Zimske bebe 2023./24. 🩶❄️☃️🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • lana202021
    10. Kolovoz 2023. 19:41

Meni je bilo tak tak, iako volim slatko ovo mi je bilo preslatko😅😅

Pokušavamo od 11/22
    ➕️19.3 💞

PiaBuu
    10. Kolovoz 2023. 20:18

Koja tremaaaa 😂✌🏻
    Došla s pregleda, sve je super, beba je 200g… i nešto je veća.. posteljica 3.8, šta veli da je super
    Posteljica je sprijeda i niska, kao blizu ušća, ne bi se trebala naprezati.. E ne znam, nije mi puno o tome pričala, ali znam da netko od vas ima tako, samo ne znam koja cura :) 
    Šta se tiče spola, rekli smo da zapise na papirić ali mislimo da je curica ♥️🥰

27👩🏻
    33👦🏻
    Mom of 2 angel in heaven
    Spontani 31.07.2021 - 10 tj - emb 6+5👼🏻
    Spontani 08.02.2022 - 9 tj - emb 7+5👼🏻
    -Hashimoto, terapija 75/50 eurotirox
    PAI-1 heterozigot 4g/5g
    God will carry you trough the storm 🍀💪
    Pregled 30.5 imamo ♥️
    27.6.23-11+2 4.7 cm 🍀
    14.7.23-13+5 7.55 cm 🌈
    10.08.23- stiže mamina djevojčica 💜🌈👨‍👩‍👧

Noir
    10. Kolovoz 2023. 20:28

PiaBuu

Koja tremaaaa 😂✌🏻
    Došla s pregleda, sve je super, beba je 200g… i nešto je veća.. posteljica 3.8, šta veli da je super
    Posteljica je sprijeda i niska, kao blizu ušća, ne bi se trebala naprezati.. E ne znam, nije mi puno o tome pričala, ali znam da netko od vas ima tako, samo ne znam koja cura :)

Bravo! Meni je posteljica blizu unutarnjeg usca bila, ali mi se polako dize. Nisu mi nista tada rekli za naprezanje i slicno, samo da treba pratiti posteljicu. Digla se za 2 cm od prosli puta i jos ce kako maternica raste. Ne razumijem sto je ovo 3.8 ? Debljina posteljice?  Cerviks ti nisu mjerili?

12/2023 dječak 💙

• Džuli365
    10. Kolovoz 2023. 20:47

DreamBig

PiaBuu

Ja imam pregled danas u 18h, evo sva heklam 😅
    Jutros me zove kuma i javi da ima spontani, sva sam se prestrasila iza svega toga..

I ja isto heklam prije svakog pregleda pa mi tamo tlak bude u nebesima a doma uvijek u normali.
    Žao mi je za kumu, nadam se da ce joj to proci sad sto bezbolnije.
    Jeste zadovoljni s tim baby watcherom? Vec dugo to gledam i razmisljam si bi ili nebi. Na ovak našim stranicama nalazim samo ovaj  https://ljekarnanatura.hr/proizvodi/djeca-i-majke/trudnoca-i-dojenje/baby-watcher-kucni-ultrazvuk-ultragel-za-ultrazvuk-250-ml-4578/

Ja sam kupila neki jeftiniji oko 150 kn sad koliko je u eur neznam točno, meni je odlican, i ne koristim gel već ubrus malo smocim i premažem trbuh i odlično radi

• Vitara
    10. Kolovoz 2023. 21:55

PiaBuu

Koja tremaaaa 😂✌🏻

Meni je u ponedjeljak rečeno da mi je posteljica nisko. Rekla mi je dr da su mi zabranjeni odnosi, podizanje teškoga i naprezanje. Jedino što sam već 3 dana cijele dane na nogama, ne naprežem se. Ali smanjit ću i to. Vjerujem da će se podići. 🙏 Naručila me tek za 4 tj, da je zabrinjavajuće, valjda bi ranije. 18.8.  imam anomaly u bolnici pa ću vidjeti tada.

👩39, 👱‍♂️40, 👦 7 g, pokušavamo 4 g
    Amh 31, IR, mthfr, PAI-1 4G/5G homozigot
    Ostali nalazi u redu.
    2 aih, 1 prirodni, 4 ivf-a
    4 biokemijske
    4/23 prirodna trudnoća
    Stiže curica. 💓
    5.1. s 38+4 stigla L, sc

Noir
    10. Kolovoz 2023. 22:11

Caliopi ☘

Eto tako i ja došla iz dnevne bolnice. Zaključak je da je iz prsta natašte 6.3 a iz venske krvi 5.2… dakle pobogu kako tolika razlika ne znam ali se oni uhvatili ko pijan plota ovoga iz prsta 6.3 i ponovo tamo ležanje za 4 tjedna. Usput mi se našla anemija i hitno moram počet uzimat heferol plus napravit ponovno urinokulturu jer je urin koma 😂 joj kako ću se naspavat ko beba noćas. A onda idući put kad idem ću reć da sam došla natašte a jest ću tokom noći svaka 2 sata samo da bude oko 4 kao tokom dana. Baš me to razljutilo 🤦‍♀️

Ja sam na preporuku doktora uzela u ljekarni kendural C za željezo. Isto je ponudio heferol jer je na recept, a ovo se placa. I kendural sadrzi vitamin C a uz heferol treba jos posebno pit pa sam uzela taj.

