Zimske bebe 2023./24. 🩶❄️☃️🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    KobraV
    11. Kolovoz 2023. 14:54

𝐏𝐢𝐚𝐁𝐮𝐮 ja sam osobno imala osjećaj da je dečkić (nekako zbog tate i ono kak se veli nasljednika), i bila sam malo razočarana sa curom, ali rekoh ovako: moj muž ima još 2 mlađa brata, vrijeme je da zavladaju žene, dok s druge strane mislim kako je Bog više mislio na mene i mojih 37 na leđima kako bi kroz nekoliko godina imala neku pomoć. I hvala Mu na tome! 🙏🏻
    ... 
    Zvat će se Laura. Imamo srednje dugo prezime pa će ime skroz odgovarati i biti tečno za izgovarati. 🥰
    Ime Rebeka, Olivera je muž odmah izbacio. 😔😔😔
    ... Aliiii... Tko zna šta još sve neće biti do poroda. Uvijek naletim na nešto zanimljivo. Ali bez konzultacija s mužem, ništa. 🚫
    Razumijem ga, pa i njegovo je dijete i ima pravo dati svoj glas. 

14.02. ZM🩸
    20.3. ➕✅
    🎀 It's a GIRL!!!👧🏻❤️21.11.❤️
    ❤️𝓞𝓾𝓻 𝓰𝓻𝓮𝓪𝓽𝓮𝓼𝓽 𝓵𝓸𝓿𝓮.❤️
    ...
    🤰🏻37
    👨🏻34

Selmaa34
    11. Kolovoz 2023. 14:55

Noir

Selmaa34

Meni ginekologica nije spominjala ni polozaj posteljice ni cervix, pretpostavljam da je sve ok, ili se jon ne mjeri u ovim tjednima?

Ne mjeri. Tek negdje od 15, 16 tt

Hvala, pitati cu na slijedecem pregledu.

34 👩🏼‍❤️‍💋‍👨🏻 41 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀  ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
    2020 👦🏼 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
    7+0 imamo ❤️ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
    ⠀⠀⠀⠀ It’s a girl 🎀 (panorama low risk)

Selmaa34
    11. Kolovoz 2023. 14:56

Uspjela sam pronaci otkucaje sa Bw. 🥳 trebalo mi je dobrih 10 min. Dali su inace bebe na istoj poziciji ili varira dosta? 

Neyy
    11. Kolovoz 2023. 15:02

Vidi, ja sam prije mjesec dana plakala pred Konzumom jer nije bilo nektarina, a meni se jele, sve drugo zatvoreno bilo  Ali ovo mi je baš nekako teško palo, jer smo prije par dana kupili kolica i krevetiće za bebice, pa ona insistira da kupuje robicu i ljulje za cure, a ja ne dam, pa ne dam. Biće sa mnom svakako prvih mjesec dana i sa bebama, ta vrsta pomoći za mene je neprocjenjiva... Znam da je spriječiti ne mogu, ipak sam ja jedino dijete, bez tate, a njoj su to prve unučice  Uh evo ga opet krenulo....

24.04. ➕
    OTP 28.12.2023.
    Veritas test ✔️
    Z & E 💗💗

Noir
    11. Kolovoz 2023. 15:25

Ja sam se dva puta bezveze rasplakala, ima sad vec 2 mjeseca. Divim se i cudim sama sebi kako se nosim sa svime. Vise promjena raspolozenja i cmizdrenja sam imala prije trudnoce nego sad. Bas sam stabilna, totalno netipicna trudnica. Sve cekam kad ce neka trudnicka boljka, ali zasad nemam bas nikakvih tegoba, ni bolova ni nicega, osim spavanja na boku jer sam do prije tjedan dana na trbuhu bila jos 😅🤭 pa mi treba privikavanje

12/2023 dječak 💙

Artig
    11. Kolovoz 2023. 15:38

Noir

Ja sam se dva puta bezveze rasplakala, ima sad vec 2 mjeseca. Divim se i cudim sama sebi kako se nosim sa svime. Vise promjena raspolozenja i cmizdrenja sam imala prije trudnoce nego sad. Bas sam stabilna, totalno netipicna trudnica. Sve cekam kad ce neka trudnicka boljka, ali zasad nemam bas nikakvih tegoba, ni bolova ni nicega, osim spavanja na boku jer sam do prije tjedan dana na trbuhu bila jos 😅🤭 pa mi treba privikavanje

Ja isto nekako nisam tipična trudnica. Ne plačem, nemam nikakave specijalne prehrambene zahtjeve ili želje. Jedimo sad kad sam gladna mi se ne trpi nego odmah hoću jesti. 😅 

👩30, 👨35
    PCOS, povišen prolaktin
    3/23 AIH = 💓
    Baby H 🩷

Selmaa34
    11. Kolovoz 2023. 15:44

Caliopi ☘

Selmaa34

Uspjela sam pronaci otkucaje sa Bw. 🥳 trebalo mi je dobrih 10 min. Dali su inace bebe na istoj poziciji ili varira dosta?
    Najnormalnije. Još su oni sitni pa imaju prostora za manevriranje. Evo mi u 18TT i još mi voli bježat s jedne na drugu stranu al ju prokužim kad ode ne jednu stranu,ona koja je ostala prazna me boli pa ju odma nađem iz prve 🙈 što kažu otkucaji? Koju si brojku ulovila?🤭

156. Ti? 

Noir
    11. Kolovoz 2023. 16:04

Artig

Noir

Ja isto nekako nisam tipična trudnica. Ne plačem, nemam nikakave specijalne prehrambene zahtjeve ili želje. Jedimo sad kad sam gladna mi se ne trpi nego odmah hoću jesti. 😅

Jesmo mi to u dan ? Termin 15.12?

12/2023 dječak 💙

Artig
    11. Kolovoz 2023. 16:28

Noir

Artig

Noir

Jeeee, očito je do dana da budeš atipičan. 🤣🤣 Mora mi Caliopi samo izmijeniti 15.12. jer sam prvo rekla 18.12. jer znam točan dan insemimacije, ali doktori računaju zadnji dan menge pa pada na 15.12. 😊

👩30, 👨35
    PCOS, povišen prolaktin
    3/23 AIH = 💓
    Baby H 🩷

Noir
    11. Kolovoz 2023. 16:36

Artig

Noir

Artig

Noir

Jeeee, očito je do dana da budeš atipičan. 🤣🤣 Mora mi Caliopi samo izmijeniti 15.12. jer sam prvo rekla 18.12. jer znam točan dan insemimacije, ali doktori računaju zadnji dan menge pa pada na 15.12. 😊

Gdje ces roditi? 😅

12/2023 dječak 💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.