Mi ipak odustali od puta, danas je posebno cendrav. Zadnjih tjedan dana stalno ruka u ustima, slini nemoguce. Nikad dosta onih slinceka ili kako se to vec zove.Ne znam dal je mozda skok?
Uglavnom iscrpno jako.
Jel Vasi guraju prste?
Moja isto navlaci šakice, ali najvise po noci trenutno 🙈 nocas se svako malo budila i gurala ih u usta, a cuje se za poluditi to mljackanje, nemres zaspati vise nema sanse 😂 isto slini, ma da ne toliko... zubici najvjerojatnije nisu, kod vrlo malo djece krenu tako rano, ovo je normalna faza koliko sam citala i priprema jer sa 3 mjeseca pocinju lagano sve gurati u usta i istrazivati.. ja bih samo voljela da to prek dana radi, a ne po noci 😂😂 i da, skok je sad jedan oko 12. tjedna kad pocinju kuziti vise toga oko sebe, ukljucujuci vlastite rukice 🙈 kako pise u onoj knjizi Čudesni tjedni, glatki prijelazi su sad u igri 😁
Mi smo danas na cijepljenju, drzite fige da dobro prodje! 💪🏻
37🧔♂️🩷👩29
29.11.2023. 👶🏻🎀💕
Mi ipak odustali od puta, danas je posebno cendrav. Zadnjih tjedan dana stalno ruka u ustima, slini nemoguce. Nikad dosta onih slinceka ili kako se to vec zove.Ne znam dal je mozda skok?
Uglavnom iscrpno jako.
Jel Vasi guraju prste?Moja isto navlaci šakice, ali najvise po noci trenutno 🙈 nocas se svako malo budila i gurala ih u usta, a cuje se za poluditi to mljackanje, nemres zaspati vise nema sanse 😂 isto slini, ma da ne toliko… zubici najvjerojatnije nisu, kod vrlo malo djece krenu tako rano, ovo je normalna faza koliko sam citala i priprema jer sa 3 mjeseca pocinju lagano sve gurati u usta i istrazivati.. ja bih samo voljela da to prek dana radi, a ne po noci 😂😂 i da, skok je sad jedan oko 12. tjedna kad pocinju kuziti vise toga oko sebe, ukljucujuci vlastite rukice 🙈 kako pise u onoj knjizi Čudesni tjedni, glatki prijelazi su sad u igri 😁
Mi smo danas na cijepljenju, drzite fige da dobro prodje! 💪🏻
I ja imam tu knjigu al kak citam to su sve navedena najranija razdoblja kada to moze poceti, ja sam na ovom drugom skoku i to pise svasta nes da razvijaju, a moja nista😂
I mi smo se danas cijepili😪 dobro je proslo, stavila sam joj hladne obloge, nadam se da ce proc bez temp🙏🤞 dobila je 6u1 i pneumokok, jeste i vi tako? Nisam nes previse htjela istrazivati ali nisam znala da 2 dobivaju
Uglavnom iscrpno jako.
