Evo me cure, napokon da se javim.Sinoc u 20:20h je dosao nas andeo. Velik 52 cm i tezak 3270 grama.💙🎉🎊🥳Osoblje KB Sveti Duh za svaku pohvalu, divni su.Meni je puknuo vodenjak oko pola 6 ujutro, dosla u bolnicu oko pola 9. Meni je bas jako curio vodenjak. Bila otvorena 1 prst.Smjestili me u predradaonu, popila dva praska za otvaranje, dobila trudove i otvorila se 4 prsta. Nakon toga u radaonu, ciscenje, tusiranje i cekanje anesteziologa. Tu su me trudovi vec rastursli jako, cekala dugo anesteziologa.. ali cim sam primila epiduralnu bilo je lakse. Dva puta sam dobila dozu epiduralne.
Od epiduralne bi bio pao tlak na 75/38, pa bebini otkucaji beba se nekako spustili na 50, 40 jer se nekako maknula pa su je nasli sve ok. Pa sam dobila penicil direkt u venu i dobila alergijsku reakciju natecen malo jezik, zastopan nos skroz pa tu krenula panika i tako.Nakon toga otvorila se 8 pa 10 prstiju. Tu je vec druga doza epiduralne popustila pa smo krenuli na tiskanje. Nakon 3 istisaja nas andeo se rodio.U sekundi se zaboravi patnja koja se prolazi do tog trenutka.
Nakon poroda 2h se je smije jest i pit, nakon toga beba ide na pregled, a Vi na odjel.
Heej, velike čestitke i brz oporavak želim 🤗🥳🥰Ja isto danas sa pregleda u TA, odradila ctg i sve ok. Kaže doktor da sam malo otvorena ali sve u redu, sljedeći pregled za 7 dana osim ako trudovi ne krenu prije. Ja sam ok, jedino imam grceve par puta na dan ali bez kontrakcija.
👩 1992., PAI 4g/4g, MTHFR c/t
👨1988. 👍
10/2020 - missed a.b.
11/2022 -biokemijska
02/2022 -missed a.b.
04/2023 ➡️ ➕ /6+4 💕/ Veritas 💙
Hvala Vam na cestitkama i lijepim zeljama❤️Moj savjet Vam je da ako mozete inzistirate na epiduralnoj. Puno ce Vam pomoci i olaksati.
06/22 missed ab 7tj
08/22 LH trakice
22.03. + 🌈
1.pregled: 06.04. 5+4 ❤️
21.11.2023 A💙🙏
Tami, čestitam i brz oporavak želim! 😊🥰
🚺 31
🚹 31"Pogledaj unatrag i zahvali Bogu. Gledaj naprijed i vjeruj Bogu."♡ Baby Girl ♡
♡ A ♡ 21.01. ♡
Da se i ovdje javim. Prvi pregled u TA, odrađen.
Prvo ctg. Očitava neke lagane trudove. Pregledala me i vaginalno. Kaže jedan prst otvorena. Zbog toga a i zbog laganih kontrakcija dolazim ponovo u ponedjeljak. Naručila sam se na pregled kod anesteziologa za epi isto ponedjeljak. Krv mi je vadila zbog željeza vjerojatno. Onda će mi u ponedjeljak i ultrazvuk napraviti. A ja dvije kile dobila od zadnjeg puta, tako da sad imam 66kg, od početka je to 10kg. Eto toliko od mene.
Bravo Miss, ja bas imam osjecaj da cu premasiti taj nas termin 09.12., bas me zanima kad cete vas dvoje 🙈
Ti se dobro osjecas? S kilama te pratim, isto sam tu negdje oko 10 sve skupa 😁
Vidis, ja vec 2 puta bila u TA, nijednom ctg i ni vaginalni pregled, a nekako mislim da ni sad u petak me nece staviti, vidjet cemo 🙈
Pa da mi smo u dan. Ne znam meni je prvi put u TA. Nisam s prvim stigla, rodila 37+4. A ovaj neće skoro. U ponedjeljak će mi odraditi ultrazvuk baš me zanima koliki je hehe.ma dobro sam, samo mi je teže ali nemam nikakvih tegoba.
