Tami, čestitam i brz oporavak želim! 😊🥰
🚺 31
🚹 31
"Pogledaj unatrag i zahvali Bogu. Gledaj naprijed i vjeruj Bogu."
♡ Baby Girl ♡
♡ A ♡ 21.01. ♡
Da se i ovdje javim. Prvi pregled u TA, odrađen.
Prvo ctg. Očitava neke lagane trudove. Pregledala me i vaginalno. Kaže jedan prst otvorena. Zbog toga a i zbog laganih kontrakcija dolazim ponovo u ponedjeljak. Naručila sam se na pregled kod anesteziologa za epi isto ponedjeljak. Krv mi je vadila zbog željeza vjerojatno. Onda će mi u ponedjeljak i ultrazvuk napraviti. A ja dvije kile dobila od zadnjeg puta, tako da sad imam 66kg, od početka je to 10kg. Eto toliko od mene.
Bravo Miss, ja bas imam osjecaj da cu premasiti taj nas termin 09.12., bas me zanima kad cete vas dvoje 🙈
Ti se dobro osjecas? S kilama te pratim, isto sam tu negdje oko 10 sve skupa 😁
Vidis, ja vec 2 puta bila u TA, nijednom ctg i ni vaginalni pregled, a nekako mislim da ni sad u petak me nece staviti, vidjet cemo 🙈
Pa da mi smo u dan. Ne znam meni je prvi put u TA. Nisam s prvim stigla, rodila 37+4. A ovaj neće skoro. U ponedjeljak će mi odraditi ultrazvuk baš me zanima koliki je hehe.ma dobro sam, samo mi je teže ali nemam nikakvih tegoba.
🙋♀️ - 35🙋🏻♂️ - 36
💙 -19.3.2018.
4.4. ➕
24.4. p.p. imamo ❤️
31.5. stiže nam 2. dečko 🩵
16.12. stigao Vito, ⚖️3760g i📏53cm. 🩵
Hvala Vam na cestitkama i lijepim zeljama❤️
Moj savjet Vam je da ako mozete inzistirate na epiduralnoj. Puno ce Vam pomoci i olaksati.
Danas u trudničkoj me odmah pitala za epiduralnu Reko jasno da da. U ponedjeljak idem kod anesteziologa na pregled. I s prvim sam tražila epi, najbolja odluka. Haha.
🙋♀️ - 35🙋🏻♂️ - 36
💙 -19.3.2018.
4.4. ➕
24.4. p.p. imamo ❤️
31.5. stiže nam 2. dečko 🩵
16.12. stigao Vito, ⚖️3760g i📏53cm. 🩵
Hvala Vam na cestitkama i lijepim zeljama❤️
Moj savjet Vam je da ako mozete inzistirate na epiduralnoj. Puno ce Vam pomoci i olaksati.
Danas u trudničkoj me odmah pitala za epiduralnu Reko jasno da da. U ponedjeljak idem kod anesteziologa na pregled. I s prvim sam tražila epi, najbolja odluka. Haha.
Bez epiduralne nebi izdrzala. Sigurna sam da bi se onesvijestila. Strasno.
06/22 missed ab 7tj
08/22 LH trakice
22.03. + 🌈
1.pregled: 06.04. 5+4 ❤️
21.11.2023 A💙🙏
Jutro!!!
Cure, tražim omni biotic pandu i flora plus negdje na akciji, ali nisu nigdje iako hrpa ljekarni ima black friday akcije. 😡😡 Ako koja slučajno vidi da ima negdje, bila bih zahvalna da javi. 👍👍 čitam vas redovno.
Puno sreće želim svima!!!!! 🍀🤞🍀🤞
Inače, u ljekarni Perak imate novalac po 100 kn kutija!!!! Ja ću ga nastaviti piti i dok ću dojiti. Vitamina nikad dosta. 😅
👩39, 👱♂️40, 👦 7 g, pokušavamo 4 g
Amh 31, IR, mthfr, PAI-1 4G/5G homozigot
Ostali nalazi u redu.
2 aih, 1 prirodni, 4 ivf-a
4 biokemijske
4/23 prirodna trudnoća
Stiže curica. 💓
5.1. s 38+4 stigla L, sc
Cestitam Tami :)
Vitara, ako nisi vec iskoristila, za Pandu se dobije kupon u onoj trudnickoj knjizici iz DMa pa ispadne dosta dobar popust.
2019 💙
2022 💙
2024 ❤️
Cestitam Tami:)
Vitara, ako nisi vec iskoristila, za Pandu se dobije kupon u onoj trudnickoj knjizici iz DMa pa ispadne dosta dobar popust.
Nisam vidjela to. Idem baš potražiti. Hvala. 😊
👩39, 👱♂️40, 👦 7 g, pokušavamo 4 g
Amh 31, IR, mthfr, PAI-1 4G/5G homozigot
Ostali nalazi u redu.
2 aih, 1 prirodni, 4 ivf-a
4 biokemijske
4/23 prirodna trudnoća
Stiže curica. 💓
5.1. s 38+4 stigla L, sc
Žene, da li mi možete napisati svoje vrijednosti kada ste radile onaj test za šećer?
I kilazu vaših beba sa 30tj.
🚺 31
🚹 31
♡ Baby Girl ♡
♡ A ♡ 21.01. ♡
Žene, da li mi možete napisati svoje vrijednosti kada ste radile onaj test za šećer?
Pozz
Vrijednosti šećera: 4.6 - 5.7 - 3.6
Kilaža s točno 30 tjedana - 1680 g, ne znam jel to prosjek, dr nije nista komentirao tako da pretpostavljam da je.
J. 👦🏼 10.mj. 2021. 💚
L. 👶 1.mj. 2024. 🧡
Pozz
Vrijednosti šećera: 4.6 - 5.7 - 3.6
Kilaža s točno 30 tjedana - 1680 g, ne znam jel to prosjek, dr nije nista komentirao tako da pretpostavljam da je.
Ja sam danas bila na pregledu i rekao mi je gin da je beba 1900g. Ja sam prokomentirala da mi se čini da je velika, on kaže da je to normalno. Danas sam 30+1
🚺 31
🚹 31
♡ Baby Girl ♡
♡ A ♡ 21.01. ♡
Sortiraj odgovore
Najstariji