Zimske bebe 2023./24. 🩶❄️☃️🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Tami0910
    23. Siječanj 2024. 21:35

Ana_Maria

Tami0910

Ana_Maria

Sretno svim mamama kojima se blizi termin 🥰
    Tami kako ste vi, jeste u skoku ili ne jos? 🙈
    Nismo ili smo mozda bili za vikend kad je malo spavao preko dana🤷‍♀️
    Danas je bas jako dobar. Stvaramo ritual navecer sa spavanjem i zasad nam ide dobro.
    Nadam se da ce ovaj skok proci neprimjeceno🤭Kako ste Vi?
    Ajde super, drzimo fige da bude tako, i ja se iskreno nadam da ce i nama proci lako 😊
    Mi smo isto dobro, imamo super dnevna i nocna spavanja, jedino se mucimo s uspavljivanjem navecer, nikad iz prve ne bude 🙈 ali pocela je prakticirati samouspavljivanje, spustim ju u krevetic i sama se uspava, vidjet cemo do kad ce to trajati tako 🙈

Blago Vama, ja bi rado da se sam uspava. 
    Vecinom zaspe na rukama i mora jako utonut u san da ga se spusti u kinderbet. Sinoc ga grcevi zezali tek u 23:15h zaspao.. 
    Danas ga umor poceo lovit oko 19h i okupala ga, zaspao oko 20:30h nadam se da je to to za danas.Nas jos dnevna muce, nekad spava nekad ne. Ovisi. Nekad se mora toliko izmorit i plakat i tek onda zaspe. Ne znam do cega je, ali nadam se da cemo i taj ritam.31.1. idemo na cijepljenje. Dal znate s cim se prvo cijepi? Jesu to ona neka 5u1? 

06/22 missed ab 7tj
    08/22 LH trakice
    22.03. + 🌈
    1.pregled: 06.04. 5+4 ❤️
    21.11.2023 A💙🙏

Ana_Maria
    24. Siječanj 2024. 13:30

Tami0910

Ana_Maria

Tami0910

Ana_Maria

Danas je bas jako dobar. Stvaramo ritual navecer sa spavanjem i zasad nam ide dobro.
    Ajde super, drzimo fige da bude tako, i ja se iskreno nadam da ce i nama proci lako 😊
    Mi smo isto dobro, imamo super dnevna i nocna spavanja, jedino se mucimo s uspavljivanjem navecer, nikad iz prve ne bude 🙈 ali pocela je prakticirati samouspavljivanje, spustim ju u krevetic i sama se uspava, vidjet cemo do kad ce to trajati tako 🙈
    Vecinom zaspe na rukama i mora jako utonut u san da ga se spusti u kinderbet. Sinoc ga grcevi zezali tek u 23:15h zaspao..
    Danas ga umor poceo lovit oko 19h i okupala ga, zaspao oko 20:30h nadam se da je to to za danas.Nas jos dnevna muce, nekad spava nekad ne. Ovisi. Nekad se mora toliko izmorit i plakat i tek onda zaspe. Ne znam do cega je, ali nadam se da cemo i taj ritam.31.1. idemo na cijepljenje. Dal znate s cim se prvo cijepi? Jesu to ona neka 5u1?

Super da vam tak brzo zaspi, mi se borimo svaku vecer, zaspi na dojci, spustim ju u kinderbet, probudi se nakon par minuta i tak par pokusaja dok ju ne ostavim u kinderbetu i onda se sama uspava 🙈 evo sinoc tako zaspala tek u 23:30, ali je zato prespavala noc, probudila se u 7:15 🙈 
    Mislim da je prvo cjepivo di-te-per - difterija, tetanus i hripavac. Mi smo tek 20.2. na cijepljenju, kao zbog niske porodajne tezine je odgodila ako sam dobro shvatila iako je s mjesec dana imala 4,100 g, kilu i pol dobila od rodenja bucika 😊
    Vi ste na dohrani iskljucivo?

37🧔‍♂️🩷👩29
    29.11.2023. 👶🏻🎀💕

• Malecka252
    24. Siječanj 2024. 13:50

Pozdrav curke, nedavno sam radila test na kojem je bila slabasna crtica tocno nakon 5 min koju sam vidjela samo pod suncem, nakon nekog vremena je nestala pa me zanima jel postoji mogućnost da je premala trudnoca pa se zbog tog to dogodilo ili? Također prije toga mi je M kasnila ali to je normalno kod mene, stigla je ali imala sam krvarenje koje je trajalo nesto krace nego inace. Postoji li mogućnost da ovdje stavim sliku da vidim jel umisljam ili i vi vidite isto 😂😅 hvala puno 

Maj4
    24. Siječanj 2024. 15:15

Aniee mi smo imali odnose normalno, zadnje je bilo par dana prije poroda 😅Tami koliko se puta budi po noci kad tako rano zaspi, kad se ujutro ustajete? 
    Moj kasno ide spavati, poslje 11 ali zato spava dugo i cijelo prijepodne bude uspavan. Napola mi je zamijenio dan i noc 😶 i sad evo pokusavam ga razbuditi da se izmori u nadi da ranije kdemo veceras spavati ali nista 😫 

