Zimske bebe 2023./24. 🩶❄️☃️🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Miss88
    05. Rujan 2023. 10:56

Kakvo mišljenje imate za uzimanje probiotika u zadnjem tromjesečju za što manje alergija pri porodu i koliko to ima smisla?

🙋‍♀️ - 35🙋🏻‍♂️ - 36
    💙 -19.3.2018.
    4.4. ➕
    24.4. p.p. imamo ❤️
    31.5. stiže nam 2. dečko 🩵
    16.12. stigao Vito, ⚖️3760g i📏53cm. 🩵

Noir
    05. Rujan 2023. 11:25

Miss, ja sam isto o tome citala, ne znam. Kad se ulazi u zadnje tromjesecje? Ja mislim da necu uzimati, pitat cu doktora.
    Ja sam bas uzbudjena zbog pregleda. Konacno vise uzbudjenosti a manje straha jer ga sad naveliko osjecam i nadam se da je dobro.
    Ima jos netko ovih dana pregled?

12/2023 dječak 💙

• lala.land
    05. Rujan 2023. 11:35

becca

Poz cure, evo ja se uključujem prvi put jer sam do sad bila u strahu i izbjegavala sam se "previše nadati" zbog silnih komplikacija i nesigurnosti koje me prate u ovoj trudnoći. Na strogom mirovanju sam već 3 mj, termin mi je u 12. mi ali očekujemo bebu nešto prije termina s obzirom na sve… Do sad sam izbjegavala sve zivo jer nakon prvog gubitka bilo mi je stvarno teško i još uvijek je al sad me dijele dva tjedna od 28. i nekako sam si obećala da ću si tada dozvoliti neka manja veselja 😊 e sad, imam jedno pitanje … Je li neka od vas našla negdje neke lijepe spavaćice za trudnice koje ne izgledaju grozno jer nakon 3 mj ležanja i pranja kose svakih 2 tjedna stvarno bih s željela malo uljepšati zadnje dane :) pretražila sam sve i svašta , najviše izbora je na Amazonu ali naravno neću plaćati dostavu 60€ za spavacicu😂

Dobro nam dosla 🤗🤗 a za spavaćice ne znam i mene zanima koliko nam uopce treba komada? Kratki rukav? 

💫 I zato svoju zvizdu slidin,za njon san uteka samo nju san vidi ❤️

Miss88
    05. Rujan 2023. 11:36

Noir

Miss, ja sam isto o tome citala, ne znam. Kad se ulazi u zadnje tromjesecje? Ja mislim da necu uzimati, pitat cu doktora.
    Ja sam bas uzbudjena zbog pregleda. Konacno vise uzbudjenosti a manje straha jer ga sad naveliko osjecam i nadam se da je dobro.

27 tjedan je zadnje tromjesečje. Ja imam sutra, odmah ujutro u osam. Jedva čekam. Nadam se da ću dobiti konačno slikicu.

🙋‍♀️ - 35🙋🏻‍♂️ - 36
    💙 -19.3.2018.
    4.4. ➕
    24.4. p.p. imamo ❤️
    31.5. stiže nam 2. dečko 🩵
    16.12. stigao Vito, ⚖️3760g i📏53cm. 🩵

Eva892
    05. Rujan 2023. 11:39

Mi smo bilo jučer na pregledu i sve je dobro 🤗👌
    Sto se probiotika tice, uzimam trenutno Omnibiotic Pandu i nju cu do kraja trudnoce sigurno, mozda i nakon. 
    Ja inace koristim probiotike novisno o trudnoci.
    Panda se moze koristiti kasnije i za bebe zbog naseljavanja dobrih bakterija i razvoja crijeva. 

👩 1992., PAI 4g/4g, MTHFR c/t
    👨1988. 👍
    10/2020 - missed a.b.
    11/2022 -biokemijska
    02/2022 -missed a.b.
    04/2023 ➡️ ➕ /6+4 💕/ Veritas 💙

slavonka92
    05. Rujan 2023. 11:44

Ana_Maria

Bok cure, imam pitanje.. ginekologica mi je na GO, na zamjeni je doktor od 80 godina, bez pretjerivanja 😅 tako da mi je trenutna opcija otici privatniku, ali rekoh da prvo provjerim s vama koje imate vise iskustva.. jucer navecer sam primijetila da su mi velike usne dolje dosta natecene i crvenkaste, s time da mi je lijeva jace natecena od desne… nista to ne boli, ne svrbi, iscjedak mi je rekla bih kao i inace, samo je onako malo nelagidan osjecaj pri odredjednim polozajima jer je to sve tak jako nateceno i osjetljivo nekako… citam po netu da je to normalno u trudnoci, ali evo, prva mi je pa stvarno ne znam 🤷‍♀️

To ti je normalno.

Leon 10.10.2018
    Franjo 09.09.2020

slavonka92
    05. Rujan 2023. 11:48

becca

Poz cure, evo ja se uključujem prvi put jer sam do sad bila u strahu i izbjegavala sam se "previše nadati" zbog silnih komplikacija i nesigurnosti koje me prate u ovoj trudnoći. Na strogom mirovanju sam već 3 mj, termin mi je u 12. mi ali očekujemo bebu nešto prije termina s obzirom na sve… Do sad sam izbjegavala sve zivo jer nakon prvog gubitka bilo mi je stvarno teško i još uvijek je al sad me dijele dva tjedna od 28. i nekako sam si obećala da ću si tada dozvoliti neka manja veselja 😊 e sad, imam jedno pitanje … Je li neka od vas našla negdje neke lijepe spavaćice za trudnice koje ne izgledaju grozno jer nakon 3 mj ležanja i pranja kose svakih 2 tjedna stvarno bih s željela malo uljepšati zadnje dane :) pretražila sam sve i svašta , najviše izbora je na Amazonu ali naravno neću plaćati dostavu 60€ za spavacicu😂

M&A DESIRE, Svijet trudnica, Buks.hr, Sinsay pogledaj i vidi ako ti nešto odgovara. 
    Želim ti sreću i držim fige da što duže ostaneš u komadu.

Leon 10.10.2018
    Franjo 09.09.2020

Ana_Maria
    05. Rujan 2023. 12:16

Miss88

Kakvo mišljenje imate za uzimanje probiotika u zadnjem tromjesečju za što manje alergija pri porodu i koliko to ima smisla?

Prvi put sam cula za uzimanje probiotika tu na forumu tak da stvarno ne znam, ako mi gin ne preporuci, mislim da necu uzimati. 

37🧔‍♂️🩷👩29
    29.11.2023. 👶🏻🎀💕

Ana_Maria
    05. Rujan 2023. 12:18

Miss88

Noir

27 tjedan je zadnje tromjesečje. Ja imam sutra, odmah ujutro u osam. Jedva čekam. Nadam se da ću dobiti konačno slikicu.

Sretno na pregledu, javi se obavezno! I ti Noir isto, kad je tebi pregled? 
    Ja u cetvrtak planiram obaviti ogtt privatno, drzite fige da bude dobar!

37🧔‍♂️🩷👩29
    29.11.2023. 👶🏻🎀💕

• Elia
    05. Rujan 2023. 12:20

Miss88

Ja sam puno citala o tome i zakljucak je da su Lactobacillus Rhamnosus najbolje bakterije za razvitak crijevne flore i imuniteta majke i bebe, zato sam i pocela pit gravidon odmah i njega cu piti do kraja, on ima te bakterije. Taj panda omnibiotic isto je navodno super ali nema te bakterije najbolje za dijete kao pa neznam🤷‍♀️ s obzirom na cijenu ne vjerujem da je nije dobar isto😅

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.