Zimske bebe 2023./24. 🩶❄️☃️🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Tami0910
    18. Siječanj 2024. 22:07

Ana_Maria

m.ich

Evo cure samo da javim da je i moj bebac stigao😊
    Jucer zaprimljena s nekim tak-tak trudovima. Ujutro u 7 probusen vodenjak u 8 dobivam dripp, oko 11:45 epiduralnu inu 14:19 nam stigao bebolino.
    Vele doktori da sam se super brzo otvarala i da sam brzo obavila, ali meni kao prvorotkinji se cinilo ko cijela vjecnost. Uzasno me bolilo i epidural sam zapravo dobila prekasno mozda pa nije ni imao ndkog ucinka, bolilo me uzas ali sva bol prosla dok sam ga vidla…😊
    Cestitke od srca!! Brz oporavak mami, a bebi sve najljepse 🥰

Miss kako je prosao prvi preged? 🙈

Tami, mi cistimo s obicnom fiziolskom pa nemamo ogranicenja koliko puta ju mozemo upotrebljavati, nismo jos koristili hipertonicne otopine. Vama funkcionira tako?

Nama dali ovo u ljekarni jer kao ima bolje i brze djelovanje od fizioloske. 
    Zadovoljni jako. Otopi, ocisti i navlazi.Miss sta su rekli na pregledu?

06/22 missed ab 7tj
    08/22 LH trakice
    22.03. + 🌈
    1.pregled: 06.04. 5+4 ❤️
    21.11.2023 A💙🙏

Ella..
    19. Siječanj 2024. 14:24

m.ich

Evo cure samo da javim da je i moj bebac stigao😊
    Jucer zaprimljena s nekim tak-tak trudovima. Ujutro u 7 probusen vodenjak u 8 dobivam dripp, oko 11:45 epiduralnu inu 14:19 nam stigao bebolino.
    Vele doktori da sam se super brzo otvarala i da sam brzo obavila, ali meni kao prvorotkinji se cinilo ko cijela vjecnost. Uzasno me bolilo i epidural sam zapravo dobila prekasno mozda pa nije ni imao ndkog ucinka, bolilo me uzas ali sva bol prosla dok sam ga vidla…😊

Čestitke i brz oporavak! 🥰

🚺 31
    🚹 31"Pogledaj unatrag i zahvali Bogu. Gledaj naprijed i vjeruj Bogu."♡ Baby Girl ♡
    ♡ A ♡ 21.01. ♡

Ella..
    19. Siječanj 2024. 14:26

Da se i ja javim, danas sam imala ctg i uzv, sve je u redu. Ctg je očitao nekoliko trudova ali ništa za uzbunu hehe. Iako sam sinoć cijelu noć provela budna, imala sam menga bolove i kontrakcije, nadam se da će se uskoro nešto pokrenuti.  Trenutno sam 39.tjedan ..
    Kako se vi osjećate koje ste još u komadu? Ima li kakvih simptoma, bolova i sl?

🚺 31
    🚹 31"Pogledaj unatrag i zahvali Bogu. Gledaj naprijed i vjeruj Bogu."♡ Baby Girl ♡
    ♡ A ♡ 21.01. ♡

• jona30
    19. Siječanj 2024. 23:40

Ella..

Da se i ja javim, danas sam imala ctg i uzv, sve je u redu. Ctg je očitao nekoliko trudova ali ništa za uzbunu hehe. Iako sam sinoć cijelu noć provela budna, imala sam menga bolove i kontrakcije, nadam se da će se uskoro nešto pokrenuti. Trenutno sam 39.tjedan ..
    Kako se vi osjećate koje ste još u komadu? Ima li kakvih simptoma, bolova i sl?

I ja danas bila na ctg-u i uzv, ako sam dobro vidjela, 3 truda oko 30-40 jačine, ništa posebno. Ja to ništa ne osjetim. Mislim da mi se malo iscjedak promijenio, ali sam možda zabrijala. Sad sam 39+2 , termin je u sri 24.01... vidjet ćemo hoće li se što pokrenuti u međuvremenu 😛 sretno nam 🙏🏻😊💙

Maj4
    21. Siječanj 2024. 11:57

Imate li baby monitore? Koje, kako ste zadovoljne? 

🦸🏼‍♀️'94 🦸🏼‍♂️'86
    🌈 18.5. imamo 💙

Tami0910
    21. Siječanj 2024. 21:08

Maj4

Ja imam ovaj 
    https://www.babycenter.hr/freeon-baby-alarm-video-aria-video-baby-monitor-white-1138243.htmlMeni je super. Ima puno funkcija. 

06/22 missed ab 7tj
    08/22 LH trakice
    22.03. + 🌈
    21.11.2023 A💙🙏

Ana_Maria
    22. Siječanj 2024. 14:41

Sretno svim mamama kojima se blizi termin 🥰
    Tami kako ste vi, jeste u skoku ili ne jos? 🙈

37🧔‍♂️🩷👩29
    29.11.2023. 👶🏻🎀💕

Maj4
    22. Siječanj 2024. 15:41

Tami0910

Maj4

Ja imam ovaj
    https://www.babycenter.hr/freeon-baby-alarm-video-aria-video-baby-monitor-white-1138243.htmlMeni je super. Ima puno funkcija.

Hvala 😊

🦸🏼‍♀️'94 🦸🏼‍♂️'86
    🌈 18.5. imamo 💙

Tami0910
    22. Siječanj 2024. 21:22

Ana_Maria

Nismo ili smo mozda bili za vikend kad je malo spavao preko dana🤷‍♀️
    Danas je bas jako dobar. Stvaramo ritual navecer sa spavanjem i zasad nam ide dobro.
    Nadam se da ce ovaj skok proci neprimjeceno🤭Kako ste Vi?

06/22 missed ab 7tj
    08/22 LH trakice
    22.03. + 🌈
    21.11.2023 A💙🙏

Ana_Maria
    23. Siječanj 2024. 15:34

Tami0910

Ana_Maria

Nismo ili smo mozda bili za vikend kad je malo spavao preko dana🤷‍♀️
    Danas je bas jako dobar. Stvaramo ritual navecer sa spavanjem i zasad nam ide dobro.
    Nadam se da ce ovaj skok proci neprimjeceno🤭Kako ste Vi?

Ajde super, drzimo fige da bude tako, i ja se iskreno nadam da ce i nama proci lako 😊
    Mi smo isto dobro, imamo super dnevna i nocna spavanja, jedino se mucimo s uspavljivanjem navecer, nikad iz prve ne bude 🙈 ali pocela je prakticirati samouspavljivanje, spustim ju u krevetic i sama se uspava, vidjet cemo do kad ce to trajati tako 🙈

37🧔‍♂️🩷👩29
    29.11.2023. 👶🏻🎀💕

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.