Pozdrav cure,
evo mene s pregleda. (zadnji kod moje doktorice)
Sve je super, bebica ima 3073 grama. Ctg uredan.
U ponedjeljak naručena na Sveti Duh.
Super😁
Mene ocito pretrage izbjegavaju svugdje, bila u ta a nisu mi ctg radili a otvorena 1 prst😂 al dobro idem opet ovaj tjedan
Mene je sad poceo strah prat, jer je mala veca za tjedna, jer me strah carskog, strah me da ne osjetim pucanje vodenjaka i trudove i tako svasta nesto🙈
Pozdrav cure,
Super😁
Mene ocito pretrage izbjegavaju svugdje, bila u ta a nisu mi ctg radili a otvorena 1 prst😂 al dobro idem opet ovaj tjedan
Mene je sad poceo strah prat, jer je mala veca za tjedna, jer me strah carskog, strah me da ne osjetim pucanje vodenjaka i trudove i tako svasta nesto🙈
Kad ides opet?
Ja u pon prvi put u ta.
Ja sam valjda zatvorena danas nije to pregledavala🤣
Joj razumijem te, mene isto lagano strah hvata.
Bas sam danas pricala o tome s doktoricom i rekla je da se ne brinem, da cu znat prepoznat i trudove i pucanje vodenjaka ako do toga dode. Da je to prirodno i da zene znaju to prepoznat.
Hmm dal je to zaista tako vidit cemo🫣🤷♀️
06/22 missed ab 7tj
08/22 LH trakice
22.03. + 🌈
1.pregled: 06.04. 5+4 ❤️
21.11.2023 A💙🙏
Pozdrav cure,
Super😁
Vjeruj mi, sve ces prepoznat. To se ne da promašit, nit pravo pucanje vodenjaka, niti oravi trudovi😄
Tami, u cetvrtak idem opet.
Ja se nadam da cemo skuzit na vrijeme samo😂
Aniee a joooj jos malo pa i ti odmaras sa svojim malcem, super. 😁🤗
Bruna, ja se bojim kad citam komentare zena da im je tipa danima curilo a da nisu znale jel je voda il iscjedak i tak, bojim se da cu vagat ici u bolnicu ili ne😂
Bruna, ja se bojim kad citam komentare zena da im je tipa danima curilo a da nisu znale jel je voda il iscjedak i tak, bojim se da cu vagat ici u bolnicu ili ne😂
Moj bi ti savjet prvenstveno bio da ne citas tudja iskustva, pogotovo negativna, to ti realno nema sto pomoci.. nisam ni ja bas pametnija jer sam prvorotkinja i pojma nemam sto me ceka, ali nekako se zasad barem uopce ne zamaram time i ne citam nista jer svasta ima, a najvise neceg negativnog nazalost jer tko ce ikad realno napisati da mu je kod poroda sve bilo savrseno i da je uzivao u svakom trenutku 😅
Javi nam se nakon pregleda u cetvrtak, do tad mirovanje i pozitivne misli! 😊
Ja sam u petak opet u TA, bas me zanima hoce li nakon toga pregled biti vec svaki tjedan ili ce me opet za 2 naruciti...🤷♀️
Noir gdje si nam i kako si ti?
37🧔♂️🩷👩29
29.11.2023. 👶🏻🎀💕
Tami ja sam bila na Sv. Duhu u TA.
Pripremi se na cekanje bez granica. Bila narucena u 9:50 zavrsila u 1 😅 napuni bateriju na mobiteli, ponesi knjigu, klopu i vodu.
Narucena sam iduci put 20.11.(pon) u 7:50 iako se stvarno nadam da necu docekat taj pregled 🤭
Mama🙋🏼♀️28
Tata🙋♂️32
K🧒 💙 09/21
L👶🩵 11/23
Evo me, dobro sam. U čet imam pregled i ctg u TA. Nosim urin zbog proteina da provjere opet jer su ih zadnji put nasli,, ali je tlak super i ne oticem 🙈🙈
12/2023 dječak 💙
Moj bi ti savjet prvenstveno bio da ne citas tudja iskustva, pogotovo negativna, to ti realno nema sto pomoci.. nisam ni ja bas pametnija jer sam prvorotkinja i pojma nemam sto me ceka, ali nekako se zasad barem uopce ne zamaram time i ne citam nista jer svasta ima, a najvise neceg negativnog nazalost jer tko ce ikad realno napisati da mu je kod poroda sve bilo savrseno i da je uzivao u svakom trenutku 😅
Javi nam se nakon pregleda u cetvrtak, do tad mirovanje i pozitivne misli! 😊
Ja sam u petak opet u TA, bas me zanima hoce li nakon toga pregled biti vec svaki tjedan ili ce me opet za 2 naruciti…🤷♀️
Noirgdje si nam i kako si ti?
Ma znam da, ne citam namjerno nego slucajno kad neko objavi u nekoj grupi al vecinom stvarno preskacem😁😂 na onoj grupi Prirodan porod su pozitivna iskustva, pa to procitam eventualno
Kaj nije svaki tjedan nakon 37 tjedna pregled?
Evo me, dobro sam. U čet imam pregled i ctg u TA. Nosim urin zbog proteina da provjere opet jer su ih zadnji put nasli,, ali je tlak super i ne oticem 🙈🙈
Super da ne otices i da je tlak dobar, onda ti samo vode fali mozda🤷♀️
Taj urin kaj predajemo u ta testiraju na proteine svaki put jelda?
Super da ne otices i da je tlak dobar, onda ti samo vode fali mozda🤷♀️
Taj urin kaj predajemo u ta testiraju na proteine svaki put jelda?
A nemam ti pojma. Mislim da je svuda drugacije. Meni ga u labu analiziraju, ne koriste trakice. Trakice su mi koristili svaki put kod privatnika prije
12/2023 dječak 💙
Sortiraj odgovore
Najstariji