Zimske bebe 2023./24. 🩶❄️☃️🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Boška89
    03. Rujan 2023. 15:38

PiaBuu

Noir, i ja sam dalje na trbuhbok i leđa 😂
    Mene stidna kost ne boli nego me bas težina trbuh boli ( dosta je nisko )

Isto tako. Jučer sam imala osjećaj da će ispasti. 🤣🙈

👩33 🧔34
    👶08/2020 🩷
    💔👼10/2022 vanmaternična 7+6
    25.3. ➕️
    Stiže 2. curica 🩷
    https://www.tickerfactory.com/ezt/d/1;20764;121/st/20231126/e/Pregnancy+Ticker/dt/6/k/9560/preg.png

Noir
    03. Rujan 2023. 18:57

Je li rano za oprati robicu dobivenu da stoji do 12 mj u ladicama? 🙈 ili cu je trebati jos jednom prati 😅

12/2023 dječak 💙

• lala.land
    03. Rujan 2023. 20:58

Noir

Je li rano za oprati robicu dobivenu da stoji do 12 mj u ladicama? 🙈 ili cu je trebati jos jednom prati 😅

Ja sam dobivenu robicu oprala ispeglala i slozila al planiram jos jednom sve skupa oprat. Samo da se osvježi malo.. 

💫 I zato svoju zvizdu slidin,za njon san uteka samo nju san vidi ❤️

• lala.land
    03. Rujan 2023. 21:09

Zanima me dali okolina tj vase prijateljice koje vec imaju djecu stalnooo imaju neki savjet za vas i bombardiraju vas informacijama iako ne pitate nista?! Imam sestru,ima djecu i sta me god zanima pitam nju i stvarno mi dobro dođe njen savjet i vjerujem u budućnosti da ce mi jos bolje doc njeno iskustvo. Ali kad mi ljudi koje ne pitam pocmu davat savjete a i prije trudnoće gledajući  nju kao majku vidis 100 stvari i pomislim ovo necu nikad radit.. ja smatram  da se svatko trudi bit najbolji roditelj svom djetetu sto moze ali naravno ne slažemo se svi s istim stvarima ne razumjem cemu davanje savjeta ako te niko nista ne pita!? Npr. Ona svoju curicu nikad nije pravilno vezala u jaju kao smeta joj pojas preko nogica, mene savjetuje kupi bazu, pa planiram svaki put vezat djete s pojasom po propisu ježim se na drugačije.. sad sam napisala cijeli roman a iman osjećaj da nisam rekla sve sta sam imala.. nadam se da ćete razumjet 😉

PiaBuu
    03. Rujan 2023. 21:50

Boška; ista stvar 😂😂 dal te zna grčiti ? 
    Noir, možda da malo pricekas ? 
    Lala, mene živciraju one mame šta smo tu negdje s terminom pa se kao natječu koje ima veću težinu, veći trbuh, veći nešto, ma glupost… 😂

27👩🏻
    33👦🏻
    Mom of 2 angel in heaven
    Spontani 31.07.2021 - 10 tj - emb 6+5👼🏻
    Spontani 08.02.2022 - 9 tj - emb 7+5👼🏻
    -Hashimoto, terapija 75/50 eurotirox
    PAI-1 heterozigot 4g/5g
    God will carry you trough the storm 🍀💪
    Pregled 30.5 imamo ♥️
    27.6.23-11+2 4.7 cm 🍀
    14.7.23-13+5 7.55 cm 🌈
    10.08.23- stiže mamina djevojčica 💜🌈👨‍👩‍👧

• lala.land
    03. Rujan 2023. 21:56

PiaBuu

Lala, mene živciraju one mame šta smo tu negdje s terminom pa se kao natječu koje ima veću težinu, veći trbuh, veći nešto, ma gluposti 

Srećom s tim nemam iskustva… ali ovo me bas nervira “ kupi odma babylove dude sve je to isto samo bacanje para” moj novac i trošim ga kako hocu ja smatram da je ipak npr Avent Duda kvalitetnija od tih i bolja za bebu al nemam uopce živaca objasnjavat nego radim po svom.. ali ti savjeti 🫠

Ella..
    04. Rujan 2023. 05:35

lala.land

PiaBuu

Lala, mene živciraju one mame šta smo tu negdje s terminom pa se kao natječu koje ima veću težinu, veći trbuh, veći nešto, ma gluposti

Srećom s tim nemam iskustva… ali ovo me bas nervira “ kupi odma babylove dude sve je to isto samo bacanje para” moj novac i trošim ga kako hocu ja smatram da je ipak npr Avent Duda kvalitetnija od tih i bolja za bebu al nemam uopce živaca objasnjavat nego radim po svom.. ali ti savjeti 🫠

