Aniee mi smo imali odnose normalno, zadnje je bilo par dana prije poroda 😅Tamikoliko se puta budi po noci kad tako rano zaspi, kad se ujutro ustajete?
Moj kasno ide spavati, poslje 11 ali zato spava dugo i cijelo prijepodne bude uspavan. Napola mi je zamijenio dan i noc 😶 i sad evo pokusavam ga razbuditi da se izmori u nadi da ranije kdemo veceras spavati ali nista 😫
Prvi san mu je najbolji, prespava kako kada, ali prosjek je 4h. Onda svaka 2ipol do 3 sata.Da mene strah bilo da mi ne zamjeni, ali zasad je dobro.
06/22 missed ab 7tj
08/22 LH trakice
22.03. + 🌈
1.pregled: 06.04. 5+4 ❤️
21.11.2023 A💙🙏
Aniee mi smo imali odnose normalno, zadnje je bilo par dana prije poroda 😅Tamikoliko se puta budi po noci kad tako rano zaspi, kad se ujutro ustajete?
Moj kasno ide spavati, poslje 11 ali zato spava dugo i cijelo prijepodne bude uspavan. Napola mi je zamijenio dan i noc 😶 i sad evo pokusavam ga razbuditi da se izmori u nadi da ranije kdemo veceras spavati ali nista 😫Prvi san mu je najbolji, prespava kako kada, ali prosjek je 4h. Onda svaka 2ipol do 3 sata.Da mene strah bilo da mi ne zamjeni, ali zasad je dobro.
I moja malena se muci s kakanjem, ugl joj treba dugo da se pokaka, stisce jadna i zna plakati i cviliti dok prdi.. razmisljala sam i ja o nekim kapima, ali nisam jos nista uzela, vidjet cu s patronaznom..
I moja isto ima takav ritam najcesce, prvi san najbolji i otprilike te duljine, ali evo vec drugu noc zaredom je prespavala i to je cak zaspala oko 21:50 sinoc 🙈
Bit ce sve ok s cijepljenjem, nemoj se brinuti Tami, uzmi mu one flastere koji se zalijepe na mjesto cijepljenja, cula sam da dobro dodju - frescopad se zovu :)
Elia, moguce da je neki skok, oni u pocetku uglavnom idu oko 3. tjedna koji ugl prodje neopazeno pa oko 5./6., pa oko 8./9., onda je 12. i dalje ne znam zasad 😂 nama se zasad skok.uvijek.po danu vise vidio, po noci je oduvijek spavalica srecom
37🧔♂️🩷👩29
29.11.2023. 👶🏻🎀💕
Žene drage, da vam javim da je 21.01.na svijet došla Antea! 😊🥰
Porod je bio malo teži i dug, ali se to sve na kraju isplati!
Sretno svima koje čekaju svoje anđele, samo hrabro!
🚺 31
🚹 31"Pogledaj unatrag i zahvali Bogu. Gledaj naprijed i vjeruj Bogu."♡ Baby Girl ♡
♡ A ♡ 21.01. ♡
Cestitam ❤ nek je ziva i zdrava, mama tebi zelim brz oporavak 🥰
🦸🏼♀️'94 🦸🏼♂️'86
🌈 18.5. imamo 💙
Cestitam🥰❤️
06/22 missed ab 7tj
08/22 LH trakice
22.03. + 🌈
1.pregled: 06.04. 5+4 ❤️
21.11.2023 A💙🙏
Čestitke od srca i brz oporavak! 🥰
37🧔♂️🩷👩29
29.11.2023. 👶🏻🎀💕
Cestitam! 🤗😁🥰
Dobro jutro svima! Kako ste, kako bebice? Mi smo dobro. Jucer je Luki bilo mjesec dana (kako je proletilo 😶) a danas prvi pregled bas sam uzbudena 🤭
Zna li koja di se mogu kupiti majice za dojilje? 😫
🦸🏼♀️'94 🦸🏼♂️'86
🌈 18.5. imamo 💙
Dobro jutro svima! Kako ste, kako bebice? Mi smo dobro. Jucer je Luki bilo mjesec dana (kako je proletilo 😶) a danas prvi pregled bas sam uzbudena 🤭
Zna li koja di se mogu kupiti majice za dojilje? 😫
Sretno! Javi kako je prosao pregled 🥰 nama je patronazna danas dosla jer nas je doktorica za cijepljenje krajem mjeseca iduceg narucila zbog niske porodajne tezine 🤷♀️ mi smo super, ona ima 5,030 g, uredno prespavljuje cijele noci, prek dana secemo, igramo se i opet spavamo 🙈 muci se jedino s kakanjem, bas tu zna i plakati i stiskati i cendrati, to nam je rekla da ce proci samo, ali da mozemo uzeti probiotik kao npr bio gaia kapi.. ako koja ima iskustva, pls recite isplati li se!
...
Ja po doma hodam u potkosuljama za dojenje, isto bih voljela mozda koju majicu uzeti 😁
37🧔♂️🩷👩29
29.11.2023. 👶🏻🎀💕
Zna li koja di se mogu kupiti majice za dojilje? 😫Sretno! Javi kako je prosao pregled 🥰 nama je patronazna danas dosla jer nas je doktorica za cijepljenje krajem mjeseca iduceg narucila zbog niske porodajne tezine 🤷♀️ mi smo super, ona ima 5,030 g, uredno prespavljuje cijele noci, prek dana secemo, igramo se i opet spavamo 🙈 muci se jedino s kakanjem, bas tu zna i plakati i stiskati i cendrati, to nam je rekla da ce proci samo, ali da mozemo uzeti probiotik kao npr bio gaia kapi.. ako koja ima iskustva, pls recite isplati li se!
…
Ja po doma hodam u potkosuljama za dojenje, isto bih voljela mozda koju majicu uzeti 😁
Nama bio gaia nije nista pomogla, sad smo na wayi odma sa d3, malo je bolje
Ja isto u potkusuljama i kosuljama po cjele dane😂
Kako vi bebicama susite kosu ili nemate tih problema? Nama je patronazna rekla da samo kapicu stavim na 2 sata, al glupo mi je ako odma ide spavat da ide s mokrom kosom, neznam zakaj nebi s fenom mogla lagano osusit
Sortiraj odgovore
Najstariji