Zimske bebe 2023./24. 🩶❄️☃️🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Tami0910
    15. Veljača 2024. 17:28

Pozdrav cure, da Vas pitam dal koja vozi sama s bebom? Mi smo svaki dan u autu i idemo negdje. Sjedalica mi je na zadnjem sjedistu. Malo je nezgodno kad mu treba dodat dudu ili nesto. 
    U zadnje vrijeme mi govore da stavim naprijed. Nisam o tome razmisljala.
    Sta Vi mislite o tome?

06/22 missed ab 7tj
    08/22 LH trakice
    22.03. + 🌈
    1.pregled: 06.04. 5+4 ❤️
    21.11.2023 A💙🙏

• Vitara
    15. Veljača 2024. 22:11

Tami0910

Pozdrav cure, da Vas pitam dal koja vozi sama s bebom? Mi smo svaki dan u autu i idemo negdje. Sjedalica mi je na zadnjem sjedistu. Malo je nezgodno kad mu treba dodat dudu ili nesto.
    Sta Vi mislite o tome?

Vozim na kratke relacije. Uglavnom spava u autu. Ne prihvaća dudu i nemamo je. 
    Koliko vaši spavaju? Moja još spava puno. Nekada skoro cijeli dan. Navečer je malo budna. Mislim da je zamijenila dan za noć. Kako to "ispraviti"?

👩39, 👱‍♂️40, 👦 7 g, pokušavamo 4 g
    Amh 31, IR, mthfr, PAI-1 4G/5G homozigot
    Ostali nalazi u redu.
    2 aih, 1 prirodni, 4 ivf-a
    4 biokemijske
    4/23 prirodna trudnoća
    Stiže curica. 💓
    5.1. s 38+4 stigla L, sc

• Elia
    16. Veljača 2024. 08:56

Tami0910

Sta Vi mislite o tome?

Ja vozim samo do pedijatra😅 al naprijed ju nebi nikad stavljala
    Vitara kolko je stara? Moja zadnjih 5 dana opet spava puno po danu ali i noc cjelu prespava pa mi nije problem😁

• Vitara
    17. Veljača 2024. 00:44

Elia

Tami0910

Sta Vi mislite o tome?
    Vitara kolko je stara? Moja zadnjih 5 dana opet spava puno po danu ali i noc cjelu prespava pa mi nije problem😁

Ima 6 tjedana. Moja se budi po noći svaka 3 h za jelo. Nekad spava cijeli dan, nekad ne, ali navečer uvijek kasno zaspi oko 23-24 h. 
    Zbog crvenila i suhe kože od čišćenja bili kod dr i dobili mast tobradex. 😓 Nisam oduševljena zbog kortikosteroida, ali ako se mora, mora. Kupila i od avena xeracalm i počelo je pomagati, ali ipak sam otišla dr jer je jučer baš bilo jako crveno i suho lice. 

👩39, 👱‍♂️40, 👦 7 g, pokušavamo 4 g
    Amh 31, IR, mthfr, PAI-1 4G/5G homozigot
    Ostali nalazi u redu.
    2 aih, 1 prirodni, 4 ivf-a
    4 biokemijske
    4/23 prirodna trudnoća
    Stiže curica. 💓
    5.1. s 38+4 stigla L, sc

• Elia
    17. Veljača 2024. 15:54

Vitara

Elia

Tami0910

Sta Vi mislite o tome?
    Ima 6 tjedana. Moja se budi po noći svaka 3 h za jelo. Nekad spava cijeli dan, nekad ne, ali navečer uvijek kasno zaspi oko 23-24 h.
    Zbog crvenila i suhe kože od čišćenja bili kod dr i dobili mast tobradex. 😓 Nisam oduševljena zbog kortikosteroida, ali ako se mora, mora. Kupila i od avena xeracalm i počelo je pomagati, ali ipak sam otišla dr jer je jučer baš bilo jako crveno i suho lice.

A i moja ide kasno spavat😅
    A joj, trebala si izdrzat mozda jos dan dva, i nama je bilo bas bas uzas, ali je proslo nakon par dana polako

• Elia
    18. Veljača 2024. 09:13

Cure, imam jedno pitanje ako koja koristi vrece za spavanje😅mene i dalje muce te vrece za spavanje, znaci imam vrecu ergobaby 2.5 tog i sada sam kupila u lidlu jos jednu isto 2.5 tog
    Nije mi jasno to kako je objasnjeno na tim tablicama kaj obuc ispod vrece. Nemam mi nikakvog smisla da na 21 stupanj ima obucen samo jedan bodi bez nogu i to kratkih rukava a ja pored nje spavam u dugoj pidzami i pokrivena dekom do vrata😂 a na 18 ako spavamo da ona ima samo jedan bodi s nogavicama? Kod nas je po noci 19-20 i obucem joj bodi bez nogavica dugih rukava i jos pidzamu na to i cini mi se da joj je ok

Tami0910
    18. Veljača 2024. 18:55

Bok cure, nadam se da ste dobro. Dal je koja od Vas vec putovala s bebom? 
    Mi razmisljamo da odemo s bebicom do beca. Taman bi imala 3 mjeseca. Mm je to sve super, a mene je ipak malo strah obzriom da je dosta zahtjevan. Nekad uziva u voznji, a nekad vristi.
    Udaljenost Zg-Bec.Sta Vi mislite kad je ok putovati s bebom?

06/22 missed ab 7tj
    08/22 LH trakice
    22.03. + 🌈
    21.11.2023 A💙🙏

Maj4
    19. Veljača 2024. 13:22

Elia ja sam isto u lidlu uzela vrecu za spavanje i obucem mu bodi dugih rukava i pidamicu s nogama 🤷🏼‍♀️ u sobi po noci nije preko 20°c.
    Tami mi se upravo vracamo s puta. Inace smo nedaleko od Si, a isli smo za SB pa smo put prelomili i prespavali u Zg i sad na povratku cemo isto tako. Na putu od Si do Zg smo stali jednom da se protegnemo i da ga nahranim i presvucem. S tim da je meni Luka stvarno miran i prespava cijeli put. A vidim da si pitala i za voznje kad se sami vozimo sjedalica je iza i uzela sam ono ogledalo da ga vidim. Za sad funkcionira tako jer on samo sto krene auto zaspe.

🦸🏼‍♀️'94 🦸🏼‍♂️'86
    🌈 18.5. imamo 💙

Tami0910
    19. Veljača 2024. 17:13

Mi ipak odustali od puta, danas je posebno cendrav. Zadnjih tjedan dana stalno ruka u ustima, slini nemoguce. Nikad dosta onih slinceka ili kako se to vec zove. Ne znam dal je mozda skok?
    Uglavnom iscrpno jako. 
    Jel Vasi guraju prste? 

06/22 missed ab 7tj
    08/22 LH trakice
    22.03. + 🌈
    21.11.2023 A💙🙏

• Elia
    19. Veljača 2024. 17:43

Tami0910

Mi ipak odustali od puta, danas je posebno cendrav. Zadnjih tjedan dana stalno ruka u ustima, slini nemoguce. Nikad dosta onih slinceka ili kako se to vec zove.Ne znam dal je mozda skok?
    Uglavnom iscrpno jako.
    Jel Vasi guraju prste?

Okej ti je putovati onda kada se ti osjecas sigurno i spremno😁 i ovisi naravno o tom kakva je beba
    Moja jos bas nije otkrila ruke, jedino kad je na trbuhu ih odma zvace jer su joj nadohvat😂
    Mozda su zubici vec ako bas puno slini, citam da mogu ful rano pocet😅

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.