Pozdrav žene, ja sam danas 37+5
Na zadnjem uzv beba je imala 3.2kg , sada u petak imam opet ctg i uzv pa ćemo vidjeti situaciju. Iskreno se nadam da neću dočekati ctg 😆 baš imam osjećaj da ću ovaj tj roditi ili je to samo velika želja! Sretno svima i samo hrabro, uskoro ćemo držati u rukama naše buhtlice🥰
Ajme i moj imao tocno toliko u tom tjednu. Prosli cetvrtak(39+4) procjenjen na 3700 vec. Doktor rekao da ima dovoljno plodne vode i da sam dosta visoka da bebac ima kamo rasti. ( inace trbuh imam mali ko da sam u 6mj).
Sutra imam zakazani novi pregled i iskreno se nadam da budu me ili odma ostavili ili narucili ovaj tjedan za porod... Btw. od jučer osjećam bolove ispod rebra, malca kak se spusta i ko menstrualne grceve ali nije u pravom razmaku pa se ne uzbuđujem previse oko toga jer svi mi govore da kad do pravih trudova dođe da ću baš znati da je vrijeme. 😁
Vjerujem da ti je teško i da jedva ocekujes, drzim fige da bude sve super proslo.
Pozdrav žene, ja sam danas 37+5
Na zadnjem uzv beba je imala 3.2kg , sada u petak imam opet ctg i uzv pa ćemo vidjeti situaciju. Iskreno se nadam da neću dočekati ctg 😆 baš imam osjećaj da ću ovaj tj roditi ili je to samo velika želja! Sretno svima i samo hrabro, uskoro ćemo držati u rukama naše buhtlice🥰Ajme i moj imao tocno toliko u tom tjednu. Prosli cetvrtak(39+4) procjenjen na 3700 vec. Doktor rekao da ima dovoljno plodne vode i da sam dosta visoka da bebac ima kamo rasti. ( inace trbuh imam mali ko da sam u 6mj).
Sutra imam zakazani novi pregled i iskreno se nadam da budu me ili odma ostavili ili narucili ovaj tjedan za porod… Btw. od jučer osjećam bolove ispod rebra, malca kak se spusta i ko menstrualne grceve ali nije u pravom razmaku pa se ne uzbuđujem previse oko toga jer svi mi govore da kad do pravih trudova dođe da ću baš znati da je vrijeme. 😁
Vjerujem da ti je teško i da jedva ocekujes, drzim fige da bude sve super proslo.
Uhh nadam se da ćeš nam se sutra , prekosutra javiti sa lijepim vijestima 🥰 neka je sa srećom!
Da, baš sam došla u tu fazu kada mi je dosta i jedva čekam da rodim. Mjesecima ne spavam zbog zgaravice, ugl sjedeci spavam , svakim danom sve je teže ista raditi, da ne nabrajam, znate i same sve 😅
🚺 31
🚹 31"Pogledaj unatrag i zahvali Bogu. Gledaj naprijed i vjeruj Bogu."♡ Baby Girl ♡
♡ A ♡ 21.01. ♡
Zdravo svima,
ovdje nova na forumu, buduća mama malog dečkića, termin nam je početkom veljače (dogovoreni carski). Današnjim danom smo zašli u 36.tjedan. Kao prvorotkinji mi je mnogo pitanja nad glavom, a ono što me eto baš danas muči jest: kako obući mališana za izlazak iz bolnice zimi. Molila bih da mi napišete svoja promišljanja, savjete. Hvala
Nama je isto termin početak 2 mjeseca,za bebu sam spakirala dugi bodic,jednodjelnu tuticu/piđamicu kapicu i za vanka tedy odjelo i dekica za u jaje. S tim da smo u Dalmaciji pa je rijetko kad ovdje bas hladno. Mislim da ce to bit ok 🙂
💫 I zato svoju zvizdu slidin,za njon san uteka samo nju san vidi ❤️
Zdravo svima,
ovdje nova na forumu, buduća mama malog dečkića, termin nam je početkom veljače (dogovoreni carski). Današnjim danom smo zašli u 36.tjedan. Kao prvorotkinji mi je mnogo pitanja nad glavom, a ono što me eto baš danas muči jest: kako obući mališana za izlazak iz bolnice zimi. Molila bih da mi napišete svoja promišljanja, savjete. Hvala
Ja spremila bodi s kratkim rukavima, i na to majcica i hlace s carapama, kapica i preko svega tedi kombinezon također. Jastuk u kojem iznosim je dosta debeli pa... A i prednost mi jer kad idem doma mozemo autom skoro do samog ulaza u rodiliste tak nece niti biti vani previse
Nama je isto termin početak 2 mjeseca,za bebu sam spakirala dugi bodic,jednodjelnu tuticu/piđamicu kapicu i za vanka tedy odjelo i dekica za u jaje. S tim da smo u Dalmaciji pa je rijetko kad ovdje bas hladno. Mislim da ce to bit ok 🙂
Hvala, tako sam nekako i ja promišljala, možda rukav više, mi smo u Zg, ali ne znam što nas od vremena čeka u veljači, a valja biti spreman na sve, koliko je moguće.
