Ja sam jucer bila na pregledu sve je uredu.. doktor mi nije spominjao anomaly dali je to obavezan pregled, da napomenem privatno vodim trudnoću i doktor svaki put pogleda običan ultrazvuk i 3D pa ne znam ima li potrebe za anomaly
💫 I zato svoju zvizdu slidin,za njon san uteka samo nju san vidi ❤️
Ja sam jucer bila na pregledu sve je uredu.. doktor mi nije spominjao anomaly dali je to obavezan pregled, da napomenem privatno vodim trudnoću i doktor svaki put pogleda običan ultrazvuk i 3D pa ne znam ima li potrebe za anomaly
Ja sam ga svejedno napravila u drugoj poliklinici po preporuci mojeg privatnog doktora. Ne zalim, stvarno je bilo lijepo iskustvo, a meni je anomaly zamjenio jedan pregled kod njega, nisu me duplo gledali taj mjesec tako da sam ja super zadovoljna s tim.
12/2023 dječak 💙
Lana, gdje si? Jesi ti radila onaj ogtt za secer? I gdje se to radi? Na Bracaku ili domu zdravlja? I jesi bila opet na uzv ili jos ne?
12/2023 dječak 💙
Pozdrav svima, cestitke na dobrim pregledima.
Meni je stigao baby wacher sa alija i nema sanse da uhvatim otkucaje. Skuzila sam da je jacina 2 mhz, a kao bolja je od 3 mhz pa neznam dali je do toga ili ja ne znam ili uredaj ne valja. Ako netko ima neke trikove molim da ih podijeli.
Mozes provjeriti radi li tako da stavis watcher na svoje zapesce i ocitas svoje otkucaje srca. Isto kako bi i s prstima probala.
Probaj uz liniju gacica i watcher malo nakosi odnosno nemoj direktno na ravno prolazit s njime.Kako ste vi??
Dobro sam, guram nekako iz dana u dan, lezim i to je to.
♂️ 34
♀️ 31
K 👱🏼♀️💗 11
+ 7.mjesec 2022.
15. tjedan - abortus in tractu, kiretaža- baby boy 👶🏻😇👣
+29.3 🌈❤️
12.12.2023 baby girl 💗🌈
Evo curke, da vam se i mi pokažemo.🤰🏻
https://ibb.co/ZXXY03G
❤️ Ima nas reklo bi se.
𝗡𝗲𝘆𝘆 ja sam se rasplakala. Predivno.
Moja mi se zadnji put sakrila i pokazala samo uho, a prije toga je zvala tatu. 🤗🙏🏻🥰
https://ibb.co/mXBF5bC
14.02. ZM🩸
20.3. ➕✅
🎀 It's a GIRL!!!👧🏻❤️21.11.❤️
❤️𝓞𝓾𝓻 𝓰𝓻𝓮𝓪𝓽𝓮𝓼𝓽 𝓵𝓸𝓿𝓮.❤️
...
🤰🏻37
👨🏻34
Caliopi, hvala! Meni je pregled u 18h , da ne pričam u kakvoj sam nervozi 😅
Šta se tiče promjera, https://www.mamatataja.hr/rast-i-razvoj/18-tjedan-trudnoce-vrijeme-je-za-drugi-veliki-ultrazvucni-pregled/ ovdje ispod teksta imas za te kratice. Meni je BDP za 13+5 bio 2.45, koliko tebi sad? :)
Mom, drži se! Imaš striktno ležanje ?
Kobra, ima vas, divan trbuščić! 🥰☺️
27👩🏻
33👦🏻
Mom of 2 angel in heaven
Spontani 31.07.2021 - 10 tj - emb 6+5👼🏻
Spontani 08.02.2022 - 9 tj - emb 7+5👼🏻
-Hashimoto, terapija 75/50 eurotirox
PAI-1 heterozigot 4g/5g
God will carry you trough the storm 🍀💪
Pregled 30.5 imamo ♥️
27.6.23-11+2 4.7 cm 🍀
14.7.23-13+5 7.55 cm 🌈
10.08.23- stiže mamina djevojčica 💜🌈👨👩👧
I tako me naručili za nekih mjesec dana ponovno u bolnicu već na uzv-u 😂Mala je danas teška 193g, a neki tamo BPD joj je trenutno za 18+4 a ja sam ravno 17+0 i još je uzimala neku mjeru ali sve zajedno odgovara otprilike veličini za 17+2E sad…koja se razumije što je to BPD jer je po tome 11 dana naprednija bebuška pa ako koja može pomoći 🥶
E meni ti je na pregledu u 18. tj. imala femur za 20w5d 🤣 a sad su sve mjere bile u dan! Već sam mislila da će biti krakata 🤣🤣 Valjda ovisi kako mjere, a i sad se tek formiraju kak se spadaju i počinju se samo buckati 😊😊😊
👩30, 👨35
PCOS, povišen prolaktin
3/23 AIH = 💓
Baby H 🩷
Artig, nisam te pitala, jel ti i dalje povišen prolaktin? I dal koristiš nešto?
27👩🏻
33👦🏻
Mom of 2 angel in heaven
Spontani 31.07.2021 - 10 tj - emb 6+5👼🏻
Spontani 08.02.2022 - 9 tj - emb 7+5👼🏻
-Hashimoto, terapija 75/50 eurotirox
PAI-1 heterozigot 4g/5g
God will carry you trough the storm 🍀💪
Pregled 30.5 imamo ♥️
27.6.23-11+2 4.7 cm 🍀
14.7.23-13+5 7.55 cm 🌈
10.08.23- stiže mamina djevojčica 💜🌈👨👩👧
Artig, nisam te pitala, jel ti i dalje povišen prolaktin? I dal koristiš nešto?
Sad ga više ne kontroliramo jer je u trudnoći poželjno povišen 🤣. Prije trudnoće smo ga rušili da dođe u range s Euthyroxom 😁. Nikad nije bio drastično visok pa nisam imala neku specifičnu terapiju nego je doktor otkrio da će to srušiti preko štitnjače. 😊
👩30, 👨35
PCOS, povišen prolaktin
3/23 AIH = 💓
Baby H 🩷
Caliopi, hvala! Meni je pregled u 18h , da ne pričam u kakvoj sam nervozi 😅
Šta se tiče promjera,https://www.mamatataja.hr/rast-i-razvoj/18-tjedan-trudnoce-vrijeme-je-za-drugi-veliki-ultrazvucni-pregled/ovdje ispod teksta imas za te kratice. Meni je BDP za 13+5 bio 2.45, koliko tebi sad? :)
Mom, drži se! Imaš striktno ležanje ?
Kobra, ima vas, divan trbuščić! 🥰☺️
Sestre rekle striktno, doktor relativno bez fizickog napora. Kao ne previse lezanja da ne dobijem trombozu.
Vecinu dana prelezim, malo pohodam po kuci, ne sjedim uopce i tako.
♂️ 34
♀️ 31
K 👱🏼♀️💗 11
+ 7.mjesec 2022.
15. tjedan - abortus in tractu, kiretaža- baby boy 👶🏻😇👣
+29.3 🌈❤️
12.12.2023 baby girl 💗🌈
Sortiraj odgovore
Najstariji