Zimske bebe 2023./24. 🩶❄️☃️🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Elia
    13. Studeni 2023. 16:36

Tami0910

Pozdrav cure,

evo mene s pregleda. (zadnji kod moje doktorice)
    Sve je super, bebica ima 3073 grama. Ctg uredan.
    U ponedjeljak naručena na Sveti Duh.

Super😁
    Mene ocito pretrage izbjegavaju svugdje, bila u ta a nisu mi ctg radili a otvorena 1 prst😂 al dobro idem opet ovaj tjedan
    Mene je sad poceo strah prat, jer je mala veca za tjedna, jer me strah carskog, strah me da ne osjetim pucanje vodenjaka i trudove i tako svasta nesto🙈

Tami0910
    13. Studeni 2023. 20:02

Elia

Tami0910

Pozdrav cure,

Super😁
    Mene ocito pretrage izbjegavaju svugdje, bila u ta a nisu mi ctg radili a otvorena 1 prst😂 al dobro idem opet ovaj tjedan
    Mene je sad poceo strah prat, jer je mala veca za tjedna, jer me strah carskog, strah me da ne osjetim pucanje vodenjaka i trudove i tako svasta nesto🙈

Kad ides opet?
    Ja u pon prvi put u ta.

Ja sam valjda zatvorena danas nije to pregledavala🤣

Joj razumijem te, mene isto lagano strah hvata. 
    Bas sam danas pricala o tome s doktoricom i rekla je da se ne brinem, da cu znat prepoznat i trudove i pucanje vodenjaka ako do toga dode. Da je to prirodno i da zene znaju to prepoznat. 
    Hmm dal je to zaista tako vidit cemo🫣🤷‍♀️

06/22 missed ab 7tj
    08/22 LH trakice
    22.03. + 🌈
    1.pregled: 06.04. 5+4 ❤️
    21.11.2023 A💙🙏

• BruNa
    13. Studeni 2023. 20:52

Elia

Tami0910

Pozdrav cure,

Super😁

Vjeruj mi, sve ces prepoznat. To se ne da promašit, nit pravo pucanje vodenjaka, niti oravi trudovi😄

• Elia
    13. Studeni 2023. 21:25

Tami, u cetvrtak idem opet. 
    Ja se nadam da cemo skuzit na vrijeme samo😂
    Aniee a joooj jos malo pa i ti odmaras sa svojim malcem, super. 😁🤗
    Bruna, ja se bojim kad citam komentare zena da im je tipa danima curilo a da nisu znale jel je voda il iscjedak i tak, bojim se da cu vagat ici u bolnicu ili ne😂

Ana_Maria
    13. Studeni 2023. 23:37

Elia

Bruna, ja se bojim kad citam komentare zena da im je tipa danima curilo a da nisu znale jel je voda il iscjedak i tak, bojim se da cu vagat ici u bolnicu ili ne😂

Moj bi ti savjet prvenstveno bio da ne citas tudja iskustva, pogotovo negativna, to ti realno nema sto pomoci.. nisam ni ja bas pametnija jer sam prvorotkinja i pojma nemam sto me ceka, ali nekako se zasad barem uopce ne zamaram time i ne citam nista jer svasta ima, a najvise neceg negativnog nazalost jer tko ce ikad realno napisati da mu je kod poroda sve bilo savrseno i da je uzivao u svakom trenutku 😅 
    Javi nam se nakon pregleda u cetvrtak, do tad mirovanje i pozitivne misli! 😊
    Ja sam u petak opet u TA, bas me zanima hoce li nakon toga pregled biti vec svaki tjedan ili ce me opet za 2 naruciti...🤷‍♀️
    Noir gdje si nam i kako si ti? 

37🧔‍♂️🩷👩29
    29.11.2023. 👶🏻🎀💕

Jana25
    14. Studeni 2023. 05:15

Tami ja sam bila na Sv. Duhu u TA.
    Pripremi se na cekanje bez granica. Bila narucena u 9:50 zavrsila u 1 😅 napuni bateriju na mobiteli, ponesi knjigu, klopu i vodu.
    Narucena sam iduci put 20.11.(pon) u 7:50 iako se stvarno nadam da necu docekat taj pregled 🤭

Mama🙋🏼‍♀️28
    Tata🙋‍♂️32
    K🧒 💙 09/21
    L👶🩵 11/23

Noir
    14. Studeni 2023. 05:54

Evo me, dobro sam. U čet imam pregled i ctg u TA. Nosim urin zbog proteina da provjere opet jer su ih zadnji put nasli,, ali je tlak super i ne oticem 🙈🙈

12/2023 dječak 💙

• Elia
    14. Studeni 2023. 07:09

Ana_Maria

Elia

Moj bi ti savjet prvenstveno bio da ne citas tudja iskustva, pogotovo negativna, to ti realno nema sto pomoci.. nisam ni ja bas pametnija jer sam prvorotkinja i pojma nemam sto me ceka, ali nekako se zasad barem uopce ne zamaram time i ne citam nista jer svasta ima, a najvise neceg negativnog nazalost jer tko ce ikad realno napisati da mu je kod poroda sve bilo savrseno i da je uzivao u svakom trenutku 😅
    Javi nam se nakon pregleda u cetvrtak, do tad mirovanje i pozitivne misli! 😊
    Ja sam u petak opet u TA, bas me zanima hoce li nakon toga pregled biti vec svaki tjedan ili ce me opet za 2 naruciti…🤷‍♀️
    Noirgdje si nam i kako si ti?

Ma znam da, ne citam namjerno nego slucajno kad neko objavi u nekoj grupi al vecinom stvarno preskacem😁😂 na onoj grupi Prirodan porod su pozitivna iskustva, pa to procitam eventualno
    Kaj nije svaki tjedan nakon 37 tjedna pregled? 

• Elia
    14. Studeni 2023. 07:11

Noir

Evo me, dobro sam. U čet imam pregled i ctg u TA. Nosim urin zbog proteina da provjere opet jer su ih zadnji put nasli,, ali je tlak super i ne oticem 🙈🙈

Super da ne otices i da je tlak dobar, onda ti samo vode fali mozda🤷‍♀️
    Taj urin kaj predajemo u ta testiraju na proteine svaki put jelda? 

Noir
    14. Studeni 2023. 08:57

Elia

Noir

Super da ne otices i da je tlak dobar, onda ti samo vode fali mozda🤷‍♀️
    Taj urin kaj predajemo u ta testiraju na proteine svaki put jelda?

A nemam ti pojma. Mislim da je svuda drugacije. Meni ga u labu analiziraju, ne koriste trakice. Trakice su mi koristili svaki put kod privatnika prije

12/2023 dječak 💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.