Vitara daa sve te razumjem 💗 ma bitno da smo mi dosli do cilja 💙💙
💫 I zato svoju zvizdu slidin,za njon san uteka samo nju san vidi ❤️
Pregled prošao super, cervix održiv, zatvorena i stižu dvije curke ☺️.
💪🏻💪🏻 čestitam na malim curkama
💫 I zato svoju zvizdu slidin,za njon san uteka samo nju san vidi ❤️
Bravo. Čestitam 🥰🥳
🙋♀️ - 35🙋🏻♂️ - 36
💙 -19.3.2018.
4.4. ➕
24.4. p.p. imamo ❤️
31.5. stiže nam 2. dečko 🩵
16.12. stigao Vito, ⚖️3760g i📏53cm. 🩵
Cestitam!!! 🎀🎀🥰
37🧔♂️🩷👩29
29.11.2023. 👶🏻🎀💕
Jupiii ☺️😊😊😊🥰
👩33 🧔34
👶08/2020 🩷
💔👼10/2022 vanmaternična 7+6
25.3. ➕️
Stiže 2. curica 🩷
https://www.tickerfactory.com/ezt/d/1;20764;121/st/20231126/e/Pregnancy+Ticker/dt/6/k/9560/preg.png
Čestitam na dobrom pregledu i na trećem setu curica na forumu, prekucale smo ti, matea i ja s curama 😂
24.04. ➕
OTP 28.12.2023.
Veritas test ✔️
Z & E 💗💗
Slavonka, čestitam!!!! 🥳
Bome će ovo biti generacija cura. 😅
👩39, 👱♂️40, 👦 7 g, pokušavamo 4 g
Amh 31, IR, mthfr, PAI-1 4G/5G homozigot
Ostali nalazi u redu.
2 aih, 1 prirodni, 4 ivf-a
4 biokemijske
4/23 prirodna trudnoća
Stiže curica. 💓
5.1. s 38+4 stigla L, sc
Bok cure, imam pitanje.. ginekologica mi je na GO, na zamjeni je doktor od 80 godina, bez pretjerivanja 😅 tako da mi je trenutna opcija otici privatniku, ali rekoh da prvo provjerim s vama koje imate vise iskustva.. jucer navecer sam primijetila da su mi velike usne dolje dosta natecene i crvenkaste, s time da mi je lijeva jace natecena od desne... nista to ne boli, ne svrbi, iscjedak mi je rekla bih kao i inace, samo je onako malo nelagidan osjecaj pri odredjednim polozajima jer je to sve tak jako nateceno i osjetljivo nekako... citam po netu da je to normalno u trudnoci, ali evo, prva mi je pa stvarno ne znam 🤷♀️
37🧔♂️🩷👩29
29.11.2023. 👶🏻🎀💕
Babyboysmom, ja vučem streptokok i prije trudnoće i u trudnoći, prije trudnoće sam koristila 3 antibiotika i jednostavno nije pomoglo. U trudnoći mi je dr rekla da ću dobiti injekciju prije poroda i da se ne zamaramo s time. Tako daaa, ne brini! :)
Ps, meni je u urinokulturi i brisu, jedino šta možeš napraviti je pit puno vode ili brusnice čaj i D manozu :)
Hvala ti puno na odgovoru 😊❤️
Poz cure, evo ja se uključujem prvi put jer sam do sad bila u strahu i izbjegavala sam se "previše nadati" zbog silnih komplikacija i nesigurnosti koje me prate u ovoj trudnoći. Na strogom mirovanju sam već 3 mj, termin mi je u 12. mi ali očekujemo bebu nešto prije termina s obzirom na sve... Do sad sam izbjegavala sve zivo jer nakon prvog gubitka bilo mi je stvarno teško i još uvijek je al sad me dijele dva tjedna od 28. i nekako sam si obećala da ću si tada dozvoliti neka manja veselja 😊 e sad, imam jedno pitanje ... Je li neka od vas našla negdje neke lijepe spavaćice za trudnice koje ne izgledaju grozno jer nakon 3 mj ležanja i pranja kose svakih 2 tjedna stvarno bih s željela malo uljepšati zadnje dane :) pretražila sam sve i svašta , najviše izbora je na Amazonu ali naravno neću plaćati dostavu 60€ za spavacicu😂
Sortiraj odgovore
Najstariji