Dobro jutro svima! Kako ste, kako bebice? Mi smo dobro. Jucer je Luki bilo mjesec dana (kako je proletilo 😶) a danas prvi pregled bas sam uzbudena 🤭
Zna li koja di se mogu kupiti majice za dojilje? 😫Sretno! Javi kako je prosao pregled 🥰 nama je patronazna danas dosla jer nas je doktorica za cijepljenje krajem mjeseca iduceg narucila zbog niske porodajne tezine 🤷♀️ mi smo super, ona ima 5,030 g, uredno prespavljuje cijele noci, prek dana secemo, igramo se i opet spavamo 🙈 muci se jedino s kakanjem, bas tu zna i plakati i stiskati i cendrati, to nam je rekla da ce proci samo, ali da mozemo uzeti probiotik kao npr bio gaia kapi.. ako koja ima iskustva, pls recite isplati li se!
…
Ja po doma hodam u potkosuljama za dojenje, isto bih voljela mozda koju majicu uzeti 😁Nama bio gaia nije nista pomogla, sad smo na wayi odma sa d3, malo je bolje
Ja isto u potkusuljama i kosuljama po cjele dane😂
Kako vi bebicama susite kosu ili nemate tih problema? Nama je patronazna rekla da samo kapicu stavim na 2 sata, al glupo mi je ako odma ide spavat da ide s mokrom kosom, neznam zakaj nebi s fenom mogla lagano osusit
Moja je ćelavica tak da je nama dovoljno samo s rucnikom prebrisati 🙈 mislim da bi mogla s fenom kratko proci na najslabijoj razini, ne vidim ni ja neki problem 🤷♀️
37🧔♂️🩷👩29
29.11.2023. 👶🏻🎀💕
Hvala svima! 🥰😊Što se tiče BioGaia kapi, iz iskustva moje prijateljice, ona je uz to koristila Lefax , prije svakog obroka je dala te kapi i kaže da je mala grceve imala ukupno 5 dana.
🚺 31
🚹 31"Pogledaj unatrag i zahvali Bogu. Gledaj naprijed i vjeruj Bogu."♡ Baby Girl ♡
♡ A ♡ 21.01. ♡
Joj cure mi sutra na cijepljenje. Uzbudena i zabrinuta u isto vrijeme. Nadam se da ce bit sve dobro. Mi kako koji dan spavamo preko dana. Dosta malo nekad, a nekad lijepo. Bas je znatizeljan, sve prati, gleda. Stalno se skoro smije. Nama biogaia nije nista pomogla, odkad smo na wayi puno je bolje. Grcevi se dosta smanjili. Gotovo da ih vise i nema. Rijetko koji dan🥳🥳Ja isto nakon kupanja stavim kapicu, ne susim. Nekako mi je koza preosjetljiva za fen.
06/22 missed ab 7tj
08/22 LH trakice
22.03. + 🌈
1.pregled: 06.04. 5+4 ❤️
21.11.2023 A💙🙏
Pregled super prosao, ima 4kg i 53cm ( na porodu je bio 2990g i 51cm) doktorica nije nista puno komentirala sto znaci da je sve dobro a ja sretna 😊
Luka je jednu vecer imao grcice i odma smo sutradan uzeli biogaiu i od onda je bio dobar. Od danas mu dajemo babytol d3k1, nadam se da nece dobiti grcice od njih 🤞🏻
Ja sam isto u potkosulji po kuci, a nisam nesto za kosulje pa sam se nadala da je neka iskopala neke majice za dojenje 😅
Mi kosicu malo rucnikom predemo. Prvi put nisam stavljala kapicu ali smo tad spavali u sobi u kojoj je pec na drva a sad smo presli na kat di nam je klima pa sam ipak stavila kapicu 🤷🏼♀️
Tami bit ce sve dobro 😉 javi nam se poslje. Meni isto nije milo ali trudim se ne razmisljati puno 🤯🤯
🦸🏼♀️'94 🦸🏼♂️'86
🌈 18.5. imamo 💙
Hvala svima! 🥰😊Što se tiče BioGaia kapi, iz iskustva moje prijateljice, ona je uz to koristila Lefax , prije svakog obroka je dala te kapi i kaže da je mala grceve imala ukupno 5 dana.
