Je li moguće da moja beba nema skokova?? Stara je 7 tj i do sad je svaki dan isti. 🤷 Samo je prve 2 noći po dolasku iz bolnice plakala, trbuh ju bolio. Po danu još dosta spava, većinu vremena. Budna je navečer par sati, do 12 obično. Budi se 2 x po noći za jelo.
👩39, 👱♂️40, 👦 7 g, pokušavamo 4 g
Amh 31, IR, mthfr, PAI-1 4G/5G homozigot
Ostali nalazi u redu.
2 aih, 1 prirodni, 4 ivf-a
4 biokemijske
4/23 prirodna trudnoća
Stiže curica. 💓
5.1. s 38+4 stigla L, sc
Drage zene,
Prijavila sam se na forum kao trudnica koja pripada proljetnim bebama, termin mi je kraj Maja, sutra ulazim u 7i mjesec. Medjutim imam veliki problem zbog kojeg sam ocajna, tuzna, nervozna, jer mi je nakon upale sinusa koju sam dobila prvi put u zivotu 1og januara, nakon terapije i mucenja od 25 dana gusenja u sekretu, zacepljenosti nenormalne, kaslja, glavobolja, ostao konstantno zapusen nos. Iako su ostali simptomi prosli, nos je potpuno zastopan i orl kaze da je otecena sluznica nosa, nosne skoljke, misli da sad vec ima veze sa trudnocom, hormonima, kao trudnicki rinitis. Imam osjecaj da je sve u nosu stisnuto, preusko, suvo i nema prolaza vazduha, a nista ni nmg ispiriti na nos. Zbg toga se gusim, imam aritmije, nmg da setam kako treba niti ista dugo odradim, spavanje da ne pricam, pa koristim srebrne kapi menta eukaliptus sprej koji mi otpusi nos na neka 2 sata, pa predisem nekih 4, 5 sati pa opet..a nocu spricnem olinth da zaspim bar 4 sata i tako zivim. Zanima me da li je iko od vas imao tegobe takve i da je morao koristiti neke kapi za nos duzi period, a da je po porodu nos dosao na svoje i da nije ostalo takvo stanje, jer ovo je patnja. Hvala.Ja sam isto imala zacepljene sinuse cjelu trudnocu ali sam samo sa fizioloskom ispirala, prestalo odma nakon poroda
Tami, sa 12 tjedana je skok, mozda vas to muci
Hvala ti na odgovoru. Ja moram sprej, jer meni fizioloska, hipertonicne otopine, inhalacije, naparavanja, morska so, sve moguce, nimalo ne otcepi, a ne mogu da spavam zapusena niti preko dana da funkcionisem ako negdje idem, zamaram se i sl. Jednostavno disanje na usta mi srce opterecuje, pa izdrzim najduze sto mogu i onda spricnem.
Tami, oko 3. mjeseca bude skok pa vas mozda to muci... Za zubice je ipak prerano rekla bih, u 3. mjeseca ulaze u tu oralnu fazu pa pocinju istrazivati sve ustima 🙈
Vitara, mozda jednostavno bebica bolje podnosi te skokove i ne pokazuje nista posebno, to je super 🤗
37🧔♂️🩷👩29
29.11.2023. 👶🏻🎀💕
Je li moguće da moja beba nema skokova?? Stara je 7 tj i do sad je svaki dan isti. 🤷 Samo je prve 2 noći po dolasku iz bolnice plakala, trbuh ju bolio. Po danu još dosta spava, većinu vremena. Budna je navečer par sati, do 12 obično. Budi se 2 x po noći za jelo.
Pa tak i mi, nis posebno nije drugacija, od pocetka je napuhana pa ju to muci i dosta je nemirna u snu po noci radi toga al spava normalno😁ja se samo nadam da ce tako i ostati🙏
Htjela sam vam preporuciti kremu za guzu od Biobaze, probala sam par ovih najklasicnijih al nisu nam pasale, od mirisa do masnoce, znaci ova krema je savrsena, lako se razmazuje i lako se cisti, sve pohvale☺️
Htjela sam vam preporuciti kremu za guzu od Biobaze, probala sam par ovih najklasicnijih al nisu nam pasale, od mirisa do masnoce, znaci ova krema je savrsena, lako se razmazuje i lako se cisti, sve pohvale☺️
Hvala ti, budem bas probala kad cu kupovati iduci put 😊ja od pocetka bepanthen baby koristim i po potrebi avene cicalfate kad joj se pojavi lagani osipic ili crvenilo, zaista ode s jednim mazanjem te kreme..
