Zimske bebe 2023./24. 🩶❄️☃️🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Zara7
    23. Studeni 2023. 21:21

Ella..

Žene, da li mi možete napisati svoje vrijednosti kada ste radile onaj test za šećer?
    I kilazu vaših beba sa 30tj.

Pozz 
    Vrijednosti šećera: 4.6 - 5.7 - 3.6
    Kilaža s točno 30 tjedana - 1680 g, ne znam jel to prosjek, dr nije nista komentirao tako da pretpostavljam da je. 

J. 👦🏼 10.mj. 2021. 💚
    L. 👶 1.mj. 2024. 🧡

Ella..
    23. Studeni 2023. 21:33

Zara7

Ella..

Žene, da li mi možete napisati svoje vrijednosti kada ste radile onaj test za šećer?
    Pozz
    Kilaža s točno 30 tjedana - 1680 g, ne znam jel to prosjek, dr nije nista komentirao tako da pretpostavljam da je.

Ja sam danas bila na pregledu i rekao mi je gin da je beba 1900g. Ja sam prokomentirala da mi se čini da je velika, on kaže da je to normalno.  Danas sam 30+1

🚺 31
    🚹 31"Pogledaj unatrag i zahvali Bogu. Gledaj naprijed i vjeruj Bogu."♡ Baby Girl ♡
    ♡ A ♡ 21.01. ♡

• Vitara
    23. Studeni 2023. 23:29

Ella..

Zara7

Ella..

Pozz
    Ja sam danas bila na pregledu i rekao mi je gin da je beba 1900g. Ja sam prokomentirala da mi se čini da je velika, on kaže da je to normalno. Danas sam 30+1

Moja je s 30+0 imala 1950. Dr je rekla da je veća beba, ali ništa zabrinjavajuće. 

👩39, 👱‍♂️40, 👦 7 g, pokušavamo 4 g
    Amh 31, IR, mthfr, PAI-1 4G/5G homozigot
    Ostali nalazi u redu.
    2 aih, 1 prirodni, 4 ivf-a
    4 biokemijske
    4/23 prirodna trudnoća
    Stiže curica. 💓
    5.1. s 38+4 stigla L, sc

Ella..
    24. Studeni 2023. 06:46

Vitara

Ella..

Zara7

Ella..

Pozz
    Ja sam danas bila na pregledu i rekao mi je gin da je beba 1900g. Ja sam prokomentirala da mi se čini da je velika, on kaže da je to normalno. Danas sam 30+1
    Moja je s 30+0 imala 1950. Dr je rekla da je veća beba, ali ništa zabrinjavajuće.

Dobro je, jer su me svi isplašili da beba bude veća ako imaš šećer.. 🙄

🚺 31
    🚹 31"Pogledaj unatrag i zahvali Bogu. Gledaj naprijed i vjeruj Bogu."♡ Baby Girl ♡
    ♡ A ♡ 21.01. ♡

• Elia
    24. Studeni 2023. 07:54

Ella..

Vitara

Ella..

Zara7

Ella..

Pozz

A meni je veca za 2 tjedna cijelo vrijeme a nemam secer😅
    Nista se ne brini, danas zene radaju vece bebe u vecem postotku, sve je to normalno😁

• Vitara
    24. Studeni 2023. 10:02

Ella..

Vitara

Ella..

Zara7

Ella..

Pozz

Jesi radila ogtt?? Ako ti je bio dobar nalaz, onda nemaš šećer. I ne mora biti beba veća samo zbog šećera. 

👩39, 👱‍♂️40, 👦 7 g, pokušavamo 4 g
    Amh 31, IR, mthfr, PAI-1 4G/5G homozigot
    Ostali nalazi u redu.
    2 aih, 1 prirodni, 4 ivf-a
    4 biokemijske
    4/23 prirodna trudnoća
    Stiže curica. 💓
    5.1. s 38+4 stigla L, sc

Ana_Maria
    24. Studeni 2023. 12:32

Nisam znala ovo za vece bebe, valjda zato mene pojedini doktori ili specijalisti cimaju jer moja nije velika 🙈 mi smo danas uzv obavile, mrvica ima oko 2.900, doktorica kaze da je zadovoljna, sve je super, glavica se malo spustila 🙈 a iduci cetvrtak imamo crg i opet pregled.

37🧔‍♂️🩷👩29
    29.11.2023. 👶🏻🎀💕

Noir
    24. Studeni 2023. 12:45

Ana_Maria

Nisam znala ovo za vece bebe, valjda zato mene pojedini doktori ili specijalisti cimaju jer moja nije velika 🙈 mi smo danas uzv obavile, mrvica ima oko 2.900, doktorica kaze da je zadovoljna, sve je super, glavica se malo spustila 🙈 a iduci cetvrtak imamo crg i opet pregled.

Takvu mrvicu sam si ja prizeljkivala, a sad je prema procjenama puno veci. Jos se nadam da su omašili za pola kg u procjeni 😅

12/2023 dječak 💙

Eva892
    24. Studeni 2023. 14:55

Cure imam pitanje vezano uz izdajalice, je li koja od vas koja je vec rodila koristila Medela izdajalice? Gledam sada koju uzeti, Aventovu elektricnu ili Medelinu pa ako imate kakvo iskustvo sa obje, super info🤗

👩 1992., PAI 4g/4g, MTHFR c/t
    👨1988. 👍
    10/2020 - missed a.b.
    11/2022 -biokemijska
    02/2022 -missed a.b.
    04/2023 ➡️ ➕ /6+4 💕/ Veritas 💙

Ella..
    25. Studeni 2023. 14:42

Eva892

Cure imam pitanje vezano uz izdajalice, je li koja od vas koja je vec rodila koristila Medela izdajalice? Gledam sada koju uzeti, Aventovu elektricnu ili Medelinu pa ako imate kakvo iskustvo sa obje, super info🤗

Osobno nemam iskustva ali prijateljica je koristila Medela elekt pumpu i ona kaže da je prezadovoljna! Ja sam je isto stavila u košaricu. 

🚺 31
    ♡ A ♡ 21.01. ♡

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.