Evo cure samo da javim da je i moj bebac stigao😊
Jucer zaprimljena s nekim tak-tak trudovima. Ujutro u 7 probusen vodenjak u 8 dobivam dripp, oko 11:45 epiduralnu inu 14:19 nam stigao bebolino.
Vele doktori da sam se super brzo otvarala i da sam brzo obavila, ali meni kao prvorotkinji se cinilo ko cijela vjecnost. Uzasno me bolilo i epidural sam zapravo dobila prekasno mozda pa nije ni imao ndkog ucinka, bolilo me uzas ali sva bol prosla dok sam ga vidla…😊Cestitke od srca!! Brz oporavak mami, a bebi sve najljepse 🥰
…
Miss kako je prosao prvi preged? 🙈
…
Tami, mi cistimo s obicnom fiziolskom pa nemamo ogranicenja koliko puta ju mozemo upotrebljavati, nismo jos koristili hipertonicne otopine. Vama funkcionira tako?
Nama dali ovo u ljekarni jer kao ima bolje i brze djelovanje od fizioloske.
Zadovoljni jako. Otopi, ocisti i navlazi.Miss sta su rekli na pregledu?
06/22 missed ab 7tj
08/22 LH trakice
22.03. + 🌈
1.pregled: 06.04. 5+4 ❤️
21.11.2023 A💙🙏
Evo cure samo da javim da je i moj bebac stigao😊
Jucer zaprimljena s nekim tak-tak trudovima. Ujutro u 7 probusen vodenjak u 8 dobivam dripp, oko 11:45 epiduralnu inu 14:19 nam stigao bebolino.
Vele doktori da sam se super brzo otvarala i da sam brzo obavila, ali meni kao prvorotkinji se cinilo ko cijela vjecnost. Uzasno me bolilo i epidural sam zapravo dobila prekasno mozda pa nije ni imao ndkog ucinka, bolilo me uzas ali sva bol prosla dok sam ga vidla…😊
Čestitke i brz oporavak! 🥰
🚺 31
🚹 31"Pogledaj unatrag i zahvali Bogu. Gledaj naprijed i vjeruj Bogu."♡ Baby Girl ♡
♡ A ♡ 21.01. ♡
Da se i ja javim, danas sam imala ctg i uzv, sve je u redu. Ctg je očitao nekoliko trudova ali ništa za uzbunu hehe. Iako sam sinoć cijelu noć provela budna, imala sam menga bolove i kontrakcije, nadam se da će se uskoro nešto pokrenuti. Trenutno sam 39.tjedan ..
Kako se vi osjećate koje ste još u komadu? Ima li kakvih simptoma, bolova i sl?
🚺 31
🚹 31"Pogledaj unatrag i zahvali Bogu. Gledaj naprijed i vjeruj Bogu."♡ Baby Girl ♡
♡ A ♡ 21.01. ♡
Da se i ja javim, danas sam imala ctg i uzv, sve je u redu. Ctg je očitao nekoliko trudova ali ništa za uzbunu hehe. Iako sam sinoć cijelu noć provela budna, imala sam menga bolove i kontrakcije, nadam se da će se uskoro nešto pokrenuti. Trenutno sam 39.tjedan ..
Kako se vi osjećate koje ste još u komadu? Ima li kakvih simptoma, bolova i sl?
I ja danas bila na ctg-u i uzv, ako sam dobro vidjela, 3 truda oko 30-40 jačine, ništa posebno. Ja to ništa ne osjetim. Mislim da mi se malo iscjedak promijenio, ali sam možda zabrijala. Sad sam 39+2 , termin je u sri 24.01... vidjet ćemo hoće li se što pokrenuti u međuvremenu 😛 sretno nam 🙏🏻😊💙
Imate li baby monitore? Koje, kako ste zadovoljne?
🦸🏼♀️'94 🦸🏼♂️'86
🌈 18.5. imamo 💙
Imate li baby monitore? Koje, kako ste zadovoljne?
Ja imam ovaj
https://www.babycenter.hr/freeon-baby-alarm-video-aria-video-baby-monitor-white-1138243.htmlMeni je super. Ima puno funkcija.
06/22 missed ab 7tj
08/22 LH trakice
22.03. + 🌈
21.11.2023 A💙🙏
Sretno svim mamama kojima se blizi termin 🥰
Tami kako ste vi, jeste u skoku ili ne jos? 🙈
37🧔♂️🩷👩29
29.11.2023. 👶🏻🎀💕
Imate li baby monitore? Koje, kako ste zadovoljne?Ja imam ovaj
https://www.babycenter.hr/freeon-baby-alarm-video-aria-video-baby-monitor-white-1138243.htmlMeni je super. Ima puno funkcija.
Hvala 😊
🦸🏼♀️'94 🦸🏼♂️'86
🌈 18.5. imamo 💙
Tami kako ste vi, jeste u skoku ili ne jos? 🙈
Nismo ili smo mozda bili za vikend kad je malo spavao preko dana🤷♀️
Danas je bas jako dobar. Stvaramo ritual navecer sa spavanjem i zasad nam ide dobro.
Nadam se da ce ovaj skok proci neprimjeceno🤭Kako ste Vi?
06/22 missed ab 7tj
08/22 LH trakice
22.03. + 🌈
21.11.2023 A💙🙏
Tami kako ste vi, jeste u skoku ili ne jos? 🙈Nismo ili smo mozda bili za vikend kad je malo spavao preko dana🤷♀️
Danas je bas jako dobar. Stvaramo ritual navecer sa spavanjem i zasad nam ide dobro.
Nadam se da ce ovaj skok proci neprimjeceno🤭Kako ste Vi?
Ajde super, drzimo fige da bude tako, i ja se iskreno nadam da ce i nama proci lako 😊
Mi smo isto dobro, imamo super dnevna i nocna spavanja, jedino se mucimo s uspavljivanjem navecer, nikad iz prve ne bude 🙈 ali pocela je prakticirati samouspavljivanje, spustim ju u krevetic i sama se uspava, vidjet cemo do kad ce to trajati tako 🙈
37🧔♂️🩷👩29
29.11.2023. 👶🏻🎀💕
Sortiraj odgovore
Najstariji