Jel Vasi guraju prste?Moja isto navlaci šakice, ali najvise po noci trenutno 🙈 nocas se svako malo budila i gurala ih u usta, a cuje se za poluditi to mljackanje, nemres zaspati vise nema sanse 😂 isto slini, ma da ne toliko… zubici najvjerojatnije nisu, kod vrlo malo djece krenu tako rano, ovo je normalna faza koliko sam citala i priprema jer sa 3 mjeseca pocinju lagano sve gurati u usta i istrazivati.. ja bih samo voljela da to prek dana radi, a ne po noci 😂😂 i da, skok je sad jedan oko 12. tjedna kad pocinju kuziti vise toga oko sebe, ukljucujuci vlastite rukice 🙈 kako pise u onoj knjizi Čudesni tjedni, glatki prijelazi su sad u igri 😁
Mi smo danas na cijepljenju, drzite fige da dobro prodje! 💪🏻I ja imam tu knjigu al kak citam to su sve navedena najranija razdoblja kada to moze poceti, ja sam na ovom drugom skoku i to pise svasta nes da razvijaju, a moja nista😂
I mi smo se danas cijepili😪 dobro je proslo, stavila sam joj hladne obloge, nadam se da ce proc bez temp🙏🤞 dobila je 6u1 i pneumokok, jeste i vi tako? Nisam nes previse htjela istrazivati ali nisam znala da 2 dobivaju
Ma da, to su okvirni tjedni, svaka bebica je individualna, po njoj ces vidjeti kad je u skoku, a kad ne, bez brige 😊
Bravo 💪🏻 i mi prezivjele, isto sam joj odmah zaljepila oblog i izasle smo van u setnju jer mi tad najljepse i najduze spava, da dodje k sebi sirotica od muke.. mi smo se i protiv rota virusa cijepile, to nije obavezno nego se placa, ali to se popije pa bar nesto, a ovo 6u1 bome mislim da nismo nego 3u1, ali kako je urlala dok mi je sestra to objasnjavala, nisam sto posto evo, moram pregledati knjizicu.. isto nisam uopce nista guglala ni citala o tome, mislim da je to vece zlo 😅
37🧔♂️🩷👩29
29.11.2023. 👶🏻🎀💕
Bas sam pogledala i mi smo 6u1, isto pojma nisam imala da to sve odjednom ide...
37🧔♂️🩷👩29
29.11.2023. 👶🏻🎀💕
Bas sam pogledala i mi smo 6u1, isto pojma nisam imala da to sve odjednom ide…
Da ja sam isto sokirano slusala dok je nabrajala😂
Znaci ja sam u toj svojoj bezveznoj panici da joj sto prije stavim obloge te, stavila jadnici na kozu bez flastera il iceg ispod njih i sad sam u strahu i od toga😂 da joj nes nebude, ipak je to kao ranica🙈
Nadam se da ce Vam cijepljenje proci bez nuspojava kao i nama. 🙏
Oni flasteri sta hlade su spas jedna od Vas je to tu predlozila. Mi opet u ozujku idemo na cijepljenje.Da 6u1 i jos nesto smo i mi dobili. To je standard.
06/22 missed ab 7tj
08/22 LH trakice
22.03. + 🌈
1.pregled: 06.04. 5+4 ❤️
21.11.2023 A💙🙏
Oni flasteri sta hlade su spas jedna od Vas je to tu predlozila.Mi opet u ozujku idemo na cijepljenje.Da 6u1 i jos nesto smo i mi dobili. To je standard.
Koliko dugo ste stavljali te flastere? Jesi ih rezala ili?
Oni flasteri sta hlade su spas jedna od Vas je to tu predlozila.Mi opet u ozujku idemo na cijepljenje.Da 6u1 i jos nesto smo i mi dobili. To je standard.Koliko dugo ste stavljali te flastere? Jesi ih rezala ili?
Da rezala po pola. 2 dana.
Super su stvarno.
06/22 missed ab 7tj
08/22 LH trakice
22.03. + 🌈
1.pregled: 06.04. 5+4 ❤️
21.11.2023 A💙🙏
Oni flasteri sta hlade su spas jedna od Vas je to tu predlozila.Mi opet u ozujku idemo na cijepljenje.Da 6u1 i jos nesto smo i mi dobili. To je standard.Koliko dugo ste stavljali te flastere? Jesi ih rezala ili?Da rezala po pola. 2 dana.
Super su stvarno.
Hvala🤗
Da, odlicni su flasteri, kolegica ih je meni preporucila pa sam ja tu napisala ja mislim 🙈 mi smo dobro, jucer ju je jako bolilo na dodir, danas mi se ne trza vise tako da pretpostavljam da je bolje, jedino je jos nateceno i crveno na mjestu pikice..
37🧔♂️🩷👩29
29.11.2023. 👶🏻🎀💕
Sortiraj odgovore
Najstariji