🦸🏼‍♀️'94 🦸🏼‍♂️'86
    🌈 18.5. imamo 💙

• Elia
    24. Siječanj 2024. 17:00

Ana_Maria

Tami0910

Ana_Maria

Tami0910

Ana_Maria

Super da vam tak brzo zaspi, mi se borimo svaku vecer, zaspi na dojci, spustim ju u kinderbet, probudi se nakon par minuta i tak par pokusaja dok ju ne ostavim u kinderbetu i onda se sama uspava 🙈 evo sinoc tako zaspala tek u 23:30, ali je zato prespavala noc, probudila se u 7:15 🙈
    Mislim da je prvo cjepivo di-te-per - difterija, tetanus i hripavac. Mi smo tek 20.2. na cijepljenju, kao zbog niske porodajne tezine je odgodila ako sam dobro shvatila iako je s mjesec dana imala 4,100 g, kilu i pol dobila od rodenja bucika 😊

Ajmeee kak vam tak puno bebe spavaju? Ja cu poludit, moja prije ponoci nikad nije u krevetu
    Moja je nemirna po noci od pocetka al zadnja 3 dana uzas, stenje, okrece se, place. Jedino soavam ako ju ostavim s muzem i odem na kauc, plus prek dana puno place i bas tuzno cviljuka, jel moguce da je neki skok u razvoju? 

• Elia
    24. Siječanj 2024. 17:01

Aniee

Do kada ste imale odnose u trudnoci i imate li ih i sada, pred kraj trudnoce? 😂 svasta sam cula i od prijateljica/poznanica. Od onih koje cijelu trudnocu nisu htjele, do onih koje su noc pred porod ujutro jos imale odnose 😂. Mi smo oni koji ih imaju i sada pred kraj, i to s manje poteskoca nego u ranijim stadijima. Valjda se navikli taman na kreativnost 😂

Mi smo isto do kraja normalno, taman dan prije poroda smo imali pa sam ja uvjerena da je doprinjelo😂

• Anchiii97
    24. Siječanj 2024. 18:50

Malecka252

Pozdrav curke,nedavno sam radila test na kojem je bila slabasna crtica tocno nakon 5 min koju sam vidjela samo pod suncem, nakon nekog vremena je nestala pa me zanima jel postoji mogućnost da je premala trudnoca pa se zbog tog to dogodilo ili? Također prije toga mi je M kasnila ali to je normalno kod mene, stigla je ali imala sam krvarenje koje je trajalo nesto krace nego inace. Postoji li mogućnost da ovdje stavim sliku da vidim jel umisljam ili i vi vidite isto 😂😅 hvala puno

Postavi slikuuu ❤️

Maj4
    24. Siječanj 2024. 18:59

Elia da vam nisu grcici poceli, jel joj dajete neke probiotike? I od onih kapi k2d3 isto znaju imati grcice to nas je patronazna upozorila. Meni Luka slabo podriguje nakon dojenja i primjetila sam da se muci kod probave, meskolji stenje i jednu vecer je bas puno plakao pa smo sutradan uveli biogaia kapi. Kazu da treba 7 dana da krenu djelovati pa jos cekamo, epizodu s puno plakanja Bogu hvala nije imao ali i dalje se meskolji, stenje dok prdi i kaki. 

🦸🏼‍♀️'94 🦸🏼‍♂️'86
    🌈 18.5. imamo 💙

• Elia
    24. Siječanj 2024. 19:50

Maj4

Elia da vam nisu grcici poceli, jel joj dajete neke probiotike? I od onih kapi k2d3 isto znaju imati grcice to nas je patronazna upozorila. Meni Luka slabo podriguje nakon dojenja i primjetila sam da se muci kod probave, meskolji stenje i jednu vecer je bas puno plakao pa smo sutradan uveli biogaia kapi. Kazu da treba 7 dana da krenu djelovati pa jos cekamo, epizodu s puno plakanja Bogu hvala nije imao ali i dalje se meskolji, stenje dok prdi i kaki.

Dajem wayu probiotik ona ima d3 a te k kapi sam odmah prestala davat, ali oni sad moraju pit d3 kao pa neznam, bio gaia smo pili al nije nis djelovalo
    I moja slabo podriguje i jako ju napuhava al kad prdi il kaka se ne muci previse nit place pa ne kuzim zakaj ostatak vremena da, meni se to ne cini ko klasicni grcevi jedino to po noci mucenje, prek dana lako prezivimo
    A budemo vidjeli, nadam se da ce proc

Tami0910
    24. Siječanj 2024. 23:03

Ana_Maria

Tami0910

Ana_Maria

Tami0910

Ana_Maria

Da mi smo iskljucivo na nadohrani. Kombiniramo Novalac AC i Novalac IT.I moj mora bas duboko zaspat da bi ga spustila. 
    Isto je jedno vrijeme isao oko 23h spavat, a tad se budio svaka 2h. Onda su mi objasnili kako je rutina pogotovo navecer vazna. I od tad forsiram oko 22h spavanje. Joj nadam se da ce sve bit ok s cijepljenjem🙏🙏

06/22 missed ab 7tj
    08/22 LH trakice
    22.03. + 🌈
    1.pregled: 06.04. 5+4 ❤️
    21.11.2023 A💙🙏

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.