12/2023 dječak 💙

mateak44
    10. Kolovoz 2023. 22:22

Caliopi sigurno imaju los glukometar na odjelu, reci im sljedeci put nek ga odu provjerit, mozda su preskocili godisnju provjeru uredaja 😆 uvijek se vise vjeruje nalazu iz krvi… i savjet, ako ces uz zeljezo uzimat vitamin c obavezno gledaj onaj koji nema u sebi bioflavonoide

👩 26 🙋‍♂️ 37
    ➕ 21.3.2023.
    06.11.2023. Dora i Ema 🌸🫶🏽🩰👧👧
    22.06.2024. 👼🏼 U raj poveli te anđeli, D 🤍

mateak44
    10. Kolovoz 2023. 22:46

Caliopi ☘

Curke hvala na savjetima. Evo ne znam koliko vitamina C bi trebala dnevno uzimati,ali ima ga u prenatalnim vitaminima što uzimam,pa ne znam jedino ako ne bi bilo to dovoljno da uzmem nešto s time? Bila sam uzimala novalac al sam ga maknula jer me bolio želudac i izazivao mi užasne mučnine i povraćanja pa sam prešla na premama duo di ima vitamina C

Ako ti dr. nije nista spomenuo za dodatno uzimanje vitamina c, nemoj na svoju ruku, pocni pit zeljezo i sljedeci put ga pitaj :) vjerojatno ti ni ne treba jer ga imas u prenatalnim, a i vjerojatno nesto uneses i hranom…

👩 26 🙋‍♂️ 37
    ➕ 21.3.2023.
    06.11.2023. Dora i Ema 🌸🫶🏽🩰👧👧
    22.06.2024. 👼🏼 U raj poveli te anđeli, D 🤍

PiaBuu
    11. Kolovoz 2023. 07:24

Noir, isto tako mi je i ona rekla, i kao s obzirom kao da je na ušću samo da se ne naprežem, cerviks mi je mjerila, 3.8 šta veli da je dobro, al stvarno se ne razumijem u to 😅 krivo sam napisala :) 
    Caliopi,onda je dobro, nije šećer samo su veće bebe 😂 carski ne bi nikako 😅 sljedeći pregled mi je 28.08 al mislim da ću ic privatno još na 4D ☺️
    Vitara, isto tako je i meni rekla, pratimo se :) 
    https://ibb.co/nB9pxdW Drage mame, predstavljam Vam svoju curicu! 💜 već sada drži ruke na usima da me ne sluša, šta će tek biti kad naraste 😂 
    Kako ste se vi osjećale kada ste saznale spol? Ja sam oduvjek htjela curicu al prestrasila sam se, sinoć mi de vrtio film udaja,dečko,Itd Itd… 😂😂😂😂

27👩🏻
    33👦🏻
    Mom of 2 angel in heaven
    Spontani 31.07.2021 - 10 tj - emb 6+5👼🏻
    Spontani 08.02.2022 - 9 tj - emb 7+5👼🏻
    -Hashimoto, terapija 75/50 eurotirox
    PAI-1 heterozigot 4g/5g
    God will carry you trough the storm 🍀💪
    Pregled 30.5 imamo ♥️
    27.6.23-11+2 4.7 cm 🍀
    14.7.23-13+5 7.55 cm 🌈
    10.08.23- stiže mamina djevojčica 💜🌈👨‍👩‍👧

Noir
    11. Kolovoz 2023. 07:59

PiaBuu

Noir, isto tako mi je i ona rekla, i kao s obzirom kao da je na ušću samo da se ne naprežem, cerviks mi je mjerila, 3.8 šta veli da je dobro, al stvarno se ne razumijem u to😅krivo sam napisala :)

E, ako ti prekriva usce onda je potreban oprez dok se ne digne. Meni je bila blizu njega ali ne preko. Da, cerviks je meni u 17tt bio 5 cm, sad je 3.6. Meni to izgleda da se jako skratilo, a moguce da je i do mjerenja. Uglavnom, najbitniji je T oblik i da smo zatvorene, tako su meni rekli, ali i duljine naše su dobre. 
    Jao cure, meni tek ovih dana bas dolazi u glavu da cu biti mama. Kad ga osjecam posteno. Samo razmisljam sto srediti i urediti za njega i sto kupiti, a jos nista nisam 🤭

12/2023 dječak 💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.