Zimske bebe 2023./24. 🩶❄️☃️🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • lala.land
    31. Kolovoz 2023. 11:48

Ja sam isto sve 56 manje od toga nemam nista 🤷‍♀️

💫 I zato svoju zvizdu slidin,za njon san uteka samo nju san vidi ❤️

Noir
    31. Kolovoz 2023. 11:58

lala.land

Gdje si kupila ti? Ja samo gledam i gled i nista jos nisam kupila haha. Mozda ce i gol iz bolnice 🤣🤣🤣🤣

12/2023 dječak 💙

Boška89
    31. Kolovoz 2023. 12:05

Ja neki dan kupila 56 i 62 u Kiku, Pepcu i Sinsayu. Meni je curica 56 prerasla u 3 tjedna pa sam zato sad odmah uzela i iduću veličinu. Brojeve 42 i 50, za palčiće, sam vidjela u C&A i Kik-u. Uvijek se rastopim na to kolicna je ta robica. 🥹

👩33 🧔34
    👶08/2020 🩷
    💔👼10/2022 vanmaternična 7+6
    25.3. ➕️
    Stiže 2. curica 🩷
    https://www.tickerfactory.com/ezt/d/1;20764;121/st/20231126/e/Pregnancy+Ticker/dt/6/k/9560/preg.png

KobraV
    31. Kolovoz 2023. 12:26

Pozdrav curke! 
    Koliko vidim sve ste već "na debelo" u krevetićima, njihaljkama, odjeći, dudama i sl. Ja još nemam jednu jedinu stvarčicu za svoju žoficu (osim onoga šta sam dobila, ali to ne računam) 🤦🏻‍♀️🤭
    Mi smo dobro, beba je vesela i živahna od jutra, do večeri... I po noći. Zna ponekad udariti onako da baš stvori nelagodu, ali uopće ne bitno. I jako si volim promatrati trbuh i gledati sva ta micanja, pokrete... Čudo!! To su zapravo trenuci kad postajemo tek svjesne da netko doista živi u nama. 🥰🥰🥰 Puno pričamo, pjevamo, ljutimo se skupa (na tatu) i tako, ali dani su nam doista ispunjeni. Srećom, ljubavlju... ❤️
    ... 
    Daaa... Nedavno sam objavila da na FB stranici Svijet trudnica imate spavaćice po 50 kn ( https://www.facebook.com/Svijet trudnica)
    Ja sam si naručila 4 kratkih rukava, eto danas mi stigle i prezadovoljna sam. Meke, ugodne, turski pamuk... 👌🏻👌🏻👌🏻Uglavnom to je to za što ću ih trebati u bolnici i presavršene! 🥰👌🏻
    Ja sam uzela ova 2 modela:
    https://ibb.co/FY1hFzF
    ... 
    Da li ste naručivale šta sa stranice Memo? 
    https://www.facebook.com/profile.php?id=100057667770558... 
    Issss imaju predivne jastuke i gnijezda. Ja se zaljubih u dezene.🥰🥰🥰
    https://ibb.co/kBnR3Q7 

14.02. ZM🩸
    20.3. ➕✅
    🎀 It's a GIRL!!!👧🏻❤️21.11.❤️
    ❤️𝓞𝓾𝓻 𝓰𝓻𝓮𝓪𝓽𝓮𝓼𝓽 𝓵𝓸𝓿𝓮.❤️
    ...
    🤰🏻37
    👨🏻34

• lala.land
    31. Kolovoz 2023. 12:57

Noir

lala.land

Gdje si kupila ti? Ja samo gledam i gled i nista jos nisam kupila haha. Mozda ce i gol iz bolnice 🤣🤣🤣🤣

Ja nisam mogla odolit pa sam praktički  od početka malo po malo kupovala.. H&M,baby centar, sinsay,c&a. Nekako najvise toga iz sinsaya moze se nac bas lijepih stvari samo triba pratit web uzimam sve 100% pamuk sad kakva ce bit robica kad se opere ispegla koristi vidit cemo al svakako brzo prerastu te prve brojeve.. Bas sam sad jos par stvari dokupila u H&M stvarno je dobar popust i isplati se sad ti je prilika da krenes u shoping😀

• Eden
    31. Kolovoz 2023. 13:08

Ja bi rekla za izac iz bolnice 50, sve dalje 56 i vece. Moji su bili skroz prosjecni (3,5kg i 50cm) i tako im je bilo okej. Jedino ako je beba veca ili manja po procjeni, onda prilagodit :)
    Mjesec i pol su nosili 56, pa cca 2 i pol mj 62

2019 💙
    2022 💙
    2024 ❤️

Noir
    31. Kolovoz 2023. 13:59

Tako sam i uzela. Necu puno vise ni kupovat jer znam da cu dobiti svega. A jedva cekam pregled da vidim koliki je.. ne znam uopce kakve su im tezine oko 26 tt. Pretpostavljam oko kile vec 😅

12/2023 dječak 💙

MMMartinaaa
    31. Kolovoz 2023. 14:26

Ja od robice nisam još ništa kupila, sljedeći tjedan ću prvo razvrstat da vidim šta uopće imam od malog pa onda ću biti pametnija. 
    Imam ja mislim 2 kompletića 50 koje sam bila uzela just in case, to neću kupovati, samo brojeve 56 na više. H&M vam generalno ima veće modele, sinsay ima dosta kruti pamuk pa djeluju manje jer su manje rastezljivi. C&A su više-manje realne veličine. Zara također. 

Noir
    31. Kolovoz 2023. 14:47

Sto kupiti za spavanje? Ja sam mislila samo plahte za madrac i staviti ga u vrecu dok je mali? Kakva su vasa iskustva?

12/2023 dječak 💙

• lala.land
    31. Kolovoz 2023. 14:49

MMMartinaaa

Ja od robice nisam još ništa kupila, sljedeći tjedan ću prvo razvrstat da vidim šta uopće imam od malog pa onda ću biti pametnija.
    Imam ja mislim 2 kompletića 50 koje sam bila uzela just in case, to neću kupovati, samo brojeve 56 na više. H&M vam generalno ima veće modele, sinsay ima dosta kruti pamuk pa djeluju manje jer su manje rastezljivi. C&A su više-manje realne veličine. Zara također.

Kakva vam se pokazala kvaliteta sinsay?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.