Cure ima li koja kakvih novosti?⏳️Meni od jucer kontrakcije sve cesce, spavanje postaje izazov. Bole kukovi, leda sve. Nekako mislim da se porod blizi, a strah postaje sve veci🫣🫣
06/22 missed ab 7tj
08/22 LH trakice
22.03. + 🌈
1.pregled: 06.04. 5+4 ❤️
21.11.2023 A💙🙏
Cure ima li koja kakvih novosti?⏳️Meni od jucer kontrakcije sve cesce, spavanje postaje izazov. Bole kukovi, leda sve.Nekako mislim da se porod blizi, a strah postaje sve veci🫣🫣
Probaj meditirat, razmisljat o opustanju misica i disat duboko i polako, pomaze 😁
Bh kontrakcije? Ja ih uopce nemam nit sam imala a isto, sve boli, nemogu vise ni lezat nit sjedit nit hodat😂 i pritisak dole, kad se curka mice bas dole skroz osjetim. U 15h imam pregled, jedva cekam da vidim jel se kaj promjenilo
Ja sam tek 27+4 ali evo jucer sam imala pregled i curka u dan odgovara mjerama, ima dovoljno plodne vode, cerviks je zatvoren, zasad sve super. Ponavljala sam jedan bris i to ce za par dana biti rezultat, a inace tek za mjesec dana kontrola ako sve ostane ok :)
2019 💙
2022 💙
2024 ❤️
Cure ima li koja kakvih novosti?⏳️Meni od jucer kontrakcije sve cesce, spavanje postaje izazov. Bole kukovi, leda sve.Nekako mislim da se porod blizi, a strah postaje sve veci🫣🫣Probaj meditirat, razmisljat o opustanju misica i disat duboko i polako, pomaze 😁
Bh kontrakcije? Ja ih uopce nemam nit sam imala a isto, sve boli, nemogu vise ni lezat nit sjedit nit hodat😂 i pritisak dole, kad se curka mice bas dole skroz osjetim. U 15h imam pregled, jedva cekam da vidim jel se kaj promjenilo
Javi nam se nakon pregleda 😊
Kod mene sve po starom, ona je i dalje dosta aktivna, najvise kad odmaram i lezim i najvise navecer 🙈 a bolovi standard, okretanje u krevetu olimpijski sport i tak, jedan dan je tezi, drugi laksi i tak u krug... sutra sam na pregledu pa cemo vidjeti sto kazu 😊
37🧔♂️🩷👩29
29.11.2023. 👶🏻🎀💕
Cure ima li koja kakvih novosti?⏳️Meni od jucer kontrakcije sve cesce, spavanje postaje izazov. Bole kukovi, leda sve.Nekako mislim da se porod blizi, a strah postaje sve veci🫣🫣Probaj meditirat, razmisljat o opustanju misica i disat duboko i polako, pomaze 😁
Bh kontrakcije? Ja ih uopce nemam nit sam imala a isto, sve boli, nemogu vise ni lezat nit sjedit nit hodat😂 i pritisak dole, kad se curka mice bas dole skroz osjetim. U 15h imam pregled, jedva cekam da vidim jel se kaj promjeniloJavi nam se nakon pregleda 😊
Kod mene sve po starom, ona je i dalje dosta aktivna, najvise kad odmaram i lezim i najvise navecer 🙈 a bolovi standard, okretanje u krevetu olimpijski sport i tak, jedan dan je tezi, drugi laksi i tak u krug… sutra sam na pregledu pa cemo vidjeti sto kazu 😊
A da, slicno i kod mene
Meni kazu da je sve isto ko prosli tjedan, otvorena za 1cm i nis drugo, nisu mi radili ctg uopce i narucila me za 2 tjedna tad cu bit 38 tocno😨
I nije mi rekla za bris na streptokok dal je okek, zab sam pitat😂
Bas ce mi sad bit dugo to docekat😪
Bh kontrakcije? Ja ih uopce nemam nit sam imala a isto, sve boli, nemogu vise ni lezat nit sjedit nit hodat😂 i pritisak dole, kad se curka mice bas dole skroz osjetim. U 15h imam pregled, jedva cekam da vidim jel se kaj promjeniloJavi nam se nakon pregleda 😊
Kod mene sve po starom, ona je i dalje dosta aktivna, najvise kad odmaram i lezim i najvise navecer 🙈 a bolovi standard, okretanje u krevetu olimpijski sport i tak, jedan dan je tezi, drugi laksi i tak u krug… sutra sam na pregledu pa cemo vidjeti sto kazu 😊A da, slicno i kod mene
Meni kazu da je sve isto ko prosli tjedan, otvorena za 1cm i nis drugo, nisu mi radili ctg uopce i narucila me za 2 tjedna tad cu bit 38 tocno😨
Bas ce mi sad bit dugo to docekat😪
Ja bih gledala to sve s pozitivne strane, sve je ok i dalje i to je to 🙈 meni nekako 2 tjedna za cas prodju i dalje, danas sam skuzila da mi je termin maltene za 3 tjedna i ne vjerujem 🤣😅 jel moras nesto posebno mirovati zbog toga sto si malo otvorena ili?
