Zimske bebe 2023./24. 🩶❄️☃️🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Tami0910
    19. Studeni 2023. 09:04

Tak i meni isjecdak isto pojacan malo.

Vidit cemo sutra imam pregled. 

Mozda su stvarno pripreme u tijeku🤭🎉

06/22 missed ab 7tj
    08/22 LH trakice
    22.03. + 🌈
    1.pregled: 06.04. 5+4 ❤️
    21.11.2023 A💙🙏

Ana_Maria
    20. Studeni 2023. 14:01

Bok cure! Je li jos koja rodila u medjuvremenu? 🙈 sigurno i je, samo mozda je to na fejsu, a ne tu.. kako god, svima cestitke i brz oporavak, a nama koje smo blizu i cekamo da se drzimo jos.iako ja mogu reci da se stvarno super.osjecam i dalje, uopce nemam osjecaj da je termin blizu 🙈

37🧔‍♂️🩷👩29
    29.11.2023. 👶🏻🎀💕

Tami0910
    20. Studeni 2023. 20:55

Ja danas bila na pregledu.
    Sve dobro, doktor zadovoljan. 
    Sljedeci ponedjeljak opet pregled i ctg. Beba je dolje nisko.

Meni vec dva dana kod nekih brisanja bude veci bijeli isjedak, rastezljivi. Mozda je dio sluznog cepa🤷‍♀️

Ajme koliko jedva cekam toliko me i strah🤭

06/22 missed ab 7tj
    08/22 LH trakice
    22.03. + 🌈
    21.11.2023 A💙🙏

• Vitara
    20. Studeni 2023. 21:29

Tami0910

Meni vec dva dana kod nekih brisanja bude veci bijeli isjedak, rastezljivi. Mozda je dio sluznog cepa🤷‍♀️

Kad vidim vas u 37./38. tt, čini mi se da ja imam još puno vremena. 🫣 A ustvari nemam. Prebrzo mi leti ovih zadnjih 10 tjedana. 😱 
    Tami, i ja jedva čekam da ju vidim i držim, a isto tako me malo strah jer ne znam hoću morati opet na carski. Najradije bih odmah u trudničku da znam što će mi reći. Pregled sljedeći ponedjeljak pa ću vidjeti što dr kaže, kad će me u TA poslati. 
    Naručila si xl spavaćice za bolnicu i već sad su mi na knap. Ok, zbog trbuha. Valjda ću samo jednu s trbuhom nositi. Poslije će biti ok. Valjda. 🤷

👩39, 👱‍♂️40, 👦 7 g, pokušavamo 4 g
    Amh 31, IR, mthfr, PAI-1 4G/5G homozigot
    Ostali nalazi u redu.
    2 aih, 1 prirodni, 4 ivf-a
    4 biokemijske
    4/23 prirodna trudnoća
    Stiže curica. 💓
    5.1. s 38+4 stigla L, sc

Zara7
    20. Studeni 2023. 21:59

Pozdrav cure,
    Cestitam svim curama koje su već rodile i želim vam brz i nježan psihofizički oporavak 😊
    Jana dragaaa, pa cestitke na malom velikom kapitalcu Leu!!!💙💙 kako si ti to nonšalantno spomenula, e da, cure ja rodila 😂😂 drago mi je da je kao braco uranio jer ne znam koliki bi bio da je dočekao termin 😅 jesi radila Amy ili je sam odlučio krenuti? Kako se osjećaš? Što kaže veliki braco?🥺 sve me zanimaa! Cestitke velike💙💙
    Haru prekrasne vijesti, želim ti dosadnu i školsku trudnoću, jako mi je drago zbog tebe😊
    .
    Kod mene je sve ok osim što me užasno muči žgaravica kao i prvi put, vjerojatno će i ovaj biti kosat 😁 vrijeme mi baš leti i nisam ništa još počela pripremati, moram lagano krenuti s razvrstavanjem robice... još kad vidim da su u grupi krenuli već porodi jao 😍 
    Isto tako se nadam vbac porodu, ali rijetko čujem za iste tako da mi je to neki vjerojatniji scenarij u glavi, ali nikad ne znaš. 😊

J. 👦🏼 10.mj. 2021. 💚
    L. 👶 1.mj. 2024. 🧡

• Elia
    21. Studeni 2023. 08:05

Tami0910

A joooj, ti mozda ni ne docekas pregled😁😁😁
    Super i drzim fige🤞☺️
    Moja kak se namjestila visoko poslije pregleda tak je i ostala, totalno sam razocarana😂 htjela bi rodit prirodno a ak nastavi rast imat ce preko 4,5 kile do punog termina🙈

Noir
    21. Studeni 2023. 09:48

Jutro curke, meni je bas zao sto vise nismo toliko na forumu.
    Ja se super osjecam, cekam cetvrtak i pregled, beban je veliki po procjenama, iako nitko od doktora nista specijalno to ne komentira. Samo su pitali tko je u obitelji velik buduci da muz i ja nismo 🤣
    Krenula sam spremati po kuci, nesting mode je on. Nestvarno mi je da je vec doslo vrijeme poroda. Meni juri vrijeme i sad u ovom zadnjem mjesecu iako su mi govorili da zadnji mjesec traje j traje. Mozda bas zbog toga jer nemam nikakvih tegoba i nije mi tesko biti trudna cak i sad pred kraj 🙈

12/2023 dječak 💙

Tami0910
    21. Studeni 2023. 10:01

Evo mene cure u predradaoni. 

Jutros oko pola 6 pukao vodenjak, od tad bas jako curi. (kao u filmovima)
    Dosla oko pola 9 ja hitnu, otvorena 1 prst, nesto sitno me boli, sad sam dobila neki prah za potaknut trudove pa cemo vidit. 

Nadam se cu uspjeti sve to. Jako me strah. 

06/22 missed ab 7tj
    08/22 LH trakice
    22.03. + 🌈
    21.11.2023 A💙🙏

Noir
    21. Studeni 2023. 10:25

Tami0910

Dosla oko pola 9 ja hitnu, otvorena 1 prst, nesto sitno me boli, sad sam dobila neki prah za potaknut trudove pa cemo vidit.

Naravno da ces uspjeti! Samo hrabro, ti to mozes, stvorene smo za to. Javi se i sretno!🤞

12/2023 dječak 💙

• Elia
    21. Studeni 2023. 10:31

Tami0910

Samo smireno, mozes ti to! 😁☺️ Uskoro ces svog malisana drzati u rukama🥰
    Sretno i drzim fige da ti sto brze i laganije prode, javi nam se! 🤗😁

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.