malo manje tretirani. Jer nemamo izvor domaceg voca i povrca nazalost
Cure, nama izbio prvi zubic gore konacnoooo 🥳 jedva se vidi jos, ali probio je meso, nadam se da ce sada biti lakse i da ce biti bar mala pauza do iduceg 😂
Skoro nis mi ne jede otkad ju muce zubici, iako i prije toga bi jedan dan dosta pojela, drugi skoro nista.. rekla bih da je to sve normalno, pogotovo u pocetku i za vrijeme ovih vrucina i svega 🤯
Ja sam joj od mesa pilece jetrice dala i junetinu, to sam imala domace, ali budem joj skoro puretinu u purexu uzela, teletinu iz mesnice di znam da je dobro... 🤷♀️
Neki dan sam joj napravila zgance sa suhim sljivama, meni je bilo jako fino pa evo ideja nekome 🙈
Majjja bome kad konkretno izadju zubici vidjet cemo kakvo ce dojenje biti 😂 mene zasad nije strah jer mi je i ovako puno puta napravila ranice na lijevoj bradavici, ta mi je od pocetka osjetljivija pa sam nazalost vec navikla na tu bol i neugodu..
Sto se kilaze tice, u srijedu smo na cijepljenju pa cemo vidjeti koliko ima, sve je to individualno dosta i nije ni vazno dok se bebica dobro razvija 🤗 moja se rodila sa 2,600 g, pedijatrica se dan danas cudi kak je tak mala bila, a trudnoca i sve je bilo skroz uredno, a kilazu je poduplala vec u prva dva mjeseca 🙈 tak da ja sam prosla taj strah na pocetku s kilicama i naucila da dok je dijete zdravo i dobro papa i napreduje to je najbitnije 💪🏻
37🧔♂️🩷👩29
29.11.2023. 👶🏻🎀💕
Kolko ju je dugo mucilo dok nije izbio van?
Kak te suhe sljive i ostalo usitnis? Mi smo danas jeli zgance sa batatom😁
Ja isto kupujem bio voce i povrce u ducanu, a meso cu morat u mesnici nema mi druge
Jel meso blendate?
Jel koja daje komadice?
Joj, znas kaj, nez ti tocno reci jer mi vec dosta dugo ne spava dobro, prakticki otkad je navrsila 6 mj. ali zadnjih 3 dana, tj noci otprilike je bilo losije jos nego inace u skislu da bi se u nekom trenu probudila i razbudila pa nikako ju uspavati natrag.. zaspi, ali cim se okrene na trbuh, a da nije u cvrstom snu se jadnica probudi i tak jedva stoji na rukicama i cendra 😅 ali ajmo reci onda par dana...
Suhe sljive sam malo prokuhala i onda ih zgnjecila s vilicom.. ja joj ili gnjecim vilicom ili dam koji komadic, ali ugl za njih nije bas zainteresirana jos
37🧔♂️🩷👩29
29.11.2023. 👶🏻🎀💕
Kolko ju je dugo mucilo dok nije izbio van?
Kak te suhe sljive i ostalo usitnis? Mi smo danas jeli zgance sa batatom😁
Ja isto kupujem bio voce i povrce u ducanu, a meso cu morat u mesnici nema mi druge
Jel meso blendate?
Jel koja daje komadice?
Joj, znas kaj, nez ti tocno reci jer mi vec dosta dugo ne spava dobro, prakticki otkad je navrsila 6 mj. ali zadnjih 3 dana, tj noci otprilike je bilo losije jos nego inace u skislu da bi se u nekom trenu probudila i razbudila pa nikako ju uspavati natrag.. zaspi, ali cim se okrene na trbuh, a da nije u cvrstom snu se jadnica probudi i tak jedva stoji na rukicama i cendra 😅 ali ajmo reci onda par dana…
Suhe sljive sam malo prokuhala i onda ih zgnjecila s vilicom.. ja joj ili gnjecim vilicom ili dam koji komadic, ali ugl za njih nije bas zainteresirana jos
Ajde mozda bu joj sada ipak lakse😁
Bas cu probat suho voce tak onda, nisam ni znala kak bi spremila
Oho, super Ana_Maria! Mi ćemo izgleda ovdje zadnji dobiti zubiće, ali kažem, možda i bolje dok dojimo. Baš mi je žao da je vama već tako bilo ranica, nije to baš lijepo, brine me to kako je starija i ti zubi su sve bliže… Ajde, neka krene sad malo mirnije spavanje
Super za suhe šljive, to nisam a vidiš, baš bismo mogle probati. Tako i ja ne brinem za kile, kod nas je cijeli četvrti mjesec bila stagnacija, ništa nije dobila, izjela sam se živa. I onda opet sve ok. Tko bi ga znao…
Mesoi mene muči gdje kupiti. Samo je jednom dobila malo piletine iz juhe. Naravno da sam dala sitne komadiće, ne blendano i bilo je skroz ok. Ništa ne blendam, čak i palentu na skroz gusto i to gricka, a to je malo zeznuto jer je ona ljepljiva. Valjda se već naučila donekle.
Ja se nisam usudila ni palentu dat tak gustu, bas je ljepljiva bilo me strah, malo sam jos vode dodala da bude rijede🙈 danas cu bas malo gusce probat
Evo mi bile na sistematakom, dobila je samo 1 pikicu sad, ima 70 cm i 9,2 kg😅 dobila je 1 kilu u 2 mjeseca, ja sam mislila da ima vise
Gdje ste cure? Kako su bebe? Jel vam se smirilo sta uspavljivanje?
Ja sam prekjucer pokusavala ju spustat u krevetic nvcr da se sama uspava, trajalo je 1h onda je pocela neutjesno plakat i na rukama pa je vise nisam ni mogla spustat, samo je zaspala u sekundi, na rukama naravno tako da nista nisam postigla
Jucer sam probala bar sjedit dok ju nunam medutim ne valja, to je vristanje dok ne stanem na noge😂 na nogama ju namjerno nisam htjela nunat al je bilo ok, bitno da se stoji, znaci ja ne vjerujem
Probala sam sjest valjda 50 puta i nece, trga se i place nema sanse
Ja cu popizdit
I mi dobili 2 nova zubica, jedan je izasao, drugi ce svaki cas. Ukupno 4🥳Ovaj tjedan je super spavao, ali zato sinoc opet lose do 3 i onda ok do 8. Mi jos nismo meso probali, ali hocemo ovaj tjedan. Navecer uspavljivanje je postalo lakse, legnem ga u kinderbet, igra se pola sata i onda lagano se uspava. Naravno ja moram bit kraj njega, ali bar nema nosenja.
06/22 missed ab 7tj
08/22 LH trakice
22.03. + 🌈
1.pregled: 06.04. 5+4 ❤️
21.11.2023 A💙🙏
Sortiraj odgovore
Najstariji