Zimske bebe 2023./24. 🩶❄️☃️🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Tami0910
    13. Siječanj 2024. 08:34

Elia

Tami0910

Curke evo krema: Avene XERACALM A.D Krema za relipidacijuDa sitni pristici kao osip koji se poveca kad vristi, place, unervozi se..
    Ova krema je nama spas. Promjene se vide nakon 2 dana mazanja vec, a ja i dalje mazem.
    Kad je bilo to jako, mazala sam 3x dnevno, a sad 1x ili 2x ovisno kako se sjetim🤷‍♀️Jesmo izasli vec ima nekoliko dana mozda cak i tjedan. Dugo je trajao🤦‍♀️
    Prezivjeli smo nekako haha.Nas spasava i ona ljuljacka 4moms sta sama ljulja, skupa je, ali vrijedi svakog eura pogotovo kad je bio taj skok. Stavis ga ona ga ljulja i on zadovoljan.Cini mi se da nas napustaju i grcici. Zasad samo u utorak imali. Nadam se da je kraj toga.
    Hvala na info😁jos jedno pitanje sori, da li mu je koza bila suha skroz od tih pristica? Neznam dal je pametno mazat s kremom ako se to mozda tteba posusit da prode, a nikako ne prolazi

Je bila je jako suha, uzasno na dodir za osjetit. 
    Meni je pedijatrica preporucila tu kremu, a i citala sam malo po forumima iskustva i pozitivna su.
    Ja osobno nisam htjela iscekivat oce proci samo ili ne jer je bilo uzasno za vidjet, dodirnut, a vjerujem i bebici mozda ih i svrbi.

06/22 missed ab 7tj
    08/22 LH trakice
    22.03. + 🌈
    1.pregled: 06.04. 5+4 ❤️
    21.11.2023 A💙🙏

• Elia
    13. Siječanj 2024. 10:43

Tami0910

Elia

Tami0910

Curke evo krema: Avene XERACALM A.D Krema za relipidacijuDa sitni pristici kao osip koji se poveca kad vristi, place, unervozi se..
    Ova krema je nama spas. Promjene se vide nakon 2 dana mazanja vec, a ja i dalje mazem.
    Kad je bilo to jako, mazala sam 3x dnevno, a sad 1x ili 2x ovisno kako se sjetim🤷‍♀️Jesmo izasli vec ima nekoliko dana mozda cak i tjedan. Dugo je trajao🤦‍♀️
    Prezivjeli smo nekako haha.Nas spasava i ona ljuljacka 4moms sta sama ljulja, skupa je, ali vrijedi svakog eura pogotovo kad je bio taj skok. Stavis ga ona ga ljulja i on zadovoljan.Cini mi se da nas napustaju i grcici. Zasad samo u utorak imali. Nadam se da je kraj toga.
    Hvala na info😁jos jedno pitanje sori, da li mu je koza bila suha skroz od tih pristica? Neznam dal je pametno mazat s kremom ako se to mozda tteba posusit da prode, a nikako ne prolazi
    Je bila je jako suha, uzasno na dodir za osjetit.
    Meni je pedijatrica preporucila tu kremu, a i citala sam malo po forumima iskustva i pozitivna su.
    Ja osobno nisam htjela iscekivat oce proci samo ili ne jer je bilo uzasno za vidjet, dodirnut, a vjerujem i bebici mozda ih i svrbi.

Hvala puno, i ja cu kupit jer ovo je prestrasno isto mi se neda cekat oce proc ili sta😅

• m.ich
    14. Siječanj 2024. 10:42

Evo, meni danas termin, nadam se da ce se pocet nest desavat🤣. Iscekivanje raste iz dana u dan

• lala.land
    14. Siječanj 2024. 15:38

Pozdrav drage mame i ja sam spremna,u petak bila na pregledu sve uredu,zatvorena skroz a bebac procijenjen na 3 kg. Iza pregleda tj jucer i danas mi lagano ispada služni čep u manjim količinama 1,2 puta dnevno,kada je vama ispao i koliko je prošlo do poroda 

💫 I zato svoju zvizdu slidin,za njon san uteka samo nju san vidi ❤️

• Vitara
    14. Siječanj 2024. 17:00

Trudnice, sretno!!!  🤞🤞 Nek sve prođe brzo i bez problema. 

👩39, 👱‍♂️40, 👦 7 g, pokušavamo 4 g
    Amh 31, IR, mthfr, PAI-1 4G/5G homozigot
    Ostali nalazi u redu.
    2 aih, 1 prirodni, 4 ivf-a
    4 biokemijske
    4/23 prirodna trudnoća
    Stiže curica. 💓
    5.1. s 38+4 stigla L, sc

• Elia
    14. Siječanj 2024. 19:55

lala.land

Pozdrav drage mame i ja sam spremna,u petak bila na pregledu sve uredu,zatvorena skroz a bebac procijenjen na 3 kg. Iza pregleda tj jucer i danas mi lagano ispada služni čep u manjim količinama 1,2 puta dnevno,kada je vama ispao i koliko je prošlo do poroda

Meni nije uopce ispao😅

Ana_Maria
    15. Siječanj 2024. 00:02

lala.land

Meni je ispao kad mi je puknuo vodenjak, od toga do poroda je proslo onda 9 sati 🙈 

37🧔‍♂️🩷👩29
    29.11.2023. 👶🏻🎀💕

Ana_Maria
    15. Siječanj 2024. 00:04

Btw Tami i Elia, mi smo mazali lrp-om lipikarom jer sam to vec imala doma, patronazna preporucila i nakon doslovno dva, tri mazanja situacija je nemjerljivo bolja, 90% toga nam se povuklo 🥰 

37🧔‍♂️🩷👩29
    29.11.2023. 👶🏻🎀💕

Ella..
    15. Siječanj 2024. 12:28

Pozdrav žene,  ja sam danas 37+5 
    Na zadnjem uzv beba je imala 3.2kg , sada u petak imam opet ctg i uzv pa ćemo vidjeti situaciju. Iskreno se nadam da neću dočekati ctg 😆 baš imam osjećaj da ću ovaj tj roditi ili je to samo velika želja! Sretno svima i samo hrabro, uskoro ćemo držati u rukama naše buhtlice🥰

🚺 31
    🚹 31"Pogledaj unatrag i zahvali Bogu. Gledaj naprijed i vjeruj Bogu."♡ Baby Girl ♡
    ♡ A ♡ 21.01. ♡

Maj4
    15. Siječanj 2024. 14:05

Ja sad kad gledam svoju buhtlicu sam bas uzbudena radi vas u iscekivanju  🙈 zelim vam svima svu srecu, brz porod i raspolozeno osoblje (meni je to bas znacilo) 

🦸🏼‍♀️'94 🦸🏼‍♂️'86
    🌈 18.5. imamo 💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.