Zimske bebe 2023./24. 🩶❄️☃️🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Elia
    28. Ožujak 2024. 15:47

Ana_Maria

Mateak44 bas te lijepo cuti 🥰 jako mi je drago sto je sve super uz klasicne teze dane koje svi imamo, a tvoji su vjerujem tada ipak duplo tezi 🙈 kako je malena sa srčekom, sve ok?
    Elia hvala ti, bas imam vec dugo doma neotvorenu veliku bocu, bas cu probati kad joj nesto iskoci!
    Ja imam osjecaj da je ona doslovno u par dana ususret sutrasnjem 4. mjesecu toliko narasla, novih stvari pocela raditi da je to show 🙈

Kaj sve novo radi?
    Moja je pocela puno slinit haha i brbljat, ni traga okretanju na trbuh il leda, mislim da nebu uskoro jer je debeljuca pa imam oskecaj da joj je teze

Marija96
    29. Ožujak 2024. 10:48

Heej curke.. Ne znam tko me se sjeca, bila sam vasa prijateljica do onog kobnog 8tj...samo sam vam htjela reći da sam danas bila na pregledu ii sve je u redu i nosimo dečkića 🩵🩵🩵🩵🌈🌈🌈🌈

11.01. ➕
    01.02. čuje se srce 💗 (5.60mm)
    22.02. (26.84mm) 😍 👣
    05.03. (49.75mm) 😍
    29.03. (108.9mm) dečkić 🩵
    22.04. 🩵
    20.5 (603g) 🩵
    17.6. (1042g)
    15.7. (2005g)
    12.08. (2617g) 💙
    Iduci pregled: 26.8.

Ana_Maria
    29. Ožujak 2024. 11:43

mateak44 super, drzim fige da sve bude po planu i da se mala lavica brzo oporavi i sve bude super 🥰! Kako si ti u tome svemu, vjerujem da nije lako, ali stvarno ste vec i puno toga prosli na samom pocetku i da svakim korakom sve hrabrije koracate dalje
    ...
    Elia maa sitnice, a opet velike stvari 🙈 tipa donedavno je samo rukice trpala u usta, sad sve sto je pred njom hvata i stavlja u usta s time da mekane stvari bez problema, dok za konkretne jos nema pravi hvat.. sve ju zanima, sve lovi sto se nadje ispred nje, neki dan smo se skakljale pa me uhvatila za lice i htjela me pojesti 😂😂 na trbuhu s jednom rucicom poseze za igrackom dok se s drugom naslanja i tak, brblja i viče vec dugo, samo sve bolje i zanimljivije zvukove 😂 ma svasta nesto, svaki dan sve vise i bolje mi se cini 🙈
    Ne brini za okretanje jer je bucka, vidjet ces da ce samo u jednom danu poceti ko rostiljcek biti 😂 moja se povremeno baci s trbuha na ledja i to vec neko vrijeme, ali obrnuto jos ne... ma mislim da sad postaje sve zanimljivije s njima i bas mi je to sve fora! 🙈
    ...
    Marija96 čestiiiiiiitam od srca na malom čudu! Cuvajte se, pazite i mazite, javljaj nam se kad se sjetis 🥰

37🧔‍♂️🩷👩29
    29.11.2023. 👶🏻🎀💕

• Elia
    30. Ožujak 2024. 13:35

Ma znam da, ne brinem nista, neka ona samo papa😁 i moja je isto pocela voljet bit na trbuhu i sve vise s rukama radi dok je tak. Isto se neki dan bas nasmijala na glas jako i od tsd nista, sve cekam haha bas je bilo preslatko
    Mi smo zadnjih dana svi prehladeni pa tako i ona, fala bogu pa nema temperaturu ni nis ali toliko jako joj nesto hropce u nosu il grlu ja neznam, probali smo sa svim cistit nos i nista nije bolje, i inhalirsm ju vec 3 dana al nema pomaka kao da je u grlu il duboko u sinusima luda sam vec jer po noci se to tolko jako cuje da ka neznam jel moze disat. Mislim ocito moze jer kada je mirna normalno dise a kada se koprca i grci onda se to bas jako cuje a to je vecinu noci pa bas i ne spavam zato, po danu se cuje dok jede i dok joj je glava prema napred kao
    Neznam mozda je imala koja slican slucaj? Zvat cu pedijatricu al tek u utorak, do tad cu poludit od brige i nespavanja😂

Ana_Maria
    30. Ožujak 2024. 17:51

Elia

Ma znam da, ne brinem nista, neka ona samo papa😁 i moja je isto pocela voljet bit na trbuhu i sve vise s rukama radi dok je tak. Isto se neki dan bas nasmijala na glas jako i od tsd nista, sve cekam haha bas je bilo preslatko
    Mi smo zadnjih dana svi prehladeni pa tako i ona, fala bogu pa nema temperaturu ni nis ali toliko jako joj nesto hropce u nosu il grlu ja neznam, probali smo sa svim cistit nos i nista nije bolje, i inhalirsm ju vec 3 dana al nema pomaka kao da je u grlu il duboko u sinusima luda sam vec jer po noci se to tolko jako cuje da ka neznam jel moze disat. Mislim ocito moze jer kada je mirna normalno dise a kada se koprca i grci onda se to bas jako cuje a to je vecinu noci pa bas i ne spavam zato, po danu se cuje dok jede i dok joj je glava prema napred kao
    Neznam mozda je imala koja slican slucaj? Zvat cu pedijatricu al tek u utorak, do tad cu poludit od brige i nespavanja😂

