Zimske bebe 2023./24. 🩶❄️☃️🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Tami0910
    16. Studeni 2023. 12:02

Cure ima li koja kakvih novosti?⏳️Meni od jucer kontrakcije sve cesce, spavanje postaje izazov. Bole kukovi, leda sve. Nekako mislim da se porod blizi, a strah postaje sve veci🫣🫣

06/22 missed ab 7tj
    08/22 LH trakice
    22.03. + 🌈
    1.pregled: 06.04. 5+4 ❤️
    21.11.2023 A💙🙏

• Elia
    16. Studeni 2023. 12:32

Tami0910

Cure ima li koja kakvih novosti?⏳️Meni od jucer kontrakcije sve cesce, spavanje postaje izazov. Bole kukovi, leda sve.Nekako mislim da se porod blizi, a strah postaje sve veci🫣🫣

Probaj meditirat, razmisljat o opustanju misica i disat duboko i polako, pomaze 😁
    Bh kontrakcije? Ja ih uopce nemam nit sam imala a isto, sve boli, nemogu vise ni lezat nit sjedit nit hodat😂 i pritisak dole, kad se curka mice bas dole skroz osjetim. U 15h imam pregled, jedva cekam da vidim jel se kaj promjenilo

• Eden
    16. Studeni 2023. 12:39

Ja sam tek 27+4 ali evo jucer sam imala pregled i curka u dan odgovara mjerama, ima dovoljno plodne vode, cerviks je zatvoren, zasad sve super. Ponavljala sam jedan bris i to ce za par dana biti rezultat, a inace tek za mjesec dana kontrola ako sve ostane ok :)

2019 💙
    2022 💙
    2024 ❤️

Ana_Maria
    16. Studeni 2023. 14:37

Elia

Tami0910

Cure ima li koja kakvih novosti?⏳️Meni od jucer kontrakcije sve cesce, spavanje postaje izazov. Bole kukovi, leda sve.Nekako mislim da se porod blizi, a strah postaje sve veci🫣🫣
    Probaj meditirat, razmisljat o opustanju misica i disat duboko i polako, pomaze 😁
    Bh kontrakcije? Ja ih uopce nemam nit sam imala a isto, sve boli, nemogu vise ni lezat nit sjedit nit hodat😂 i pritisak dole, kad se curka mice bas dole skroz osjetim. U 15h imam pregled, jedva cekam da vidim jel se kaj promjenilo

Javi nam se nakon pregleda 😊
    Kod mene sve po starom, ona je i dalje dosta aktivna, najvise kad odmaram i lezim i najvise navecer 🙈 a bolovi standard, okretanje u krevetu olimpijski sport i tak, jedan dan je tezi, drugi laksi i tak u krug... sutra sam na pregledu pa cemo vidjeti sto kazu 😊

37🧔‍♂️🩷👩29
    29.11.2023. 👶🏻🎀💕

• Elia
    16. Studeni 2023. 16:47

Ana_Maria

Elia

Tami0910

Kod mene sve po starom, ona je i dalje dosta aktivna, najvise kad odmaram i lezim i najvise navecer 🙈 a bolovi standard, okretanje u krevetu olimpijski sport i tak, jedan dan je tezi, drugi laksi i tak u krug… sutra sam na pregledu pa cemo vidjeti sto kazu 😊

A da, slicno i kod mene
    Meni kazu da je sve isto ko prosli tjedan, otvorena za 1cm i nis drugo, nisu mi radili ctg uopce i narucila me za 2 tjedna tad cu bit 38 tocno😨
    I nije mi rekla za bris na streptokok dal je okek, zab sam pitat😂
    Bas ce mi sad bit dugo to docekat😪

Ana_Maria
    16. Studeni 2023. 21:34

Elia

Ana_Maria

Elia

Tami0910

Kod mene sve po starom, ona je i dalje dosta aktivna, najvise kad odmaram i lezim i najvise navecer 🙈 a bolovi standard, okretanje u krevetu olimpijski sport i tak, jedan dan je tezi, drugi laksi i tak u krug… sutra sam na pregledu pa cemo vidjeti sto kazu 😊
    A da, slicno i kod mene
    Meni kazu da je sve isto ko prosli tjedan, otvorena za 1cm i nis drugo, nisu mi radili ctg uopce i narucila me za 2 tjedna tad cu bit 38 tocno😨

Ja bih gledala to sve s pozitivne strane, sve je ok i dalje i to je to 🙈 meni nekako 2 tjedna za cas prodju i dalje, danas sam skuzila da mi je termin maltene za 3 tjedna i ne vjerujem 🤣😅 jel moras nesto posebno mirovati zbog toga sto si malo otvorena ili? 

37🧔‍♂️🩷👩29
    29.11.2023. 👶🏻🎀💕

• Elia
    17. Studeni 2023. 07:27

Ana_Maria

Elia

Ana_Maria

Elia

Tami0910

A da, slicno i kod mene
    Ja bih gledala to sve s pozitivne strane, sve je ok i dalje i to je to 🙈 meni nekako 2 tjedna za cas prodju i dalje, danas sam skuzila da mi je termin maltene za 3 tjedna i ne vjerujem 🤣😅 jel moras nesto posebno mirovati zbog toga sto si malo otvorena ili?

Ma naravno, bitno da je sve okej, nego boli me sve i jedva da se malo prosecem svaki dan jer nemogu pa onda vrijeme nejde🙈
    Prosli put mi je rekla da mirujem a sada mi je druga odmahnula rukom i rekla nek zivim normalno, da kaj su me slali na pregled opce za tjedan dana😂
    Pa bome da, ti si skoro vec pa punih 37☺️ jesi spremila sve? 

Haru
    17. Studeni 2023. 08:45

Draga trudnice, nadam se da ste sve dobro i dobro podnosite kraj trudnoće. 🙂 Ja sam nedavno bila na kontroli kod ginekologa i nitko mi nije zabilježio da više nema trudnoće pa mi je na nalazu pisalo da sam trudna 34+ koji dan. Često vas se sjetim kako se približava taj nesuđeni termin. 
    Ako Jana vidi ovu poruku ... Dočekala sam novi plusić. 🤞🏻 Nadam se da je Karlo dobro. ☺️

'21. 💙
    '24. 💛

Noir
    17. Studeni 2023. 09:00

Haru

Draga trudnice, nadam se da ste sve dobro i dobro podnosite kraj trudnoće. 🙂 Ja sam nedavno bila na kontroli kod ginekologa i nitko mi nije zabilježio da više nema trudnoće pa mi je na nalazu pisalo da sam trudna 34+ koji dan. Često vas se sjetim kako se približava taj nesuđeni termin.
    Ako Jana vidi ovu poruku … Dočekala sam novi plusić. 🤞🏻 Nadam se da je Karlo dobro. ☺️

Haru, čestitke! Neka ovaj puta bude sve u redu do kraja 🥰

12/2023 dječak 💙

Tami0910
    17. Studeni 2023. 09:38

Haru

Ako Jana vidi ovu poruku … Dočekala sam novi plusić. 🤞🏻 Nadam se da je Karlo dobro. ☺️

Cestitam i zelim ti uspjesnu trudnocu do kraj! 💞

06/22 missed ab 7tj
    08/22 LH trakice
    22.03. + 🌈
    1.pregled: 06.04. 5+4 ❤️
    21.11.2023 A💙🙏

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.