Zimske bebe 2023./24. 🩶❄️☃️🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • lala.land
    04. Rujan 2023. 18:17

Vitara daa sve te razumjem 💗 ma bitno da smo mi dosli do cilja 💙💙

💫 I zato svoju zvizdu slidin,za njon san uteka samo nju san vidi ❤️

• lala.land
    04. Rujan 2023. 18:17

slavonka92

Pregled prošao super, cervix održiv, zatvorena i stižu dvije curke ☺️.

💪🏻💪🏻 čestitam na malim curkama 

💫 I zato svoju zvizdu slidin,za njon san uteka samo nju san vidi ❤️

Miss88
    04. Rujan 2023. 20:25

slavonka92

Bravo. Čestitam 🥰🥳

🙋‍♀️ - 35🙋🏻‍♂️ - 36
    💙 -19.3.2018.
    4.4. ➕
    24.4. p.p. imamo ❤️
    31.5. stiže nam 2. dečko 🩵
    16.12. stigao Vito, ⚖️3760g i📏53cm. 🩵

Ana_Maria
    04. Rujan 2023. 20:32

slavonka92

Cestitam!!! 🎀🎀🥰

37🧔‍♂️🩷👩29
    29.11.2023. 👶🏻🎀💕

Boška89
    04. Rujan 2023. 21:50

slavonka92

Jupiii ☺️😊😊😊🥰

👩33 🧔34
    👶08/2020 🩷
    💔👼10/2022 vanmaternična 7+6
    25.3. ➕️
    Stiže 2. curica 🩷
    https://www.tickerfactory.com/ezt/d/1;20764;121/st/20231126/e/Pregnancy+Ticker/dt/6/k/9560/preg.png

Neyy
    04. Rujan 2023. 21:50

slavonka92

Čestitam na dobrom pregledu i na trećem setu curica na forumu, prekucale smo ti, matea i ja s curama 😂

24.04. ➕
    OTP 28.12.2023.
    Veritas test ✔️
    Z & E 💗💗

• Vitara
    05. Rujan 2023. 05:58

Slavonka, čestitam!!!! 🥳
    Bome će ovo biti generacija cura. 😅 

👩39, 👱‍♂️40, 👦 7 g, pokušavamo 4 g
    Amh 31, IR, mthfr, PAI-1 4G/5G homozigot
    Ostali nalazi u redu.
    2 aih, 1 prirodni, 4 ivf-a
    4 biokemijske
    4/23 prirodna trudnoća
    Stiže curica. 💓
    5.1. s 38+4 stigla L, sc

Ana_Maria
    05. Rujan 2023. 09:10

Bok cure, imam pitanje.. ginekologica mi je na GO, na zamjeni je doktor od 80 godina, bez pretjerivanja 😅 tako da mi je trenutna opcija otici privatniku, ali rekoh da prvo provjerim s vama koje imate vise iskustva.. jucer navecer sam primijetila da su mi velike usne dolje dosta natecene i crvenkaste, s time da mi je lijeva jace natecena od desne... nista to ne boli, ne svrbi, iscjedak mi je rekla bih kao i inace, samo je onako malo nelagidan osjecaj pri odredjednim polozajima jer je to sve tak jako nateceno i osjetljivo nekako... citam po netu da je to normalno u trudnoci, ali evo, prva mi je pa stvarno ne znam 🤷‍♀️

37🧔‍♂️🩷👩29
    29.11.2023. 👶🏻🎀💕

• babyBoysMom
    05. Rujan 2023. 09:52

PiaBuu

Babyboysmom, ja vučem streptokok i prije trudnoće i u trudnoći, prije trudnoće sam koristila 3 antibiotika i jednostavno nije pomoglo. U trudnoći mi je dr rekla da ću dobiti injekciju prije poroda i da se ne zamaramo s time. Tako daaa, ne brini! :)
    Ps, meni je u urinokulturi i brisu, jedino šta možeš napraviti je pit puno vode ili brusnice čaj i D manozu :)

Hvala ti puno na odgovoru 😊❤️

• becca
    05. Rujan 2023. 10:06

Poz cure, evo ja se uključujem prvi put jer sam do sad bila u strahu i izbjegavala sam se "previše nadati" zbog silnih komplikacija i nesigurnosti koje me prate u ovoj trudnoći. Na strogom mirovanju sam već 3 mj, termin mi je u 12. mi ali očekujemo bebu nešto prije termina s obzirom na sve... Do sad sam izbjegavala sve zivo jer nakon prvog gubitka bilo mi je stvarno teško i još uvijek je al sad me dijele dva tjedna od 28. i nekako sam si obećala da ću si tada dozvoliti neka manja veselja 😊 e sad, imam jedno pitanje ... Je li neka od vas našla negdje neke lijepe spavaćice za trudnice koje ne izgledaju grozno jer nakon 3 mj ležanja i pranja kose svakih 2 tjedna stvarno bih s željela malo uljepšati zadnje dane :) pretražila sam sve i svašta , najviše izbora je na Amazonu ali naravno neću plaćati dostavu 60€ za spavacicu😂 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.