Ja sam isto lefax koristila i nista nije pomogao cak mi se cini da je bolje sad bez njega😂 sve je to nekako individualno, nemozes opce znat dok ne probas
Tami sretno, i javi kak je proslo😁🙏
Evo nas. Vriskovi i suze, a onda mazenje s mamom.
Nadam se da necemo dobit temperaturu.
Odmah je zaspao nakon 15 minuta od muke i uzrujanosti😅Sljedece cijepljenje 20.03. Kad Vi idete?
06/22 missed ab 7tj
08/22 LH trakice
22.03. + 🌈
1.pregled: 06.04. 5+4 ❤️
21.11.2023 A💙🙏
Evo nas. Vriskovi i suze, a onda mazenje s mamom.
Nadam se da necemo dobit temperaturu.
Odmah je zaspao nakon 15 minuta od muke i uzrujanosti😅Sljedece cijepljenje 20.03.Kad Vi idete?
Hvala cure za iskustva s kapima, zasad nisam nista uzimala, vidjet cu jos..
Tami drzimo fige da ne bude povisene temp!
Mi smo na prvom cjepljenju tek 20.2.
Jel vam bebice imaju dude? Moja nikak ne zeli prihvatiti, samo cicu priznaje, a to nekad nije bas prakticno kad joj treba samo za utjehu 😅🥰
37🧔♂️🩷👩29
29.11.2023. 👶🏻🎀💕
Mi isto 20.02.😅
Moja oce dudu, dobro dode kad je kenjkava malo ju smiri😁
Da li vi vec imate neke rutine prije spavanja? I koje?? Mi nikako, ona prvo spava s tatom na kaucu pola noci a drugu polovicu oni idu u sobu a ja u dnevni😂 jer se jako meskolji i ja opce nemrem spavat pored nje, ako imamo srece da se jednom samo probudi
Navecer zna plakat pa nemogu nikako neke smirujuce aktivnosti jer to ne postoji za nju nvcr😂 mozda cu morat cekat da produ ti grcevi prije ikakvih rutina
Tami kako je protekao dan? Nama je sljedeci pregled 28.2. tad je pretpostavljam i cijepljenje 🤷🏼♀️
Cure gdje ste vi uzimale obicem bijele tetra pelene da ste zadovoljne? Ja sam dobila 15 bijelih i nesto sam sarenih kupila. Narucivala sam sad nesto s jukki-a i uzela par komada ali nisam zadovoljna 😫
🦸🏼♀️'94 🦸🏼♂️'86
🌈 18.5. imamo 💙
Kod nas je isto cica za sve, pokusavam uvaliti dudu ali nece par puta pocucla i izbaci 😩 nadam se da ce s vremenom prihvatiti, samo da ne krene palac cuclat 🤞🏻Vecernje rutine... Kako sam procitala od cura ovdje da im bebe idu spavat oko 20-21 a meni bi se Luka tad razbudio i bio budan do 23-00 pokusavam uvest rutinu i ranije spavanje. Sad krenem ranije s kupanjem do 19h, svaki 3. dana je u kadici a izmedu se isto skroz skinemo i brisemo pa budemo malo goli. Onda na krevetu malo vjezbice i masiranje koliko se njemu da, kad mu je dosta ide sisa i spavanje. Doduse odem u boravak pred tv iako bi bilo bolje da smo u sobi ali zaspala bi i ja s njim. Po noci u snu bunca (cvili, brombrlja, proteze se) ali vec sam se navikla pa uglavnom uspinem odspavat dobro dok ne zaplace za sisu to bude 2-3 ovisno kad zaspe. Ujutro se trudim ustati do 8 i preko dana kad je budan zabavljam ga da ostane sto duze budan da noc bolje spava. Mi imamo kinderbet bez 4. stranice koji je naslonjen na bracni i onda on tu spava. Trudim se da je pored mene samo dok sisa, cim prestane vracam ga nazad. Nadam se da ce tako ostat do daljnjeg, za sad kako ga stavim tako spava 🤞🏻
🦸🏼♀️'94 🦸🏼♂️'86
🌈 18.5. imamo 💙
Sortiraj odgovore
Najstariji