Baš sam jučer o tome razgovarala sa prijateljicom, kako imam dojam da sam glupa pored ostalih žena koje već imaju jedno ili više djece. Što god da i kažem,  u njihovim očima ispada "šta ti znaš, valjda ja znam bolje jer već imam djecu". Tokom trudnoće dosta toga sam čitala i čitam i trudim se informirati o svemu, a isto tako i o bocicama koje su bolje, dude itd. I onda kada nešto kažem  , ispada da se pravim pametna . Zato većinu toga presutim jer nemam volje da se natežem s nekim😅
    Slažem se, svatko kupuje za svoj novac što želi i što smatra da je najbolje. 
    Imam dojam kad rodim da ću biti pod budnim okom tih nekih osoba koje će pratiti moje korake i gdje "griješim " . Strasno 😆

🚺 31
    🚹 31"Pogledaj unatrag i zahvali Bogu. Gledaj naprijed i vjeruj Bogu."♡ Baby Girl ♡
    ♡ A ♡ 21.01. ♡

• lala.land
    04. Rujan 2023. 07:32

Ella..

lala.land

PiaBuu

Baš sam jučer o tome razgovarala sa prijateljicom, kako imam dojam da sam glupa pored ostalih žena koje već imaju jedno ili više djece. Što god da i kažem, u njihovim očima ispada "šta ti znaš, valjda ja znam bolje jer već imam djecu". Tokom trudnoće dosta toga sam čitala i čitam i trudim se informirati o svemu, a isto tako i o bocicama koje su bolje, dude itd. I onda kada nešto kažem , ispada da se pravim pametna . Zato većinu toga presutim jer nemam volje da se natežem s nekim😅
    Slažem se, svatko kupuje za svoj novac što želi i što smatra da je najbolje.
    Imam dojam kad rodim da ću biti pod budnim okom tih nekih osoba koje će pratiti moje korake i gdje "griješim " . Strasno 😆

Daa tocno tako i ja volim procitat knjigu o roditeljstvu bas uzivam u tome, vise volim te stručne savjete nego ovako sastrane kako netko radi nismo svi isti…. 

Artig
    04. Rujan 2023. 08:14

Imate kakve dobre knjige za preporučiti? I u potpunosti razumijem živac koji vam dižu ljudi koje nitko ništa nije pitao! I ne molim nikog novac da mi nešto kupi pa da imaju pravo petljati svoj nos. Lijepo je dobiti iskustva drugih mama oko nečeg što te interesira, ali pametovanja su big NO! Isto kad mi krenu pričati o svom porodu i kako je užasno bilo?! A nitko ih ništa ne pita 😅. Noir, ja ću krajem 10. mj. krenuti s pranjem i peglanjem robice, do tad ću sortirati po komodi da znam ima li svega dovoljno. 😄

👩30, 👨35
    PCOS, povišen prolaktin
    3/23 AIH = 💓
    Baby H 🩷

• Vitara
    04. Rujan 2023. 08:42

Jutro, cure!!! 👋👋👋
    Ja ne spavam nikako zadnje vrijeme, noćas bila budna od 3. 🤦 I svaku noć se probudim u neko glupo doba i zujim.
    Od robice i stvari ništa neću ni unositi u kuću jer moramo krečiti prvo. Poslije toga ću početi prati i slagati. 
    Frendica mi nudi na posudbu  nex to me krevetić koji ne ide ispod našeg kreveta jer nam ne može ništa ispod pa mislim da ću to iskoristiti. 
    Nitko me ne savjetuje jer imam već dijete pa valjda misle da ne treba, ali doživjela sam osude jer smo malom za 1.razred kupili torbu preko 1000 kn. Ono, "ja sam dobila 300 kn i morala sam izabrati takvu", "mojima ne bi palo na pamet da mi kupuju za te novce"........ 😡 
    Kupila sam svom djetetu, za koje sam do nedavno mislila da će biti jedinac i kupila bi mu još 3x tako!!! Isto kad mi kažu "razmažen je jer je sam"!!!! A nitko ne zna moju bol i patnju i zašto je on sam!!??? Ali hvala Bogu, sve izlazi na dobro i danas se veselim njegovom prvom danu škole, a takve ljude treba samo ignorirati. 

👩39, 👱‍♂️40, 👦 7 g, pokušavamo 4 g
    Amh 31, IR, mthfr, PAI-1 4G/5G homozigot
    Ostali nalazi u redu.
    2 aih, 1 prirodni, 4 ivf-a
    4 biokemijske
    4/23 prirodna trudnoća
    Stiže curica. 💓
    5.1. s 38+4 stigla L, sc

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.