37🧔♂️🩷👩29
29.11.2023. 👶🏻🎀💕
Htjela sam vam preporuciti kremu za guzu od Biobaze, probala sam par ovih najklasicnijih al nisu nam pasale, od mirisa do masnoce, znaci ova krema je savrsena, lako se razmazuje i lako se cisti, sve pohvale☺️Hvala ti, budem bas probala kad cu kupovati iduci put 😊ja od pocetka bepanthen baby koristim i po potrebi avene cicalfate kad joj se pojavi lagani osipic ili crvenilo, zaista ode s jednim mazanjem te kreme..
Da oni imaju stvarno super kreme😁
Cure da li spricate fiziolosku u nos prije izvlacenja? Znaci ja ne kuzim kaj radim krivo, ja svaki put kad joj spricam sve joj ode u grlo i nis ne izvucem sa usisavacem a da ne pricam kak se kao moze ocistit da im se usprica u jednu nosnicu i sve izade kroz drugu? Kak to postic ne kuzim
Htjela sam vam preporuciti kremu za guzu od Biobaze, probala sam par ovih najklasicnijih al nisu nam pasale, od mirisa do masnoce, znaci ova krema je savrsena, lako se razmazuje i lako se cisti, sve pohvale☺️Hvala ti, budem bas probala kad cu kupovati iduci put 😊ja od pocetka bepanthen baby koristim i po potrebi avene cicalfate kad joj se pojavi lagani osipic ili crvenilo, zaista ode s jednim mazanjem te kreme..Da oni imaju stvarno super kreme😁
Cure da li spricate fiziolosku u nos prije izvlacenja? Znaci ja ne kuzim kaj radim krivo, ja svaki put kad joj spricam sve joj ode u grlo i nis ne izvucem sa usisavacem a da ne pricam kak se kao moze ocistit da im se usprica u jednu nosnicu i sve izade kroz drugu? Kak to postic ne kuzim
Da,da obavezno fizioloska prije.. Meni se isto dogodi cesto otkad je veca da joj u grlo jadnici ode, mislim da je to do polozaja glave i kojom brzinom i kako tocno joj ja to ustrcam.. Ja ju svaki put nakon strcanja podignem i okrenem na rukama na trbuh tako da gravitacija ucini svoje i da izadje iz nosica bar malo nesto iako je otislo u grlo, tako nam je patronazna pokazala. Kroz drugu nosnicu nam izadje kad ja lijepo pogodim strcanje i jos ako ona ispuhne taman, imamo mega spricanje posvuda 😂
37🧔♂️🩷👩29
29.11.2023. 👶🏻🎀💕
Htjela sam vam preporuciti kremu za guzu od Biobaze, probala sam par ovih najklasicnijih al nisu nam pasale, od mirisa do masnoce, znaci ova krema je savrsena, lako se razmazuje i lako se cisti, sve pohvale☺️Hvala ti, budem bas probala kad cu kupovati iduci put 😊ja od pocetka bepanthen baby koristim i po potrebi avene cicalfate kad joj se pojavi lagani osipic ili crvenilo, zaista ode s jednim mazanjem te kreme..Da oni imaju stvarno super kreme😁
Cure da li spricate fiziolosku u nos prije izvlacenja? Znaci ja ne kuzim kaj radim krivo, ja svaki put kad joj spricam sve joj ode u grlo i nis ne izvucem sa usisavacem a da ne pricam kak se kao moze ocistit da im se usprica u jednu nosnicu i sve izade kroz drugu? Kak to postic ne kuzimDa,da obavezno fizioloska prije.. Meni se isto dogodi cesto otkad je veca da joj u grlo jadnici ode, mislim da je to do polozaja glave i kojom brzinom i kako tocno joj ja to ustrcam.. Ja ju svaki put nakon strcanja podignem i okrenem na rukama na trbuh tako da gravitacija ucini svoje i da izadje iz nosica bar malo nesto iako je otislo u grlo, tako nam je patronazna pokazala. Kroz drugu nosnicu nam izadje kad ja lijepo pogodim strcanje i jos ako ona ispuhne taman, imamo mega spricanje posvuda 😂
A koliko ml uspricas u jednu nosnicu? I jel to naglo stisnes?
A koliko ml uspricas u jednu nosnicu? I jel to naglo stisnes?
Ja uspricam 5mj i naglo stisnem.Cure kako je kod vas prosao prvi dan cjrpljenja? Jeste davali cepice/sirup i bez temperature, ako su puno plakali da im ublazi bol? 🤷🏼♀️
🦸🏼♀️'94 🦸🏼♂️'86
🌈 18.5. imamo 💙
Sortiraj odgovore
Najstariji