Zimske bebe 2023./24. 🩶❄️☃️🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ana_Maria
    12. Siječanj 2024. 19:46

Tami0910

Ana_Maria

Tami0910

Ana_Maria

Cure koje ste rodile, jesu li vam bebice prosle ciscenje od vasih hormona?
    Moj je. Lice i prsa su bili u jednom trenutku katastrofa, prestrasno. Bili kod pedijatra. Dobili kremu za hidrataciju i sad je super. Prava bebina koza.
    Moja je tek sad, glavica maltene cijela i trbuscic, patronazna me zabrinula da osim ciscenja moze biti i pocetak atopijskog pa da pratimo, ali kako nikako nije prosla to ciscenje, stvarno se nadam da je samo to..Cijepit cemo se normalno i dodatno protiv rota virusa.
    I mi smo mislili da je atopijski, izgledalo je prestrasno.. simptomi su ukazivali na to, ali hvala Bogu nije. Mozes napisat email ili link za sliku pa ti mogu stavit koju kremu koristimo stvarno je super. Prirodna je.Ja isto zelim cijepit jer mislim da je to normalno, svi smo se cijepili.
    Dosta me ljudi (ne bliskih bas) pokusava odgovorit na to sa raznim izgovorima, slanjem clanaka tragicnim itd..

Joj, ne znam kak ide to s linkom 🤷‍♀️🙄 ali slobodno napisi kak se zove bas da vidim, mi trenutno mazemo s lrp lipikarom 
    Ja bih ti samk rekla da se to apsolutno ne tice nikoga drugog osim tebe i tvog muza, sva ostala misljenja i zastrasivanja mozes u smece zajedno s kakanim pelenama 😁

37🧔‍♂️🩷👩29
    29.11.2023. 👶🏻🎀💕

• Elia
    12. Siječanj 2024. 20:49

Tami0910

Ana_Maria

Tami0910

Ana_Maria

Moj je. Lice i prsa su bili u jednom trenutku katastrofa, prestrasno. Bili kod pedijatra. Dobili kremu za hidrataciju i sad je super. Prava bebina koza.
    Moja je tek sad, glavica maltene cijela i trbuscic, patronazna me zabrinula da osim ciscenja moze biti i pocetak atopijskog pa da pratimo, ali kako nikako nije prosla to ciscenje, stvarno se nadam da je samo to..Cijepit cemo se normalno i dodatno protiv rota virusa.
    I mi smo mislili da je atopijski, izgledalo je prestrasno.. simptomi su ukazivali na to, ali hvala Bogu nije. Mozes napisat email ili link za sliku pa ti mogu stavit koju kremu koristimo stvarno je super. Prirodna je.Ja isto zelim cijepit jer mislim da je to normalno, svi smo se cijepili.
    Dosta me ljudi (ne bliskih bas) pokusava odgovorit na to sa raznim izgovorima, slanjem clanaka tragicnim itd..

Mojoj isto izgleda prestrasno plus jos ima tjemenicu jadnica sva je u krastama, toliko da se vec brinem, u srijedu idemo kod pedijatra. Njoj su poceli kao pristici medutim to je sada kao osip neki mi se cini sve se sasusilo, da li je i vama tako bilo mozda? 
    Daj napisi koja je krema🙏
    Mi cemo se cijepiti, ne zelim se opterecivat nit razmisljat o tome previse

Tami0910
    12. Siječanj 2024. 21:50

Marija96

Pozdrav, curke ako se me tko jos sjeca pod nickom itsmarija….samo da vam kazem da imam jednu radosnu vijest, pokazao mi je test pozitivnim!!! Te se nadam da će ovoga puta biti sve u redu. Saljem vam veliki pozdrav i puno svega dobroga vama kojima cekate jos malo na termin i vama doma s malim bebicama :)

Cestitam🥰🥰
    Sretno!!

06/22 missed ab 7tj
    08/22 LH trakice
    22.03. + 🌈
    1.pregled: 06.04. 5+4 ❤️
    21.11.2023 A💙🙏

Tami0910
    12. Siječanj 2024. 21:51

Elia

Tami0910

Ana_Maria

Tami0910

Ana_Maria

Mojoj isto izgleda prestrasno plus jos ima tjemenicu jadnica sva je u krastama, toliko da se vec brinem, u srijedu idemo kod pedijatra. Njoj su poceli kao pristici medutim to je sada kao osip neki mi se cini sve se sasusilo, da li je i vama tako bilo mozda?

Tako je i nama krenulo.. uzasno je bilo. Zastrasujuce i zabrinjavajuce. Moze napisem Vam kremicu.

