Zimske bebe 2023./24. 🩶❄️☃️🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Elia
    10. Studeni 2023. 14:44

Tami0910

Mene kuk vec neko vrijeme po noci boli kad spavam na bokovima.
    Danas me bas intenzivno boli desni kuk i ide u nogu bol.Jel jos koja ima poteskoca s tako necime?

Imam ja, vec tjednima. Na kraju moram na leda lec jer nemogu vise na ni jednom boku od bolova 😅

• Vitara
    10. Studeni 2023. 15:31

Elia

Tami0910

Danas me bas intenzivno boli desni kuk i ide u nogu bol.Jel jos koja ima poteskoca s tako necime?
    Imam ja, vec tjednima. Na kraju moram na leda lec jer nemogu vise na ni jednom boku od bolova 😅

Isto. Stalno mijenjam strane. 

👩39, 👱‍♂️40, 👦 7 g, pokušavamo 4 g
    Amh 31, IR, mthfr, PAI-1 4G/5G homozigot
    Ostali nalazi u redu.
    2 aih, 1 prirodni, 4 ivf-a
    4 biokemijske
    4/23 prirodna trudnoća
    Stiže curica. 💓
    5.1. s 38+4 stigla L, sc

Ana_Maria
    10. Studeni 2023. 18:15

Tami0910

Mene je ovaj tjedan poceo malo boliti lijevi kuk jer spavam najvise na toj strani, a okretanje mi je postalo 20 puta teze, doslovno samo u ovih par dana 😅

37🧔‍♂️🩷👩29
    29.11.2023. 👶🏻🎀💕

• Vitara
    10. Studeni 2023. 19:48

Kad se već žalimo na boljke ..... Je li se kojoj javio sindrom nemirnih nogu??? Čitam da je moguće samo zbog trudnoće. Nakon cijelog dana jedva čekam leći na kauč i stalno me "tjera" da mičem nogom. 😔 Primjećujem da je češće kad sam baš umorna i kad bi odmorila. 

Ostali nalazi u redu.
    4 biokemijske
    4/23 prirodna trudnoća
    Stiže curica. 💓
    5.1. s 38+4 stigla L, sc

Eva892
    10. Studeni 2023. 19:55

Ana_Maria

Tami0910

Mene je ovaj tjedan poceo malo boliti lijevi kuk jer spavam najvise na toj strani, a okretanje mi je postalo 20 puta teze, doslovno samo u ovih par dana 😅

Identicna situacija, samo se ja vise ni ne okrecem, previse mi je😂

👩 1992., PAI 4g/4g, MTHFR c/t
    👨1988. 👍
    10/2020 - missed a.b.
    11/2022 -biokemijska
    02/2022 -missed a.b.
    04/2023 ➡️ ➕ /6+4 💕/ Veritas 💙

Eva892
    10. Studeni 2023. 19:56

Vitara

Kad se već žalimo na boljke ….. Je li se kojoj javio sindrom nemirnih nogu??? Čitam da je moguće samo zbog trudnoće. Nakon cijelog dana jedva čekam leći na kauč i stalno me "tjera" da mičem nogom. 😔 Primjećujem da je češće kad sam baš umorna i kad bi odmorila.

Cula sam da je to povezano i sa niskom razinom zeljeza i feritina, jesi li mozda provjeraval navedeno?

👨1988. 👍
    10/2020 - missed a.b.
    11/2022 -biokemijska
    02/2022 -missed a.b.

• Elia
    10. Studeni 2023. 20:48

Vitara

Kad se već žalimo na boljke ….. Je li se kojoj javio sindrom nemirnih nogu??? Čitam da je moguće samo zbog trudnoće. Nakon cijelog dana jedva čekam leći na kauč i stalno me "tjera" da mičem nogom. 😔 Primjećujem da je češće kad sam baš umorna i kad bi odmorila.

I to imam😂😂😂 traje po jedno 10-15 minuta kad dode pa onda prode, skoro pa svaku vecer se pojavi

• Vitara
    10. Studeni 2023. 22:12

Eva892

Vitara

Cula sam da je to povezano i sa niskom razinom zeljeza i feritina, jesi li mozda provjeraval navedeno?

Pijem željezo. Hemoglobin mi je na donjoj granici. Bio mi je i niži na početku trudnoće, dr kaže od obilnih menstruacija, ali tad nisam imala ovaj nemir. 🤷 
    Elia, baš počne kad sam umorna i legnem i zaspala bih ali ne mogu od toga. Onda prestane kako kažeš nakon nekog vremena jer ili ustanem ili nešto čitam.

Ostali nalazi u redu.
    4 biokemijske
    4/23 prirodna trudnoća
    Stiže curica. 💓
    5.1. s 38+4 stigla L, sc

• Elia
    11. Studeni 2023. 08:39

Vitara

Eva892

Vitara

Pijem željezo. Hemoglobin mi je na donjoj granici. Bio mi je i niži na početku trudnoće, dr kaže od obilnih menstruacija, ali tad nisam imala ovaj nemir. 🤷
    Elia, baš počne kad sam umorna i legnem i zaspala bih ali ne mogu od toga. Onda prestane kako kažeš nakon nekog vremena jer ili ustanem ili nešto čitam.

Da da, bas je iritantno😂
    I ja pijem zeljezo, oduvijek mi je nisko, jel vas salju ponovo ga vadit ili ne? Ja pijem vec preko mjesec dana

Eva892
    11. Studeni 2023. 11:30

Elia ja provjeravam zeljezo i feritin svakih 2 mjeseca ali najvise jer moram sve nalaze slati hematologu, ne znam koliko cesto se inace provjerava.

👨1988. 👍
    10/2020 - missed a.b.
    11/2022 -biokemijska
    02/2022 -missed a.b.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.