Zimske bebe 2023./24. 🩶❄️☃️🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ana_Maria
    17. Studeni 2023. 10:02

Haru

Draga trudnice, nadam se da ste sve dobro i dobro podnosite kraj trudnoće. 🙂 Ja sam nedavno bila na kontroli kod ginekologa i nitko mi nije zabilježio da više nema trudnoće pa mi je na nalazu pisalo da sam trudna 34+ koji dan. Često vas se sjetim kako se približava taj nesuđeni termin.
    Ako Jana vidi ovu poruku … Dočekala sam novi plusić. 🤞🏻 Nadam se da je Karlo dobro. ☺️

Čestitke Haru od srca! Sretno, drži se i da sve bude u najboljem redu do samog kraja 🥰

37🧔‍♂️🩷👩29
    29.11.2023. 👶🏻🎀💕

• Elia
    17. Studeni 2023. 10:45

Haru

Draga trudnice, nadam se da ste sve dobro i dobro podnosite kraj trudnoće. 🙂 Ja sam nedavno bila na kontroli kod ginekologa i nitko mi nije zabilježio da više nema trudnoće pa mi je na nalazu pisalo da sam trudna 34+ koji dan. Često vas se sjetim kako se približava taj nesuđeni termin.
    Ako Jana vidi ovu poruku … Dočekala sam novi plusić. 🤞🏻 Nadam se da je Karlo dobro. ☺️

Cestitam!!! 🤗🥰 I sretnooo ti ovaj put do kraja zelim😁

Jana25
    17. Studeni 2023. 11:33

Haru😍🥰🥳
    Uljepšala si mi ovaj bolnički dan!!!!!! Čestitam od srca! Nek ti bude mirna i skolska do kraj 🥹❤️
    Kako si ti? Kako malac 😁
    .
    Karlo ti je jučer postao veiki baco 🥹
    Stigao je Leo, 4160g i 53cm.🩵
    Brzo smo to obavili, mozda sve skupa sat ipol. Izletio kao metak. Rezana, sivana + urinarni kateter. Ali malac je dobro😁
    Pratim te naaaaa ljetnim bebama?

Mama🙋🏼‍♀️28
    Tata🙋‍♂️32
    K🧒 💙 09/21
    L👶🩵 11/23

Ana_Maria
    17. Studeni 2023. 12:44

Jana25

Haru😍🥰🥳
    Uljepšala si mi ovaj bolnički dan!!!!!! Čestitam od srca! Nek ti bude mirna i skolska do kraj 🥹❤️
    Kako si ti? Kako malac 😁
    .
    Brzo smo to obavili, mozda sve skupa sat ipol. Izletio kao metak. Rezana, sivana + urinarni kateter. Ali malac je dobro😁

Cestitke Jana!!! 🥰 Glavno da je sve dobro proslo , zelim ti brzi oporavak! 💪🏻🙏 

37🧔‍♂️🩷👩29
    29.11.2023. 👶🏻🎀💕

Haru
    17. Studeni 2023. 15:28

Jana25

Haru😍🥰🥳
    Kako si ti? Kako malac 😁
    .

Čestitaaam! ☺️🎉🎉💙 Želim ti brz oporavak i uživajte u maženju! Malac često s upalama ušiju, ali inače super. Ja sam dobro, radno 🙂

'21. 💙
    '24. 💛

Tami0910
    17. Studeni 2023. 17:00

Jana25

Haru😍🥰🥳
    Kako si ti? Kako malac 😁
    .

Cestitam🎊🥳🎉 💙Jesi sama dobila trudove ili? U kojoj si bolnici?
    Kako si zadovoljna? 

06/22 missed ab 7tj
    08/22 LH trakice
    22.03. + 🌈
    1.pregled: 06.04. 5+4 ❤️
    21.11.2023 A💙🙏

Miss88
    17. Studeni 2023. 17:14

Haru

Hej pa čestitam 🥰

🙋‍♀️ - 35🙋🏻‍♂️ - 36
    💙 -19.3.2018.
    4.4. ➕
    24.4. p.p. imamo ❤️
    31.5. stiže nam 2. dečko 🩵
    16.12. stigao Vito, ⚖️3760g i📏53cm. 🩵

• Elia
    17. Studeni 2023. 21:10

Jana25

Haru😍🥰🥳
    Kako si ti? Kako malac 😁
    .

Cestitaaam i super na brzom porodu!! 🤗☺️😁
    Daj nam detalje kad uhvatis vremena😁

Jana25
    18. Studeni 2023. 05:17

Tami0910

Jana25

Haru😍🥰🥳
    Kako si ti? Kako malac 😁
    .
    Cestitam🎊🥳🎉 💙Jesi sama dobila trudove ili? U kojoj si bolnici?
    Kako si zadovoljna?

Hvala!
    Jesam. Nakon isadanja sluznog čepa (cca7:30)nakon 40tak min su bili na 4 minute, pravilni.
    Došla u rađaonu oko 9ujutro, 5prstiju  u 10h sam vec bila na 7-8 prstiju, rođen je u 10:55 😎
    Bolnica Sv. Duh. Pre pre pre zadovoljna. Porodio me osobno Blagaić. Brzina, strucnost, smirenost...covjek zna sta radi, kapa do poda!
    Guzva je, ali stvarno svi rade najbolje sto mogu 🥰

Mama🙋🏼‍♀️28
    Tata🙋‍♂️32
    K🧒 💙 09/21
    L👶🩵 11/23

Tami0910
    18. Studeni 2023. 22:22

Meni se danas beba nesto slabije javlja nego ovih dana.. uz to mi je ogroman pritisak na donji dio trbuha, bas osjetim bol i tezinu kad idem lec, ustat, okrenut se u krevetu i slicno.Malo sam zabrinuta, dal ima tko kakvih saznanja o takvoj situaciji?

06/22 missed ab 7tj
    08/22 LH trakice
    22.03. + 🌈
    1.pregled: 06.04. 5+4 ❤️
    21.11.2023 A💙🙏

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.