Zimske bebe 2023./24. 🩶❄️☃️🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Tami0910
    09. Studeni 2023. 09:27

Baš nam javi kako je prošlo. 🤗Mene će u ponedjeljak moja doktorica nakon pregleda spajat na ctg. Nikad nisam bila na tome, treba li neka priprema ili nešto? Koliko si dugo spojen?

06/22 missed ab 7tj
    08/22 LH trakice
    22.03. + 🌈
    1.pregled: 06.04. 5+4 ❤️
    21.11.2023 A💙🙏

Ana_Maria
    09. Studeni 2023. 11:35

Tami0910

Baš nam javi kako je prošlo. 🤗Mene će u ponedjeljak moja doktorica nakon pregleda spajat na ctg. Nikad nisam bila na tome, treba li neka priprema ili nešto? Koliko si dugo spojen?

Ja idem na Sv. Duh, bila sam vec jednom, 17.11. mi je drugi pregled.. prosli put mi je samo radila brzinski uzv, iduci nemam pojma kaj ce sve. I bila sam zaista na redu kad sam bila narucena sto je super

37🧔‍♂️🩷👩29
    29.11.2023. 👶🏻🎀💕

Boška89
    09. Studeni 2023. 13:33

Tami0910

I ja radila bris na streptokok, negativan je.Cak i da je pozitivan nije nista strasno, samo je vazno naglasit prije poroda da se dobije injekcija kako se beba ne bi zarazila izlazeci kroz kanal.Ja u ponedjeljak jos kod svoje doktorice i onda 20.11. u TA.Jel ide koja na Sv. Duh?

Ja idem na sv Duh. Bila se naručila u Vinogradsku, ali kad sam saznala da me mogu dopasti dr s Merkura otkazala sam i prebacila na sv Duh.🤣
    15.11.mi prvi pregled, ako ga dočekam jer ću tad biti 38+2.🤣
    Vidjet ćemo kakvi će biti na sv Duhu. Za Vinogradsku nemam zamjerki. Ja se nadam VBAC-u, a na sv Duhu su ipak malo više otvoreni za to. Bože pomozi da sad uspijem roditi prirodno.🙏

👩33 🧔34
    👶08/2020 🩷
    💔👼10/2022 vanmaternična 7+6
    25.3. ➕️
    Stiže 2. curica 🩷
    https://www.tickerfactory.com/ezt/d/1;20764;121/st/20231126/e/Pregnancy+Ticker/dt/6/k/9560/preg.png

• Vitara
    09. Studeni 2023. 14:02

Tami0910

Ne treba nikakva priprema. Samo se pripremi da ćeš možda ležati neudobno jer ovisi kako je bebica namještena i gdje joj uhvate otkucaje. A sad koliko dugo, to procjeni dr s obzirom što ctg očita. Ako je sve ok, mislim oko 10 min. 

👩39, 👱‍♂️40, 👦 7 g, pokušavamo 4 g
    Amh 31, IR, mthfr, PAI-1 4G/5G homozigot
    Ostali nalazi u redu.
    2 aih, 1 prirodni, 4 ivf-a
    4 biokemijske
    4/23 prirodna trudnoća
    Stiže curica. 💓
    5.1. s 38+4 stigla L, sc

• Elia
    09. Studeni 2023. 15:10

Boška89

Tami0910

I ja radila bris na streptokok, negativan je.Cak i da je pozitivan nije nista strasno, samo je vazno naglasit prije poroda da se dobije injekcija kako se beba ne bi zarazila izlazeci kroz kanal.Ja u ponedjeljak jos kod svoje doktorice i onda 20.11. u TA.Jel ide koja na Sv. Duh?
    Ja idem na sv Duh. Bila se naručila u Vinogradsku, ali kad sam saznala da me mogu dopasti dr s Merkura otkazala sam i prebacila na sv Duh.🤣
    Vidjet ćemo kakvi će biti na sv Duhu. Za Vinogradsku nemam zamjerki. Ja se nadam VBAC-u, a na sv Duhu su ipak malo više otvoreni za to. Bože pomozi da sad uspijem roditi prirodno.🙏

Boška89

Tami0910

Ja sam na anomaly scan isla na sv duh i kasnije se ipak za vinogradsku odlucila jer sve kaj sam procitala je bilo pozitivno, a unazad 3 tjedna samo cujem zalbe na par doktora i sad sam opet u strahu😂😂😂 prosli put mi je bio mladi doktor s merkura i bio je savrsen a danas cemo vidjet🙏😂

Ella..
    09. Studeni 2023. 18:33

Žene, da li neku od vas bolilo desno kraj pupka ? 
    Mene zadnja 2 dana boli, nije jako ali smeta. Ne znam da li se beba tako namjestila ili što..😕
    Danas sam 28+1 

🚺 31
    🚹 31"Pogledaj unatrag i zahvali Bogu. Gledaj naprijed i vjeruj Bogu."♡ Baby Girl ♡
    ♡ A ♡ 21.01. ♡

• Elia
    09. Studeni 2023. 19:17

I tako ja danas na pregledu otvorena za 1 prst, doktorica me salje na ultrazvuk, teta na ultrazvuku ju zove da kaj da radi samnom da je beba ogromna😂 ja u šoku neznam kaj se dogada, govorim da je veca za 2 tjedna od pocetka, na kraju me salju doma jer nemam dijabetes, kontrola za tjedan dana, moram tlak mjerit i pratit i mirovat
    Ima 3100 grama... Opce neznam vise kaj da mislim
    Radila sam ogtt u 24.tjednu pa jedino me strah da nisam kasnije dobila secer eventualno, al doktori se na to ne obaziru tak da valjda ce sve bit okej

Noir
    09. Studeni 2023. 19:21

Elia

I tako ja danas na pregledu otvorena za 1 prst, doktorica me salje na ultrazvuk, teta na ultrazvuku ju zove da kaj da radi samnom da je beba ogromna😂 ja u šoku neznam kaj se dogada, govorim da je veca za 2 tjedna od pocetka, na kraju me salju doma jer nemam dijabetes, kontrola za tjedan dana, moram tlak mjerit i pratit i mirovat
    Ima 3100 grama… Opce neznam vise kaj da mislim
    Radila sam ogtt u 24.tjednu pa jedino me strah da nisam kasnije dobila secer eventualno, al doktori se na to ne obaziru tak da valjda ce sve bit okej

Kad si zadnje radila uzv i kolika je beba bila? 😅

12/2023 dječak 💙

• Elia
    09. Studeni 2023. 20:48

Noir

Elia

Ima 3100 grama… Opce neznam vise kaj da mislim
    Kad si zadnje radila uzv i kolika je beba bila? 😅

Bila sam 10.10.imala je 1800 grama

Tami0910
    10. Studeni 2023. 12:51

Mene kuk vec neko vrijeme po noci boli kad spavam na bokovima. 
    Danas me bas intenzivno boli desni kuk i ide u nogu bol. Jel jos koja ima poteskoca s tako necime? 

06/22 missed ab 7tj
    08/22 LH trakice
    22.03. + 🌈
    1.pregled: 06.04. 5+4 ❤️
    21.11.2023 A💙🙏

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.