Zimske bebe 2023./24. 🩶❄️☃️🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Noir
    21. Studeni 2023. 10:25

Tami0910

Evo mene cure u predradaoni.Jutros oko pola 6 pukao vodenjak, od tad bas jako curi. (kao u filmovima)
    Dosla oko pola 9 ja hitnu, otvorena 1 prst, nesto sitno me boli, sad sam dobila neki prah za potaknut trudove pa cemo vidit.Nadam se cu uspjeti sve to. Jako me strah.

Naravno da ces uspjeti! Samo hrabro, ti to mozes, stvorene smo za to. Javi se i sretno!🤞

12/2023 dječak 💙

• Elia
    21. Studeni 2023. 10:31

Tami0910

Evo mene cure u predradaoni.Jutros oko pola 6 pukao vodenjak, od tad bas jako curi. (kao u filmovima)
    Dosla oko pola 9 ja hitnu, otvorena 1 prst, nesto sitno me boli, sad sam dobila neki prah za potaknut trudove pa cemo vidit.Nadam se cu uspjeti sve to. Jako me strah.

Samo smireno, mozes ti to! 😁☺️ Uskoro ces svog malisana drzati u rukama🥰
    Sretno i drzim fige da ti sto brze i laganije prode, javi nam se! 🤗😁

• Mašnica_22
    21. Studeni 2023. 10:47

Tami0910

Sretno, cekamo najljepse vijesti 😍🥰

👱‍♀️27 PCOS 🧔27 normo
    Ovulacije potvrdjene
    💊 Novalac prenatal
    11/22 missed ab.
    2/23 IUI ❌
    4/23 IUI ➕
    A. 🧸👣
    8/24 ➕️ spontana trudnoca

• Eden
    21. Studeni 2023. 10:54

Tami0910

Sretno :)

2019 💙
    2022 💙
    2024 ❤️

Ana_Maria
    21. Studeni 2023. 11:44

Tami0910

Sretno Tami, mozes ti to!!! Drzimo fige da sve prodje sto lakse i da brzo bebica dodje 🤞🏼🙏🙈 Javi nam se kad uspijes sa sretnim vijestima!Noir slicno i ja, ciscenje svakodnevno i djelomicna frustracija jer uz psa u stanu pod nikad nije skroz cist 😅 i isto mi vrijeme leti jer sam ugl stvarno super, imam neke teze dane s bolovima kad se ona valjda tak namjesti, ali inace sam stvarno dobro i nekako mislim da cemo i prijeci termin 🙈

37🧔‍♂️🩷👩29
    29.11.2023. 👶🏻🎀💕

• BruNa
    21. Studeni 2023. 13:19

Tami0910

Sretno! Samo smireno i bez straha. Jos malo drzis svoje cudo u rukama❤️😃

• Vitara
    21. Studeni 2023. 14:18

Tami, sretno i da što brže prođe!!!! 🤞🍀🤞🍀
    Javi nam se i samo hrabro!!! ❤️❤️❤️
    Jesi provorotka? One obično prenesu, tebi krenulo ranije. 
    Moja jučer i danas razvlači trbuh na sve strane. 🫣🫣🫣 Nije bolno i drago mi je da je tako. Samo nekad nelagodno ali brzo prođe. 
    Ja sam robu preprala. Moram kupiti par stvari za bolnicu i prematalicu, dude, ..... Ali čekam muža za krečenje sobe, a on nikako. 🧐

👩39, 👱‍♂️40, 👦 7 g, pokušavamo 4 g
    Amh 31, IR, mthfr, PAI-1 4G/5G homozigot
    Ostali nalazi u redu.
    2 aih, 1 prirodni, 4 ivf-a
    4 biokemijske
    4/23 prirodna trudnoća
    Stiže curica. 💓
    5.1. s 38+4 stigla L, sc

Zara7
    21. Studeni 2023. 18:54

Tami0910

Sretno!!! 🤗

J. 👦🏼 10.mj. 2021. 💚
    L. 👶 1.mj. 2024. 🧡

Ella..
    21. Studeni 2023. 22:45

Ajme žene, sretno svima! Ne mogu vjerovati da vrijeme tako brzo leti , većina vas je već pred porod , neke čekamo da jave sretne vijesti! Neka vam svima Bog bude u pomoći da sve prođe što brže i bezbolnije! 🥰
    Ja sam bome 30+0 , također se čudim svaki put kada je proletilo ovo vrijeme?! 
    U četvrtak imam pregled tako da jedva čekam da vidim svoju curicu 😊

🚺 31
    🚹 31"Pogledaj unatrag i zahvali Bogu. Gledaj naprijed i vjeruj Bogu."♡ Baby Girl ♡
    ♡ A ♡ 21.01. ♡

Tami0910
    22. Studeni 2023. 10:15

Evo me cure, napokon da se javim.Sinoc u 20:20h je dosao nas andeo. Velik 52 cm i tezak 3270 grama.💙🎉🎊🥳Osoblje KB Sveti Duh za svaku pohvalu, divni su.Meni je puknuo vodenjak oko pola 6 ujutro, dosla u bolnicu oko pola 9. Meni je bas jako curio vodenjak. Bila otvorena 1 prst.Smjestili me u predradaonu, popila dva praska za otvaranje, dobila trudove i otvorila se 4 prsta. Nakon toga u radaonu, ciscenje, tusiranje i cekanje anesteziologa. Tu su me trudovi vec rastursli jako, cekala dugo anesteziologa.. ali cim sam primila epiduralnu bilo je lakse. Dva puta sam dobila dozu epiduralne. 
    Od epiduralne bi bio pao tlak na 75/38, pa bebini otkucaji beba se nekako spustili na 50, 40 jer se nekako maknula pa su je nasli sve ok. Pa sam dobila penicil direkt u venu i dobila alergijsku reakciju natecen malo jezik, zastopan nos skroz pa tu krenula panika i tako.Nakon toga otvorila se 8 pa 10 prstiju. Tu je vec druga doza epiduralne popustila pa smo krenuli na tiskanje. Nakon 3 istisaja nas andeo se rodio. U sekundi se zaboravi patnja koja se prolazi do tog trenutka.
    Nakon poroda 2h se je smije jest i pit, nakon toga beba ide na pregled, a Vi na odjel.

06/22 missed ab 7tj
    08/22 LH trakice
    22.03. + 🌈
    1.pregled: 06.04. 5+4 ❤️
    21.11.2023 A💙🙏

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.