Zimske bebe 2023./24. 🩶❄️☃️🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • jona30
    25. Studeni 2023. 23:21

Vitara

Jutro!!!
    Cure, tražim omni biotic pandu i flora plus negdje na akciji, ali nisu nigdje iako hrpa ljekarni ima black friday akcije. 😡😡 Ako koja slučajno vidi da ima negdje, bila bih zahvalna da javi. 👍👍 

Ej, našla sam u ljekarni online:
    https://ljekarnaonline.hr/proizvodi/samolijecenje/probava/proizvodi-s-probioticima/vitality-omnibiotic-panda-vrec-30x3mg-7406/?search_q=Panda
    Mislim da akcija vrijedi do pet-ned kao i u većini trgovina 😊 eto i ja sam se opskrbila na kraju 😁

• Vitara
    26. Studeni 2023. 01:30

jona30

Vitara

Jutro!!!
    Cure, tražim omni biotic pandu i flora plus negdje na akciji, ali nisu nigdje iako hrpa ljekarni ima black friday akcije. 😡😡 Ako koja slučajno vidi da ima negdje, bila bih zahvalna da javi. 👍👍
    Ej, našla sam u ljekarni online:
    https://ljekarnaonline.hr/proizvodi/samolijecenje/probava/proizvodi-s-probioticima/vitality-omnibiotic-panda-vrec-30x3mg-7406/?search_q=Panda
    Mislim da akcija vrijedi do pet-ned kao i u većini trgovina 😊 eto i ja sam se opskrbila na kraju 😁

Hvala!!! Meni je na fejsu izbacilo njihovu stranicu gdje je isto 20% sniženo, mislim da je oko 265 kn kutija. Uzela sam tamo. 2 kutije pande i flore plus i račun preko 100 e. 🫣🫣 Užasno je sve skupo.  Naručila i novalac i inhalator i s omni bioticom sve preko 200 e. 😱😱😱
    Žgaravica me ubija i još ne spavam. 😥😥 Do sad sam izdržavala i nisam si ništa kupila za nju, a sad mi je žao ko budali što nisam kupila rennie pa imala doma za ovakva stanja. 😔😔

👩39, 👱‍♂️40, 👦 7 g, pokušavamo 4 g
    Amh 31, IR, mthfr, PAI-1 4G/5G homozigot
    Ostali nalazi u redu.
    2 aih, 1 prirodni, 4 ivf-a
    4 biokemijske
    4/23 prirodna trudnoća
    Stiže curica. 💓
    5.1. s 38+4 stigla L, sc

Haru
    26. Studeni 2023. 08:26

Da vas pitam za Omni biotic... Koji pijete tijekom trudnoće? Pijete li ga stalno ili povremeno? Kakva ste poboljšanja primijetile? 🙂 Nisam ga do sada nikada koristila, a vidim da se često spominje. 

'21. 💙
    '24. 💛

• Vitara
    26. Studeni 2023. 09:17

Haru

Da vas pitam za Omni biotic… Koji pijete tijekom trudnoće? Pijete li ga stalno ili povremeno? Kakva ste poboljšanja primijetile? 🙂 Nisam ga do sada nikada koristila, a vidim da se često spominje.

Na početku trudnoće sam imala bakteriju u brisu i pila antibiotik. Onda sam koristila floru plus da se riješim bakterije. Sad će me sve češće "čačkati" dolje pa ću opet početi piti da izbjegnem, ako se može, opet neku upalu ili nešto. Za pandu kažu da je dobar probiotik za bebina crijeva pa ću piti u nadi da će joj pomoći smanjiti grčeve. 🤞🤞 Da, svi hvale te probiotike, a valjda i cijena opravdava kvalitetu. 

