Htjela sam vam preporuciti kremu za guzu od Biobaze, probala sam par ovih najklasicnijih al nisu nam pasale, od mirisa do masnoce, znaci ova krema je savrsena, lako se razmazuje i lako se cisti, sve pohvale☺️
Hvala ti, budem bas probala kad cu kupovati iduci put 😊ja od pocetka bepanthen baby koristim i po potrebi avene cicalfate kad joj se pojavi lagani osipic ili crvenilo, zaista ode s jednim mazanjem te kreme..
Da oni imaju stvarno super kreme😁
Cure da li spricate fiziolosku u nos prije izvlacenja? Znaci ja ne kuzim kaj radim krivo, ja svaki put kad joj spricam sve joj ode u grlo i nis ne izvucem sa usisavacem a da ne pricam kak se kao moze ocistit da im se usprica u jednu nosnicu i sve izade kroz drugu? Kak to postic ne kuzim
Da,da obavezno fizioloska prije.. Meni se isto dogodi cesto otkad je veca da joj u grlo jadnici ode, mislim da je to do polozaja glave i kojom brzinom i kako tocno joj ja to ustrcam.. Ja ju svaki put nakon strcanja podignem i okrenem na rukama na trbuh tako da gravitacija ucini svoje i da izadje iz nosica bar malo nesto iako je otislo u grlo, tako nam je patronazna pokazala. Kroz drugu nosnicu nam izadje kad ja lijepo pogodim strcanje i jos ako ona ispuhne taman, imamo mega spricanje posvuda 😂

37🧔♂️🩷👩29
29.11.2023. 👶🏻🎀💕
Htjela sam vam preporuciti kremu za guzu od Biobaze, probala sam par ovih najklasicnijih al nisu nam pasale, od mirisa do masnoce, znaci ova krema je savrsena, lako se razmazuje i lako se cisti, sve pohvale☺️
Hvala ti, budem bas probala kad cu kupovati iduci put 😊ja od pocetka bepanthen baby koristim i po potrebi avene cicalfate kad joj se pojavi lagani osipic ili crvenilo, zaista ode s jednim mazanjem te kreme..
Da oni imaju stvarno super kreme😁
Cure da li spricate fiziolosku u nos prije izvlacenja? Znaci ja ne kuzim kaj radim krivo, ja svaki put kad joj spricam sve joj ode u grlo i nis ne izvucem sa usisavacem a da ne pricam kak se kao moze ocistit da im se usprica u jednu nosnicu i sve izade kroz drugu? Kak to postic ne kuzim
Da,da obavezno fizioloska prije.. Meni se isto dogodi cesto otkad je veca da joj u grlo jadnici ode, mislim da je to do polozaja glave i kojom brzinom i kako tocno joj ja to ustrcam.. Ja ju svaki put nakon strcanja podignem i okrenem na rukama na trbuh tako da gravitacija ucini svoje i da izadje iz nosica bar malo nesto iako je otislo u grlo, tako nam je patronazna pokazala. Kroz drugu nosnicu nam izadje kad ja lijepo pogodim strcanje i jos ako ona ispuhne taman, imamo mega spricanje posvuda 😂
A koliko ml uspricas u jednu nosnicu? I jel to naglo stisnes?

Ja uspricam 5mj i naglo stisnem.
Cure kako je kod vas prosao prvi dan cjrpljenja? Jeste davali cepice/sirup i bez temperature, ako su puno plakali da im ublazi bol? 🤷🏼♀️

🦸🏼♀️'94 🦸🏼♂️'86
🌈 18.5. imamo 💙
Ja uspricam 5mj i naglo stisnem.
Cure kako je kod vas prosao prvi dan cjrpljenja? Jeste davali cepice/sirup i bez temperature, ako su puno plakali da im ublazi bol? 🤷🏼♀️
Ok hvala, nama je pedijatrica rekla dat cepic svakako poslije odma i nvcr jos jedan i proslo sve super, bez plakanja i temperature

Elia hvala. Dobro nam je prosla noc. Plakao je prije nego sam ovdje pisala i onda je zaspao i budio se samo za podoje, jutros se veselo protezao dok sam ga presvlacila, dojio i nastavio spavati 🥰
Curke kako ste? Kako bebice? 😊

🦸🏼♀️'94 🦸🏼♂️'86
🌈 18.5. imamo 💙
Ja 5 ml raspodijelim za obje nosnice, mozda bih trebala povecati 🤷♀️ i naglo stisnem, da.
Mi smo prosle bez cepica, samo sam joj frescopad stavljala dva puna dana i sve je bilo dobro, suuuper da je i vama tako 😊
Moja danas slavi tocno 3 mjeseca i super je hvala Bogu 🥰 preslatko mi je gledati kako je sve svjesnija okoline i sto me svako jutro u kinderbetu doceka s osmijehom, kako da onda budes lose volje🙈

37🧔♂️🩷👩29
29.11.2023. 👶🏻🎀💕
Kod nas je neka kriza još i prije skoka počela, je li u pitanju već regresija sna ili što, ne znam… Buđenje nam je doslovno cijelu noć svakih pola sata-45 minuta, jako je teško. Morat ćemo isprobati neke stvari da vidim što može pomoći. Inače je s bebom od tri mjeseca zanimljivije.
Kako kod vas prolazi vrijeme na trbuščiću? Bune li se vaše bebice? Što s njima radite, imate li kakve vježbice?
I nama se malo spavanje poremtilo. Uz to se rano ujutro budi. Vec oko 5,6.
Moja je sretna prvu minutu onda se buni ili spusti glavu i cucla ruku.
Radimo neku vjezbicu okretanja sta nam je patronozna pokazala.
Moja se vec pokusava okrenuti na bok i nekad joj i uspije.

06/22 missed ab 7tj
08/22 LH trakice
22.03. + 🌈
1.pregled: 06.04. 5+4 ❤️
21.11.2023 A💙🙏
Nama je na trbuscicu kako kada, nekad hoce i onda bas lijepo digne glavu gleda oko sebe i prati igracku s jedne na drugu stranu. Kad mu ne pase probam ga staviti sebi/muzu na prsa dok smo mi u polulezecem polozaju ako niti to nece vratim ga na leda, nista ne forsiram.
I vjezbamo rukice, nogice i maskram ga lagano uz pjesmice, brojalice ali opet kad je za to raspolozen. Nekad nece nista nego samo lezi i vrti nogice i rukice 🤷🏼♀️ moj neki stav je da ne treba forsorati samo cesce pokusaviti i mi nismo uvijek za sve raspolozeni tako i bebe.

🦸🏼♀️'94 🦸🏼♂️'86
🌈 18.5. imamo 💙
Moja sve vise i bolje odraduje trbuscic, ali nije joj jako drag jos nikako 🙈 par minuta super pa joj postane tesko, a onda ju uzmem jer mi je glupo da se ocigledno muci, radije probamo vise puta u danu kad mozemo.. s time da ona kad se najede vrlo lako i puno se zna zbljucati pa ne mozemo bas bilo kad na trbuscic...
Slazem se, ni mi nista ne forsiramo, nema smisla stvarno!

37🧔♂️🩷👩29
29.11.2023. 👶🏻🎀💕
Jel Vi imate u jajetu za auto nastavak za novorodence?
Do kad on treba bit? Kad se mice?
Jeste Vi svoje maknule?

06/22 missed ab 7tj
08/22 LH trakice
22.03. + 🌈
1.pregled: 06.04. 5+4 ❤️
21.11.2023 A💙🙏
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji