Zimske bebe 2023./24. 🩶❄️☃️🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ana_Maria
    14. Studeni 2023. 09:05

Jana25

Tamija sam bila na Sv. Duhu u TA.
    Pripremi se na cekanje bez granica. Bila narucena u 9:50 zavrsila u 1 😅 napuni bateriju na mobiteli, ponesi knjigu, klopu i vodu.
    Narucena sam iduci put 20.11.(pon) u 7:50 iako se stvarno nadam da necu docekat taj pregled 🤭

Ja sam prosli put bila narucena u 13h, pokucala tad i stvarno usla unutra u 13h i relativno brzo sve obavila... sad sam u petak narucena u 09:40, znaci bolje da se pripremim da u to vrijeme cekam ocito 🙄😅 
    Kako ti prezivljavas? 

37🧔‍♂️🩷👩29
    29.11.2023. 👶🏻🎀💕

Jana25
    14. Studeni 2023. 10:33

Ana_Maria

Jana25

Tamija sam bila na Sv. Duhu u TA.
    Pripremi se na cekanje bez granica. Bila narucena u 9:50 zavrsila u 1 😅 napuni bateriju na mobiteli, ponesi knjigu, klopu i vodu.
    Narucena sam iduci put 20.11.(pon) u 7:50 iako se stvarno nadam da necu docekat taj pregled 🤭
    Ja sam prosli put bila narucena u 13h, pokucala tad i stvarno usla unutra u 13h i relativno brzo sve obavila… sad sam u petak narucena u 09:40, znaci bolje da se pripremim da u to vrijeme cekam ocito 🙄😅
    Kako ti prezivljavas?

Evo...nadam se skorim trudovima, puknuću vodenjaka...nešto da se pokrene 😅 sve lošije spavam. Imam neku nesanicu koja pocne oko pola 4, 4 i ne uspijem zaspat do 6, pola 7. Pa hodam po sobi ko manijak, ali dobro, još malo 😊
    Bolje je kad dobiješ termin tako kasnije  popodne. Jer ja sam sad recimo narucena u 7:50, znam da dr nece sici do 8:45, 9 s odjela dok ne obavi vizitu..
    A sigurno nisam prva na redu tako da...opet čekica ⏳️🤣
    JOŠ MALO 😇

Mama🙋🏼‍♀️28
    Tata🙋‍♂️32
    K🧒 💙 09/21
    L👶🩵 11/23

• Vitara
    14. Studeni 2023. 11:41

Aniee

Sto se tice prepoznavanja vremena kada otici za rodiliste… dakle… usla ja u grupu na fejsu "Iskustva poroda u HR" ili tako nekako. Ostala u grupi tocno jedan dan, zakljucila da nema smisla citat tuda kukumakanja i da je to trosak vremena u mom zivotu. Na svakom postu se barem 3 zene zakace i izvrijedaju, ruzno uzas. Poslusat tecajeve uzivo/online, sto vise se educirat, citati, smirit se, pripremit i vjerovat u sebe 💪🏼💪🏼💪🏼 Meni je ovo trenutno jedini recept 😁

I ja sam u toj grupi. I u pravu si. Ili kad prvorotka pita za bol, a one opletu "poželjet ćeš umrijeti". 🙄🙄 Gle, boli, ali da se ne može istrpiti, ne bi žene rađale. I danas ima svakakve analgezije i svega. Ok, ima veze i na kakvu smjenu naletiš, ali educiraj se sama, povedi pratnju i pozitivno razmišljanje. A ne ubijanje u pojam prije nego žena uopće osjeti trudove. To nema nikakvog smisla. Možda njoj uopće neće biti toliko bolno. Svaka je različita. Najbolje što ove "poželjet ćeš umrijeti" rađaju po 3-4 puta. 
    Moj prvi porod je bio užasan, 14 h trudova i hitan carski. Nakon 3 g sam krenula na drugo dijete i nikako nije išlo. Sve što sam prošla u 4 g čekanja na drugu bebicu je gore od tog prvog poroda. Svaka koja ide roditi neka bude zahvalna, jer ima žena koje bi htjele to iskustvo, a možda ga nažalost neće nikad doživjeti. 💔 

👩39, 👱‍♂️40, 👦 7 g, pokušavamo 4 g
    Amh 31, IR, mthfr, PAI-1 4G/5G homozigot
    Ostali nalazi u redu.
    2 aih, 1 prirodni, 4 ivf-a
    4 biokemijske
    4/23 prirodna trudnoća
    Stiže curica. 💓
    5.1. s 38+4 stigla L, sc

• Elia
    14. Studeni 2023. 12:54

Vitara

Aniee

Sto se tice prepoznavanja vremena kada otici za rodiliste… dakle… usla ja u grupu na fejsu "Iskustva poroda u HR" ili tako nekako. Ostala u grupi tocno jedan dan, zakljucila da nema smisla citat tuda kukumakanja i da je to trosak vremena u mom zivotu. Na svakom postu se barem 3 zene zakace i izvrijedaju, ruzno uzas. Poslusat tecajeve uzivo/online, sto vise se educirat, citati, smirit se, pripremit i vjerovat u sebe 💪🏼💪🏼💪🏼 Meni je ovo trenutno jedini recept 😁
    I ja sam u toj grupi. I u pravu si. Ili kad prvorotka pita za bol, a one opletu "poželjet ćeš umrijeti". 🙄🙄 Gle, boli, ali da se ne može istrpiti, ne bi žene rađale. I danas ima svakakve analgezije i svega. Ok, ima veze i na kakvu smjenu naletiš, ali educiraj se sama, povedi pratnju i pozitivno razmišljanje. A ne ubijanje u pojam prije nego žena uopće osjeti trudove. To nema nikakvog smisla. Možda njoj uopće neće biti toliko bolno. Svaka je različita. Najbolje što ove "poželjet ćeš umrijeti" rađaju po 3-4 puta.
    Moj prvi porod je bio užasan, 14 h trudova i hitan carski. Nakon 3 g sam krenula na drugo dijete i nikako nije išlo. Sve što sam prošla u 4 g čekanja na drugu bebicu je gore od tog prvog poroda. Svaka koja ide roditi neka bude zahvalna, jer ima žena koje bi htjele to iskustvo, a možda ga nažalost neće nikad doživjeti. 💔

Slazem se, mi isto 3 godine pokusavamo i te 3 godine znam da je bilo bolnije nego ikakva bol koja me ceka na porodu, spremna sam na sve i sve cu istrpit samo da mi dode moj mali andeo🥰😁 

• Vitara
    14. Studeni 2023. 13:16

Elia

Vitara

Slazem se, mi isto 3 godine pokusavamo i te 3 godine znam da je bilo bolnije nego ikakva bol koja me ceka na porodu, spremna sam na sve i sve cu istrpit samo da mi dode moj mali andeo🥰😁

❤️🥰🥳

Ostali nalazi u redu.
    4 biokemijske
    4/23 prirodna trudnoća
    Stiže curica. 💓
    5.1. s 38+4 stigla L, sc

• Iman_20
    15. Studeni 2023. 12:31

Cure koje koriste aspirin u trudnoći do kojeg tjedna vam je rečeni da ga pijete 
    Ja sam danas 34+1 bila na kontroli hvala Bogu sve uredno
    Doktorica rekla još 5 dana piti do 35 i da prestanem
    Pa me zanimaju iskustva vaša kad ste vi prekidale?

• Vitara
    15. Studeni 2023. 13:58

Iman_20

Meni moja gin rekla da ću to vidjeti s dr u bolnici. Nadam se da će me bar s 36 tt poslati u trudničku. Ne znam koliko dugo moramo biti "skinute" prije poroda. Pogotovo ako ću na carski. 

Ostali nalazi u redu.
    4 biokemijske
    4/23 prirodna trudnoća
    Stiže curica. 💓
    5.1. s 38+4 stigla L, sc

• Vitara
    15. Studeni 2023. 14:10

Aniee

Slažem se. Poznajem i žene koje su nekoliko beba izgubile i nisu stigle do tog iskustva pa me i za njih boli kad mogu makar i pretpostaviti kako je to. Prema tome, tko to prođe, ovo fizičko od jednog dana će proći kao i sve. Ma žene sve mogu 😄💪🏼
    Muž i ja ćemo skupa na porod, naravno ako sve bude u redu do tada da ide svojim putem. Uopće ni ne razmišljam o porodu, nekako mi i to sve normalno i prirodno, ne znam… još u osnovnoj školi smo imali genijalnu nastavnicu koja nam je na vhs kazeti puštala snimku poroda da mi vidimo kako to izgleda. Od onda se pomiriš s tim da je to tako i bok 😆😆😆

I ja sam se bojala prvog poroda. Inače sam plašljiva i ne podnosim krv, bolnice, rane i sl. Bilo je bolno, ali sam izdržala. Nažalost, nakon svega morala sam na carski. I pomiriš se da je to tako i da tako mora biti. Lijepo je ako ti ostane ugodno iskustvo, ako se dr i sestre potrude da ti bude što lakše. Ali određeni dio boli treba izdržati i to je to. Sretno nam svima!!! 🍀🍀🍀 

Ostali nalazi u redu.
    4 biokemijske
    4/23 prirodna trudnoća
    Stiže curica. 💓
    5.1. s 38+4 stigla L, sc

Mareeeee3112
    15. Studeni 2023. 14:17

Aniee

Pozdrav drage trudnice ...ja sam trudnica od prosle zime tj 2022 i sad trudna i cekam ljetnu bebicu... samo sam vam htjela rec da inate na fejsu grupu prirodan porod i da je edukacija besplatna i drzi ju jedan poznati ginekolog iz srbije koji radi zadnjih 20 il 30 god u americi...pa ako imate vremena nekih sat i pol naucit mozete tamo sve od disanja i svojih prava...ugl covjek me zvao iz amerike kad sam radala i svake pohvale za doktora...zelim vam svu srecu😍

Sin J.💙21.11.2022
    30.5.2024 Braco P.💙

• Iman_20
    15. Studeni 2023. 14:25

Vitara

Iman_20

Meni moja gin rekla da ću to vidjeti s dr u bolnici. Nadam se da će me bar s 36 tt poslati u trudničku. Ne znam koliko dugo moramo biti "skinute" prije poroda. Pogotovo ako ću na carski.

Meni moja doktorica ovdje u domu zdravlja rekla sa 35 tjedana ds prestanem 
    A pisala svom privatno on kaže da koristim dok ne dođem kod nje na kontrolu🙄🙄🙄
    Sad čovjek ne zna kome vjerovat 
    Mislim ds ću prestat sa 35 tjedana.
    Otprilike sam čitala da tako i ide zato sam ovdje pitala da vidim imal još koja iskustva 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.