Ostali nalazi u redu.
    4 biokemijske
    4/23 prirodna trudnoća
    Stiže curica. 💓
    5.1. s 38+4 stigla L, sc

Noir
    26. Studeni 2023. 09:29

Ja nisam uzela nikakav probiotik. Mislim da ne može stetiti ioak. Sad sam izbacila i Mg. Nastavit cu piti Novalac do poroda i nakon.
    Sto se tice cackanja dolje, meni ce sad biti mjesec dana da me nisu gledali, kazu da nema potrebe previse zavirivati. Sad valjda hoce na ovom pregledu i onda do poroda vise ne. Doktori imaju stav da sam sad u punom terminu i da je posve svejedno koliko sam i jesam li otvorena. Ako krene dolazim u rodiliste i to je to 😅

12/2023 dječak 💙

• Vitara
    26. Studeni 2023. 09:58

Noir

Ja nisam uzela nikakav probiotik. Mislim da ne može stetiti ioak. Sad sam izbacila i Mg. Nastavit cu piti Novalac do poroda i nakon.
    Sto se tice cackanja dolje, meni ce sad biti mjesec dana da me nisu gledali, kazu da nema potrebe previse zavirivati. Sad valjda hoce na ovom pregledu i onda do poroda vise ne. Doktori imaju stav da sam sad u punom terminu i da je posve svejedno koliko sam i jesam li otvorena. Ako krene dolazim u rodiliste i to je to 😅

Mene moja svaka 3 tj pregleda dolje, ali ne radi uzv. Kad sam u prvoj trudnoći išla u TA isto su me svaki puta "čačkali". A kad sam prenijela onda svaka 2 dana. 😱😱 I pregled plodne vode. 

Ostali nalazi u redu.
    4 biokemijske
    4/23 prirodna trudnoća
    Stiže curica. 💓
    5.1. s 38+4 stigla L, sc

Ana_Maria
    26. Studeni 2023. 11:37

Noir

Tako i kod mene, zadnji put me dolje pregledala moja ginekologica na zadnje pregledu kod nje prije vise od mjesec dana, u TA nijednom dosad, samo uzv svaki put. Iskreno, skroz mi je to ok ako je sve ostalo u redu, naravno...
    Sto se probiotika tice, nisam uzimala nista i zasad necu, ali sigurno ne moze odmoci, to se slazem.

37🧔‍♂️🩷👩29
    29.11.2023. 👶🏻🎀💕

Noir
    26. Studeni 2023. 13:45

Ana_Maria

Noir

Tako i kod mene, zadnji put me dolje pregledala moja ginekologica na zadnje pregledu kod nje prije vise od mjesec dana, u TA nijednom dosad, samo uzv svaki put. Iskreno, skroz mi je to ok ako je sve ostalo u redu, naravno…
    Sto se probiotika tice, nisam uzimala nista i zasad necu, ali sigurno ne moze odmoci, to se slazem.

Da, meni je jako drago sto me ne cackaju, i sama mi je doktorica rekla da cesto i oni nehotice mogu prenijeti bakterije koje zive na nama prirodno prenijeti u rodnicu i da ako je sve u redu cim manje cackanja tk bolje. Naravno, kad bi smatrali da me trebaju cesce gledati sigurno ne bih odbila. Vjerujem im sto rade

12/2023 dječak 💙

• Iman_20
    26. Studeni 2023. 15:51

Cure kojima je ovo druga trudnoća
    Da li imate osjećaj da ćete prije roditi😅
    Ja sam prvog dječaka rodila sam 38+6
    A sad u utorak sam pune 36 tjedana i imam osjećaj da ću ranije 
    Tu i tamo se jave u bolovi u dnu stomaka ali prestanu 
    Idem j utorak na prvi ctg pa ću vidjet šta doktorka kaže
    Bila sam prije 2 sedmice sve oke bilo 
    Ali ja opet mislim nešto da je rano hah

• jona30
    26. Studeni 2023. 16:53

Je, deru nas ko male medvjede 😖😖😖 Ali da, tako sam i ja peglala - napravila zalihu pande, elebaby i elemama, pa kud puklo. Jedna briga manje idućih 2 -3 mj

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.