Marija96, bas mi je drago zbog tebe, čuvajte se 🩷
29👩🏻
35👦🏻
Mom of 3 angel in heaven
Spontani 31.07.2021 - 10 tj
Spontani 08.02.2022 - 9 tj
04.01.2024, stigla mamina djevojčica 💜🌈👨👩👧
23.5.2025- molarna trudnoca 7+3
-Hashimoto, terapija 100 eurotirox
PAI-1 heterozigot 4g/5g Aspirin 100
God will carry you trought the storm 🌈
Elia, kako je? Nama je ta prehlada trajala puna dva tjedna i još uvijek nije skroz čist nosić, ne znam više je li to nova prehlada, alergija ili što… Jeste li se uspješno izborili s tim?
Čestitke novim mamama, Mellia i Marija, uživajte i sretno!
Bas sam htjela pisati, bili smo na hitnoj u nedjelju jer je pocela bas naglo kasljat, hroptat i nismo joj mogli nikako nos ocistit i svirala je dok je disala pa reko nek oni nju poslusaju za svaki slucaj
Tamo su nam rekli da je sve ok i pokazali cistit nos i da moramo kod pedijatra u utorak da bi nam ona rekla da ima bronhitis, sad cistim nos prije svakog hranjenja, inhaliram ju, stavljam luk pored nje i radimo ona lupkanja za bronhitis, cini mi se da je danas vec bolje 😅 a kaze pedijatrica da taj kasalj i nos kod njih traju jako dugo tak da neznam sta ocekivat
Sutra moram opet ic da ju poslusa pa ak se nije poboljsalo ce joj dat neki lijek valjda

A joj, baš ju je uhvatilo, samo treba to čistiti i sve ostalo i proći će već, znam da je teško. Možda onda dade neki lijek da joj bude lakše.
Nama opet kao da je sve gore začepljen nos, ali kad pokušavamo očistiti, ništa ne izlazi, uopće mi nije jasno.
Ma ja bi ds uspijemo bez lijeka jer joj je vec bolje🤞😁
Tak ni mi nismo mogli ocistit, neznam kak radite al nama su u bolnici rekli 2 puta po 2-3ml fizioloske u nosnicu sa spricom i jos stisnes nosnicu tu di je sprica da ne izade nazad van na nju nego na drugu
Ode to i u grlo i kroz drugu van i na usta van i izgleda uzas al evo stvarno djeluje
Ja sada cistim prije svakog hranjenja, kazu da nemoze im nis bit od toga, sto vise to bolje da im brze prode i da ne prede na pluca

Elia, kako je malena?
Cure koje ste mislile preci na sportski dio kolica, jeste li? 😊

37🧔♂️🩷👩29
29.11.2023. 👶🏻🎀💕
Elia, kako je malena?
Ma dobro je, jos kaslje, dobili smo neki lijek za inhalator pa u ponedjeljak kontrola
Ja sam bas pitala pedijatricu kad smo bile dal ju mogu stavit u kisobran, rekla je da ne, da ju u jajetu rade vozim da je to ok po sat dva za setnju🤦♀️
Al planiram uskoro jer je u jajetu vec stisnuta sva mala debeljuca😂 kupit cu onu neku jos dodatnu podlogu za kolica i jastuk za glavu pa tako

Čestitam novim trudnicama 🥰❤️
Žene, da li neka od vas ima autosjedalicu za bebu? Da li vozite u tome ili jajetu?
Mi smo uzeli jučer autosjedalicu od 0-4g, jer za mjesec i pol idemo za Hr (inače smo u At) I nešto mi žao da se malena vozi 6,7h u jajetu , a čitala sam da se preporučuje jaje do 1g( moja curica će tada imati 4mj) Ne kužim čemu onda autosjedalice od rođenja ako se ne preporučuje. Znam da se gleda taj kut od 45 da mora biti..
🚺 31
🚹 31
"Pogledaj unatrag i zahvali Bogu. Gledaj naprijed i vjeruj Bogu."
♡ Baby Girl ♡
♡ A ♡ 21.01. ♡
Elia, kako je malena?
Mi smo presli prije cca 1 tjedan.
Preporod iskreno. Kolica su puno laksa, zauzimaju manje mjesta. Beba zadovoljnija jer se vozi u 2 polozaja, ima vise mjesta, zraka i ostalo. Stvarno super. Voznja kolicima je opet uzitak😍

06/22 missed ab 7tj
08/22 LH trakice
22.03. + 🌈
1.pregled: 06.04. 5+4 ❤️
21.11.2023 A💙🙏
Evo i mi smo ipak presli u kisobran i super je isto, ne vidim razlog zakaj nemogu ak mogu bit u raznim onim ljuljackama i sjedalicama po doma😂 zadovoljna ona zadovoljna ja
Mi imsmo problema sa dnevnim spavanjima, znaci ona spava po pola sata i to nakon kaj je budna po 2 i nes sata, ja neznam vise kaj ds radim nemogu je nikako uspavat dok to ne zeli s nezadovoljna je stalno, neznam ni ja kaj bi s njom tolko sati po dsnu🤦♀️😅 imate kakve savjete?

Evo i mi smo ipak presli u kisobran i super je isto, ne vidim razlog zakaj nemogu ak mogu bit u raznim onim ljuljackama i sjedalicama po doma😂 zadovoljna ona zadovoljna ja
Mi imsmo problema sa dnevnim spavanjima, znaci ona spava po pola sata i to nakon kaj je budna po 2 i nes sata, ja neznam vise kaj ds radim nemogu je nikako uspavat dok to ne zeli s nezadovoljna je stalno, neznam ni ja kaj bi s njom tolko sati po dsnu🤦♀️😅 imate kakve savjete?
Super za prijelaz kolica, mi jos nismo, krajem 4. imamo sistematski i cijepljenje pa cu pitati pedijatricu tad kaj veli.
Ekipa koja se drugi put vec cijepila, kako je proslo?
Elia, malena ozdravila konacno?
Ja nez kaj bih ti pametno rekla, ja obicno kad je nervozna isprobam prvo sve aktivnosti koje inace radimo, ako to ne pali, stavim ju na cicu, to uvijek upali 😂 a neki dan sam ju u nosiljku stavila prvi puta da rucak mogu pripremiti kak je cendrava bila.. dan nakon se pocela okretati na jednu stranu pa sam shvatila otkud nervoza 😂🙈 sto se spavanja tice isto ugl po pola sata do 45 min spava, jucer su se dogodila tri spavanja od sat vremena, ali jutros evo pola sata opet samo 😂🤦♀️ inace kad nije nervozna, a stvarno rijetko je hvala Bogu, mi brzo prodje s njom 2 sata koja je obicno budna

37🧔♂️🩷👩29
29.11.2023. 👶🏻🎀💕
Ana maria je, ozdravila je napokon😅
Ma oce ona spavat na cici kad je dugo budna, al pokusavam ju odviknut kao od toga da nekam mozemo i otic, a u kolicama isto po pola sata i to nakon borbe jer joj je zanimljivo gledat okolo
Ja isto mislim da smo u skoku jer je bas zahtjevna prek dana al dobro po noci i dalje super spava😁🤞
Majjja ma da i moja je super dok se nanasa okolo i razgledava al ona je jako dugo budna i nemoguce ju je toliko nosit, ima vec 8 kila😂
I ona isto cesto tak se pokaka da joj sve iza izade, ovisi u kojem je polozaju haha, evo sad vec 3 dana joj ne dajem dohranu nvcr i od tad ne kaka uopce🤦♀️

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji