Pozdrav drage mame i ja sam spremna,u petak bila na pregledu sve uredu,zatvorena skroz a bebac procijenjen na 3 kg. Iza pregleda tj jucer i danas mi lagano ispada služni čep u manjim količinama 1,2 puta dnevno,kada je vama ispao i koliko je prošlo do poroda
Meni je ispao taj dan kad sam i rodila. Baš je puno sluzi bilo količinski, pomiješano s sukrvicom. Baš bljak 😬🥰 sretnoooo
🙋♀️ - 35🙋🏻♂️ - 36
💙 -19.3.2018.
4.4. ➕
24.4. p.p. imamo ❤️
31.5. stiže nam 2. dečko 🩵
16.12. stigao Vito, ⚖️3760g i📏53cm. 🩵
Cure koje ste u iscekivanju sretnoo i neka sto prije dode taj trenutak koji s nestrpljenjem iscekujete!🥰Nas prosli tjedan grcevi 1x ulovili, ponadali se da nas napustili, ali uzalud. Jucer i danas opet🥺
Ocekujemo i novi skok ubrzo obzirom da sutra punimo 8 tjedana. 🤷♀️Kako druge cure i bebe?
Od sinoć nosić pun, ujutro čistila i vukla van aspiratorom. E sad jel od mlijeka ili prehlada ne znam. Idem sutra na prvi pregled pa ćemo vidjeti ...🙆🏼♀️
🙋♀️ - 35🙋🏻♂️ - 36
💙 -19.3.2018.
4.4. ➕
24.4. p.p. imamo ❤️
31.5. stiže nam 2. dečko 🩵
16.12. stigao Vito, ⚖️3760g i📏53cm. 🩵
Cure koje ste u iscekivanju sretnoo i neka sto prije dode taj trenutak koji s nestrpljenjem iscekujete!🥰Nas prosli tjedan grcevi 1x ulovili, ponadali se da nas napustili, ali uzalud. Jucer i danas opet🥺
Ocekujemo i novi skok ubrzo obzirom da sutra punimo 8 tjedana. 🤷♀️Kako druge cure i bebe?Od sinoć nosić pun, ujutro čistila i vukla van aspiratorom. E sad jel od mlijeka ili prehlada ne znam. Idem sutra na prvi pregled pa ćemo vidjeti …🙆🏼♀️
Nama se nosic puni vec neko vrijeme, nocu vise nego prek dana.. od pocetka sam joj jednom dnevno cistila fizioloskom, sad po noci i ujutro prije hranjenja, a preko dana kada mislim da treba... sretno na pregledu! 😊
37🧔♂️🩷👩29
29.11.2023. 👶🏻🎀💕
Postavit cu opet pitanje jer nisam sigurna jel koja doživila 😂 - jeste li se u trudnoći cijepile protiv hripavca? I planirate li, ako niste? Ja sam baš u nedoumici pošto svuda sada piše kako jenjava…
Ja se nisam cijepila, a kad sam svoju dr pitala u 36tt na pregledu rekla je da su dobili preporuku da se trudnice cijepe ali da je njeno misljenje da ne trebam.
🦸🏼♀️'94 🦸🏼♂️'86
🌈 18.5. imamo 💙
Pozdrav drage mame i ja sam spremna,u petak bila na pregledu sve uredu,zatvorena skroz a bebac procijenjen na 3 kg. Iza pregleda tj jucer i danas mi lagano ispada služni čep u manjim količinama 1,2 puta dnevno,kada je vama ispao i koliko je prošlo do porodaMeni je ispao taj dan kad sam i rodila. Baš je puno sluzi bilo količinski, pomiješano s sukrvicom. Baš bljak 😬🥰 sretnoooo
Meni nije puno sluzi bilo, u3 puta po malo veličine oraha odprilike mislin da je to jer san dan prije bila na pregledu pa od cackanja dole. Inace sam osjetljiva prije dva mjeseca su nam zabranili odnose radi krvarenja nakon.. ugl jos sam u komadu a i u 37 tjednu pa je nekako i lakse
💫 I zato svoju zvizdu slidin,za njon san uteka samo nju san vidi ❤️
Ocekujemo i novi skok ubrzo obzirom da sutra punimo 8 tjedana. 🤷♀️Kako druge cure i bebe?Od sinoć nosić pun, ujutro čistila i vukla van aspiratorom. E sad jel od mlijeka ili prehlada ne znam. Idem sutra na prvi pregled pa ćemo vidjeti …🙆🏼♀️
Mi i pravilu cistimo svaka dva dana. Nije puno, ali cuje se kad dise. Nema puno, ali dovoljno za njegov mali nosic.
Kapamo sa sinomarin baby ampulama, dvije kapljice u svaku nosnicu.
S cim vi kapate?
06/22 missed ab 7tj
08/22 LH trakice
22.03. + 🌈
1.pregled: 06.04. 5+4 ❤️
21.11.2023 A💙🙏
Evo cure samo da javim da je i moj bebac stigao😊
Jucer zaprimljena s nekim tak-tak trudovima. Ujutro u 7 probusen vodenjak u 8 dobivam dripp, oko 11:45 epiduralnu inu 14:19 nam stigao bebolino.
Vele doktori da sam se super brzo otvarala i da sam brzo obavila, ali meni kao prvorotkinji se cinilo ko cijela vjecnost. Uzasno me bolilo i epidural sam zapravo dobila prekasno mozda pa nije ni imao ndkog ucinka, bolilo me uzas ali sva bol prosla dok sam ga vidla...😊
Jucer zaprimljena s nekim tak-tak trudovima. Ujutro u 7 probusen vodenjak u 8 dobivam dripp, oko 11:45 epiduralnu inu 14:19 nam stigao bebolino.
Vele doktori da sam se super brzo otvarala i da sam brzo obavila, ali meni kao prvorotkinji se cinilo ko cijela vjecnost. Uzasno me bolilo i epidural sam zapravo dobila prekasno mozda pa nije ni imao ndkog ucinka, bolilo me uzas ali sva bol prosla dok sam ga vidla…😊
Cestitaam🥰🥰Uzivah sa svojom bebicom❤️
06/22 missed ab 7tj
08/22 LH trakice
22.03. + 🌈
1.pregled: 06.04. 5+4 ❤️
21.11.2023 A💙🙏
Vele doktori da sam se super brzo otvarala i da sam brzo obavila, ali meni kao prvorotkinji se cinilo ko cijela vjecnost. Uzasno me bolilo i epidural sam zapravo dobila prekasno mozda pa nije ni imao ndkog ucinka, bolilo me uzas ali sva bol prosla dok sam ga vidla…😊
Cestitiam ❤ brz oporavak mama!
🦸🏼♀️'94 🦸🏼♂️'86
🌈 18.5. imamo 💙
Cestitke od srca!! Brz oporavak mami, a bebi sve najljepse 🥰
...
Miss kako je prosao prvi preged? 🙈
...
Tami, mi cistimo s obicnom fiziolskom pa nemamo ogranicenja koliko puta ju mozemo upotrebljavati, nismo jos koristili hipertonicne otopine. Vama funkcionira tako?
37🧔♂️🩷👩29
29.11.2023. 👶🏻🎀💕
Sortiraj odgovore
Najstariji