Ajde svrbež to još i mogu iako nemam pikice,nego bol u cicama ne mogu nikako 🤣 ne mogu leć, ne mogu ruke spustit uz tijelo,ne mogu se naslonit da ne zaboli,pa ja ne mogu ništa. Nadam se da će more idući vikend to malo ublažiti, već se gledam tamo 😎🌊Hvala Vam na ohrabrenju za taj moj problem oko UZV-a 🙈 plakala sam na svakom kroz prvo tromjesečje jer je djelovalo nevjerojatno, a sada jednostavno kao da je to neki san i nije stvarnost kada ju vidim na ekranu, ali kada ju krenem bockati,onda se sva raznježim i plačem 🤦♀️ ko da sam podvojena ličnost.E da,vi koje ste bile na moru! Jeste probavale kostime od prethodne godine ili ste ih ponijele pa išle na blef ili ste kupile veći kupaći? Imam doduše gaćice koje se vežu pa ih tako mogu podesiti,jedino grudnjake možda da probam i ako su mali odem kupiti koji dio čisto da imam za promjenu 🤷♀️🙈 neki savjet od Vas iskusnih glede toga? 😁
Ja sam si uzele nove gornje jer su mi sise nabubrile 😁
🙋♀️ - 35🙋🏻♂️ - 36
💙 -19.3.2018.
4.4. ➕
24.4. p.p. imamo ❤️
31.5. stiže nam 2. dečko 🩵
16.12. stigao Vito, ⚖️3760g i📏53cm. 🩵
Ja sa. Uzela najvece brojeve u regularnim ducanima. Xl ili xxl. Nije mi se kupovalo trudnicke jer su mi preskupi bili. Ali i ti xl su mi na knap bili, tako da provjeri ako imas vece cice
12/2023 dječak 💙
Cure pitanje.
Od jučer osjećam neku čudnu bol desno od pupka... Al baš ono bol... Nije tupa nego je baš bol. Kao da dolazi kroz neki grč.
I jako sam zabrinuta.
14.02. ZM🩸
20.3. ➕✅
🎀 It's a GIRL!!!👧🏻❤️21.11.❤️
❤️𝓞𝓾𝓻 𝓰𝓻𝓮𝓪𝓽𝓮𝓼𝓽 𝓵𝓸𝓿𝓮.❤️
...
🤰🏻37
👨🏻34
Pozdrav moje drage trudnice ja i moja ekipa smo u Zadru na godišnjem. Ja bujam i dalje, curke su aktivne. Vidim da je bilo dosta odličnih pregleda, čestitam svima. Caliope ja sam te upozorila na grožđe. Najgore voće za trudnice. Mene leđa i guzna kost rasturaju.
Sljedeći pregled 04.09.
Leon 10.10.2018
Franjo 09.09.2020
Gdje kupujete odjecu za sebe? Ja sam stalno u haljinama, a sad bi htjela neke traperice ili hlace. U kojim ducanima u Zg mogu probati nesto?
Ja sam jučer bila u Mani, nasla traperice, hrpu dugih i kratkih majica 🙈 tako sam sretna bila sa trapericama, kao da sam osvojila eurojackpot.
Kakve su vrlicine hlaca? Ja cu online naruciti jer u mom ducanu nista nema
Uzela sam M, one su mi taman bile, S mi malo sad.
Ak sta pomaže, visoka sam 165cm i imam cca 68 kg.
S tim da, oduvijek sam jača u gornjem dijelu tijelu naspram donjem.
Ajde svrbež to još i mogu iako nemam pikice,nego bol u cicama ne mogu nikako 🤣 ne mogu leć, ne mogu ruke spustit uz tijelo,ne mogu se naslonit da ne zaboli,pa ja ne mogu ništa. Nadam se da će more idući vikend to malo ublažiti, već se gledam tamo 😎🌊Hvala Vam na ohrabrenju za taj moj problem oko UZV-a 🙈 plakala sam na svakom kroz prvo tromjesečje jer je djelovalo nevjerojatno, a sada jednostavno kao da je to neki san i nije stvarnost kada ju vidim na ekranu, ali kada ju krenem bockati,onda se sva raznježim i plačem 🤦♀️ ko da sam podvojena ličnost.E da,vi koje ste bile na moru! Jeste probavale kostime od prethodne godine ili ste ih ponijele pa išle na blef ili ste kupile veći kupaći? Imam doduše gaćice koje se vežu pa ih tako mogu podesiti,jedino grudnjake možda da probam i ako su mali odem kupiti koji dio čisto da imam za promjenu 🤷♀️🙈 neki savjet od Vas iskusnih glede toga? 😁
Prije nego odes na more, probaj sve sto imas doma.
Ja sam za dva broja veća u cicama u trudnoći tak da sam morala ići kupit nove gornje dijelove. Čak su mi i donji dijelovi bili naknap i žuljali me za poludit.
Pozdrav moje drage trudnice ja i moja ekipa smo u Zadru na godišnjem. Ja bujam i dalje, curke su aktivne. Vidim da je bilo dosta odličnih pregleda, čestitam svima. Caliope ja sam te upozorila na grožđe. Najgore voće za trudnice. Mene leđa i guzna kost rasturaju.
Sljedeći pregled 04.09.Eh trudnički mozak. Znači nije mi ostalo to nigdje ni u malom mozgu,vjerojatno jer se ne javljaš toliko često pošto odmaraš a u par dana se ispiše par stranica. Ja mislila da ne može nijedno voće toliko jaaaaaaako dugo držati povišen šećer al sad znam. Morat ću ubuduće raditi screenshot tako kad naiđem na savjet jer mi mozak ne radi,memorije što je bilo se ugasila 😂Noir i Misshvala na savjetima, probat ću gornji dio ovih dana pa skoknut u kupovinu ako su knap,a mogli bi bit 😂Kobrajel uzimaš svakodnevno magnezij? Mene je jučer peklo tako s desne strane ali je danas već stalo 🙈
Decatlon ti ima vece brojeve gornjih dijelova za male novce.
𝐂𝐚𝐥𝐢𝐨𝐩𝐢 magnezij zasebno ne uzimam, uzimam samo Gravidon A koji u sebi sadrži magnezij.
Sad kao da je bil stala, al osjećam dok se npr. dignem iz kreveta (bol kao da je u jednoj točci zapravo samo, i da, kao da zaboli, zapeče...) 🤷🏻♀️
14.02. ZM🩸
20.3. ➕✅
🎀 It's a GIRL!!!👧🏻❤️21.11.❤️
❤️𝓞𝓾𝓻 𝓰𝓻𝓮𝓪𝓽𝓮𝓼𝓽 𝓵𝓸𝓿𝓮.❤️
...
🤰🏻37
👨🏻34
Jel ima koja sa alergijom ma ambroziju? Kako izdržavate? Nisam ni pitala jel smijem šta piti. Kišem i šmrćem 🥴
🙋♀️ - 35🙋🏻♂️ - 36
💙 -19.3.2018.
4.4. ➕
24.4. p.p. imamo ❤️
Magnezij se mora uzimati dodatni jer onaj u vitaminima nije dosta. Moramo oko 600-700 uzimati sveukupno.
🙋♀️ - 35🙋🏻♂️ - 36
💙 -19.3.2018.
4.4. ➕
24.4. p.p. imamo ❤️
Sortiraj odgovore
Najstariji