A koliko ml uspricas u jednu nosnicu? I jel to naglo stisnes?Ja uspricam 5mj i naglo stisnem.Cure kako je kod vas prosao prvi dan cjrpljenja? Jeste davali cepice/sirup i bez temperature, ako su puno plakali da im ublazi bol? 🤷🏼♀️
Ok hvala, nama je pedijatrica rekla dat cepic svakako poslije odma i nvcr jos jedan i proslo sve super, bez plakanja i temperature
Elia hvala. Dobro nam je prosla noc. Plakao je prije nego sam ovdje pisala i onda je zaspao i budio se samo za podoje, jutros se veselo protezao dok sam ga presvlacila, dojio i nastavio spavati 🥰 Curke kako ste? Kako bebice? 😊
🦸🏼♀️'94 🦸🏼♂️'86
🌈 18.5. imamo 💙
Ja 5 ml raspodijelim za obje nosnice, mozda bih trebala povecati 🤷♀️ i naglo stisnem, da.
Mi smo prosle bez cepica, samo sam joj frescopad stavljala dva puna dana i sve je bilo dobro, suuuper da je i vama tako 😊
Moja danas slavi tocno 3 mjeseca i super je hvala Bogu 🥰 preslatko mi je gledati kako je sve svjesnija okoline i sto me svako jutro u kinderbetu doceka s osmijehom, kako da onda budes lose volje🙈
37🧔♂️🩷👩29
29.11.2023. 👶🏻🎀💕
Kod nas je neka kriza još i prije skoka počela, je li u pitanju već regresija sna ili što, ne znam… Buđenje nam je doslovno cijelu noć svakih pola sata-45 minuta, jako je teško. Morat ćemo isprobati neke stvari da vidim što može pomoći. Inače je s bebom od tri mjeseca zanimljivije.
Kako kod vas prolazi vrijeme na trbuščiću? Bune li se vaše bebice? Što s njima radite, imate li kakve vježbice?
I nama se malo spavanje poremtilo. Uz to se rano ujutro budi. Vec oko 5,6. Moja je sretna prvu minutu onda se buni ili spusti glavu i cucla ruku.
Radimo neku vjezbicu okretanja sta nam je patronozna pokazala.Moja se vec pokusava okrenuti na bok i nekad joj i uspije.
06/22 missed ab 7tj
08/22 LH trakice
22.03. + 🌈
1.pregled: 06.04. 5+4 ❤️
21.11.2023 A💙🙏
Nama je na trbuscicu kako kada, nekad hoce i onda bas lijepo digne glavu gleda oko sebe i prati igracku s jedne na drugu stranu. Kad mu ne pase probam ga staviti sebi/muzu na prsa dok smo mi u polulezecem polozaju ako niti to nece vratim ga na leda, nista ne forsiram.
I vjezbamo rukice, nogice i maskram ga lagano uz pjesmice, brojalice ali opet kad je za to raspolozen. Nekad nece nista nego samo lezi i vrti nogice i rukice 🤷🏼♀️ moj neki stav je da ne treba forsorati samo cesce pokusaviti i mi nismo uvijek za sve raspolozeni tako i bebe.
🦸🏼♀️'94 🦸🏼♂️'86
🌈 18.5. imamo 💙
Moja sve vise i bolje odraduje trbuscic, ali nije joj jako drag jos nikako 🙈 par minuta super pa joj postane tesko, a onda ju uzmem jer mi je glupo da se ocigledno muci, radije probamo vise puta u danu kad mozemo.. s time da ona kad se najede vrlo lako i puno se zna zbljucati pa ne mozemo bas bilo kad na trbuscic...
Slazem se, ni mi nista ne forsiramo, nema smisla stvarno!
37🧔♂️🩷👩29
29.11.2023. 👶🏻🎀💕
Jel Vi imate u jajetu za auto nastavak za novorodence?
Do kad on treba bit? Kad se mice?
Jeste Vi svoje maknule?
06/22 missed ab 7tj
08/22 LH trakice
22.03. + 🌈
21.11.2023 A💙🙏
Jeste Vi svoje maknule?
Ja sam vec maknula, moja je debeljuca i dost je narasla. A pise ti za svako jaje po visini kad se mice a po sirini vidis kad im je usko od prilike
Jeste Vi svoje maknule?Ja sam vec maknula, moja je debeljuca i dost je narasla. A pise ti za svako jaje po visini kad se mice a po sirini vidis kad im je usko od prilike
Ja sam isto maloprije maknula. Probala sam s njim i bez i bez je puno bolje. I on je vec narastao, bas je dugacak. Sad mu glavica lijepo sjedne izmedu, a prije mu je bila iznad tog umetka i ocito mu je zato glavica nekad visila nije se mogao nasloniti.
06/22 missed ab 7tj
08/22 LH trakice
22.03. + 🌈
21.11.2023 A💙🙏
Naravno da se ne radi ništa na silu. Kod nas je blagi torticollis pa moramo malo vježbati i jako nam je važno jačanje gornjeg trupa stajanjem na trbuščiću. Ide to već, sve nam je bolje
Kako ste primjetili torticollis? Ja sam malo primjetila da beba vise preferira lijevu stranu, okrene on glavu i na desno i tako, ali lijeva je skoro uvijek. Malo me to brine. Razmisljam o pregledu fizijatra. Gdje ste Vi isli? Imas kakvu preporuku?
06/22 missed ab 7tj
08/22 LH trakice
22.03. + 🌈
21.11.2023 A💙🙏
Sortiraj odgovore
Najstariji