🙋♀️ - 35🙋🏻♂️ - 36
💙 -19.3.2018.
4.4. ➕
24.4. p.p. imamo ❤️
31.5. stiže nam 2. dečko 🩵
16.12. stigao Vito, ⚖️3760g i📏53cm. 🩵
Hvala Vam na cestitkama i lijepim zeljama❤️Moj savjet Vam je da ako mozete inzistirate na epiduralnoj. Puno ce Vam pomoci i olaksati.
Danas u trudničkoj me odmah pitala za epiduralnu Reko jasno da da. U ponedjeljak idem kod anesteziologa na pregled. I s prvim sam tražila epi, najbolja odluka. Haha.
🙋♀️ - 35🙋🏻♂️ - 36
💙 -19.3.2018.
4.4. ➕
24.4. p.p. imamo ❤️
31.5. stiže nam 2. dečko 🩵
16.12. stigao Vito, ⚖️3760g i📏53cm. 🩵
Hvala Vam na cestitkama i lijepim zeljama❤️Moj savjet Vam je da ako mozete inzistirate na epiduralnoj. Puno ce Vam pomoci i olaksati.Danas u trudničkoj me odmah pitala za epiduralnu Reko jasno da da. U ponedjeljak idem kod anesteziologa na pregled. I s prvim sam tražila epi, najbolja odluka. Haha.
Bez epiduralne nebi izdrzala. Sigurna sam da bi se onesvijestila. Strasno.
06/22 missed ab 7tj
08/22 LH trakice
22.03. + 🌈
1.pregled: 06.04. 5+4 ❤️
21.11.2023 A💙🙏
Jutro!!!
Cure, tražim omni biotic pandu i flora plus negdje na akciji, ali nisu nigdje iako hrpa ljekarni ima black friday akcije. 😡😡 Ako koja slučajno vidi da ima negdje, bila bih zahvalna da javi. 👍👍 čitam vas redovno.
Puno sreće želim svima!!!!! 🍀🤞🍀🤞
Inače, u ljekarni Perak imate novalac po 100 kn kutija!!!! Ja ću ga nastaviti piti i dok ću dojiti. Vitamina nikad dosta. 😅
👩39, 👱♂️40, 👦 7 g, pokušavamo 4 g
Amh 31, IR, mthfr, PAI-1 4G/5G homozigot
Ostali nalazi u redu.
2 aih, 1 prirodni, 4 ivf-a
4 biokemijske
4/23 prirodna trudnoća
Stiže curica. 💓
5.1. s 38+4 stigla L, sc
Cestitam Tami :)Vitara, ako nisi vec iskoristila, za Pandu se dobije kupon u onoj trudnickoj knjizici iz DMa pa ispadne dosta dobar popust.
2019 💙
2022 💙
2024 ❤️
Cestitam Tami:)Vitara, ako nisi vec iskoristila, za Pandu se dobije kupon u onoj trudnickoj knjizici iz DMa pa ispadne dosta dobar popust.
Nisam vidjela to. Idem baš potražiti. Hvala. 😊
👩39, 👱♂️40, 👦 7 g, pokušavamo 4 g
Amh 31, IR, mthfr, PAI-1 4G/5G homozigot
Ostali nalazi u redu.
2 aih, 1 prirodni, 4 ivf-a
4 biokemijske
4/23 prirodna trudnoća
Stiže curica. 💓
5.1. s 38+4 stigla L, sc
Žene, da li mi možete napisati svoje vrijednosti kada ste radile onaj test za šećer?
I kilazu vaših beba sa 30tj.
🚺 31
🚹 31"Pogledaj unatrag i zahvali Bogu. Gledaj naprijed i vjeruj Bogu."♡ Baby Girl ♡
♡ A ♡ 21.01. ♡
Sortiraj odgovore
Najstariji