Bok, evo i mene nakon duuuugo vremena 🙈 vise se ni ne sjecam kad sam zadnji put pisala i sto jesam rekla, a sto ne.
Moje cure su stvarno super i mogu reci da su jako dobre bebe, ima dana kada su nervozne, placljive i mislim da cu izluditi, ali sve se da to pregrmiti ☺️
Neki dan smo bile kod pedijatra i dobile su drugu turu pikica.
Sto se tice spavanja, od pocetka se same uspavaju i jos uvijek to uspijeva, Dora moze spavat u tisini, a Ema spava uz zvuk fena na yt. Ja spavam s Emom, muz je s Dorom.
Ema spava od 7-pola 8 pa do pola 5 kad muz ide na posao pa ju budim. Dora spava od 7-pola 8, jednom tokom noci ga hranjenje i takoder oko pola 5 ju budim.
Izazovan nam je svaki dan i svaki dan nesto novo, ali dupla sreca 🥰
Nadam se da ste sve dobro i da se dobro snalazite sa svojim bebicama 😊
Ajme svaka cast, ja si nemogu uopce zamislit da imam jos jednu uz ovu, a dobra je, rijetko place😅
Super samo uzivajte🤗
Cure ja vam imam super preporuku da si kupite termalnu vodu u spreju ako imate problema s pristicima, dermatitisom, pelenskim osipom, crvenilom u slaufima za debeljuce i svemu ostalom jer pomaze i to odmah nakon jednog spricanja😁 znaci nesto predobro, sve nam prolazi u rekordnom roku

Mateak44 bas te lijepo cuti 🥰 jako mi je drago sto je sve super uz klasicne teze dane koje svi imamo, a tvoji su vjerujem tada ipak duplo tezi 🙈 kako je malena sa srčekom, sve ok?
Elia hvala ti, bas imam vec dugo doma neotvorenu veliku bocu, bas cu probati kad joj nesto iskoci!
Ja imam osjecaj da je ona doslovno u par dana ususret sutrasnjem 4. mjesecu toliko narasla, novih stvari pocela raditi da je to show 🙈

37🧔♂️🩷👩29
29.11.2023. 👶🏻🎀💕
Mateak44 bas te lijepo cuti 🥰 jako mi je drago sto je sve super uz klasicne teze dane koje svi imamo, a tvoji su vjerujem tada ipak duplo tezi 🙈 kako je malena sa srčekom, sve ok?
Elia hvala ti, bas imam vec dugo doma neotvorenu veliku bocu, bas cu probati kad joj nesto iskoci!
Ja imam osjecaj da je ona doslovno u par dana ususret sutrasnjem 4. mjesecu toliko narasla, novih stvari pocela raditi da je to show 🙈
Heheh ☺️☺️ nisam bas stizala pratit pa me nije ni bilo.
Idemo sad sredinom 4.mjeseca na rebro ponovno, ovaj put na kateterizaciju srca i onda cekamo termin za drugu operaciju, njena kardiologica je rekla da bi htjela da se operacija napravi cim prije, a i ja bi iskreno. Zelim da cim prije prestane bit cijanoticna i da lijepo nastavi pratit seku 😊
👩 26 🙋♂️ 37
➕ 21.3.2023.
06.11.2023. Dora i Ema 🌸🫶🏽🩰👧👧
22.06.2024. 👼🏼 U raj poveli te anđeli, D 🤍
Kaj sve novo radi?
Moja je pocela puno slinit haha i brbljat, ni traga okretanju na trbuh il leda, mislim da nebu uskoro jer je debeljuca pa imam oskecaj da joj je teze

Heej curke.. Ne znam tko me se sjeca, bila sam vasa prijateljica do onog kobnog 8tj...samo sam vam htjela reći da sam danas bila na pregledu ii sve je u redu i nosimo dečkića 🩵🩵🩵🩵🌈🌈🌈🌈

