Zimske bebe 2023./24. 🩶❄️☃️🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Neyy
    31. Kolovoz 2023. 15:28

Noir

Sto kupiti za spavanje? Ja sam mislila samo plahte za madrac i staviti ga u vrecu dok je mali? Kakva su vasa iskustva?

Ja sam mislila prvo kupiti sve one moguće ogradice, pletenice, dekoracije i slično, ali sam definitivno odlučila da ide samo madrac, plahta za njega, a bebe u swaddle ako budu htjele i vreće za spavanje. Preveliki sam paničar da bih pokrivala dekicama i slično, jako me je toga strah nakon tragičnog iskustva jedne mame...

24.04. ➕
    OTP 28.12.2023.
    Veritas test ✔️
    Z & E 💗💗

MMMartinaaa
    31. Kolovoz 2023. 15:37

Noir

Sto kupiti za spavanje? Ja sam mislila samo plahte za madrac i staviti ga u vrecu dok je mali? Kakva su vasa iskustva?

Ja ću isto tako, vreću za spavanje i to je to. Najsigurnije zbilja. 
    *
    lala.land : sinsay je okej, bolji mi je pamuk recimo u h&m-u i C&A, ali nije loše. Imam bodija i nekih majčica, peri-deri sve okej za sada. 

• lala.land
    31. Kolovoz 2023. 16:07

MMMartinaaa

Noir

Ja ću isto tako, vreću za spavanje i to je to. Najsigurnije zbilja.
    *
    lala.land : sinsay je okej, bolji mi je pamuk recimo u h&m-u i C&A, ali nije loše. Imam bodija i nekih majčica, peri-deri sve okej za sada.

Ma da i osjeti se da je bolji pamuk al opet računam moze proći bar za po doma.. ipak je povoljniji dosta od ostalih pa najbolje malo jedno malo drugo 

💫 I zato svoju zvizdu slidin,za njon san uteka samo nju san vidi ❤️

• Eden
    31. Kolovoz 2023. 16:59

Meni je Sinsay super za vrtic kasnije kad treba po vise komada npr hlaca, tko bi toliko toga nakupovao :D A ionako poderu na koljenima u parku i tako to.Za spavanje, isto samo plahta i vreca. Kasnije kad se krenu vrtit, okretat i mlatit glavom po krevetu onda vreca sa stopalima i pletenica ili tako neka zastita, ali opet bez previse plisanaca itd

2019 💙
    2022 💙
    2024 ❤️

Jana25
    31. Kolovoz 2023. 21:55

Ja sam bila na pregledu. 
    Sve je okej. Koliko moze biti. Beba je velika, jako.
    Šećer nemam, tlak mi je nizak. Slat će me ponavljat ogtt u 32 tjednu.
    Noga i glava mu odgovaraju za 28+5/6, a po mjerenju trbuščića ima između 1800 i 1900 grama.
    Ne vjerujem da je pogrijesila u mjerenju jer je glavu i nogu mjerila 2 puta a trbuh čak četiri.
    I u prvoj trudnoci su joj mjere stvarno bile točne.  Rekla mi je ako uopce doguram do termina da ce bit debelo preko 4 kile. Roden je ranije, sa 4 kile. Tako da i sad ocekujem ogromnu bebu.
    Zahvalna sam što nemamo problema sa nedaj bože zastojem u razvoju  al hvata me panika ner znam sta me ceka 🥺
    Eto, toliko od mene dok se zbrojim s ovom giga bebom pa krenem opet citat postove ❤️

Mama🙋🏼‍♀️28
    Tata🙋‍♂️32
    K🧒 💙 09/21
    L👶🩵 11/23

Ella..
    31. Kolovoz 2023. 22:18

Noir

I ja planiram vreću za spavanje jer mi je to nekako najsigurnije.  Deka ili jorgan mi nije opcija, jer sam čitala da postoji opasnost da si navuce preko glavice pa da se ne uguši..
    Tako da Def vreća. 

🚺 31
    🚹 31"Pogledaj unatrag i zahvali Bogu. Gledaj naprijed i vjeruj Bogu."♡ Baby Girl ♡
    ♡ A ♡ 21.01. ♡

• lala.land
    31. Kolovoz 2023. 22:23

Ima na instagramu stranica minimi.Hr radi odlične zaštite za krevetić, ja sam narucila one tubice i spužvu. I dosta su povoljniji od npr. dada i roco

💫 I zato svoju zvizdu slidin,za njon san uteka samo nju san vidi ❤️

Noir
    31. Kolovoz 2023. 22:23

Jana25

Ja sam bila na pregledu.
    Noga i glava mu odgovaraju za 28+5/6, a po mjerenju trbuščića ima između 1800 i 1900 grama.
    Ne vjerujem da je pogrijesila u mjerenju jer je glavu i nogu mjerila 2 puta a trbuh čak četiri.
    I u prvoj trudnoci su joj mjere stvarno bile točne. Rekla mi je ako uopce doguram do termina da ce bit debelo preko 4 kile. Roden je ranije, sa 4 kile. Tako da i sad ocekujem ogromnu bebu.
    Zahvalna sam što nemamo problema sa nedaj bože zastojem u razvoju al hvata me panika ner znam sta me ceka 🥺
    Eto, toliko od mene dok se zbrojim s ovom giga bebom pa krenem opet citat postove ❤️

Uuuu to je bome prava bebuška 🫢

12/2023 dječak 💙

Noir
    31. Kolovoz 2023. 22:27

Noir

Jana25

Ja sam bila na pregledu.
    I u prvoj trudnoci su joj mjere stvarno bile točne. Rekla mi je ako uopce doguram do termina da ce bit debelo preko 4 kile. Roden je ranije, sa 4 kile. Tako da i sad ocekujem ogromnu bebu.
    Zahvalna sam što nemamo problema sa nedaj bože zastojem u razvoju al hvata me panika ner znam sta me ceka 🥺

Jana, koliko je bio na zadnjem uzv i koliko si bila tjedana?

12/2023 dječak 💙

Jana25
    01. Rujan 2023. 06:56

Noir

Noir

Jana25

Ja sam bila na pregledu.
    Jana, koliko je bio na zadnjem uzv i koliko si bila tjedana?

Na zadnjem uzv sam bila sa 24 tjedna. Tad su mu glava i noga odgovarale za 25+6 i 26 tt, a trbuh mu se nije mogao izmerit jer ja bio skroz nemiran, udarao uzv, pa je svaki put mjerenje ispalo dosta razlicito. Dr je rekao pisat cemo 850g ali veci je.(to je bilo u bolnici)

Mama🙋🏼‍♀️28
    Tata🙋‍♂️32
    K🧒 💙 09/21
    L👶🩵 11/23

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.