Boška; ista stvar 😂😂 dal te zna grčiti ?
Noir, možda da malo pricekas ?
Lala, mene živciraju one mame šta smo tu negdje s terminom pa se kao natječu koje ima veću težinu, veći trbuh, veći nešto, ma glupost… 😂
Zna me grčiti, da. Najgorei su mi udarci u jajnike. 🥴
Sutra ću baš vidjeti gdje se nalazi. 😂
👩33 🧔34
👶08/2020 🩷
💔👼10/2022 vanmaternična 7+6
25.3. ➕️
Stiže 2. curica 🩷
https://www.tickerfactory.com/ezt/d/1;20764;121/st/20231126/e/Pregnancy+Ticker/dt/6/k/9560/preg.png
Pozdrav trudnice, vidimo dosta tema ste prošle. Spavanje- moj plan je starovinski jastuk za bebe koji ujedno služi kao potpora i vreća za spavanje jer je jako topao. Prva dva sina su isto bila u njemu i super se pokazao. Stvari- počinjem prati početkom 10 mjeseca i neću ponovo prati prije poroda. Jednom je dovoljno kad se opere i ispegla po mojem mišljenju. Dude i bočice-iskreno ovo će najviše ovisiti o djetetu koju će prihvatiti. Moji su NUK-ove dude bočice mi nisu bile potrebne.
Danas imam pregled u 16:30 nadam se da će mi konačno reći i spol druge bebe da znam sigurno.
Leon 10.10.2018
Franjo 09.09.2020
Pozdrav trudnice, vidimo dosta tema ste prošle. Spavanje- moj plan je starovinski jastuk za bebe koji ujedno služi kao potpora i vreća za spavanje jer je jako topao. Prva dva sina su isto bila u njemu i super se pokazao. Stvari- počinjem prati početkom 10 mjeseca i neću ponovo prati prije poroda. Jednom je dovoljno kad se opere i ispegla po mojem mišljenju. Dude i bočice-iskreno ovo će najviše ovisiti o djetetu koju će prihvatiti. Moji su NUK-ove dude bočice mi nisu bile potrebne.
Danas imam pregled u 16:30 nadam se da će mi konačno reći i spol druge bebe da znam sigurno.
Sretno na pregledu! Javi nam 😊
🚺 31
🚹 31"Pogledaj unatrag i zahvali Bogu. Gledaj naprijed i vjeruj Bogu."♡ Baby Girl ♡
♡ A ♡ 21.01. ♡
Cure sretno na pregledima. Ja očekujem svoj u srijedu. 🥰 I mene zanima gdje se nalazi, svuda me lupkari.
....
Ja planiram ovaj mjesec pregledati svu robu s tavana ali neću još prati. Vjerojatno krajem 10 tog mjeseca. Kada odem na porodiljni. Još se držim,radim. Brzo će to sve proletiti.
....
Od velikih stvari, moram donijeti krevetić. To isto krajem 10.tog. Kada za kupanje, prematalica tvrda za krevetić.
...
Od sitnih stvarčica deterdžent za robu, pelene, vlažne maramice. I sebi neke stvari još pokupovati za bolnicu. Isto ću spakovati torbu krajem 10tog da me ne iznenadi. Davida sam rodila 17dana ranije.
🙋♀️ - 35🙋🏻♂️ - 36
💙 -19.3.2018.
4.4. ➕
24.4. p.p. imamo ❤️
31.5. stiže nam 2. dečko 🩵
16.12. stigao Vito, ⚖️3760g i📏53cm. 🩵
Ja imam samo kolica i nekoliko bodija. Nekako sama sebe uvjeravam da ima vremena. 🫣Molim Vas iskusnije ako mi mozete pojasnit neke nedoumice.
Situacija je sljedeca:
Trudnocu vodim privatno kod ginekologa, moj socijalni ginekolog ni ne zna da sam trudna.
Do kojeg se tjedna vode pregledi kod ginekologa, a kad pocinju u bolnici?
Kako odabrat bolnicu? Kome se javit? Hvala unaprijed🙏🙏🙏
06/22 missed ab 7tj
08/22 LH trakice
22.03. + 🌈
1.pregled: 06.04. 5+4 ❤️
21.11.2023 A💙🙏
Imate kakve dobre knjige za preporučiti? I u potpunosti razumijem živac koji vam dižu ljudi koje nitko ništa nije pitao! I ne molim nikog novac da mi nešto kupi pa da imaju pravo petljati svoj nos. Lijepo je dobiti iskustva drugih mama oko nečeg što te interesira, ali pametovanja su big NO! Isto kad mi krenu pričati o svom porodu i kako je užasno bilo?! A nitko ih ništa ne pita 😅. Noir, ja ću krajem 10. mj. krenuti s pranjem i peglanjem robice, do tad ću sortirati po komodi da znam ima li svega dovoljno. 😄
Dobro je nisan ja luda 😅😅 do sad sam procitala 9 mjeseci s Bogom, mama zna najbolji i tata,zamka za roditelje, čudesni tjedni iako je vise kad se beba rodi pa da se prate skokovi u razvoju uz knjigu
💫 I zato svoju zvizdu slidin,za njon san uteka samo nju san vidi ❤️
Jutro, cure!!! 👋👋👋
Ja ne spavam nikako zadnje vrijeme, noćas bila budna od 3. 🤦 I svaku noć se probudim u neko glupo doba i zujim.
Od robice i stvari ništa neću ni unositi u kuću jer moramo krečiti prvo. Poslije toga ću početi prati i slagati.
Frendica mi nudi na posudbu nex to me krevetić koji ne ide ispod našeg kreveta jer nam ne može ništa ispod pa mislim da ću to iskoristiti.
Nitko me ne savjetuje jer imam već dijete pa valjda misle da ne treba, ali doživjela sam osude jer smo malom za 1.razred kupili torbu preko 1000 kn. Ono, "ja sam dobila 300 kn i morala sam izabrati takvu", "mojima ne bi palo na pamet da mi kupuju za te novce"…….. 😡
Kupila sam svom djetetu, za koje sam do nedavno mislila da će biti jedinac i kupila bi mu još 3x tako!!! Isto kad mi kažu "razmažen je jer je sam"!!!! A nitko ne zna moju bol i patnju i zašto je on sam!!??? Ali hvala Bogu, sve izlazi na dobro i danas se veselim njegovom prvom danu škole, a takve ljude treba samo ignorirati.
Sretno malenom u školi ❤️ tocno te razumjem i naš maleni stize nakon ivf i da niko ne zna tu bol i patnju koju sam imala zato s gustom kupujem sve sto mogu i zelim i nezanimaju me ničiji kometari.. ljudi sta manje znaju to je bolje
💫 I zato svoju zvizdu slidin,za njon san uteka samo nju san vidi ❤️
Ja imam samo kolica i nekoliko bodija. Nekako sama sebe uvjeravam da ima vremena. 🫣Molim Vas iskusnije ako mi mozete pojasnit neke nedoumice.
Situacija je sljedeca:
Trudnocu vodim privatno kod ginekologa, moj socijalni ginekolog ni ne zna da sam trudna.
Do kojeg se tjedna vode pregledi kod ginekologa, a kad pocinju u bolnici?
Kako odabrat bolnicu? Kome se javit?Hvala unaprijed🙏🙏🙏
Tami, meni je uputnicu za bolničke preglede dala moja ginekologica preko hzzo-a. Uputnica vrijedi za koju god bolnicu želiš (tako mi je barem ona rekla). Ovisno gdje odabereš tamo poneseš uputnicu prvi put i oni te zavedu u sustav. Ta uputnica ti vrijedi za sve daljnje preglede. Meni je prvi pregled u bolnici bio sa 36. tjedana.
Cure, znate li već gdje bi rodile?
👩33 🧔34
👶08/2020 🩷
💔👼10/2022 vanmaternična 7+6
25.3. ➕️
Stiže 2. curica 🩷
https://www.tickerfactory.com/ezt/d/1;20764;121/st/20231126/e/Pregnancy+Ticker/dt/6/k/9560/preg.png
Jutro, cure!!! 👋👋👋
Ja ne spavam nikako zadnje vrijeme, noćas bila budna od 3. 🤦 I svaku noć se probudim u neko glupo doba i zujim.
Od robice i stvari ništa neću ni unositi u kuću jer moramo krečiti prvo. Poslije toga ću početi prati i slagati.
Frendica mi nudi na posudbu nex to me krevetić koji ne ide ispod našeg kreveta jer nam ne može ništa ispod pa mislim da ću to iskoristiti.
Nitko me ne savjetuje jer imam već dijete pa valjda misle da ne treba, ali doživjela sam osude jer smo malom za 1.razred kupili torbu preko 1000 kn. Ono, "ja sam dobila 300 kn i morala sam izabrati takvu", "mojima ne bi palo na pamet da mi kupuju za te novce"…….. 😡
Kupila sam svom djetetu, za koje sam do nedavno mislila da će biti jedinac i kupila bi mu još 3x tako!!! Isto kad mi kažu "razmažen je jer je sam"!!!! A nitko ne zna moju bol i patnju i zašto je on sam!!??? Ali hvala Bogu, sve izlazi na dobro i danas se veselim njegovom prvom danu škole, a takve ljude treba samo ignorirati.Sretno malenom u školi ❤️ tocno te razumjem i naš maleni stize nakon ivf i da niko ne zna tu bol i patnju koju sam imala zato s gustom kupujem sve sto mogu i zelim i nezanimaju me ničiji kometari.. ljudi sta manje znaju to je bolje
Hvala. ❤️ Bilo mu je lijepo danas. Vidjet ćemo dalje. 🫣
Da, baš to. Što manje znaju, bolje. Nikome nisam rekla da idem na ivf baš zbog toga. Kad sam i pokušala samo pričati da pokušavamo dugo, a ne ide, ne bih dobila razumijevanje. Što da onda pričam o ivf-u kad hrpa ljudi ne zna ni što je to i što podrazumijeva.
👩39, 👱♂️40, 👦 7 g, pokušavamo 4 g
Amh 31, IR, mthfr, PAI-1 4G/5G homozigot
Ostali nalazi u redu.
2 aih, 1 prirodni, 4 ivf-a
4 biokemijske
4/23 prirodna trudnoća
Stiže curica. 💓
5.1. s 38+4 stigla L, sc
Pregled prošao super, cervix održiv, zatvorena i stižu dvije curke ☺️.
Leon 10.10.2018
Franjo 09.09.2020
Sortiraj odgovore
Najstariji