11.01. ➕
01.02. čuje se srce 💗 (5.60mm)
22.02. (26.84mm) 😍 👣
05.03. (49.75mm) 😍
29.03. (108.9mm) dečkić 🩵
22.04. 🩵
20.5 (603g) 🩵
17.6. (1042g)
15.7. (2005g)
12.08. (2617g) 💙
Iduci pregled: 26.8.
mateak44 super, drzim fige da sve bude po planu i da se mala lavica brzo oporavi i sve bude super 🥰! Kako si ti u tome svemu, vjerujem da nije lako, ali stvarno ste vec i puno toga prosli na samom pocetku i da svakim korakom sve hrabrije koracate dalje
...
Elia maa sitnice, a opet velike stvari 🙈 tipa donedavno je samo rukice trpala u usta, sad sve sto je pred njom hvata i stavlja u usta s time da mekane stvari bez problema, dok za konkretne jos nema pravi hvat.. sve ju zanima, sve lovi sto se nadje ispred nje, neki dan smo se skakljale pa me uhvatila za lice i htjela me pojesti 😂😂 na trbuhu s jednom rucicom poseze za igrackom dok se s drugom naslanja i tak, brblja i viče vec dugo, samo sve bolje i zanimljivije zvukove 😂 ma svasta nesto, svaki dan sve vise i bolje mi se cini 🙈
Ne brini za okretanje jer je bucka, vidjet ces da ce samo u jednom danu poceti ko rostiljcek biti 😂 moja se povremeno baci s trbuha na ledja i to vec neko vrijeme, ali obrnuto jos ne... ma mislim da sad postaje sve zanimljivije s njima i bas mi je to sve fora! 🙈
...
Marija96 čestiiiiiiitam od srca na malom čudu! Cuvajte se, pazite i mazite, javljaj nam se kad se sjetis 🥰

37🧔♂️🩷👩29
29.11.2023. 👶🏻🎀💕
Ma znam da, ne brinem nista, neka ona samo papa😁 i moja je isto pocela voljet bit na trbuhu i sve vise s rukama radi dok je tak. Isto se neki dan bas nasmijala na glas jako i od tsd nista, sve cekam haha bas je bilo preslatko
Mi smo zadnjih dana svi prehladeni pa tako i ona, fala bogu pa nema temperaturu ni nis ali toliko jako joj nesto hropce u nosu il grlu ja neznam, probali smo sa svim cistit nos i nista nije bolje, i inhalirsm ju vec 3 dana al nema pomaka kao da je u grlu il duboko u sinusima luda sam vec jer po noci se to tolko jako cuje da ka neznam jel moze disat. Mislim ocito moze jer kada je mirna normalno dise a kada se koprca i grci onda se to bas jako cuje a to je vecinu noci pa bas i ne spavam zato, po danu se cuje dok jede i dok joj je glava prema napred kao
Neznam mozda je imala koja slican slucaj? Zvat cu pedijatricu al tek u utorak, do tad cu poludit od brige i nespavanja😂

Ma znam da, ne brinem nista, neka ona samo papa😁 i moja je isto pocela voljet bit na trbuhu i sve vise s rukama radi dok je tak. Isto se neki dan bas nasmijala na glas jako i od tsd nista, sve cekam haha bas je bilo preslatko
Mi smo zadnjih dana svi prehladeni pa tako i ona, fala bogu pa nema temperaturu ni nis ali toliko jako joj nesto hropce u nosu il grlu ja neznam, probali smo sa svim cistit nos i nista nije bolje, i inhalirsm ju vec 3 dana al nema pomaka kao da je u grlu il duboko u sinusima luda sam vec jer po noci se to tolko jako cuje da ka neznam jel moze disat. Mislim ocito moze jer kada je mirna normalno dise a kada se koprca i grci onda se to bas jako cuje a to je vecinu noci pa bas i ne spavam zato, po danu se cuje dok jede i dok joj je glava prema napred kao
Neznam mozda je imala koja slican slucaj? Zvat cu pedijatricu al tek u utorak, do tad cu poludit od brige i nespavanja😂
A misica mala... ja svojoj cistim fizioloskom i aspiratorom svaki dan ujutro i navecer nosic, jadnica urla svaki put, ali svaki put i smrkljice izvucem.. nez s cim inhaliras, mozda da probas s izotonicnom nekom otopinom, ako si dosad sa fizioloskom samo? Izotonicna je ipak konkretnija za zacepljenja. I pogledaj profil mama farmaceut na instagramu ako nisi, ima savjeta vezanih na temu nosica dosta.. nadam se da ce brzo proci! 🤞🏼

37🧔♂️🩷👩29
29.11.2023. 👶🏻🎀💕
A misica mala… ja svojoj cistim fizioloskom i aspiratorom svaki dan ujutro i navecer nosic, jadnica urla svaki put, ali svaki put i smrkljice izvucem.. nez s cim inhaliras, mozda da probas s izotonicnom nekom otopinom, ako si dosad sa fizioloskom samo? Izotonicna je ipak konkretnija za zacepljenja. I pogledaj profil mama farmaceut na instagramu ako nisi, ima savjeta vezanih na temu nosica dosta.. nadam se da ce brzo proci! 🤞🏼
A jesam sa sinomariom joj inhaliram ali nista a kad sa aspiratorom vucem izade nes sitno
Hvala budem pogledala🤗

Bok svima!
Evo i mene sa prvom trudnocom, dugo zeljenom. Cekamo svoj prvi ultrazvuk 😌

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji