Meni se danas beba nesto slabije javlja nego ovih dana.. uz to mi je ogroman pritisak na donji dio trbuha, bas osjetim bol i tezinu kad idem lec, ustat, okrenut se u krevetu i slicno.Malo sam zabrinuta, dal ima tko kakvih saznanja o takvoj situaciji?
Kažu da se pred porod znaju smiriti. Nadam se da je to, ako osjećaš i pritisak. I moja je 2 dana već slabije aktivna, ne udara jako kao inače, ali miče se. Pojačao mi se iscjedak, a ne nosim dnevne jer mi smetaju. Pa sam ili stalno mokra ili mijenjam robu 5 x dnevno. 🙄 Drugo ništa za prijaviti.
Jana, čestitke i brz oporavak. 🥳❤️
👩39, 👱♂️40, 👦 7 g, pokušavamo 4 g
Amh 31, IR, mthfr, PAI-1 4G/5G homozigot
Ostali nalazi u redu.
2 aih, 1 prirodni, 4 ivf-a
4 biokemijske
4/23 prirodna trudnoća
Stiže curica. 💓
5.1. s 38+4 stigla L, sc
Meni se danas beba nesto slabije javlja nego ovih dana.. uz to mi je ogroman pritisak na donji dio trbuha, bas osjetim bol i tezinu kad idem lec, ustat, okrenut se u krevetu i slicno.Malo sam zabrinuta, dal ima tko kakvih saznanja o takvoj situaciji?
Meni je tak bilo prek tjedna isto, i pojacan iscjedak uz to, ja vec mislila pripreme neke😁 a ona se sad okrenula i sad je skroz nekak gore prema rebrima me stisce i smanjio se iscjedak i pritisak 🤷♀️ tak da nemam pojma, moze to bit to a moze ti i proc😌
Tak i meni isjecdak isto pojacan malo.Vidit cemo sutra imam pregled. Mozda su stvarno pripreme u tijeku🤭🎉
06/22 missed ab 7tj
08/22 LH trakice
22.03. + 🌈
1.pregled: 06.04. 5+4 ❤️
21.11.2023 A💙🙏
Bok cure! Je li jos koja rodila u medjuvremenu? 🙈 sigurno i je, samo mozda je to na fejsu, a ne tu.. kako god, svima cestitke i brz oporavak, a nama koje smo blizu i cekamo da se drzimo jos.iako ja mogu reci da se stvarno super.osjecam i dalje, uopce nemam osjecaj da je termin blizu 🙈
37🧔♂️🩷👩29
29.11.2023. 👶🏻🎀💕
Ja danas bila na pregledu.
Sve dobro, doktor zadovoljan.
Sljedeci ponedjeljak opet pregled i ctg. Beba je dolje nisko.Meni vec dva dana kod nekih brisanja bude veci bijeli isjedak, rastezljivi. Mozda je dio sluznog cepa🤷♀️Ajme koliko jedva cekam toliko me i strah🤭
06/22 missed ab 7tj
08/22 LH trakice
22.03. + 🌈
21.11.2023 A💙🙏
Sljedeci ponedjeljak opet pregled i ctg. Beba je dolje nisko.Meni vec dva dana kod nekih brisanja bude veci bijeli isjedak, rastezljivi. Mozda je dio sluznog cepa🤷♀️Ajme koliko jedva cekam toliko me i strah🤭
Kad vidim vas u 37./38. tt, čini mi se da ja imam još puno vremena. 🫣 A ustvari nemam. Prebrzo mi leti ovih zadnjih 10 tjedana. 😱
Tami, i ja jedva čekam da ju vidim i držim, a isto tako me malo strah jer ne znam hoću morati opet na carski. Najradije bih odmah u trudničku da znam što će mi reći. Pregled sljedeći ponedjeljak pa ću vidjeti što dr kaže, kad će me u TA poslati.
Naručila si xl spavaćice za bolnicu i već sad su mi na knap. Ok, zbog trbuha. Valjda ću samo jednu s trbuhom nositi. Poslije će biti ok. Valjda. 🤷
👩39, 👱♂️40, 👦 7 g, pokušavamo 4 g
Amh 31, IR, mthfr, PAI-1 4G/5G homozigot
Ostali nalazi u redu.
2 aih, 1 prirodni, 4 ivf-a
4 biokemijske
4/23 prirodna trudnoća
Stiže curica. 💓
5.1. s 38+4 stigla L, sc
Pozdrav cure,
Cestitam svim curama koje su već rodile i želim vam brz i nježan psihofizički oporavak 😊
Jana dragaaa, pa cestitke na malom velikom kapitalcu Leu!!!💙💙 kako si ti to nonšalantno spomenula, e da, cure ja rodila 😂😂 drago mi je da je kao braco uranio jer ne znam koliki bi bio da je dočekao termin 😅 jesi radila Amy ili je sam odlučio krenuti? Kako se osjećaš? Što kaže veliki braco?🥺 sve me zanimaa! Cestitke velike💙💙
Haru prekrasne vijesti, želim ti dosadnu i školsku trudnoću, jako mi je drago zbog tebe😊
.
Kod mene je sve ok osim što me užasno muči žgaravica kao i prvi put, vjerojatno će i ovaj biti kosat 😁 vrijeme mi baš leti i nisam ništa još počela pripremati, moram lagano krenuti s razvrstavanjem robice... još kad vidim da su u grupi krenuli već porodi jao 😍
Isto tako se nadam vbac porodu, ali rijetko čujem za iste tako da mi je to neki vjerojatniji scenarij u glavi, ali nikad ne znaš. 😊
J. 👦🏼 10.mj. 2021. 💚
L. 👶 1.mj. 2024. 🧡
A joooj, ti mozda ni ne docekas pregled😁😁😁
Super i drzim fige🤞☺️
Moja kak se namjestila visoko poslije pregleda tak je i ostala, totalno sam razocarana😂 htjela bi rodit prirodno a ak nastavi rast imat ce preko 4,5 kile do punog termina🙈
Jutro curke, meni je bas zao sto vise nismo toliko na forumu.
Ja se super osjecam, cekam cetvrtak i pregled, beban je veliki po procjenama, iako nitko od doktora nista specijalno to ne komentira. Samo su pitali tko je u obitelji velik buduci da muz i ja nismo 🤣
Krenula sam spremati po kuci, nesting mode je on. Nestvarno mi je da je vec doslo vrijeme poroda. Meni juri vrijeme i sad u ovom zadnjem mjesecu iako su mi govorili da zadnji mjesec traje j traje. Mozda bas zbog toga jer nemam nikakvih tegoba i nije mi tesko biti trudna cak i sad pred kraj 🙈
12/2023 dječak 💙
Evo mene cure u predradaoni. Jutros oko pola 6 pukao vodenjak, od tad bas jako curi. (kao u filmovima)
Dosla oko pola 9 ja hitnu, otvorena 1 prst, nesto sitno me boli, sad sam dobila neki prah za potaknut trudove pa cemo vidit. Nadam se cu uspjeti sve to. Jako me strah.
06/22 missed ab 7tj
08/22 LH trakice
22.03. + 🌈
21.11.2023 A💙🙏
Sortiraj odgovore
Najstariji