Cure koje ste u iscekivanju sretnoo i neka sto prije dode taj trenutak koji s nestrpljenjem iscekujete!🥰Nas prosli tjedan grcevi 1x ulovili, ponadali se da nas napustili, ali uzalud. Jucer i danas opet🥺
Ocekujemo i novi skok ubrzo obzirom da sutra punimo 8 tjedana. 🤷♀️Kako druge cure i bebe?
06/22 missed ab 7tj
08/22 LH trakice
22.03. + 🌈
1.pregled: 06.04. 5+4 ❤️
21.11.2023 A💙🙏
Pozdrav mamasite, čestitke svima na porođajima i sretno onima koje još čekaju ☺️ ja sam evo u 39. tj i moj se termin približava. Noge otiču, tromija sam, osim toga nemam nekih tegoba. Zadnja 2x u TA Sv. Duh mi nisu radili ctg, trebali bi u petak. Bebač je procijenjen oba puta na 3600 g, i oba pregleda su radili specijalizanti. Nadam se da ću uspjeti roditi prije nego dođe do 4 kg 😂
Ako je koja rodila na sv Duhu, kamo se ide kad krene porođaj, jel to u starom ili novom dijelu bolnice, i na kojem katu? Dosta mi je konfuzna ta zgrada, jedino što znam je gdje je trudnička ambulanta, i kako doći iz garaže u stari dio...
Pozdrav mamasite, čestitke svima na porođajima i sretno onima koje još čekaju ☺️ ja sam evo u 39. tj i moj se termin približava. Noge otiču, tromija sam, osim toga nemam nekih tegoba. Zadnja 2x u TA Sv. Duh mi nisu radili ctg, trebali bi u petak. Bebač je procijenjen oba puta na 3600 g, i oba pregleda su radili specijalizanti. Nadam se da ću uspjeti roditi prije nego dođe do 4 kg 😂
Ako je koja rodila na sv Duhu, kamo se ide kad krene porođaj, jel to u starom ili novom dijelu bolnice, i na kojem katu? Dosta mi je konfuzna ta zgrada, jedino što znam je gdje je trudnička ambulanta, i kako doći iz garaže u stari dio..
Javljas se u radaonu na 2.katu stare zgrade.
Pokusat cu objasnit: ako dolazis iz novog djela kad dodes na stari dio imas "zavoj" na desno prema onom dijelu di ima ono za kolica i male stepenice prema dolje.. prema hodniku kojim se hoda do trudnicke na 2. kat.
E kad dodes do tog dijela di je zavoj imas stepenice i tu ides gore na 2.kat i veliko ti pise radaona pozvonis i prime te.
06/22 missed ab 7tj
08/22 LH trakice
22.03. + 🌈
1.pregled: 06.04. 5+4 ❤️
21.11.2023 A💙🙏
Obavila CTG, pregled i ultrazvuk, jos uvijek zatvorena i plodne vode ima dosta. Iduci pregled opet u cetvrtak
Sortiraj odgovore
Najstariji