06/22 missed ab 7tj
    08/22 LH trakice
    22.03. + 🌈
    21.11.2023 A💙🙏

Ana_Maria
    12. Siječanj 2024. 21:58

Elia

Tami0910

Ana_Maria

Tami0910

Ana_Maria

Moja uopce nije imala tjemenicu, nadam se da ni nece 🙈 a nama su trenutno sitni pristici crveni s time da to crvenilo.bude jace ili slabije, mislim da je jace kad se dere, kad je mirna onda se to sve smiri... nadam se da ce i tvojoj malenoj i mojoj brzo proci 🤞🏼
    Tami jeste izasli iz skoka 6. tjedna? 🙈 ja mislim da mi jesmo taman, par dana mi nikako nije spavala po danu, nervoza na entu, sad zadnja dva dana konacno mir 😁

37🧔‍♂️🩷👩29
    29.11.2023. 👶🏻🎀💕

Tami0910
    12. Siječanj 2024. 22:19

Curke evo krema: Avene XERACALM A.D Krema za relipidacijuDa sitni pristici kao osip koji se poveca kad vristi, place, unervozi se..
    Ova krema je nama spas. Promjene se vide nakon 2 dana mazanja vec, a ja i dalje mazem. 
    Kad je bilo to jako, mazala sam 3x dnevno, a sad 1x ili 2x ovisno kako se sjetim🤷‍♀️Jesmo izasli vec ima nekoliko dana mozda cak i tjedan. Dugo je trajao🤦‍♀️
    Prezivjeli smo nekako haha.Nas spasava i ona ljuljacka 4moms sta sama ljulja, skupa je, ali vrijedi svakog eura pogotovo kad je bio taj skok. Stavis ga ona ga ljulja i on zadovoljan.Cini mi se da nas napustaju i grcici. Zasad samo u utorak imali. Nadam se da je kraj toga.

06/22 missed ab 7tj
    08/22 LH trakice
    22.03. + 🌈
    21.11.2023 A💙🙏

• m.ich
    12. Siječanj 2024. 23:04

Kad vec vidim da spominjete patronaznu... imam pitanje. Situacija malo komplicirana za objasniti ali...🤣
    Uglavnom adresa na kojoj sam sad mi nije napisana u dokumentima (adresa partnera), dijete bi svakako zapisala na tu adresu partnera, ali veću naknadu dobivam od mjesta loje stoji meni u dokumentima pa bi pisala na pocetku djete na tu adresu pa kasnije mjenjala. (jbg, malo bi varala😁) Eh sad, mene zanima, kak to s patronaznom ide. Da nebi ona dosla na adresu djeteta (znaci moju 'djevojacku') a ja sam kod partnera..
    Ak mi moze neko objasnit, dati savjet...

Tami0910
    13. Siječanj 2024. 05:24

m.ich

Kad vec vidim da spominjete patronaznu… imam pitanje. Situacija malo komplicirana za objasniti ali…🤣
    Uglavnom adresa na kojoj sam sad mi nije napisana u dokumentima (adresa partnera), dijete bi svakako zapisala na tu adresu partnera, ali veću naknadu dobivam od mjesta loje stoji meni u dokumentima pa bi pisala na pocetku djete na tu adresu pa kasnije mjenjala. (jbg, malo bi varala😁) Eh sad, mene zanima, kak to s patronaznom ide. Da nebi ona dosla na adresu djeteta (znaci moju 'djevojacku') a ja sam kod partnera..
    Ak mi moze neko objasnit, dati savjet…

To ti nema veze. 
    I ja sam prijavljena na jednoj adresi, a na drugoj zivim. Tu di zivim sam se javila nadleznom domu zdravlja po lokaciji i dobila patronaznu. 

06/22 missed ab 7tj
    08/22 LH trakice
    22.03. + 🌈
    21.11.2023 A💙🙏

• Elia
    13. Siječanj 2024. 07:59

Ana_Maria

Elia

Tami0910

Ana_Maria

Tami0910

Ana_Maria

Moja uopce nije imala tjemenicu, nadam se da ni nece 🙈 a nama su trenutno sitni pristici crveni s time da to crvenilo.bude jace ili slabije, mislim da je jace kad se dere, kad je mirna onda se to sve smiri… nadam se da ce i tvojoj malenoj i mojoj brzo proci 🤞🏼
    Tami jeste izasli iz skoka 6. tjedna? 🙈 ja mislim da mi jesmo taman, par dana mi nikako nije spavala po danu, nervoza na entu, sad zadnja dva dana konacno mir 😁

Jooj nadam se da bude brzo nam proslo da🙏😁
    Skok u 6.tjednu kazete? Ja neznam kaj je onda mojoj, vec danima po noci se komesa i nemozemo spavat uopce😂😅 uopce vise ne spava mirno, samo se oce nosat i onda je mirna

• Elia
    13. Siječanj 2024. 08:23

Tami0910

Curke evo krema: Avene XERACALM A.D Krema za relipidacijuDa sitni pristici kao osip koji se poveca kad vristi, place, unervozi se..
    Ova krema je nama spas. Promjene se vide nakon 2 dana mazanja vec, a ja i dalje mazem.
    Kad je bilo to jako, mazala sam 3x dnevno, a sad 1x ili 2x ovisno kako se sjetim🤷‍♀️Jesmo izasli vec ima nekoliko dana mozda cak i tjedan. Dugo je trajao🤦‍♀️
    Prezivjeli smo nekako haha.Nas spasava i ona ljuljacka 4moms sta sama ljulja, skupa je, ali vrijedi svakog eura pogotovo kad je bio taj skok. Stavis ga ona ga ljulja i on zadovoljan.Cini mi se da nas napustaju i grcici. Zasad samo u utorak imali. Nadam se da je kraj toga.

Hvala na info😁jos jedno pitanje sori, da li mu je koza bila suha skroz od tih pristica? Neznam dal je pametno mazat s kremom ako se to mozda tteba posusit da prode, a nikako ne prolazi

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.