Zimske bebe 2023./24. 🩶❄️☃️🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • BruNa
    10. Kolovoz 2023. 14:43

Noir

Lana, gdje si? Jesi ti radila onaj ogtt za secer? I gdje se to radi? Na Bracaku ili domu zdravlja? I jesi bila opet na uzv ili jos ne?

Noir, mozes radit na bracku. I mislim da se moze u domu zdravlha u krapini. Ja cu napravit na Bracku😃

Noir
    10. Kolovoz 2023. 14:49

BruNa

Noir

Lana, gdje si? Jesi ti radila onaj ogtt za secer? I gdje se to radi? Na Bracaku ili domu zdravlja? I jesi bila opet na uzv ili jos ne?

Noir, mozes radit na bracku. I mislim da se moze u domu zdravlha u krapini. Ja cu napravit na Bracku😃

Oh i ti si nasa 🤭 ajde da na forumu nadjem nekoga kad uzivo neznam nijednu trudnicu. Mene ce vjerojatno u krapini onda spasti 🙈

12/2023 dječak 💙

PiaBuu
    10. Kolovoz 2023. 14:52

Artig, i meni je bio pa mi je rečeno da će se s vremenom smiriti, al ovo za eurotirox nisam znala :D koliko piješ ? 
    Mom, bolje da ne.. dozvoljeno je šetat po kući al vjerujem da ti to zadaje dovoljni strah i ako se pomaknes…kako se osjećaš ovako? :)

27👩🏻
    33👦🏻
    Mom of 2 angel in heaven
    Spontani 31.07.2021 - 10 tj - emb 6+5👼🏻
    Spontani 08.02.2022 - 9 tj - emb 7+5👼🏻
    -Hashimoto, terapija 75/50 eurotirox
    PAI-1 heterozigot 4g/5g
    God will carry you trough the storm 🍀💪
    Pregled 30.5 imamo ♥️
    27.6.23-11+2 4.7 cm 🍀
    14.7.23-13+5 7.55 cm 🌈
    10.08.23- stiže mamina djevojčica 💜🌈👨‍👩‍👧

PiaBuu
    10. Kolovoz 2023. 14:53

Ja imam pregled danas u 18h, evo sva heklam 😅
    Jutros me zove kuma i javi da ima spontani, sva sam se prestrasila iza svega toga..

27👩🏻
    33👦🏻
    Mom of 2 angel in heaven
    Spontani 31.07.2021 - 10 tj - emb 6+5👼🏻
    Spontani 08.02.2022 - 9 tj - emb 7+5👼🏻
    -Hashimoto, terapija 75/50 eurotirox
    PAI-1 heterozigot 4g/5g
    God will carry you trough the storm 🍀💪
    Pregled 30.5 imamo ♥️
    27.6.23-11+2 4.7 cm 🍀
    14.7.23-13+5 7.55 cm 🌈
    10.08.23- stiže mamina djevojčica 💜🌈👨‍👩‍👧

Artig
    10. Kolovoz 2023. 15:05

PiaBuu

Artig, i meni je bio pa mi je rečeno da će se s vremenom smiriti, al ovo za eurotirox nisam znala :D koliko piješ ?
    Mom, bolje da ne.. dozvoljeno je šetat po kući al vjerujem da ti to zadaje dovoljni strah i ako se pomaknes…kako se osjećaš ovako? :)

Ma moj ginić je frik 🤣, endokrinolozi su ignorirali povišen prolaktin jer nisu našli uzrok, a on je odmah rekao da ga mora dovesti u red. Ne bi mi niti dao inseminaciju dok sve nije u referencama. Počela sam s Euthyroxom od 25 pa mi je digao na 50 i s 50 se već doveo u red. Sad mi prati samo TSH i fT4 pa mi je uveo nedavno 4 dana 50, 3 dana 75 jer mu nije fT4 bio top 😅. Da napomenem da mi je i štitnjača uvijek bila ok i endokrinolozi su sve smatrali dobrim, ali sam sretna što je on na vrlo elegantan način i u kratkom roku srušio prolaktin. 😁 A kod nas žena su svi ti hormonski sustavi isprepleteni i super je kad netko gleda širu sliku. I sretno i samo pozitivno danas. ❤️

👩30, 👨35
    PCOS, povišen prolaktin
    3/23 AIH = 💓
    Baby H 🩷

Mom2One
    10. Kolovoz 2023. 15:17

PiaBuu

Moram malo jer u suprotnom me leda ubiju, ionako imam problema s njima. Ma dobro sam, uvijek u nekom strahu ali to valjda tako mora biti. Malo boli dole povremeno. Deugo nista posebno. 

♂️ 34
    ♀️ 31
    K 👱🏼‍♀️💗 11
    + 7.mjesec 2022.
    15. tjedan - abortus in tractu, kiretaža- baby boy 👶🏻😇👣
    +29.3 🌈❤️
    12.12.2023 baby girl 💗🌈

• lana202021
    10. Kolovoz 2023. 16:52

Noir

Tu saaam 😁 bila sam da na pretragama sve je ok, šećer su mi vadili na Bračku šećer je okej 😊 svi drugi naalzi okej i bebica je u zaostatku s trbusicicem 3 dana tako da je sve okej 😊🙏

Pokušavamo od 11/22
    ➕️19.3 💞

• DreamBig
    10. Kolovoz 2023. 16:58

PiaBuu

Ja imam pregled danas u 18h, evo sva heklam 😅
    Jutros me zove kuma i javi da ima spontani, sva sam se prestrasila iza svega toga..

I ja isto heklam prije svakog pregleda pa mi tamo tlak bude u nebesima a doma uvijek u normali.
    Žao mi je za kumu, nadam se da ce joj to proci sad sto bezbolnije. 
    Jeste zadovoljni s tim baby watcherom? Vec dugo to gledam i razmisljam si bi ili nebi. Na ovak našim stranicama nalazim samo ovaj    https://ljekarnanatura.hr/proizvodi/djeca-i-majke/trudnoca-i-dojenje/baby-watcher-kucni-ultrazvuk-ultragel-za-ultrazvuk-250-ml-4578/

💃94'
    🕺91'

Noir
    10. Kolovoz 2023. 17:10

lana202021

Noir

Tu saaam 😁 bila sam da na pretragama sve je ok, šećer su mi vadili na Bračku šećer je okej 😊 svi drugi naalzi okej i bebica je u zaostatku s trbusicicem 3 dana tako da je sve okej 😊🙏

Odlično, bas mi je drago. Jel gadno to za popiti?

12/2023 dječak 💙

Noir
    10. Kolovoz 2023. 19:23

Caliopi ☘

Noirmeni je to odvratno bilo,ali tebi će možda pasati. U svakom slučaju sretno i da je natašte ispod 5 🤞🏻🤞🏻🤞🏻PiaBuučekam te s vijestimaaaaa 💪🏻💪🏻💪🏻

Ma nataste mi je 4.6, dva puta sam vadila vec uz kks. A kako ce biti druga dva mjerenja cemo vidjeti 🙈 tek za nekih 2 tj idem. Nakon 24tt

12/2023 dječak 💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.