A misica mala... ja svojoj cistim fizioloskom i aspiratorom svaki dan ujutro i navecer nosic, jadnica urla svaki put, ali svaki put i smrkljice izvucem.. nez s cim inhaliras, mozda da probas s izotonicnom nekom otopinom, ako si dosad sa fizioloskom samo? Izotonicna je ipak konkretnija za zacepljenja. I pogledaj profil mama farmaceut na instagramu ako nisi, ima savjeta vezanih na temu nosica dosta.. nadam se da ce brzo proci! 🤞🏼

37🧔‍♂️🩷👩29
    29.11.2023. 👶🏻🎀💕

• Elia
    31. Ožujak 2024. 06:25

Ana_Maria

Elia

A misica mala… ja svojoj cistim fizioloskom i aspiratorom svaki dan ujutro i navecer nosic, jadnica urla svaki put, ali svaki put i smrkljice izvucem.. nez s cim inhaliras, mozda da probas s izotonicnom nekom otopinom, ako si dosad sa fizioloskom samo? Izotonicna je ipak konkretnija za zacepljenja. I pogledaj profil mama farmaceut na instagramu ako nisi, ima savjeta vezanih na temu nosica dosta.. nadam se da ce brzo proci! 🤞🏼

A jesam sa sinomariom joj inhaliram ali nista a kad sa aspiratorom vucem izade nes sitno
    Hvala budem pogledala🤗 

Mellia
    31. Ožujak 2024. 21:42

Bok svima! 
    Evo i mene sa prvom trudnocom, dugo zeljenom. Cekamo svoj prvi ultrazvuk 😌

PiaBuu
    03. Travanj 2024. 00:03

Marija96, bas mi je drago zbog tebe, čuvajte se 🩷

27👩🏻
    33👦🏻
    Mom of 2 angel in heaven
    Spontani 31.07.2021 - 10 tj - emb 6+5👼🏻
    Spontani 08.02.2022 - 9 tj - emb 7+5👼🏻
    -Hashimoto, terapija 75/50 eurotirox
    PAI-1 heterozigot 4g/5g
    God will carry you trough the storm 🍀💪
    Pregled 30.5 imamo ♥️
    27.6.23-11+2 4.7 cm 🍀
    14.7.23-13+5 7.55 cm 🌈
    10.08.23- stiže mamina djevojčica 💜🌈👨‍👩‍👧

• Elia
    03. Travanj 2024. 10:23

majjja

Elia, kako je? Nama je ta prehlada trajala puna dva tjedna i još uvijek nije skroz čist nosić, ne znam više je li to nova prehlada, alergija ili što… Jeste li se uspješno izborili s tim?
    Čestitke novim mamama, Mellia i Marija, uživajte i sretno!

Bas sam htjela pisati, bili smo na hitnoj u nedjelju jer je pocela bas naglo kasljat, hroptat i nismo joj mogli nikako nos ocistit i svirala je dok je disala pa reko nek oni nju poslusaju za svaki slucaj
    Tamo su nam rekli da je sve ok i pokazali cistit nos i da moramo kod pedijatra u utorak da bi nam ona rekla da ima bronhitis, sad cistim nos prije svakog hranjenja, inhaliram ju, stavljam luk pored nje i radimo ona lupkanja za bronhitis, cini mi se da je danas vec bolje 😅 a kaze pedijatrica da taj kasalj i nos kod njih traju jako dugo tak da neznam sta ocekivat
    Sutra moram opet ic da ju poslusa pa ak se nije poboljsalo ce joj dat neki lijek valjda

• Elia
    03. Travanj 2024. 19:51

majjja

A joj, baš ju je uhvatilo, samo treba to čistiti i sve ostalo i proći će već, znam da je teško. Možda onda dade neki lijek da joj bude lakše.
    Nama opet kao da je sve gore začepljen nos, ali kad pokušavamo očistiti, ništa ne izlazi, uopće mi nije jasno.

Ma ja bi ds uspijemo bez lijeka jer joj je vec bolje🤞😁
    Tak ni mi nismo mogli ocistit, neznam kak radite al nama su u bolnici rekli 2 puta po 2-3ml fizioloske u nosnicu sa spricom i jos stisnes nosnicu tu di je sprica da ne izade nazad van na nju nego na drugu
    Ode to i u grlo i kroz drugu van i na usta van i izgleda uzas al evo stvarno djeluje
    Ja sada cistim prije svakog hranjenja, kazu da nemoze im nis bit od toga, sto vise to bolje da im brze prode i da ne prede na pluca

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.