37🧔♂️🩷👩29
29.11.2023. 👶🏻🎀💕
Kod mene sve po starom, ona je i dalje dosta aktivna, najvise kad odmaram i lezim i najvise navecer 🙈 a bolovi standard, okretanje u krevetu olimpijski sport i tak, jedan dan je tezi, drugi laksi i tak u krug… sutra sam na pregledu pa cemo vidjeti sto kazu 😊A da, slicno i kod mene
Bas ce mi sad bit dugo to docekat😪Ja bih gledala to sve s pozitivne strane, sve je ok i dalje i to je to 🙈 meni nekako 2 tjedna za cas prodju i dalje, danas sam skuzila da mi je termin maltene za 3 tjedna i ne vjerujem 🤣😅 jel moras nesto posebno mirovati zbog toga sto si malo otvorena ili?
Ma naravno, bitno da je sve okej, nego boli me sve i jedva da se malo prosecem svaki dan jer nemogu pa onda vrijeme nejde🙈
Prosli put mi je rekla da mirujem a sada mi je druga odmahnula rukom i rekla nek zivim normalno, da kaj su me slali na pregled opce za tjedan dana😂
Pa bome da, ti si skoro vec pa punih 37☺️ jesi spremila sve?
Draga trudnice, nadam se da ste sve dobro i dobro podnosite kraj trudnoće. 🙂 Ja sam nedavno bila na kontroli kod ginekologa i nitko mi nije zabilježio da više nema trudnoće pa mi je na nalazu pisalo da sam trudna 34+ koji dan. Često vas se sjetim kako se približava taj nesuđeni termin.
Ako Jana vidi ovu poruku ... Dočekala sam novi plusić. 🤞🏻 Nadam se da je Karlo dobro. ☺️
'21. 💙
'24. 💛
Draga trudnice, nadam se da ste sve dobro i dobro podnosite kraj trudnoće. 🙂 Ja sam nedavno bila na kontroli kod ginekologa i nitko mi nije zabilježio da više nema trudnoće pa mi je na nalazu pisalo da sam trudna 34+ koji dan. Često vas se sjetim kako se približava taj nesuđeni termin.
Ako Jana vidi ovu poruku … Dočekala sam novi plusić. 🤞🏻 Nadam se da je Karlo dobro. ☺️
Haru, čestitke! Neka ovaj puta bude sve u redu do kraja 🥰
12/2023 dječak 💙
Ako Jana vidi ovu poruku … Dočekala sam novi plusić. 🤞🏻 Nadam se da je Karlo dobro. ☺️
Cestitam i zelim ti uspjesnu trudnocu do kraj! 💞
06/22 missed ab 7tj
08/22 LH trakice
22.03. + 🌈
1.pregled: 06.04. 5+4 ❤️
21.11.2023 A💙🙏
Sortiraj odgovore
Najstariji